Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Aλλη μια δικαίωση για την Π. Τυχεροπούλου, άλλο ένα χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Το λες και χαριστική βολή
  • Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων
  • ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση
  • Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τους πιάσαμε, τους αφοπλίσαμε και τους ελευθερώσαμε
Διεθνή

Κεν Ο’ Κιφ

Τους πιάσαμε, τους αφοπλίσαμε και τους ελευθερώσαμε

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιούν 2010, 00:00

Την ώρα που οι Ισραηλινοί κομάντο σκότωναν και τραυμάτιζαν αόπλους, οι επιβάτες του Mavi Marmara περιποιούνταν τα μικροτραύματα αυτών που αφόπλισαν και συνέλαβαν οι αντιστεκόμενοι.

Για «τουλάχιστον πέντε άτομα, μεταξύ των επιβαινόντων του τουρκικού σκάφους, οι οποίοι έχουν διασυνδέσεις με την Αλ-Κάιντα» έκαναν λόγο οι ισραηλινές αρχές. Ανεπίσημα, διέρρευσαν πως ένας απ’ αυτούς είναι ο Κεν Ο’ Κιφ, τον οποίο περιγράφουν ως «άτομο που θα εκπαίδευε τους τρομοκράτες της Χαμάς στη Γάζα». Ο Κεν Ο’ Κιφ είναι παλιός μας γνώριμος, από την περίοδο της πρώτης αποστολής που έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας, τον Αύγουστο του 2008. Είχε έρθει στην Ελλάδα, είχε βοηθήσει στις δουλειές προετοιμασίας του καραβιού (δούλεψε σκυλίσια επί πολλές μέρες στην Ελλάδα) και ακολούθησε την αποστολή μέχρι το τέλος. Σε μια από τις πρώτες ανταποκρίσεις μας εκείνη την εποχή τον περιγράφαμε ως εξής:

«Ο Κεν είναι ένας πρώην αμερικανός πεζοναύτης και πρώην αμερικανός πολίτης. Είναι βετεράνος του πρώτου πολέμου του Κόλπου. Μετά την 11η Σεπτέμβρη, ο χαβανέζος Κεν απαρνήθηκε την αμερικάνικη υπηκοότητα (expatriot γράφει ένα από τα πολλά τατουάζ που έχει πάνω του).  Σήμερα, έχει ιρλανδική υπηκοότητα και είναι ζευγάρι με τη Φάτουα, μια γλυκύτατη Παλαιστίνια της διασποράς, η οποία λατρεύει την Ελλάδα. Το Δεκέμβρη περιμένουν το πρώτο τους παιδί και γι’ αυτό η Φάτουα δεν επιβιβάστηκε στο καΐκι. Μας αποχαιρέτισε από το λιμάνι. Οταν θέλουμε να κάνουμε πλάκα, λέμε πως ο Κεν μπορεί να μας δείρει όλους μαζί με το ένα χέρι. Ο τύπος είναι ένα τέρας δύναμης και αυτοπειθαρχίας. Είναι ικανός να δουλεύει συνεχώς 24 ώρες και να κοιμάται δέκα λεπτά σχεδόν όρθιος. Η συζήτηση μαζί του είναι πάντοτε ενδιαφέρουσα, έχει άποψη, την υπερασπίζεται, σέβεται τη διαφορετική άποψη μ’ έναν τρόπο που, όπως μας εξήγησε, περιλαμβάνεται στη διάσημη χαβανέζικη λέξη “αλόχα”. Και ο Κεν είναι πλέον πασιφιστής. Απορείς, πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που πολέμησε στο πιο σκληρό σώμα του αμερικάνικου στρατού να είναι πασιφιστής. Πώς θα αντιδράσει σε μια στιγμή σύγκρουσης. Από την άλλη, υποκλίνεσαι στο πνεύμα αλληλεγγύης που επιδεικνύει, στην αποφασιστικότητά του, στην αυτοθυσία του».

Ο Κεν Ο’ Κιφ ταξίδευε με το Mavi Marmara και περιέγραψε την αντίσταση που αναπτύχθηκε ενάντια στους εισβολείς από τον ουρανό. Ο ίδιος, οπαδός του Γκάντι, αναφέρει πως η αυτοάμυνα είναι νόμιμη και επιβεβλημένη, όταν δεν μπορεί να αναπτυχθεί μη βίαιη αντίσταση. Γι’ αυτό και όταν ρωτήθηκε αν προτιμά να είναι με την κάμερα ή να πάρει μέρος στις ομάδες αντίστασης, επέλεξε το δεύτερο. Δηλώνει ότι ο ίδιος αφόπλισε δυο ισραηλινούς κομάντο. Από τον ένα πήρε ένα πιστόλι 9 mm, το άδειασε από τις σφαίρες και το έκρυψε, για να υπάρχει σαν απόδειξη του δολοφονικού έργου των κομάντο, τους οποίους είχε δει να δολοφονούν δυο επιβάτες, τον ένα με μια σφαίρα στο κεφάλι. Από τον δεύτερο κομάντο πήρε ένα επιθετικό τουφέκι, το οποίο ένας τούρκος αγωνιστής πέταξε στη θάλασσα. Τις επόμενες στιγμές –δηλώνει ο Κεν– είδα στα μάτια τους το φόβο του Θεού. Ηταν σίγουροι ότι θα πεθάνουν. Αυτά τα νεαρά παιδιά ήταν σαν φοβισμένα κοτόπουλα. Νόμιζαν ότι θα τους κάνουμε ό,τι έκαναν οι ίδιοι προηγούμενα στ’ αδέρφια μας. Περιγράφει στη συνέχεια πως οι γυναίκες περιποιήθηκαν τα τραύματά τους και πως τους απελευθέρωσαν, χτυπημένους και μαυρισμένους, αλλά ασφαλείς.

Η μαρτυρία αυτή, από έναν πρώην αμερικανό πεζοναύτη και νυν πασιφιστή, έχει μια ξεχωριστή σημασία. Ειδικά αυτός, καλά εκπαιδευμένος στη χρήση των όπλων, θα μπορούσε να σκοτώσει κάμποσους από τους εισβολείς με τα όπλα που πήρε από τους δύο πρώτους. Προφανώς, οι Τούρκοι του ΙΗΗ πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να αποκρούσουν την επίθεση με αυτοάμυνα. Εκτίμησαν ότι οι Ισραηλινοί δεν θα άνοιγαν πυρ κατά άοπλων πολιτών. Και τώρα, η σιωνιστική προπαγάνδα αναπτύσσεται με γκεμπελικό τρόπο, προσπαθώντας να ρίξει την ευθύνη του μακελειού σ’ αυτούς που αντιστάθηκαν, χωρίς να φτάσουν την αντίστασή τους μέχρι εκεί που θα μπορούσαν, έχοντας κάθε νόμιμο δικαίωμα, αφού δέχονταν επίθεση. Αν οι αντιστεκόμενοι σκότωναν εισβολείς, τότε το μακελειό θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι Σιωνιστές, όμως, επιτέθηκαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κεν Ο’ Κιφ

Εβαλαν την υπογραφή μου χωρίς να με ρωτήσουν!
Επόμενο άρθρο

Κεν Ο’ Κιφ

Οταν σηκώνουν κεφάλι στα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα

Σχετικά Αρθρα

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 14:31

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

Διεθνή 19 Οκτ 2026, 11:19

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

Διεθνή 18 Οκτ 2026, 13:42

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

Διεθνή 17 Οκτ 2026, 11:57

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

Διεθνή 17 Οκτ 2026, 09:18

Εντελώς πρωτοφανές: Η κρατική τηλεόραση της Γαλλίας καταγγέλλει τoν εποικισμό της Δυτικής Οχθης (video)

Διεθνή 16 Οκτ 2026, 11:05
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

Aλλη μια δικαίωση για την Π. Τυχεροπούλου, άλλο ένα χαστούκι για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΑΑΔΕ την απάλλαξε από τις κατηγορίες του Μπαμπασίδη και έσβησε την ποινή που της επέβαλε ο Σαλάτας

20 Οκτ 2026, 09:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Το λες και χαριστική βολή

19 Οκτ 2026, 19:23
Διεθνή

Ολοκληρώθηκε ο «κύκλος του Καΐρου» μεταξύ των παλαιστινιακών πολιτικών παρατάξεων

Ελιγμοί απελπισίας από τον Μαχμούντ Αμπάς και τη Φατάχ

19 Οκτ 2026, 14:31
Αθλητισμός

ΠΑΟ μπάσκετ: Οπαδοί ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες, παρά την απαγόρευση

19 Οκτ 2026, 14:08
Εργατικά

Ξέπλυμα της Motor Oil σε αθλητική διοργάνωση για ΑΜΕΑ

19 Οκτ 2026, 13:48
Πολιτική

Γιατί χοροπηδάει σαν κατσίκι ο ακροδεξιός υπουργός;

19 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτισμός

Σκίτσο για τη Γάζα κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο του World Press Cartoon 2026

19 Οκτ 2026, 11:39
Διεθνή

Γαλλία: Το ξέσπασμα της ζωογόνας λαϊκής αντιβίας και τα άθλια αστικά αφηγήματα

19 Οκτ 2026, 11:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ποιοι και γιατί φοβούνται το ακριβές ρεπορτάζ μας από τις δίκες των λαμόγιων του ΟΠΕΚΕΠΕ;

18 Οκτ 2026, 21:35
Διεθνή

Ράμζι Μπαρούντ: Με την 7η Οκτώβρη η Παλαιστίνη επέστρεψε στο απόλυτο ηθικό επίκεντρο της παγκόσμιας πολιτικής

18 Οκτ 2026, 13:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Βουλευτές και υπουργοί λομπίστες του σιωναζισμού στην ελληνική Βουλή

17 Οκτ 2026, 18:53
Διεθνή

Γιατί ο Μαχμούντ Αμπάς ανέβαλε τις παλαιστινιακές εκλογές

17 Οκτ 2026, 11:57
Διεθνή

Δέντρο το δέντρο, σπίτι το σπίτι: Πώς καταλαμβάνεται η Δυτική Οχθη

17 Οκτ 2026, 09:18
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Την ημέρα που σκοτώνονταν δυο εργάτες, οι τοπικοί άρχοντες της Κορίνθου φιλοτεχνούσαν την αγιογραφία των φιλάνθρωπων Βαρδινογιάννηδων

16 Οκτ 2026, 15:12
Πολιτισμός

Η ντροπή του Ηνωμένου Βασίλειου: Αποσύρθηκαν από την αγορά τα βιβλία της Σάλι Ρούνι

Επειδή επιμένει με συνέπεια να υποστηρίζει την Palestine Action

16 Οκτ 2026, 12:33
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

Ημέρα στατιστικής.

Ημέρα κατά της οστεοπόρωσης.

Ημέρα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ημέρα «μακεδονικού αγώνα».

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1944).

Κένυα: Ημέρα Jomo Kenyatta.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα κηρύσσεται εκτός νόμου στην Τσεχοσλοβακία.

1967: Ανακαλύπτεται στην πλατεία Κολωνακίου αυτοσχέδια βόμβα που δεν εξερράγη.

1969: Πρώτη εμφάνιση οργάνωσης «20 Οκτώβρη» με βόμβα σε κάδο απορριμμάτων στη Δεξαμενή.

1977: Απόπειρα εμπρησμού των αποθηκών της AEG, δολοφονία του Χρήστου Κασίμη (Ρέντη).

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο της Πάτρας.

1986: Βόμβα στο ΙΔ’ αστυνομικό τμήμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κεν Ο’ Κιφ

    17Ν
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Εφετείο 17Ν
  • Κεν Ο’ Κιφ

    ΕΛΑ
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κεν Ο’ Κιφ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κεν Ο’ Κιφ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Κεν Ο’ Κιφ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Κεν Ο’ Κιφ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Κεν Ο’ Κιφ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Κεν Ο’ Κιφ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κεν Ο’ Κιφ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Κεν Ο’ Κιφ

    Ποιοι είμαστε
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Κεν Ο’ Κιφ

    Επικοινωνία
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Κεν Ο’ Κιφ

    Όροι χρήσης
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Κεν Ο’ Κιφ

    Ποιοι είμαστε
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Κεν Ο’ Κιφ

    Επικοινωνία
  • Κεν Ο’ Κιφ

    Κεν Ο’ Κιφ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo