Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση
  • Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα
Διεθνή

Σκληρές συγκρούσεις της Αντίστασης με τις δωσιλογικές συμμορίες στη Γάζα

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Οκτ 2025, 14:41

Ρεπορτάζ από τη Γάζα ανέφεραν ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, 3 Οκτώβρη μαχητές της πτέρυγας ασφάλειας των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ περικύκλωσαν κρησφύγετο δωσιλόγων από την οικογένεια Μαζάιντα στη γειτονιά τους στη Χαν Γιούνις, κατηγορώντας τους για προηγηθείσα απαγωγή, δολοφονία και ακρωτηριασμό δύο αγωνιστών της Αντίστασης.

Αλλα ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι δωσίλογοι προσπάθησαν να απαγάγουν μέλη των υπηρεσιών ασφάλειας με σκοπό να τους παραδώσουν στο Ισραήλ και πως οι υπηρεσίες ασφάλειας εξαπέλυσαν γρήγορα αντεπίθεση, με αποτέλεσμα να διεξαχτεί πολύωρη μάχη. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν πολλούς τραυματίες μεταξύ των προδοτών, τουλάχιστον δέκα. Τότε επενέβη η σιωναζιστική αεροπορία, βομβαρδίζοντας τρία τζιπ της Αντίστασης. Παρά τον αεροπορικό βομβαρδισμό, η μάχη συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση.

Σύμφωνα με όλες τις αναφορές, σκοτώθηκαν αρκετά μέλη της οικογένειας — ανάμεσά τους και εκείνοι που φέρεται να ευθύνονταν για τη δολοφονία ενός μαχητή της Χαμάς λίγες μέρες νωρίτερα — προτού επέμβουν ισραηλινά drones, βοηθώντας την οικογένεια και βομβαρδίζοντας οχήματα της Αντίστασης, γεγονός που οδήγησε στον θάνατο αρκετών μελών των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ.

Την ίδια στιγμή, ο Χοσάμ αλ-Ασταλ, πρώην αξιωματικός της Παλαιστινιακής Αρχής που πλέον ηγείται φιλοσιωνιστικής πολιτοφυλακής στη Χαν Γιούνις, δήλωσε στους Times of Israel ότι οι άνδρες του — με την υποστήριξη της ισραηλινής αεροπορίας — απέκρουσαν επίθεση της Χαμάς στην περιοχή Αλ-Μαουάσι. Ισχυρίστηκε ότι η Χαμάς εκτόξευσε RPG εναντίον μελών της οικογένειας Μαζάιντεχ, τα οποία κατηγορεί για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ, και είπε ότι 11 μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν με τη βοήθεια του Ισραήλ. Φωτογραφίες των νεκρών, μερικοί εκ των οποίων φορούσαν στρατιωτικές στολές των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, αναρτήθηκαν αργότερα στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Ασταλ, που συντονίζεται ανοιχτά με το Ισραήλ και παλαιότερα είχε καταδικαστεί σε θάνατο στη Γάζα για δωσιλογισμό, ηγείται πλέον μιας πολιτοφυλακής που παρουσιάζεται ως εναλλακτική στην εξουσία της Χαμάς. Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, αυτό αποτελεί το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό που επιχείρηση της Χαμάς στη Γάζα αντιμετωπίζεται άμεσα από παλαιστινιακή ομάδα ευθυγραμμισμένη με το Ισραήλ.

Σε ένα ξεχωριστό επεισόδιο, ανατολικά της Ράφα, οι δυνάμεις ασφάλειας της Αντίστασης έστησαν ενέδρα σε ομάδα της δωσιλογικής συμμορίας του Γιάσερ Αμπού Σαμπάμπ και κατάφεραν να σκοτώσουν και να τραυματίσουν κάμποσους από δαύτους, όπως μετέδωσε το έγκυρο Quds News Network επικαλούμενο πηγή.

ΥΓ. Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη (Ιούνης 2025) ενέδρα εξόντωσης δωσίλογων.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΗ Παλαιστινιακή Αντίσταση, με έναν ευφυή διπλωματικό ελιγμό, «γύρισε» το διπλωματικό παιχνίδι

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 5 Οκτώβρη

Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Σχετικά Αρθρα

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

Διεθνή 15 Απρ 2026, 19:56

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

Διεθνή 15 Απρ 2026, 05:20

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

Διεθνή 14 Απρ 2026, 19:18

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

Διεθνή 14 Απρ 2026, 10:21

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

Διεθνή 13 Απρ 2026, 19:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

Ημέρα δράσης κατά των στρατιωτικών δαπανών.

1902: Σοσιαλεπαναστάτες εκτελούν τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Σιπιένγκιν (Ρωσία).

1955: Αρχίζει η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης στους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ.

1956: Καθαιρείται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την ΚΕ του ΚΚΕ.

1967: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

1970: Δεκαπέντε δυτικοευρωπαϊκά κράτη κατηγορούν την Ελλάδα για βασανισμό κρατουμένων.

1973: Βόμβα έξω από το ΙΣΤ’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1986: Αγγλοαμερικανοί βομβαρδίζουν τη Λιβύη σκοτώνοντας άμαχους ως αντίποινα για βομβιστική επίθεση σε club της Γερμανίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Εφετείο 17Ν

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • ΕΛΑ

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Επικοινωνία

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Επικοινωνία

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

    Οι σιωναζιστές σπεύδουν να γλιτώσουν τους πράκτορές τους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo