Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin
  • Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης
  • Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης
  • Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ
  • Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος
  • Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»17Ν»Εφετείο 17Ν»Παρασκευή, 16.3.07
Εφετείο 17Ν

228η συνεδρίαση

Παρασκευή, 16.3.07

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Μαρ 2007, 00:00

Τελευταία μέρα της αγόρευσης Μυλωνά, ο οποίος ασχολήθηκε αρχικά με το νομικό θέμα της απλής συνέργειας. Επικαλούμενος σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου και τη θεωρία υποστήριξε ότι «για να έχουμε απλή συνέργεια δεν αρκεί να υπάρχει παρουσία του κατηγορουμένου στον τόπο του εγκλήματος, η παρουσία του πρέπει να είναι ενεργός».
Περνώντας στην υπόθεση Παπαδημητρίου, υποστήριξε καταρχάς ότι έχει γίνει λανθασμένος νομικός χαρακτηρισμός της πράξης. Δεν πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις αντικρουόμενες καταθέσεις του ψευδομάρτυρα Βουτζαλή. Αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Σάββα στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, που είπε ότι αυτός πυροβόλησε τον Λ. Παπαδημητρίου με δύο πιστόλια. Στην περίπτωση των Σεπολίων –είπε- το δικαστήριο δέχτηκε τα όσα είπε ο Σάββας, γιατί διευκόλυναν τον «καλό» κατηγορούμενο Κονδύλη, ενώ δεν δέχτηκε όσα είπε για την υπόθεση Παπαδημητρίου, γιατί αφορούσαν τον «κακό» κατηγορούμενο Τζωρτζάτο. Ο Ι. Μυλωνάς αναφέρθηκε ακόμα σε καίριες παρεμβάσεις της Γ. Κούρτοβικ, η οποία απέδειξε (με αναφορές στα εργαστηριακά ευρήματα), ότι όλες οι σφαίρες κατά του Παπαδημητρίου είχαν ριχτεί από την ίδια πλευρά και από κοντινή απόσταση, γεγονός που επιβεβαιώνει την αλήθεια της δήλωσης Σάββα. (Σωστά είναι αυτά, αλλά εμείς έχουμε την απορία: Η συνήγορος του… «συνεργαζόμενου» Κουφοντίνα ανέλαβε με τις ερωτήσεις και τις επισημάνσεις της, με υπερασπιστική δουλειά δηλαδή, να στηρίξει τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης Τζωρτζάτου στη συγκεκριμένη υπόθεση; Ο Κουφοντίνας στήριξε υπερασπιστικά τον Τζωρτζάτο στην υπόθεση Μομφεράτου, η συνήγορος του Κουφοντίνα στήριξε υπερασπιστικά τον Τζωρτζάτο στην υπόθεση Παπαδημητρίου, αλλά κατά τα άλλα είναι και οι δύο… «συνεργαζόμενοι». Οταν η πολιτική αλητεία οδηγεί στον παραλογισμό).

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία για συμμετοχή του Τζωρτζάτου στη 17Ν μέχρι τη σύλληψή του, υποστήριξε ότι κανείς από τους κατά την κατηγορία φερόμενους ως μέλη της Οργάνωσης δεν αναφέρει τίποτα για τον Τζωρτζάτο μετά το 1993. Και όμως, η πρωτοβάθμια απόφαση αυθαίρετα τον καταδίκασε, διότι –όπως γράφει- «ουδόλως απέκοψε τον δεσμό του με την οργάνωση με την έννοια του ανήκειν σε αυτήν, αφού συνεχώς ερχόταν σε επαφή με τα λοιπά μέλη»! Και τα τετράδια να επικαλεστεί κανένας, παραβλέποντας τον λαθεμένο τρόπο ανάγνωσης των καταγραφών σ’ αυτά, σταματούν το 1997. Πώς, λοιπόν, μπορεί κανείς να βρει θετικά στοιχεία συμμετοχής του Τζωρτζάτου στην Οργάνωση από το 1997 μέχρι το 2001, που είναι το κρίσιμο χρονικό σημείο (ψήφιση τρομονόμου);

Για την εισβολή στο ΑΤ Βύρωνα ο συνήγορος του Τζωρτζάτου υποστήριξε αρχικά ότι πρόκειται για κλοπή αντικειμένων όλως ευτελούς αξίας (χαρτιά και σφραγίδες), όταν όμως από την έδρα του επισημάνθηκε ότι κλάπηκαν και όπλα, παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος. Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι πρωτόδικα καταδικάστηκε ένας παραπάνω απ’ αυτούς που ανέφεραν οι αυτόπτες μάρτυρες και άφησε στο δικαστήριο την επιλογή να αθωώσει είτε τον Τζωρτζάτο είτε τον Χριστόδουλο, αν και ο ίδιος θεωρεί ότι υπάρχουν αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Τζωρτζάτου.
Αποτιμώντας συνολικά τη συμμετοχή του Τζωρτζάτου στη 17Ν ο συνήγορός του προσέθεσε ένα καινούργιο στοιχείο, που ουδέποτε μέχρι τώρα είχε υποστηρίξει ο Τζωρτζάτος: «Κάποια στιγμή καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Επιτρέψτε μου να πω, ότι δεν είναι τυχαίο ότι αποχωρεί από την Οργάνωση λίγους μήνες μετά την τραγική ενέργεια Παλαιοκρασσά, με το θάνατο του Αξαρλιάν. Αυτό είμαι σίγουρος ότι έπαιξε κάποιο ρόλο στο να φύγει». Δεν θα το σχολιάσουμε παραπέρα. Περιμένουμε μόνο να δούμε, αν μετά από ενδεχόμενη καταδίκη του Τζωρτζάτου, θα ζητήσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Η κατακλείδα της πολυήμερης αγόρευσης Μυλωνά ήταν δηλωτική των απόψεων των εντολέων του. Την παραθέτουμε χωρίς δικά μας σχόλια, γιατί «μιλάει» μόνη της:

«Θα τελειώσω κύριοι Δικαστές λέγοντας ότι πρωτίστως, όχι μόνο αλλά κατ’ εξοχήν στην υπόθεση του κ. Τζωρτζάτου, θα δείξετε με την απόφασή σας αν θα έχει η Οργάνωση 17Ν, το παράδοξο της ιστορίας, μια τελευταία ακόμη νίκη: γιατί η Οργάνωση 17Ν έχει εξαρθρωθεί δεν υπάρχει πια, βεβαίως υπάρχουν και κάποια μέλη που είναι απ’ έξω και δεν έχουν συλληφθεί (άλλωστε για να κλείσει το παζλ φορτώνονται ενέργειες στον κ. Τζωρτζάτο, που κάποιοι βέβαια τις έχουν κάνει αλλά όχι ο κ. Τζωρτζάτος), έχει ηθική η 17Ν. Οπως σας έχω πει επανειλημμένα, σε πολιτικό επίπεδο κι εγώ αντίθετος είμαι και αν θέλετε πολύ καλά έγινε και ηττήθηκε η 17Ν. Ομως, μην της δώσετε κύριοι Δικαστές την ικανοποίηση, στον κ. Κουφοντίνα ή στον κ. Σάββα Ξηρό, που υπερασπίζονται –τουλάχιστον ο κ. Κουφοντίνας- τη δράση της Οργάνωσης, μην της δώσετε μια τελευταία ικανοποίηση, μια τελευταία νίκη. Ποια θα είναι αυτή; Να έχετε μια άδικη αυθαίρετη κρίση για τον κ. Τζωρτζάτο, που θα δείχνει ότι δεν εφαρμόζετε ποινική Δικαιοσύνη, ότι έχετε ολισθήσει προς την πολιτική Δικαιοσύνη, με δυο λόγια ότι δικαιώνεται η 17Ν όταν έλεγε ότι “εμείς είμαστε αντίπαλοι, μας πιάσανε τώρα οι εχθροί μας, το κράτος και η Δικαιοσύνη, πως θα μας συμπεριφερθούν; Ως νικημένους εχθρούς. Θα αγνοήσουν το Δίκαιο και θα μας εξοντώσουν με βαρύτατες αυθαίρετες καταδίκες”.

Αυτή ήταν μια ακόμη της 17Ν στο πρώτο βαθμό. Γιατί η πρωτοβάθμια απόφαση όχι μόνο για τον κ. Τζωρτζάτο, αλλά σε πολύ μεγάλο βαθμό και για τον κ. Τζωρτζάτο, τι ήταν με την ανύπαρκτη επιχειρηματολογία και αιτιολογία; Δυστυχώς μια ακόμη νίκη της 17Ν ήταν. Είχαμε επιβεβαίωση της θέσης της 17Ν, “είμαστε ταξικοί αντίπαλοι, θα έρθουν οι δικαστές, θα παραμερίσουν το Δίκαιο και θα μας κοπανίσουν, επειδή πιάσανε τους εχθρούς τους”. Αυτή είναι η λογική της 17Ν. Αλίμονο, κύριοι Δικαστές, αν κι εσείς υιοθετήσετε αυτή τη λογική. Οι πρωτοβάθμιοι συνάδελφοί σας αυτό έκαναν και έδωσαν μια ακόμη νίκη στη 17Ν. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ –αλλά ομολογώ ότι έχω τις αμφιβολίες μου- να μην δώσετε μια ακόμη νίκη στη 17Ν, αλλά να απονείμετε ποινική Δικαιοσύνη, να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τα αποδεικτικά στοιχεία, να εξετάσετε τα νομικά θέματα».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

228η συνεδρίαση

Πέμπτη, 15.3.07
Επόμενο άρθρο

228η συνεδρίαση

Παιχνίδι για όλους, παιχνίδι παντού, τα κέρδη για τους καπιταλιστές

Σχετικά Αρθρα

202η συνεδρίαση

Τρίτη, 30.5.07

Εφετείο 17Ν 30 Μάι 2007, 00:00

250ή συνεδρίαση

Δευτέρα, 14.5.07

Εφετείο 17Ν 14 Μάι 2007, 00:00

249η συνεδρίαση

Πέμπτη, 10.5.07

Εφετείο 17Ν 10 Μάι 2007, 00:00

248η συνεδρίαση

Τετάρτη, 9.5.07

Εφετείο 17Ν 9 Μάι 2007, 00:00

247η συνεδρίαση

Δευτέρα, 7.5.07

Εφετείο 17Ν 7 Μάι 2007, 00:00

246η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.5.07

Εφετείο 17Ν 3 Μάι 2007, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
Παιδεία

Εθνικό Απολυτήριο: Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη

Τα τρία σενάρια της ενδιάμεσης έκθεσης της Επιτροπής Διαλόγου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

30 Σεπ 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

30 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ πρόσφερε στους Παλαιστίνιους «ζωντανά» το πορτραίτο ενός ήρωά τους

Ο Χασάν Σαλάμε παραμένει αλύγιστος μετά από 30 χρόνια συστηματικών βασανιστηρίων στα σιωνιστικά κολαστήρια

29 Σεπ 2026, 19:18
Διεθνή

Αραγτσί: «Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στις θέσεις του Ιράν. Οι όροι μας για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού είναι σαφείς»

29 Σεπ 2026, 15:02
Πολιτική

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

29 Σεπ 2026, 14:47
Πολιτική

«Κόμμα» Κασιδιάρη: Είμαστε η συνέχεια της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής!

Ο συνιδρυτής της «Συμμαχίας Ελλήνων, Γ. Μανούσος, αποκάλυψε πριν από ένα χρόνο την νεοναζιστική ταυτότητα του μορφώματος

29 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Ιρανικός πύραυλος cruise έπληξε αμερικανικό πλοίο, τραυματίζοντας αρκετούς πεζοναύτες

29 Σεπ 2026, 09:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Σεπτέμβρη

29 Σεπ 2026, 00:01
Οικονομία

Η Κίμπερλι, ένας λομπίστας και ένας ελληνικός καπιταλιστικός όμιλος

28 Σεπ 2026, 19:09
Κόντρες

Ν’ ακούτε την… «πρωθυπουργέσα»

28 Σεπ 2026, 14:58
Εργατικά

Πόσους/ες απέλυσε η «Βιολάντα» και για ποιο λόγο;

28 Σεπ 2026, 13:41
Αθλητισμός

Η μεγαλειώδης παρέλαση του Ταμερλάνου

28 Σεπ 2026, 11:19
Διεθνή

O αγέρωχος μαχητής-κρατούμενος και το δειλό σιωναζιστικό κτήνος

28 Σεπ 2026, 10:25
Αθλητισμός

Θα το πουν και αυτό αντισημιτισμό;

Οι παίχτες της Εθνικής Ιρλανδίας περιφρόνησαν τους αντιπάλους τους της σιωνιστικής οντότητας

28 Σεπ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη

28 Σεπ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Σεπτέμβρη

Ημέρα μετάφρασης.

Ημέρα μνήμης εθνικών ευεργετών.

Μποτσουάνα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1966).

1945: Απόφαση της δίκης της Νυρεμβέργης, 22 καταδίκες (οι δώδεκα σε θάνατο).

1947: Ιδρύεται η Κόμινφορμ.

1960: Ιδρύεται ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

1965: Σφαγές στελεχών και υποστηρικτών του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ινδονησία με περισσότερους από ένα εκατομμύριο νεκρούς από πραξικοπηματίες στρατηγούς.

1966: Παραπομπή σε δίκη για την υπόθεση «Ασπίδα» των Α. Παπανδρέου, Π. Βαρδινογιάννη, Μ. Πακωνσταντίνου,  Στ. Χούτα και 28 αξιωματικών.

1967: Εκρήξεις βομβών στον ΟΤΕ της οδού Σταδίου και στον κήπο του μουσείου.

1983: Τριπλή βομβιστική επίθεση (ΕΛΑ) στα υπουργεία Βιομηχανίας και Εργασίας και στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 228η συνεδρίαση

    17Ν
    • 228η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 228η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 228η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 228η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 228η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 228η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 228η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 228η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 228η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 228η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 228η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 228η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 228η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 228η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 228η συνεδρίαση

      228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 228η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 228η συνεδρίαση

    228η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo