Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
  • Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν
  • Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τα εγκλήματα του Σιωνιστικού Ναζισμού
Διεθνή

Τα εγκλήματα του Σιωνιστικού Ναζισμού

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Ιαν 2009, 00:00

«Εμείς δεν μισούμε τους Παλαιστίνιους», δήλωνε την περασμένη Τρίτη ο πάλαι ποτέ «υπέρμαχος της ειρήνης» και σημερινός πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες. «Στόχος μας είναι να πολεμήσουμε την τρομοκρατία», συμπλήρωσε. Ιδού λοιπόν πως πολεμάει την «τρομοκρατία» ο Σιωνιστικός Ναζισμός.

1. Τη δεύτερη μέρα των βομβαρδισμών (Κυριακή 28/12), τρεις ισραηλινοί πύραυλοι καταστρέφουν ολοσχερώς αποθήκη φαρμάκων στη Ράφα (σύνορα Λωρίδας Γάζας με Αίγυπτο).

2. Την επομένη, Δευτέρα 29/12, βομβαρδίζεται το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Λωρίδας της Γάζας, το Ισλαμικό Πανεπιστήμιο. Οι Σιωνιστές πανηγυρίζουν ότι έπληξαν τα σύμβολα ισχύος της Χαμάς! Την ίδια μέρα βομβαρδίζεται και το Αμερικάνικο Σχολείο!

3. Σε μία από τις 58 επιθέσεις που έγιναν την Παρασκευή (2/1), ισραηλινός πύραυλος «προσγειώνεται» σε σπίτι της Βόρειας Γάζας σκοτώνοντας τρία αγόρια ηλικίας από 7 μέχρι 10 ετών. Ηταν τα τελευταία από τα 66 παιδιά που είχαν σκοτωθεί μέχρι εκείνη τη μέρα, μεταξύ των οποίων και βρέφη.

4. Την όγδοη μέρα των βομβαρδισμών (Σάββατο 3/1), βομβαρδίζεται τζαμί στη Μπετ Λάιγια (στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας). Είναι το έκτο τζαμί που βομβαρδίζεται. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που γλύτωσε από την επίθεση, αλλά νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, το τζαμί ήταν κατάμεστο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 16 και να τραυματι-  στούν γύρω στους 60 Παλαιστίνιοι, ορισμένοι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι Σιωνιστές ισχυρίζονται ότι στα τζαμιά κρύβονται ένοπλοι και πυρομαχικά της Χαμάς. Παρολαυτά, οι νεκροί είναι πάντα άμαχοι και παιδιά.

5. Την ίδια μέρα βομβαρδίζεται η κεντρική λαχαναγορά της πόλης της Γάζας με αποτέλεσμα 20 νεκρούς και 80 τραυματίες, πολλοί απ’ αυτούς παιδιά και μία έγκυος.

6. Το βράδυ της ίδιας μέρας (Σάββατο βράδυ), οι Σιωνιστές ρίχνουν βόμβα κοντά σε ένα ορφανοτροφείο στην πόλη της Γάζας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο. Υποστηρίζουν ότι στόχος τους ήταν μαχητές που διέρχονταν στην περιοχή κοντά σε ένα τζαμί στην ίδια γειτονιά.

7. Στο πρώτο εικοσιτετράωρο της χερσαίας εισβολής, οι Σιωνιστές δολοφονούν εν ψυχρώ Παλαιστίνιο νοσοκόμο ο οποίος –σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Times– σκοτώθηκε όταν ισραηλινό τανκ βομβάρδισε το ασθενοφόρο στο οποίο επέβαινε. Από τότε ακολούθησαν επανειλημμένες επιθέσεις παρόμοιου χαρακτήρα, με πιο χαρακτηριστικό τον βομβαρδισμό, την περασμένη Τρίτη 5/9, των γραφείων της μη κυβερνητικής παλαιστινιακής οργάνωσης “Union of Health Care Committees” (UHCC), που ιδρύθηκε το 1985 (πριν την ίδρυση της Χαμάς δηλαδή) στην πόλη της Γάζας, με τα οποία συστεγάζεται ένα ιατρικό κέντρο. Στην επίθεση καταστράφηκαν τρεις κινητές κλινικές και ένα ασθενοφόρο.

8. Η εφημερίδα που αναφέραμε παραπάνω (Times, 5/1/09) καταγγέλλει ότι οι Σιωνιστές χρησιμοποιούν βόμβες λευκού φωσφόρου (τη χρήση των οποίων είχαν παραδεχτεί ότι έκαναν και στον πόλεμο του Λιβάνου, πριν από δυόμισι χρόνια). Οι βόμβες φωσφόρου απαγορεύεται να χρησιμοποιούνται σε κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης. Στρατιωτικός ειδικός και πρώην στέλεχος του Βρετανικού Στρατού υποστηρίζει ότι «ο λευκός φώσφορος είναι τρομακτικό όπλο. Οι σταγόνες του φωσφόρου που πέφτουν καίνε το δέρμα όταν έρθουν σε επαφή». Υποστήριξε επίσης ότι όταν κάποιος το κάνει σκόπιμα πρέπει να παραπεμφθεί στο δικαστήριο της Χάγης. Η χρήση του όπλου αυτού επιτρέπεται από το Διεθνές Δίκαιο μόνο για φωτισμό σε μη κατοικημένες περιοχές.

9. Σύμφωνα με νορβηγό γιατρό (ταξίδεψε με το πλοίο Dignity του Free Gaza Movement και προσφέρει εθελοντική υπηρεσία στο νοσοκομείο της Γάζας), που επικαλείται ο βρετανικός Guardian (5/1/09), μόνο μια μικρή μειοψηφία των τραυματιών είναι μαχητές της Χαμάς, ενώ το 30% είναι παιδιά. Το νοσοκομείο είναι γεμάτο (θυμίζει νοσοκομείο πολεμικής ζώνης, είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός) και αρκετοί ασθενείς πεθαίνουν πριν προλάβουν να τους περιθάλψουν οι γιατροί, εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων σε εξοπλισμό και φάρμακα.

10. Δύο σχολεία της Υπηρεσίας Αρωγής και Εργων του ΟΗΕ (UNRWA) βομβαρδίζονται από τον ισραηλινό στρατό (στη βόρεια και στη νότια Λωρίδα της Γάζας), τη Δευτέρα 5/1/09 και την Τρίτη 6/1/09. Και στα δύο σχολεία είχαν βρει καταφύγιο εκατοντάδες Παλαιστίνιοι άμαχοι από τους γειτονικούς προσφυγικούς καταυλισμούς για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς. Ο απολογισμός τραγικός. Πάνω από 40 οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες. Η UNWRA καταγγέλλει παράβαση του Διεθ-   νούς Δικαίου που προστατεύει τις εγκαταστάσεις της σε περίπτωση πολέμου και αποκαλύπτει ότι οι Σιωνιστές είχαν τις συντεταγμένες των σχολείων αυτών, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση λάθους. Οι Σιωνιστές δηλώνουν ότι οι επιθέσεις έγιναν εν πλήρη γνώσει, συμπληρώνοντας ότι οι στόχοι αποτελούν ανθρώπινες ασπίδες της Χαμάς κι ότι από τα σχολεία η Χαμάς εκτόξευε ρουκέτες!

11.Οταν οι Σιωνιστές δε διστάζουν να βομβαρδίσουν σχολεία που ανήκουν στον ΟΗΕ, καταλαβαίνετε τι γίνεται με τα παλαιστινιακά σχολεία. Οπως αυτό στην πόλη της Τζαμπάλιγια που βομβαρδίστηκε την περασμένη Τρίτη, στο οποίο είχαν καταφύγει εκατοντάδες Παλαιστίνιοι άμαχοι για να σωθούν από τους βομβαρδι-    σμούς. 45 πολίτες σκοτώθηκαν και πάνω από 100 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές από τη Λωρίδα της Γάζας.

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε τόνους χαρτιού με τον κατάλογο των εγκλημάτων πολέμου στα οποία επιδίδονται οι Σιωνιστές στις δυο βδομάδες που σφυροκοπούν την αδούλωτη Γάζα. Ρωτάμε λοιπόν, πόσο «τρομοκράτης» μπορεί να θεωρηθεί ο Μαχμούντ Ζαχάρ (ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στη Γάζα) όταν δηλώνει: «Αυτοί (σ.σ. οι Σιωνιστές) χτύπησαν τα πάντα στη Γάζα, χτύπησαν τα παιδιά και τα νοσοκομεία και τα τζαμιά και κάνοντας αυτό μας έδωσαν το νόμιμο δικαίωμα να τους χτυπήσουμε με τον ίδιο τρόπο… Τα αιτήματά μας είναι ξεκάθαρα: το πρόβλημα δεν είναι οι ρουκέτες Κασάμ. Το πρόβλημα είναι η κατοχή και τα στρατεύματα και ο αποκλεισμός που μας επιβλήθηκε».

Κανείς δεν πρόκειται να δικάσει τους Σιωνιστές για εγκλήματα πολέμου. Οπως δεν δικάστηκε ο σφαγέας Σαρόν για το ρόλο του στη σφαγή των Σάμπρα και Σατίλα το 1982. Ο μόνος που θα μπορέσει να σταματήσει τη σιωνιστική βαρβαρότητα είναι η παλαιστινιακή Αντίσταση, όπως και αν εκφράζεται.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤετάρτη, 7.1.09
Επόμενο άρθρο Δευτέρα, 12.1.09

Σχετικά Αρθρα

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

Διεθνή 19 Οκτ 2025, 10:01

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

Διεθνή 17 Οκτ 2025, 21:04

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

Διεθνή 17 Οκτ 2025, 14:27

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

Διεθνή 16 Οκτ 2025, 21:49

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

Διεθνή 16 Οκτ 2025, 13:01

Ενας ξεχωριστός απελευθερωμένος κρατούμενος: Ο Σαμαρίτης Νάντερ Σαντάκα

Διεθνή 15 Οκτ 2025, 20:50
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

Ημέρα στατιστικής.

Ημέρα κατά της οστεοπόρωσης.

Ημέρα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ημέρα μακεδονικού αγώνα.

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1944).

Κένυα: Ημέρα Jomo Kenyatta.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα κηρύσσεται εκτός νόμου στην Τσεχοσλοβακία.

1967: Ανακαλύπτεται στην πλατεία Κολωνακίου αυτοσχέδια βόμβα που δεν εξερράγη.

1969: Πρώτη εμφάνιση οργάνωσης «20 Οκτώβρη» με βόμβα σε κάδο απορριμμάτων στη Δεξαμενή.

1977: Απόπειρα εμπρησμού των αποθηκών της AEG (Ρέντης), δολοφονία του Χρήστου Κασίμη (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο της Πάτρας.

1986: Βόμβα στο ΙΔ’ αστυνομικό τμήμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo