Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
  • Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook
  • Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών
  • Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»
  • Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει
  • Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»ΕΛΑ»Εφετείο ΕΛΑ»Παρασκευή, 6.11.09
Εφετείο ΕΛΑ

101η συνεδρίαση

Παρασκευή, 6.11.09

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Νοέ 2009, 00:00
Ο αναπληρωτής εισαγγελέας Στ. Ματαγκιοζίδης ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί σε τίποτα από τη «λεπτομερή, εμπεριστατωμένη και απόλυτα τεκμηριωμένη» αγόρευση του συναδέλφου του. Ετσι, το μόνο που έμεινε να περιμένουμε ήταν τυχόν διορθώσεις στην επιχειρηματολογία της ενιαίας και αδιαίρετης εισαγγελικής αρχής, η οποία υποκριτικά παρουσιάζεται σαν ανεξάρτητη αρχή, στην ουσία όμως ανήκει στον σκληρό πυρήνα του κατασταλτικού μηχανισμού, γι’ αυτό και ουδέποτε εμφανίζονται διαφοροποιήσεις μεταξύ των εκπροσώπων της.
 
Ο αναπληρωτής εισαγγελέας, όμως, θεωρεί πως κατέχει και τα ιδεολογικά και πολιτικά ζητήματα. Γι’ αυτό και ξεκίνησε με το ιστορικό μέρος, όπως το απεκάλεσε. Και βέβαια, από τις πρώτες κιόλας φράσεις του μας άφησε… χωρίς μαλλιά, μιλώντας για διάσπαση του ΚΚΕ το 1968, ανάμεσα σε «ΚΚΕ εξωτερικού όπως αποκαλούνταν» (αν το μάθαινε η Παπαρήγα, μήνυση θα του έκανε!) και το «ΚΚΕ εσωτερικού, το οποίο μετεξελίχτηκε στο Συνασπισμό της Κοινοβουλευτικής Αριστεράς και της Προόδου»!!! Αν δεν γνωρίζεις ούτε τα ονόματα ούτε την ιστορική διαδρομή των μεγάλων οργανώσεων της κοινοβουλευτικής αριστεράς, τι τα θέλεις τα υπόλοιπα; Για να μην τον αδικήσουμε, πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι, σε αντίθεση με το συνάδελφό του, που απλά διάβαζε το κείμενο της πρωτόδικης απόφασης, χωρίς και να πολυκαταλαβαίνει τι διαβάζει, ο αναπληρωτής έδειξε ότι κάτι ξέρει, κάτι προσπάθησε να καταλάβει, ότι κάποια επαφή με την πολιτική πραγματικότητα έχει. Γι’ αυτό και η αγόρευσή του ήταν από στήθους (με σημειώσεις). Και δεν είπε και πολλά, μάλλον έχοντας το γνώθι σ’ αυτόν.
 
Σημεία άξια υποσημείωσης:
 
– Ο Χρήστος Κασίμης ήταν ο άνθρωπος που τα έκανε όλα. Στον ΕΛΑ όλοι τα έκαναν όλα, όπως έχει πει και ο Κανάς. Του έκανε εντύπωση η εξαίρεση την οποία υποστηρίζει ο Τσιγαρίδας. Δεν προέκυψε, όμως, εξαίρεση για άλλο μέλος του ΕΛΑ! Πώς το ξέρει; Εμφανίστηκε όλος ο ΕΛΑ στο δικαστήριο και κάθε μέλος του μίλησε για τον ακριβή ρόλο που είχε στην οργάνωση; Λεπτομέρειες…
 
– Ο ΕΛΑ είχε ιεραρχική δομή, είχε καθοδηγητική ομάδα ή κεντρικό συμβούλιο ή κάποιο άλλο όργανο! Απόδειξη; Το γεγονός ότι στα πληροφοριακά του δελτία αναφέρει συνυπευθυνότητα σε ενέργειες με άλλες ομάδες! Ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει! Δεν θα μπορούσε –ας πούμε- κάποιος από τους αυτόνομους πυρήνες να κάνει μια ενέργεια μαζί με άλλη οργάνωση! Κι αυτά που γράφει ο ΕΛΑ στο ιδρυτικό του μανιφέστο τι είναι; Παραπλανητικά ιδεολογήματα, για να τα χρησιμοποιήσει σε κάποιον αόριστο χρόνο κάποιο μέλος του που θα βρεθεί κατηγορούμενος; Λεπτομέρειες…
 
– Η Κυριακίδου είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου. Εμφορείται από μίσος, εκδικητικότητα, μανία κατά του Κανά, αλλά ένας εμπαθής μάρτυς δεν είναι κατ’ ανάγκην και ψευδομάρτυς (και η αμφιβολία; Εξαφανίζεται κι αυτή ως στοιχείο του Δικαίου, μπροστά στη σκοπιμότητα). Μπορεί ορισμένα περιστατικά η Κυριακίδου να τα ανέφερε διαφορετικά στις διαδοχικές καταθέσεις της, αλλά έδωσε τις εξηγήσεις της, που έπεισαν τον εισαγγελέα. Στα βασικά σημεία λέει την αλήθεια και αυτή διασταυρώνεται με τις καταθέσεις των Πομώνη, Σιώζου και Τόγκα, που είναι ειλικρινείς μάρτυρες και όχι κατασκευασμένοι. Κατά συνέπεια, ό,τι στήθηκε είναι αληθινό διότι… δε μπορεί να είναι στημένο.
 
Ετσι, σε λιγότερο από μία ώρα, ο αναπληρωτής εισαγγελέας έβγαλε την υποχρέωσή του, καταλήγοντας πως συμφωνεί σε όλα με την πρόταση του συναδέλφου του.
 
Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη 11 Νοέμβρη με την αγόρευση του συνήγορου πολιτικής αγωγής, ενώ τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη θ’ αρχίσουν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.
 
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

101η συνεδρίαση

Πέμπτη, 5.11.09
Επόμενο άρθρο

101η συνεδρίαση

Κρητικός λαγός με μουστάκι και καράφλα…

Σχετικά Αρθρα

109η συνεδρίαση

Πέμπτη, 3.12.09

Εφετείο ΕΛΑ 3 Δεκ 2009, 00:00

108η συνεδρίαση

Τρίτη, 24.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 24 Νοέ 2009, 00:00

107η συνεδρίαση

Παρασκευή, 20.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 20 Νοέ 2009, 00:00

106η συνεδρίαση

Πέμπτη, 19.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 19 Νοέ 2009, 00:00

105η συνεδρίαση

Τετάρτη, 18.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 18 Νοέ 2009, 00:00

104η συνεδρίαση

Τρίτη, 17.11.09

Εφετείο ΕΛΑ 17 Νοέ 2009, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

AAΔΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Στις θέσεις τους όλα τα στελέχη που αναφέρονται στη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

19 Ιαν 2026, 18:55
Διεθνή

Σύλληψη για μια ανάρτηση στο facebook

19 Ιαν 2026, 18:25
Η παπάρα

Υποψήφιος για Νόμπελ Οικονομικών

19 Ιαν 2026, 14:33
Κόντρες

Προσοχή: κυκλοφορεί επικίνδυνο «συναισθηματικό εμβόλιο»

19 Ιαν 2026, 14:11
Αγροτικά

Εξουσιοδοτημένος κτηνίατρος: Ομολογία ότι η ευλογιά δεν έχει κοπάσει

Και γκεμπελίστικου τύπου διαχείριση

19 Ιαν 2026, 11:03
Υγεία

Tο σποτ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών για την πρόληψη της εγκεφαλικής παράλυσης αποκρύπτει συνειδητά τις αιτίες και τους υπεύθυνους

19 Ιαν 2026, 09:47
Περιβάλλον

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

19 Ιαν 2026, 09:31
Εργατικά

Η Απεργία δε διώκεται, νικά!

19 Ιαν 2026, 09:14
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

19 Ιαν 2026, 00:01
Περιβάλλον

Εξω τα καζάνια του θανάτου από το Πέραμα

Αμεση μετεγκατάσταση όλων των δεξαμενών πετρελαιοειδών (ενεργών και ανενεργών) εκτός οικιστικού ιστού

18 Ιαν 2026, 18:46
Παιδεία

Το ΕΜΠ στην κούρσα των εξοπλισμών

Πετάει στα σκουπίδια σχετική απαγορευτική διάταξη του Οδηγού Χρηματοδότησης και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ

18 Ιαν 2026, 18:15
Διεθνή

Οι σιωναζιστικές δυνάμεις σκότωσαν 14χρονο παιδί εν μέσω εντεινόμενων επιθέσεων από εποίκους στη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον τέσσερις διεθνείς ακτιβιστές αλληλεγγύης που προσπαθούσαν να καταγράψουν επιθέσεις από παράνομους εποίκους συνελήφθησαν από τον σιωναζιστικό στρατό

18 Ιαν 2026, 10:25
Καταστολή

Λέσβος: Ολοι αθώοι στην υπόθεση ERCI, για την ποινικοποίηση της διάσωσης και της αλληλεγγύης

18 Ιαν 2026, 08:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Γενάρη

18 Ιαν 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Γενάρη

1865: Πεθαίνει ο Πιερ Ζοζέφ Προυντόν.

1915: Συλλαλητήρια σε Πάτρα και Βόλο για την τιμή του ψωμιού που έφτασε τα ογδόντα λεπτά.

1945: Ο Κόκκινος Στρατός μπαίνει στο γκέτο της Βαρσοβίας. Από τις 230.000 κατοίκους το 1940 είχαν απομείνει 900.

1978: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Bορειοαμερικανών στην Αθήνα (ΕΛΑ).

1994: Συλλαμβάνεται στην Ιταλία ο Λορέντσο Παντσαβόλτα που εξαγόρασε την εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής, με την κατηγορία της απάτης κατά του κράτους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είμαστε εδώ για να προασπίζουμε τα συμφέροντα των καταναλωτών, γι’ αυτό και ζητήσαμε από τις ασφαλιστικές εταιρείες να προσαρμοστούν στη λογική και να κινηθούν και φέτος στα όρια του πληθωρισμού υγείας. Πιστεύω ότι θα έχουμε θετική ανταπόκριση και οι αυξήσεις στα ασφάλιστρα θα είναι όσο και πέρυσι που κινήθηκαν στο 7%. Κάνουμε αυτό που μπορούμε, παρεμβαίνουμε, πιστεύω ότι η ασφαλιστική αγορά έχει πάρει το μήνυμα και προσαρμόζεται.

Tακης Θεοδωρικάκος

(Ζήτημα πρώτο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι η ιδιωτική ασφάλιση είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Υπάρχουν, βέβαια, μεσαία στρώματα και ένα κομμάτι της εργατικής τάξης που -δυστυχώς- γεμίζει τα ταμεία των ασφαλιστικών εταιριών πληρώνοντας ιδιωτική ασφάλιση υγείας, υποκύπτοντας στην πίεση που ασκεί η εξαθλίωση και η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας. Ομως, και αυτούς να τους ρωτήσεις, θα σου πουν ότι εφιάλτης τους είναι τα ενοίκια, το σούπερ μάρκετ και η θέρμανση. Την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να την κόψεις, άμα στριμωχτείς, όμως το ενοίκιο πρέπει να το πληρώσεις και το σούπερ μάρκετ δεν μπορείς να το κόψεις, άμα θέλεις να μην λιμοκτονήσεις και να μην βρομίσεις. Ζήτημα δεύτερο: Ο Θεοδωρικάκος θεωρεί ότι μια αύξηση 7%, όσο και πέρυσι, είναι μια… δίκαιη αύξηση για τα ασφάλιστρα ιδιωτικής υγείας! Πόσο αυξήθηκαν οι μισθοί; Με το μισό απ’ αυτό το ποσοστό στην καλύτερη περίπτωση. Οι συντάξεις με το ένα τρίτο αυτού του ποσοστού. Δεν πρέπει, όμως, να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις, μας λέει ο… μέγας οικονομολόγος, πρώην επικοινωνιολόγος-γκαλοπατζής. Οπως μας πληροφορεί το Δελτίο Τύπου του υπουργείου που διευθύνει, ο Θεοδωρικάκος «υπογράμμισε ότι τα τελευταία επτά χρόνια δημιουργήθηκαν 500.000 νέες θέσεις εργασίας και η ανεργία μειώθηκε από το 18% στο 8%, επισημαίνοντας ότι αυτό πρακτικά σημαίνει “500.000 επιπλέον μισθοί που μπαίνουν στα ελληνικά νοικοκυριά” και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πολιτική»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 101η συνεδρίαση

    17Ν
    • 101η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 101η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 101η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 101η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 101η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 101η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 101η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 101η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 101η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 101η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 101η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 101η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 101η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 101η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 101η συνεδρίαση

      101η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 101η συνεδρίαση

      101η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 101η συνεδρίαση

      101η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 101η συνεδρίαση

      101η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 101η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 101η συνεδρίαση

    101η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 101η συνεδρίαση

    101η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 101η συνεδρίαση

    101η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 101η συνεδρίαση

    101η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 101η συνεδρίαση

    101η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 101η συνεδρίαση

    101η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo