Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Ιούνη
  • Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται
  • «Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 27 Ιούνη
  • Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Απαιτούν επιτάχυνση των αλλαγών
Διεθνή

Νεπάλ

Απαιτούν επιτάχυνση των αλλαγών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Μάι 2006, 00:00
Οργισμένοι διαδηλωτές κατέβηκαν ξανά στους δρόμους της πρωτεύουσας του Νεπάλ στις 16 του Μάη και έκαψαν τέσσερα κυβερνητικά αυτοκίνητα, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της περικοπής των εξουσιών του βασιλιά Γκιανέντρα. Την προηγούμενη μέρα επρόκειτο να συζητηθεί και να εγκριθεί από τη βουλή μια διακήρυξη, με την οποία περικόπτονται δραστικά οι εξουσίες του βασιλιά, όμως η συζήτηση μετατέθηκε για το τέλος της βδομάδας, προφανώς λόγω διαφωνιών στις γραμμές του κυβερνητικού συνασπισμού, γεγονός που κατέβασε τους διαδηλωτές στους δρόμους.
Η διακήρυξη αυτή θα αντικαταστήσει το υπάρχον σύνταγμα στη μεταβατική περίοδο μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών για συντακτική συνέλευση, η οποία θα καταρτίσει το νέο σύνταγμα που θα καθορίσει και την τύχη της μοναρχίας στη χώρα.
 
Μεταξύ άλλων, η διακήρυξη αυτή θέτει τέλος στον έλεγχο του στρατού από το βασιλιά και ο στρατός, 90.000 άντρες, περνά στον άμεσο έλεγχο της βουλής. Αφαιρεί από το βασιλιά τον έλεγχο στον προϋπολογισμό και στους διορισμούς στην ισχυρή γραμματεία του παλατιού, καταργεί την ασυλία του από τις διώξεις και επιβάλλει τη φορολόγηση της περιουσίας και των εισοδημάτων του. Αφαιρεί τις φράσεις «βασιλικός» και «της εξοχότητάς του» από τα ονόματα όλων των κρατικών οργάνων.
 
Παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία απελευθέρωσης των 1200 ανταρτών που κρατούνται στις φυλακές, που έχει τεθεί ως προϋπόθεση από την ηγεσία των ανταρτών για την έναρξη συνομιλιών με την κυβέρνηση.
 
Μια αμυδρή εικόνα της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στο Νεπάλ, δίνει μια ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος του Νεπάλ (μαοϊκό), που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 13 Μαΐου, από την οποία δημοσιεύουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.
 
«…Παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση, την αυτοθυσία και τη γενναιότητα του λαού στον αγώνα για το τέλος της μοναρχίας και την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας, η αποκατάσταση του κοινοβουλίου δεν ικανοποιεί τις λαïκές επιθυμίες, αλλά δίνει μια ευκαιρία στα φεουδαρχικά φιλοβασιλικά στοιχεία και στους αντιδραστικούς ξένους να συνομωτούν, γι αυτό είναι ανάγκη να επαγρυπνούμε απέναντι σε τέτοιους κινδύνους. Αυτά τα φεουδαρχικά στοιχεία κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τους εαυτούς τους από την ολική καταστροφή από τις ιστορικές πρωτοβουλίες του λαού. Σ’ αυτά τα πλαίσια, η Κεντρική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να συνεχίσει το λαϊκό κίνημα μέσω ενός ενιαίου μετώπου όλων των πολιτικών δυνάμεων, της κοινωνίας, των εθνικών και κοινωνικών σωματείων, των διανοουμένων και όλων των οργανώσεων που αγωνίζονται για μια λαϊκή δημοκρατία.
 
Επαγρυπνώντας το κόμμα απέναντι στον κίνδυνο να ενεργήσουν τα πολιτικά κόμματα αντίθετα με το πνεύμα του λαϊκού κινήματος, η Κεντρική Επιτροπή πιέζει την κυβέρνηση της Συμμαχίας των Επτά Κομμάτων να κινηθούν με βάση τη συμφωνία των 12 σημείων (πρόκειται για τη συμφωνία συνεργασίας του αντάρτικου με τα 7 κόμματα της αντιπολίτευσης ενάντια στη βασιλική δικτατορία). Για να εξασφαλίσει χωρίς όρους, ελεύθερες και δίκαιες εκλογές για τη συντακτική συνέλευση, η Κ.Ε υπογραμμίζει την ανάγκη να παρθούν αμέσως μέτρα εναντίον του προσωπικού του Βασιλικού Στρατού, της Αστυνομίας και των γραφειοκρατών που υποστήριξαν την απόλυτη μοναρχία. Η ΚΕ ξεκαθαρίζει επίσης ότι αν η Συμμαχία των Επτά Κομμάτων κινηθεί ενάντια στη συμφωνία των 12 σημείων, θα ξεσπάσει νέα λαϊκή εξέγερση και το κόμμα μας θα είναι έτοιμο να την καθοδηγήσει.
 
Στις εκλογές για συντακτική συνέλευση είναι ανάγκη να τεθούν τα βασικά λαϊκά και θεμελιώδη ζητήματα, για τα οποία ο λαός πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Τέτοια ζητήματα είναι: το κοσμικό κράτος, το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, η εθνική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, το ομοσπονδιακό σύστημα διακυβέρνησης βασισμένο στην πραγματικότητα του Νεπάλ, ιδιαίτερα δικαιώματα για τις γυναίκες και τα παιδιά, το ζήτημα της γης, η ανεξάρτητη εθνική οικονομική πολιτική, ένα εκπαιδευτικό σύστημα με επιστημονικό και λαϊκό προσανατολισμό, η εγγύηση της εργασίας και η αντίσταση απέναντι στις ξένες επεμβάσεις…».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νεπάλ

Υπό κρατικό έλεγχο η Occidental Petroleum
Επόμενο άρθρο

Νεπάλ

Προσπαθούν να εντάξουν τους μαχητές;

Σχετικά Αρθρα

Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται

Δεν εγκαταλείψαμε το πεδίο στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν θα το εγκαταλείψουμε, διότι αυτό είναι το καλό και η σωτηρία!

Διεθνή 27 Ιούν 2026, 20:18

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

Διεθνή 27 Ιούν 2026, 11:02

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

Διεθνή 26 Ιούν 2026, 20:29

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

Διεθνή 26 Ιούν 2026, 08:49

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

Διεθνή 26 Ιούν 2026, 07:14

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Διεθνή 25 Ιούν 2026, 22:09
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

28 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η συμφωνία-πλαίσιο της Ουάσιγκτον αποτελεί ταπείνωση, ντροπή και παραχώρηση κυριαρχίας. Αυτή η συμφωνία δεν υφίσταται

Δεν εγκαταλείψαμε το πεδίο στις πιο δύσκολες συνθήκες και δεν θα το εγκαταλείψουμε, διότι αυτό είναι το καλό και η σωτηρία!

27 Ιούν 2026, 20:18
Διεθνή

«Κοινός εχθρός μας είναι η Αντίσταση»: Αυτό συνυπέγραψαν με τους σιωναζιστές οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

Χεζμπολα: Αυτή τη συμφωνία μόνο με εμφύλιο πόλεμο μπορείτε να την περάσετε

27 Ιούν 2026, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

27 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Ιούνη

27 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Ναϊμ Κάσεμ: Εχουμε ανατρέψει το αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο και έχουμε εισέλθει σε μια νέα φάση

26 Ιούν 2026, 20:29
Παιδεία

Πανελλαδικές Εξετάσεις: η «ιερή αγελάδα» του συστήματος γιατί αποτελεί τον αποφασιστικό κόφτη της πρόσβασης στα ΑΕΙ

26 Ιούν 2026, 19:40
Κόντρες

Στον Αρειο Πάγο δεν υπάρχουν κερατάδες

26 Ιούν 2026, 19:30
Πολιτική

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

26 Ιούν 2026, 13:47
Διεθνή

Η Χεζμπολά χτύπησε τους σιωναζιστές που (ξανα)παραβίασαν την κατάπαυση του πυρός

26 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Πρόκληση! Κρατικός οργανισμός σπεύδει να νομιμοποιήσει κολλέγιο που έχει κάνει αίτηση να πανεπιστημιοποιηθεί

26 Ιούν 2026, 08:31
Διεθνή

Γλίτωσε το βέτο, όχι και το αλεξίσφαιρο τζάμι

26 Ιούν 2026, 07:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Ιούνη

26 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Εξακολουθούν να βυσσοδομούν οι ξενόδουλοι αστοί της Βηρυτού

25 Ιούν 2026, 22:09
Κόντρες

Χωρίς τη φινέτσα του κονσιλιέρε

25 Ιούν 2026, 19:24
Διεθνή

Τα βρόμικα σχέδια του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ για αφοπλισμό της Παλαιστινιακής Αντίστασης θα αποτύχουν

Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης: Η συνείδηση του λαού μας και της ελεύθερης, επαναστατικής νεολαίας του θα σταθεί απέναντι στους μηχανορράφους

25 Ιούν 2026, 14:23
Πολιτική

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

25 Ιούν 2026, 13:38
Διεθνή

Ενας «θολωμένος» Τραμπ προσπαθεί να σταματήσει την κατρακύλα των Ρεπουμπλικανών

25 Ιούν 2026, 10:02
Παιδεία

ΟΛΜΕ: Αφωνία μπροστά στην πρόκληση του υπουργείου Παιδείας για το πολλαπλό βιβλίο

25 Ιούν 2026, 05:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Ιούνη

25 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Ιούνη

1921: Λήγει μετά από τρεις μήνες η απεργία των βρετανών ανθρακωρύχων.

1957: Θεομηνία στον Αη Στράτη πλημμύρισε το στρατόπεδο κρατουμένων και κινδύνεψαν πολλοί.

1960:Κατάσχονται και κρατικοποιούνται τα αμερικανικά διυλιστήρια στην Κούβα.

1969: Καταδικάζεται σε δεκαέξι χρόνια φυλάκιση ο δεκανέας Γ. Μωράκης για βοήθεια στην απόδραση του Αλέξανδρου Παναγούλη.

1988: Εκτελείται ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ Γουίλιαμ Νορντίν (17Ν).

1991: Το ΚΚΕ αποχωρεί από τον Συνασπισμό.

1998: Πυροβολισμός στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων (Κόκκινη Γραμμή).

2001: Ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς παραδίδεται στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

“Το PosoKanei είναι μια πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών που δημιούργησε η νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Ο καταναλωτής κοιτάζει ποιες είναι οι τιμές σε κάθε είδος και παίρνει μια απόφαση για το πού μπορεί να ψωνίσει φθηνότερα. Ολα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αντί να γκρινιάζουν, θα έπρεπε να πουν μπράβο που το κάναμε”, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε πως είναι μια πρωτοβουλία που θα έπρέπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια από τις καταναλωτικές οργανώσεις. “Θέλουμε να συμβάλλουμε να υπάρξει καταναλωτική συνείδηση στους πολίτες και να συνεργαστούμε με το καταναλωτικό κίνημα. Είμαστε από την ίδια μεριά του λόφου”, τόνισε χαρακτηριστικά. Για το αν η δημιουργία αυτής της εφαρμογής είναι παραδοχή ότι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει το αυξημένο κόστος ζωής, ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε πως “δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Το να γνωρίζει ο πολίτης είναι αποδοχή ότι δεν κάνουμε τίποτα; Σε όλες τις χώρες το καταναλωτικό κίνημα επιβάλει πράγματα και έχει ισχύ, εδώ είναι περιορισμένη η παρεμβατικότητα του. Αντί να πολιτικολογούν ορισμένοι, θα έπρεπε να αναδεικνύουν ορισμένα πράγματα, εκθέτοντας όσους προσπαθούν να αισχροκερδίσουν. Ένα πιο ισχυρό καταναλωτικό κίνημα, θα βοηθούσε και θα έπρεπε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας”.

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Μια βδομάδα μετά τη φιέστα του μεγάρου Μαξίμου, όπου «παρουσιάστηκε» στον Μητσοτάκη το PosoKanei για να εισπράξει το θαυμασμό του και τα θερμά του συγχαρητήρια, κατεβαίνει ο πήχυς. «Πώς κάνετε έτσι, ρε παιδιά, μια πλατφόρμα ενημέρωσης είναι, για να ενισχύσουμε την καταναλωτική συνείδηση», λέει ο πολιτικός γυρολόγος Θεοδωρικάκος, αποσυνδέοντας πλήρως το PosoKanei από την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ο λαός κάτι τέτοιες συμπεριφορές τις λέει «βάζω την ουρά στα σκέλια». Ο Μητσοτάκης δεν μοίραζε συγχαρητήρια για την «πραγματικά εξαιρετική και πολύ χρήσιμη εφαρμογή», με την οποία «από σήμερα ο έλληνας καταναλωτής αποκτά ένα ακόμα «όπλο» στη μάχη κατά της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους ζωής»; Πολιτική αλητεία και κυνισμό του αισχίστου είδους χαρακτηρίσαμε αυτή την τοποθέτηση. Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι ο καταναλωτής «θα γνωρίζει πια στην κυριολεξία πόσο κάνει κάθε προϊόν σε πραγματικό χρόνο, θα μπορεί να συνθέτει το δικό του καλάθι, να συγκρίνει τιμές, όχι μόνο εντός Ελλάδος αλλά και με αντίστοιχα προϊόντα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να μπορεί να επιλέγει εύκολα τι και πού έχει συμφέρον να κάνει τις αγορές του»; Ο Μητσοτάκης δεν έλεγε ότι «είναι μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ενισχύει τον ανταγωνισμό»; Τώρα όλα αυτά τα έβαλαν… να μην πούμε που. Εκαναν γαργάρα με ταβανόπροκες. Γιατί; Γιατί διαπίστωσαν ότι η αλήτικη προπαγάνδα έγινε μπούμερανγκ και τους χτύπησε κατακούτελα. Ο κόσμος βρίζει. Ακόμα και τα αστικά μίντια δεν βρήκαν κάτι που να τους επιτρέπει να στηρίξουν την προπαγάνδα του Μητσοτάκη και του Θεοδωρικάκου. Στις πιο ευνοϊκές περιπτώσεις κατέληγαν σε ένα «καλό είναι, αλλά η ακρίβεια…». Γι’ αυτό και αναδιπλώνονται. Το μόνο που έμεινε είναι ένα επικοινωνιακό φιάσκο και τα λεφτά που έβγαλε η εταιρία που έφτιαξε το πρόγραμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νεπάλ

    17Ν
    • Νεπάλ

      Εφετείο 17Ν
  • Νεπάλ

    ΕΛΑ
    • Νεπάλ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νεπάλ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νεπάλ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νεπάλ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νεπάλ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νεπάλ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νεπάλ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νεπάλ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νεπάλ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νεπάλ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νεπάλ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νεπάλ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νεπάλ

      Νεπάλ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νεπάλ

      Νεπάλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νεπάλ

      Νεπάλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νεπάλ

      Νεπάλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νεπάλ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νεπάλ

    Νεπάλ

    Ποιοι είμαστε
  • Νεπάλ

    Νεπάλ

    Επικοινωνία
  • Νεπάλ

    Νεπάλ

    Όροι χρήσης
  • Νεπάλ

    Νεπάλ

    Ποιοι είμαστε
  • Νεπάλ

    Νεπάλ

    Επικοινωνία
  • Νεπάλ

    Νεπάλ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo