Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
  • Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν
  • Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Μεγάλες ποινές για μια σκευωρία που κατέρρευσε
Καταστολή

Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

Μεγάλες ποινές για μια σκευωρία που κατέρρευσε

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr15 Οκτ 2011, 00:00
Ποινές φυλάκισης 18 μηνών για τον Σίμο Σεϊσίδη και τον Αρη Σειρηνίδη ήταν η τελική ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστήριου της Αθήνας, νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης. Το δικαστήριο παραδέχτηκε, ουσιαστικά, ότι σε βάρος των δυο αυτών αγωνιστών στήθηκε μια σκευωρία, όμως ο πολιτικός χαρακτήρας της δίκης και η τρομο-φόρτιση που άσκησε στην ίδια τη δίκη η Ασφάλεια (με τους ένοπλους κουκουλοφόρους μέσα στο δικαστήριο και τους δεκάδες ασφαλίτες στην αίθουσα και τους διαδρόμους) οδήγησαν σε ποινές πολύ δυσανάλογες προς τα αδικήματα για τα οποία κρίθηκαν ένοχοι.
 
Η βαρύτερη κατηγορία κατά του Σ. Σεϊσίδη (απόπειρα ανθρωποκτονίας του μπάτσου που τον σακάτεψε) κατέπεσε. Ούτε οι τακτικοί δικαστές δεν μπόρεσαν να την υποστηρίξουν και η απαλλαγή του υπήρξε ομόφωνη. Για μια απλή οπλοχρησία, όμως, του έριξαν 18 μήνες, όταν οι ποινές γι’ αυτή την κατηγορία συνήθως είναι γύρω στο εξάμηνο. Κατέπεσε, επίσης η βαρύτερη κατηγορία κατά του Α. Σειρηνίδη (διακεκριμένη αντίσταση, με χρήση όπλου), με ψήφους 5-2 (οι ένορκοι και ένας τακτικός δικαστής). Αντί, όμως, να οδηγηθούν σε μια καθαρή αθωωτική απόφαση, οδηγήθηκαν σε μετατροπή της κατηγορίας σε απείθεια. Ετσι, στον Α. Σειρηνίδη επιβλήθηκαν ποινές 16 μηνών για την οπλοκατοχή και 4 για την απείθεια, κατά συγχώνευση 18 μήνες.
 
Προηγουμένως είχαν αγορεύ-σει ο εισαγγελέας και οι συνήγοροι υπεράσπισης. Ο εισαγγελέας, αν και εισαγωγικά δημαγώγησε ότι ο ίδιος δεν είναι υποχρεωμένος να υποστηρίξει οπωσδήποτε την κατηγορία, ότι είναι ανεξάρτητος και δικάζει μόνο συγκεκριμένες πράξεις και όχι το φρόνημα, φρόντισε με την πρότασή του να αποδείξει ότι μοναδικό του μέλημα ήταν να στηρίξει καταδίκες, για να στηρίξει ένα σαθρό, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο κατηγορητήριο, εφοδιάζοντας τον μπάτσο Μπόκο, αυτόν που πυροβόλησε εν ψυχρώ και πισώπλατα τον Σίμο Σεϊσίδη, με μια απόφαση που να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει στη δική του δίκη, όταν θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου.
 
Δεν μπόρεσε, βέβαια, με τίποτα να στηρίξει την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας του μπάτσου από τον Σεϊσίδη, παράλληλα όμως έκρινε ότι ο μπάτσος πυροβόλησε απόλυτα δικαιολογημένα. Και για να έχει αυτό το λογικό και νομικό σάλτο και έμπρακτη δικαιολόγηση, πρότεινε να καταδικαστεί ο Σεϊσίδης για τα υπόλοιπα αδικήματα και ο Σειρηνίδης σύμφωνα με το κατηγορητήριο!
 
Οι συνήγοροι υπεράσπισης απέρριψαν ένα πρός ένα τα επιχειρήματα του εισαγγελέα. Οπως χαρακτηριστικά είπε ο πολύπειρος Σπύρος Φυτράκης, δεν υπάρχει απόπειρα ανθρωποκτονίας χωρίς πυροβολισμό (κατηγορία Σεϊσίδη), όπως επίσης δεν υπάρχει διακεκριμένη αντίσταση (κατηγορία Σειρηνίδη, που επισύρει ποινή από 2 μέχρι 5 χρόνια) χωρίς πυροβολισμό. Αυτά λέει η μέχρι σήμερα νομολογία. Από τους συνηγόρους επισημάνθηκε, επίσης, ότι μολονότι οι ισχυρισμοί είναι πως και ο Σεϊσίδης και ο Σειρηνίδης έβγαλαν όπλο και απείλησαν τους αστυνομικούς, η κατηγορία είναι διαφορετική. Απόπειρα ανθρωποκτονίας για τον Σεϊσίδη, διακεκριμένη αντίσταση για τον Σειρηνίδη. Ηξεραν πολύ καλά τι συνέβη (ότι δεν τραβήχτηκε κανένα όπλο), αλλά επειδή ο Σεϊσίδης είχε πυροβοληθεί, του έβαλαν βαρύτερη κατηγορία, για να δικαιολογήσουν τον πυροβολισμό.
 
Τη Δευτέρα είχε ολοκληρωθεί η ακροαματική διαδικασία με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης του Α. Σειρηνίδη και τις «απολογίες» των δύο κατηγορούμενων.
 
Κατέθεσαν 11 μάρτυρες υπεράσπισης του Α. Σειρηνίδη, μεταξύ των οποίων η αδελφή του και η μητέρα του, σύντροφοί του από τον αναρχικό χώρο, ο συντάκτης της «Κόντρας» Γεράσιμος Λιόντος, ο Γιάννης Σερίφης και άνθρωποι που τον γνώρισαν από τη δράση του σε διάφορα κοινωνικά μέτωπα. Αναφέρθηκαν στην προσωπικότητά του, στους αγώνες του, στον τρόπο που αντιλαμβάνεται την έννοια της αλληλεγγύης, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιλαμβάνεται την αλληλεγγύη ένας αγωνιστής που εννοεί όσα λέει.
 
Οπως χαρακτηριστικά κατέθεσε ο Γερ. Λιόντος, αυτή είναι μία από τις χιλιάδες δίκες που στήνει η αστυνομία από τότε που της ανατέθηκαν προανακριτικά καθήκοντα, γεγονός που έχει αναφερθεί και στη Βουλή και μάλιστα από δεξιό βουλευτή, καθηγητή του Ποινικού Δικαίου. Η αστυνομία κατασκευάζει συνέχεια τερατουργήματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση κατασκεύασε ένα τερατούργημα για να μετατρέψει τα θύματα σε θύτες και ν’ απαλλάξει τους τελευταίους. Ο Α. Σειρηνίδης βρίσκεται κατηγορούμενος γιατί επέδειξε αλληλεγγύη στον διωκόμενο Σ. Σεϊσίδη. Ομως, η αλληλεγγύη δεν είναι απλά δικαίωμα, είναι καθήκον, όπως δείχνει ολόκληρη η ελληνική Ιστορία. Από την εποχή των διώξεων κατά των κομμουνιστών μέχρι την εποχή της δικτατορίας υπάρχουν άπειρα παραδείγματα αλληλεγγύης σε διωκόμενους από συντρόφους τους αλλά και από απλούς ανθρώπους.
 
Ο Σίμος Σεϊσίδης είπε ότι αυτή η δίκη γίνεται για να δικαιολογήσει τον πισώπλατο πυροβολισμό που του τσάκισε το πόδι. Οπως ανέφερε, ο ίδιος προσπάθησε μόνο να φύγει τρέχοντας. Δεν επεδίωξε καμιά σύγκρουση, γι’ αυτό και δεν έβγαλε όπλο. Αν επεδίωκε σύγκρουση, τότε θα χρησιμοποιούσε τη χειροβομβίδα που είχε μαζί του. Τον μπάτσο που τον πυροβόλησε δεν τον είδε, ούτε άκουσε τον πυροβολισμό. Απευθυνόμενος στον εισαγγελέα, που προσπαθούσε να πείσει ότι είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να σκοπεύσει με το όπλο χωρίς να γυρίσει ολόκληρο το σώμα του, παρατήρησε ότι αυτός κάνει ερωτήσεις με τρόπο που αποκαλύπτει ότι θέλει να στηρίξει πρόταση καταδίκης.
 
Ο Αρης Σειρηνίδης αναφέρθηκε στο ιστορικό των πολιτικών διώξεων, από την εποχή που δίωκαν τους αντάρτες μέχρι σήμερα. Οποιος κινείται διώκεται για να τρομοκρατηθεί η αγωνιζόμενη κοινωνία. Αναφέρθηκε στην έννοια της αλληλεγγύης, όπως αυτή εκφράστηκε έμπρακτα, διαχρονικά, και ξεκαθάρισε πως για τον ίδιο ήταν αδιανόητο να μην εκφράσει την αλληλεγγύη του σ’ ένα σύντροφο και φίλο που βρέθηκε στο στόχαστρο των διωκτικών μηχανισμών, έχοντας στην πλάτη του και μια υπέρογκη επικήρυξη, για μια υπόθεση που τα ίδια τα δικαστήρια δέχτηκαν στη συνέχεια ότι ήταν κατασκευασμένη («ληστές με τα μαύρα»). Με τη δίκη αυτή, είπε, θέλουν να στείλουν το μήνυμα πως όποιος αντιστέκεται μπορεί να βρεθεί με μια σφαίρα στο σώμα του, χτυπημένος πισώπλατα από αστυνομικά όπλα. Οσο για το όπλο που είχε ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι το είχε για λόγους αυτοπροστασίας από φασίστες και από εμπόρους ναρκωτικών, επειδή είχε ενεργό συμμετοχή στο κίνημα ενάντια στο ναρκεμπόριο στα Εξάρχεια. Δεν είχε πρόθεση να εμπλακεί σε ένοπλη σύγκρουση με την αστυνομία και δεν ενεπλάκη. (Σημειώνουμε ότι τα όπλα και του Σεϊσίδη και του Σειρηνίδη δεν έριξαν, όπως αποδεικνύεται και από τις τεχνικές εκθέσεις των εργαστηρίων της Ασφάλειας).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

Dixi et salvavi animam meam
Επόμενο άρθρο

Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

Να οργανωθούμε πολιτικά – Να δράσουμε ανατρεπτικά

Σχετικά Αρθρα

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 16 Σεπ 2025, 19:31

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

Καταστολή 14 Σεπ 2025, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

Ημέρα στατιστικής.

Ημέρα κατά της οστεοπόρωσης.

Ημέρα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ημέρα μακεδονικού αγώνα.

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1944).

Κένυα: Ημέρα Jomo Kenyatta.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα κηρύσσεται εκτός νόμου στην Τσεχοσλοβακία.

1967: Ανακαλύπτεται στην πλατεία Κολωνακίου αυτοσχέδια βόμβα που δεν εξερράγη.

1969: Πρώτη εμφάνιση οργάνωσης «20 Οκτώβρη» με βόμβα σε κάδο απορριμμάτων στη Δεξαμενή.

1977: Απόπειρα εμπρησμού των αποθηκών της AEG (Ρέντης), δολοφονία του Χρήστου Κασίμη (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο της Πάτρας.

1986: Βόμβα στο ΙΔ’ αστυνομικό τμήμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    17Ν
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Εφετείο 17Ν
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    ΕΛΑ
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Ποιοι είμαστε
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Επικοινωνία
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Όροι χρήσης
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Ποιοι είμαστε
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Επικοινωνία
  • Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Δίκη Σ. Σεϊσίδη – Α. Σειρηνίδη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo