Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται
  • Πρέπει ήδη να νοσταλγεί τη «γλάστρα» που πετάριζε τα βλέφαρα
  • Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής σε ρόλο Μεγάλου Αδερφού
  • Σαμποτάρουν προκλητικά την είσοδο βοήθειας στη Γάζα οι σιωναζιστές
  • Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη
  • Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς: Τιμούμε τους μάρτυρες από την ηγεσία μας
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Δόθηκαν οι άδειες λειτουργίας στα κολέγια
Παιδεία

Δόθηκαν οι άδειες λειτουργίας στα κολέγια

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Ιούλ 2010, 00:00

Την περασμένη Τρίτη, η υπουργός Παιδείας υπέγραψε τις άδειες λειτουργίας 30 κολεγίων (μετονομάστηκαν σε Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, ώστε να υποβαθμιστεί το ζήτημα και να ριχτεί στάχτη στα μάτια της εργαζόμενης κοινωνίας, της πανεπιστημιακής κοινότητας και κυρίως του φοιτητικού κινήματος και να αποφευχθούν οι αντιδράσεις).

Η Αννα Διαμαντοπούλου έκανε πολύ θόρυβο όλο το προηγούμενο διάστημα για να αποδείξει ότι ο προκάτοχός της Σπηλιωτόπουλος ακολούθησε πολιτική άρπα-κόλλα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των κολεγιαρχών, δίνοντας άδειες λειτουργίας την παραμονή των εκλογών σε 40 κολέγια, ενώ τώρα το υπουργείο Παιδείας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποκατασταθεί «η τάξη, η σοβαρότητα, ο έλεγχος και η νομιμότητα». Ποιο ήταν, λοιπόν, το αποτέλεσμα αυτής της «έντονης, σοβαρής και προσεκτικής προσπάθειας», όπως ισχυρίζεται το υπουργείο Παιδείας; Να δοθούν άδειες λειτουργίας στο 75% των κολεγίων, των οποίων οι άδειες είχαν εγκριθεί αρχικά από τον Σπηλιωτόπουλο. Μάλιστα, το υπουργείο θέλει να μας πείσει ότι σε ένα μήνα και μια εβδομάδα συγκρότησε κλιμάκια επιτόπιων αυτοψιών και διενήργησε αυτοψίες σε όλα τα κολέγια που είχαν υποβάλει αίτηση για άδεια λειτουργίας, ενώ μέσα σε 16 ημέρες έκανε και έλεγχο στα προγράμματα σπουδών.

Καταρχήν, πρέπει να θυμηθούμε ότι η Διαμαντοπούλου δεν κατήργησε το νόμο Στυλιανίδη (Νόμος 3696/2005, όπως άφηνε αρχικά σκόπιμα να διαφανεί, αλλά τροποποίησε διατάξεις του. Οι τροποποιήσεις αποτέλεσαν το άρθρο 45 του πολυνομοσχέδιου Διαμαντοπούλου (Νόμος 3848/19-5-2010). Αλλαξε η ονομασία των κολεγίων, αφαιρέθηκαν οι πολλές φανφάρες για έλεγχο στα προγράμματα σπουδών και τα ρέστα για να υπάρξει προσαρμογή στην ευρωπαϊκή οδηγία, ενώ διατηρήθηκαν τα «αυστηρά κριτήρια» των 300 τ.μ., ως κτιριακή προϋπόθεση για να πάρει άδεια λειτουργίας ένα κολέγιο. Κοντολογίς, αρκούν 300 τετραγωνικά για να έχουμε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο με σοβαρή υλικοτεχνική υποδομή!

Τα άλλα είναι περιττά, αφού, όπως ξέρουμε τα «πτυχία» των κολεγίων χορηγούνται από τα ξένα πανεπιστήμια, με τα οποία συνεργάζονται τα κολέγια και το ελληνικό κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να παρέμβει, ενώ στη χειρότερη περίπτωση, που διατηρεί «δικαιολογημένες αμφιβολίες» δικαιούται να επιβάλλει στον αιτούντα την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του, δοκιμασία επάρκειας ή πρακτική άσκηση διάρκειας το πολύ τριών ετών.

Οσον αφορά στον «έλεγχο της ποιότητας» του εκπαιδευτικού προσωπικού, ισχύουν όσα αναφέραμε παραπάνω. Το ελληνικό κράτος αρκείται μόνο σε τυπικό έλεγχο διασταύρωσης των στοιχείων που του δίνει το ξένο πανεπιστήμιο, ενώ δίνεται η δυνατότητα να διδάσκουν γνωστικά αντικείμενα άνθρωποι  με επταετή πρακτική εμπειρία (πενταετή στο νόμο Στυλιανίδη), χωρίς κανένα τίτλο σπουδών!

Γι’ αυτήν, λοιπόν, την «ποιότητα» κορδώνεται το υπουργείο Παιδείας και μέμφεται τον Σπηλιωτόπουλο ότι έδωσε άδειες «ισοπεδώνοντας δικαίους και αδίκους». Και μόνο η έκφραση αυτή αποκαλύπτει ότι δεν υπάρχει ουσιαστικά καμιά διαφορά μεταξύ της παλιάς και νέας ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας και ότι το παιχνίδι παίχτηκε στα κουκιά.  Και η Διαμαντοπούλου θεωρεί ότι δικαιωματικά κάποιοι έμποροι γνώσης μπορούν να κατέχουν τον τίτλο του ιδιωτικού πανεπιστήμιου (συγνώμη, του κολεγίου) και να εκμεταλλεύονται τις ελπίδες χιλιάδων νέων, που το ίδιο το σύστημα του υπουργείου Παιδείας θεωρεί ανίκανους να σπουδάσουν.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΙστορική συμφωνία
Επόμενο άρθρο ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Σχετικά Αρθρα

Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται

Παιδεία 23 Οκτ 2025, 19:06

Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής σε ρόλο Μεγάλου Αδερφού

Παιδεία 23 Οκτ 2025, 13:07

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

Εργατικά 16 Οκτ 2025, 19:35

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

Παιδεία 16 Οκτ 2025, 13:09

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

«Ξέπλυμα» των σιωναζιστών μέσα από συνέδριο της «Διεθνούς Εταιρείας Σωκρατικών Μελετών ‘’Socratica VI’’»

Παιδεία 14 Οκτ 2025, 18:13
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Χιλιάδες κενά, συγχωνεύσεις τμημάτων, απειλές και τρομοκρατία για να επιβληθεί η αξιολόγηση – Η εκπαίδευση αντιστέκεται

23 Οκτ 2025, 19:06
Κόντρες

Πρέπει ήδη να νοσταλγεί τη «γλάστρα» που πετάριζε τα βλέφαρα

23 Οκτ 2025, 18:59
Παιδεία

Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής σε ρόλο Μεγάλου Αδερφού

23 Οκτ 2025, 13:07
Διεθνή

Σαμποτάρουν προκλητικά την είσοδο βοήθειας στη Γάζα οι σιωναζιστές

Mαταιοπονούν: η ενότητα λαού-Αντίστασης δεν σπάει

23 Οκτ 2025, 11:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

23 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς: Τιμούμε τους μάρτυρες από την ηγεσία μας

22 Οκτ 2025, 20:45
Καταστολή

Ιδιώνυμο αδίκημα η διαδήλωση στο Σύνταγμα

22 Οκτ 2025, 14:50
Κόντρες

Kαρανικομπουμπουκίαση

22 Οκτ 2025, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Πολιτική

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

21 Οκτ 2025, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Οκτώβρη

Ημέρα οικολογικού χρέους.

1906: Σε διαδικασία εκτέλεσης τριών εφήβων αναρχοκομουνιστών στη Ρίγα (κατηγορούμενων για ληστεία), το εκτελεστικό απόσπασμα σκόπιμα κι επανειλημμένα δεν βρίσκει στόχο, οδηγώντας σε νευρική κρίση τον επικεφαλής αξιωματικό.

1931: Ο Αρης Βελουχιώτης μεταφέρεται στη Γαύδο μαζί με άλλους εβδομήντα εξόριστους.

1941: Οι ναζί εκτελούν 135 άντρες στο Μεσόβουνο Κοζάνης.

1949: Ιδρύεται ο ΟΤΕ ως ΑΕ με αποκλειστικό μέτοχο το ελληνικό δημόσιο.

1949: Συλλαμβάνεται στη Θεσσαλονίκη ο Μανώλης Αναγνωστάκης μαζί με άλλους 68 αριστερούς.

1951: Συλλαμβάνεται ο διευθυντής του περιοδικού «Ανταίος» Δημήτρης Μπάτσης.

1953: Απολύονται οι κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι της Θεσσαλονίκης και 32 κοινοτήτων.

1967: Πρώτες συλλήψεις (πέντε) μελών της ΔΑ.

1967: Ανακαλύπτεται μέσα στο δικαστικό μέγαρο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που δεν εξερράγη.

1969: Σύλληψη τριών μελών του ΕΔΚ που ετοιμάζονται να τοποθετήσουν εννιά βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες του κέντρου της Αθήνας, εξάρθρωση της οργάνωσης την ίδια μέρα με τη σύλληψη άλλων τεσσάρων.

1974: Συλλαμβάνονται οι πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου.

1977: Βόμβα σε super market χουντικού στο Ηράκλειο Κρήτης.

1983: Βομβιστής αυτοκτονίας οδηγεί φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά μέσα στην αμερικανική βάση πεζοναυτών στη Βηρυτό, σκοτώνοντας 241 αμερικανούς στρατιώτες. Σχεδόν ταυτόχρονα 58 γάλλοι στρατιώτες σκοτώνονται σε κοντινή δική τους βάση σε άλλη βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας.

1998: Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο ανθυπαστυνόμος Κυριάκος Βαντούλης πυροβολεί και σκοτώνει τον δεκαεπτάχρονο γιουγκοσλάβο μαθητή Μάρκο Μπουλάτοβιτς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo