Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας
  • Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση
  • Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;
  • Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση
  • Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»
  • Σαν σήμερα 7 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων
Αθλητισμός

Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Οκτ 2011, 00:00

 

Οι οργανωμένοι οπαδοί μετέφεραν στις εξέδρες των γηπέδων το κλίμα από τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Η αρχή είχε γίνει με συνθήματα ενάντια στην κυβέρνηση και τους δανειστές της Ελλάδας κατά τη  διάρκεια των ευρωπαϊκών συναντήσεων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, στις 19 και 20 Oκτώβρη, και κορυφώθηκε το Σαββατοκύριακο, όταν στο ΟΑΚΑ, το Περιστέρι, τη Νέα Σμύρνη και το «Γεντί Κουλέ» του Ηρακλείου σηκώθηκαν πανό με πολιτικό περιεχόμενο ενάντια στην κυβέρνηση και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα, κατά τη διάρκεια των αγώνων της Super League. Το αποτέλεσμα ήταν άπαντες να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και να σταθούν «αλληλέγγυοι» με τους οργανωμένους οπαδούς.
 
Δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και στους απλούς φιλάθλους που ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από τα δρώμενα στις εξέδρες, αφού η εικόνα που είχαν για τους οργανωμένους οπαδούς (και με ευθύνη των οπαδών) ήταν αυτή των χούλιγκαν, των μπράβων και των οργανωμένων συμμοριών που χτυπιούνται μέχρι θανάτου. Αναφερόμαστε στην πλειοψηφία του δημοσιογραφικού εσμού και στα κόμματα και τις οργανώσεις της «αριστεράς», που άρχισαν να γλείφουν αυτούς που μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο ζητούσαν να τους κρεμάσουν για παραδειγματισμό στο Σύνταγμα. Οι χουλιγκάνοι, οι δολοφόνοι των γηπέδων, οι δολοφονικές οπαδικές συμμορίες, όπως τους αποκαλούσαν, έγιναν ξαφνικά φίλαθλος κόσμος του οποίου οι αντιδράσεις και οι διαμαρτυρίες δεν μπορούν να κατασταλούν από καμία κυβέρνηση και από καμία ντιρεκτίβα της ΟΥΕΦΑ. Είναι φανερό ότι προσπαθούν να ψαρέψουν στα θολά νερά και να εκμεταλλευτούν την αντίδραση των νεολαίων οπαδών των ομάδων στα όσα καθημερινά βιωνούν.
 
Ολοι εμείς που δηλώνουμε «εκτός των τειχών», αλλά ταυτόχρονα γουστάρουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να συμμετέχουμε στα δρώμενα της εξέδρας, έχουμε ζήσει από πρώτο χέρι τα απαξιωτικά χαμόγελα και την ειρωνεία των «πολιτικοποιημένων» που θεωρούν χάσιμο χρόνου και επιεικώς απολίτικη δραστηριότητα την παρακολούθηση ενός αγώνα ή την ενασχόληση με τον επαγγελματικό αθλητισμό. Μπορούμε λοιπόν να καταλάβουμε την υποκρισία και τον καιροσκοπισμό τους και δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο μαζί τους. Αλλωστε, το πλέον πιθανό είναι να μην ασχοληθούν μαζί τους ούτε οι νεολαίοι που  δραστηριοποιού-νται στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Θα πρέπει όμως να σχολιάσουμε τις ενέργειες των οργανωμένων οπαδών και να προσπαθήσουμε να δώσουμε μια απάντηση στη «μεταμόρφωσή» τους.
 
Πώς είναι δυνατόν οι νεολαίοι που μέχρι πριν λίγο καιρό συγκρούονταν μεταξύ τους μέχρι θανάτου για την ομάδα και τα επιχειρηματικά συμφέροντα του μεγαλοκαπιταλιστή ιδιοκτήτη της, να κάνουν μια τόσο επιτυχημένη πολιτική παρέμβαση στις εξέδρες των γηπέδων και να αναγκάσουν την κυβέρνηση να καταφύγει πανικόβλητη σε χουντικές μεθόδους αντιμετώπισής τους; Η απάντηση στην ερώτηση είναι πολύ απλή. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι νεολαίοι που δραστηριοποιούνται στις θύρες των οργανωμένων οπαδών ανήκουν στην εργατική τάξη και είναι αυτοί που βιώνουν περισσότερο και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τη βαρβαρότητα του συστήματος, συνεπώς είναι απόλυτα λογικό να αντιδρούν στη μιζέρια που βιώνουν και να στέκονται απέναντι τόσο στην κυβέρνηση και τις πολιτικές επιλογές της όσο και στο σύνολο του πολιτικού συστήματος, αφού δεν βλέπουν να μπορεί να τους δώσει διέξοδο. Εξαιτίας της ήττας του εργατικού κινήματος και της έλλειψης κάποιας εργατικής επαναστατικής  συλλογικότητας που να τους συγκινεί προκειμένου να στρατευτούν σ’ αυτή και να διοχετεύουν την ενεργητικότητά τους στην προσπάθεια για την καλυτέρευση της ζωής τους και στην εξάλειψη του βάρβαρου κοινωνικού συστήματος στο οποίο ζού-με, η «διέξοδος» γι’ αυτούς είναι η στράτευση κάτω από το λάβαρο μιας επαγγελματικής ανώνυμης αθλητικής εταιρίας, που την ονομάζουν ομάδα.
 
Οσο, λοιπόν, δεν μπορεί το εργατικό και το επαναστατικό κίνημα να τους δώσει διέξοδο, θα βιώνουμε αυτές τις αντιφάσεις. Τη μια στιγμή, ως μέλη του ιδιωτικού στρατού του προέδρου της ομάδας που υποστηρίζουν θα συγκρούονται με τον ιδιωτικό στρατό του προέδρου της αντίπαλης ομάδας και την επόμενη στιγμή, ως προλετάριοι, θα αντιδρούν και δεν θα αποδέχονται το βάρβαρο παρόν και το ακόμη πιο βάρβαρο μέλλον που τους ετοιμάζουν. Αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε τους νεολαίους της εργατικής τάξης να ξεφύγουν απ’ αυτή την αντίφαση, ας σταματήσουμε να τους χαϊδεύουμε τ’ αυτιά και ας εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία για να έρθουμε σε επαφή μαζί τους και να προσπαθήσουμε να τους πείσουμε να πάψουν να στοιχίζονται κάτω από ξένες σημαίες. 
 
Κος Πάπιας
papias@eksegersi.gr

 

ΥΓ1: Τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα από το 1930, με 1-6, υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κόντρα στη συμπολίτισσα της Σίτι, την περασμένη Κυριακή, χωρίς όμως να ακολουθήσουν «λαϊκά» δικαστήρια, αλλαγή προπονητή, διοικητική κρίση και λοιπά συμπαρομαρτούντα, όπως θα συνέβαινε σε μια αντίστοιχη περίοδο στη χώρα μας. Οπως δείχνουν τα δεδομένα, τα χοντρά φράγκα που ξοδεύ-ουν οι εμίρηδες ιδιοκτήτες της Σίτι αρχίζουν να πιάνουν τόπο και η υπόθεση-τίτλος στη Πρέμιερ Λιγκ αποκτά ενδιαφέρον, αφού η παντοδυναμία της Μάντσεστερ απειλείται έμπρακτα. Η στήλη δεν θα αποφύγει τον πειρασμό και θα κάνει πρόβλεψη: στο τέλος του πρωταθλήματος αυτοί που θα πανηγυρίσουν θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι της Κυριακής. 
 
ΥΓ2: Ο τίτλος της στήλης είναι το σύνθημα στο πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Για να βρεθεί και να κατασχεθεί το πανό στήθηκε καρτέρι από τους ασφαλίτες και τα ΜΑΤ στις εξόδους του ΟΑΚΑ, όπου έκαναν έλεγχο στα αυτοκίνητα με τους πράσινους οπαδούς που αποχωρούσαν. Ο κόσμος αντέδρασε έντονα στη χουντικής έμπνευσης επιχείρηση, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις οπαδών με τους μπάτσους. Τελικά, το πανό βρέθηκε, δύο οπαδοί συνελήφθησαν και μετά από μερικές ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν τόλμησε κανένας από τους βουλευτές να υποβάλει εναντίον τους μήνυση. 
 
ΥΓ3: Να δώσει νέες οδηγίες προς τους διαιτητές, για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στις εξέδρες των γηπέδων με τα πανό διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών, αποφάσισε η ΕΠΟ. Γνωρίζουν ότι πολύ εύκολα η κατάσταση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη και να πυροδοτήσει γενικότερες εξελίξεις, αφού η δυνατότητα παρέμβασής τους και οι δυνατότητες καταστολής και εφαρμογής του νόμου και της τάξης στις εξέδρες των γηπέδων είναι πολύ δυσκολότερη από όσο στους δρόμους και για το λόγο αυτό η κυβέρνηση και η ΕΠΟ, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των ομάδων, θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν την κατάσταση χωρίς περαιτέρω οξύνσεις. 
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔίκη “Επαναστατικού Αγώνα” – 2η συνεδρίαση Δευτέρα 24.10.2011 (δεύτερο μέρος)
Επόμενο άρθρο ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΝΘΙΜΟΥ – Αλπεις

Σχετικά Αρθρα

Ο Πεπ και τα Παλαιστινιόπουλα

Αθλητισμός 29 Ιούλ 2026, 08:46

Ενα γκολ κι ένα χαμόγελο

Αθλητισμός 28 Ιούλ 2026, 08:30

Τσακίστε τα σιωναζίδια παντού

Αθλητισμός 26 Ιούλ 2026, 09:59

Μουντιάλ: Κάτω από τα ραντάρ των κυρίαρχων μίντια

Αθλητισμός 22 Ιούλ 2026, 11:22

Γιατί η Γάζα πανηγύρισε για την Ισπανία: Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται σύμβολο αλληλεγγύης

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία προκάλεσε πανηγυρισμούς σε ολόκληρη τη Γάζα, όπου πολλοί εξέλαβαν τη νίκη ως αντανάκλαση των ετών αλληλεγγύης της χώρας προς την Παλαιστίνη

Αθλητισμός 21 Ιούλ 2026, 10:06

Μια τοιχογραφία μέσα στα ερείπια: Πώς ο Χοσάμ Χασάν έγινε ο ήρωας της Γάζας στο Μουντιάλ

Αθλητισμός 12 Ιούλ 2026, 09:57
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας

7 Αυγ 2026, 12:19
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
Πολιτισμός

Zajdi Ζajidi: Γιατί ένα ωραίο μελαγχολικό τραγούδι ενόχλησε τα φασιστοεθνίκια;

7 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Βάρβαρα βασανιστήρια: Ο Δρ. Χουσάμ Αμπού Σαφίγια υπέστη κατάγματα στα πλευρά ενώ βρίσκεται υπό ισραηλινή κράτηση

7 Αυγ 2026, 05:29
Καταστολή

Θέουτα: όταν η αποικιοκρατία βαφτίζεται «προστασία των συνόρων»

Γιατί τα σύνορα της Ισπανίας βρίσκονται στο Μαρόκο;

7 Αυγ 2026, 05:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

7 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Εσύ σε τι είδος οικογένειας ανήκεις;

6 Αυγ 2026, 19:11
Παιδεία

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

6 Αυγ 2026, 18:24
Διεθνή

Λιβανέζος βουλευτής ζητά τον τερματισμό των απευθείας διαπραγματεύσεων με το Ισραήλ

6 Αυγ 2026, 18:18
Πολιτισμός

Εν γνώσει των συνεπειών, με σεμνότητα και χωρίς φόβο

6 Αυγ 2026, 14:48
Διεθνή

Εχει καταρρεύσει το όραμα του Νετανιάχου για την αναδιαμόρφωση της Μέσης Ανατολής;

6 Αυγ 2026, 08:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Αυγούστου

Ακτή Ελεφαντοστού: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1964: Η τουρκική αεροπορία βομβαρδίζει επί τριήμερο πόλεις και χωριά της Κύπρου, εκατοντάδες νεκροί.

1974: Παραιτείται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον για το σκάνδαλο «Watergate».

1974: Απολύονται οι παράνομα διορισθέντες καθηγητές ανωτάτων σχολών και επανέρχονται οι παυθέντες.

1998: Μπαράζ εκρήξεων εναντίον των πρεσβειών των ΗΠΑ στο Νταρ ες Σαλάμ και το Ναϊρόμπι, 224 νεκροί και τουλάχιστον 4.500 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo