Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 6 Αυγούστου
  • Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ
  • «Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ
  • Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο
  • Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη
  • Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Mάσκες της πλάκας έρχονται στην Ελλάδα!
Υγεία

Mάσκες της πλάκας έρχονται στην Ελλάδα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Απρ 2020, 00:00

Στη χτεσινή (15 Απρίλη) μεσημεριανή καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ1 «Covid-19», η δημοσιογράφος Σταυρούλα Χριστοφιλέα έβγαλε στον αέρα από την Κίνα (με σύνδεση μέσω skype) έλληνα επιχειρηματία, ονόματι Πάρης Νίτσιος, που ασχολείται με εμπόριο ιατρικών ειδών, μεταξύ των οποίων και μασκών.
 
Ο έμπορος βεβαίωσε ότι συνεργάζεται με τρία μεγάλα εργοστάσια στην Κίνα και τα προϊόντα που παράγονται και αυτός εμπορεύεται είναι όλα εγγυημένα, έχουν πιστοποιήσεις.
 
Στην αρχή περιέγραψε ένα νέο μηχάνημα (μοιάζει με τηλεφωνικό θάλαμο), που σου παίρνει θερμοκρασία, σε απολυμαίνει και σου υπενθυμίζει να φοράς μάσκα, αν δεν το έχεις κάνει. Εάν βρεθείς να έχεις πυρετό, χτυπάει συναγερμός και οδηγείσαι στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Το μηχάνημα αυτό, που –όπως είπε- είναι πιστοποιημένο και ενδείκνυται για ελέγχους σε χώρους που υπάρχει πολύς κόσμος (σχολεία, σταθμοί τρένων, τράπεζες), είπε ότι το έχει στείλει στην Αμερική για να το δοκιμάσουν.
 
Αφού περιέγραψε και το διάστημα που ο ίδιος έζησε σε αυστηρή καραντίνα στην Κίνα και πώς είναι σήμερα τα πράγματα εκεί (άρση καραντίνας, αλλά παρολαυτά μόνο εσωτερικές πτήσεις με αυστηρό έλεγχο στα αεροδρόμια, έλεγχος με μέτρηση θερμοκρασίας στην είσοδο των μαγαζιών, υποχρεωτική μάσκα γιατί διαφορετικά συλλαμβάνεσαι, απόσταση στα τραπέζια εστιατορίων), ο επιχειρηματίας ρωτήθηκε για το βασικό αντικείμενο της εμπορικής του δραστηριότητας, που είναι οι μάσκες, τις οποίες κάνει εξαγωγή. Εδώ ήταν το ζουμί.
 
Παραθέτουμε το σχετικό διάλογο:
 
Νίτσιος: Τώρα αυτό σταμάτησε (σ.σ. η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στο φαινόμενο της «πειρατίας» μασκών, από χώρες που τις κατάσχουν, ενώ η παραγγελία αφορούσε άλλη χώρα). Τελευταία, πριν μια εβδομάδα ,η κινεζική κυβέρνηση, επειδή πολλά κράτη είπανε ότι οι μάσκες που λάβαμε δεν ήταν καλές, αναγκάστηκε και άλλαξε σε τρεις μέρες τρεις φορές νόμους και αυτήν τη στιγμή για να βγει μάσκα από την Kίνα πρέπει να είναι 100% ελεγμένη και από το κράτος και από το τελωνείο και από εργοστάσια, που είναι συμβεβλημένα βέβαια και έχουν πιστοποιήσεις. Εμείς περνάμε τρεις ελέγχους. Δύο έλεγχοι μόλις γίνονται οι μάσκες, έχουμε άτομα στο εργοστάσιο που ελέγχουν την παραγωγή, μετά θα φύγουν οι μάσκες, θα περάσουν από κρατική επιτροπή, θα ελεγχθούν και μετά με κάποιο συγκεκριμένο νούμερο, που μας δίνει η κινέζικη κυβέρνηση, περνάμε τελωνείο κινέζικο για να φύγει το εμπόρευμα έξω. Οπότε έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
 
Δημοσιογράφος: Να περάσουν ακατάλληλες μάσκες μας λέτε.
 
Νίτσιος: Σήμερα, εδώ στο αεροδρόμιο της πόλης Γκουαντζό, έχουμε μια μικρή παραγγελία έτοιμη, που πέρασε όλους τους ελέγχους, για να φύγει για Ελλάδα, για κάποια εταιρία στην Αθήνα.
 
Δημοσιογράφος: Πόσο μικρή είναι αυτή η παραγγελία δηλαδή; Τι τάξης;
 
Νίτσιος: Είναι 50.000 μάσκες.
 
Δημοσιογράφος: Οι εξαγωγές τώρα εδώ στη χώρα μας είναι μεγάλες; Δηλαδή πόση είναι η ζήτηση;
 
Νίτσιος (σε αμηχανία και γελώντας): Θέλετε να σας πω την αλήθεια;
 
Δημοσιογράφος (που προφανώς δεν περίμενε την απάντηση που έδωσε στη συνέχεια ο επιχειρηματίας): Ναι, την αλήθεια θέλουμε να μας πείτε, ψέματα θα μας πείτε;
 
Νίτσιος: Η χώρα μας -δεν έχω κανένα πρόβλημα ξέρετε- το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με Ελλάδα είναι ότι μας ζητάνε την πιο φθηνή μάσκα που μπορούμε να τους δώσουμε, χωρίς να τους ενδιαφέρει η ποιότητα, κάτι το οποίο εμείς δεν το κάνουμε, οπότε δεν συνεργαζόμαστε με Ελλάδα, εκτός από δυο-τρεις μικρές εταιρίες που δουλεύουμε με αυτούς. Οι άλλοι είναι Αμερική, Γερμανία, σήμερα είχαμε από Τσεχία, αλλά Ελλάδα είναι αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή. Σας το λέω ειλικρινά δηλαδή.
 
Δημοσιογράφος: Αυτές οι παραγγελίες είναι από ιδιώτες;
 
Νίτσιος: Ολοι είναι ιδιώτες που θέλουν να βγάλουν λεφτά, να γίνουν πλούσιοι σε μια μέρα.
 
Δημοσιογράφος: Παίρνοντας μάσκες, οι οποίες είναι ουσιαστικά χωρίς προδιαγραφές, γιατί έχουν ακριβώς το χαμηλότερο κόστος.
 
Νίτσιος: Αλλά εμείς δεν πουλάμε τέτοιες μάσκες. Δεν μας ενδιαφέρει αυτή η αγορά, καταλάβατε; Και τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε δεν έχουν στοκ έτοιμο. Δηλαδή δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο με παραγγελίες συγκεκριμένες. Κάθε εργοστάσιο παράγει την ημέρα 2 εκατομμύρια μάσκες. Είναι μεγάλα εργοστάσια και δουλεύουν με μεγάλους πελάτες και μεγάλες επιχειρήσεις. Τώρα, από την Ελλάδα, πάνε σε ένα εργοστάσιο και βρες μου τόσες μάσκες και δεν πειράζει ας μην είναι, εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Δεν ασχολούμαστε πλέον καθόλου. Οχι μόνο τις μάσκες και σε άλλα ιατρικά υλικά.
 
Δημοσιογράφος: Που χρειάζονται αυτήν την περίοδο. Να λοιπόν, μια πληροφορία την οποία δε γνωρίζαμε.
 
Νίτσιος: Μπορεί ν’ ακούγεται σκληρό, αλλά είναι από την εμπειρία.
 
Δημοσιογράφος: Το μόνο που γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε είναι ότι η κερδοσκοπία δεν αναγνωρίζει χρόνο για ν’ αναπτυχθεί με κάθε αφορμή. Αντιθέτως, πώς λένε;,«γελάει ο λύκος στην αναμπουμπούλα».
 
Ας ανακεφαλαιώσουμε. Ενας έλληνας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Κίνα καταγγέλλει ότι οι παραγγελίες που γίνονται από έλληνες εισαγωγείς αφορούν μόνο μάσκες της πλάκας, που είναι φτηνές και αφήνουν μεγάλο περιθώριο κέρδους στους μαυραγορίτες που θα τις μοσχοπουλήσουν. Το ελληνικό κράτος τι κάνει; Τίποτα. Κανέναν έλεγχο ως προς την ποιότητα των εισαγόμενων μασκών! Εδώ έφτασαν να δώσουν fake μάσκες σε γιατρούς σε μονάδες CoviD-19, με τις χάρτινες μάσκες που εισάγουν οι μαυραγορίτες και τις πουλάνε για χρυσάφι θ’ ασχοληθεί το υπουργείο Ανάπτυξης; Αλλωστε, ο πολιτικός του προϊστάμενος έχει άλλα, πιο σοβαρά καθήκοντα. Πρέπει να πουλήσει «μαθήματα ελληνικής αγωγής» (Τρελάθηκε τ’ αφεντικό και τα ‘βαλε όλα τζάμπα! Μόνο πέντε ευρώ! Τρέξτε να προλάβετε!). 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤραμπ και ΠΟΥ αλληλοκατηγορούνται: Είναι συνυπεύθυνοι!
Επόμενο άρθρο Τρομοκρατούν υπαλλήλους που υπερασπίζονται τη νομιμότητα

Σχετικά Αρθρα

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27

Αγαπηδάκη: Κατασκευές για προεκλογική… σταυροφορία

Υγεία 6 Ιούλ 2026, 05:05
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

6 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Οι δυνάμεις της Υεμένης έπληξαν το αεροδρόμιο της Ναζράν στη Σαουδική Αραβία και ένα τάνκερ

5 Αυγ 2026, 20:22
Διεθνή

«Δεν ήταν δικό μας σχέδιο»: Ο Νετανιάχου απορρίπτει την «ιστορική συμφωνία αφοπλισμού» της Γάζας που προώθησε ο Τραμπ

5 Αυγ 2026, 19:42
Διεθνή

Βαριές απώλειες των σιωναζιστών στον νότιο Λίβανο

Δύο νεκροί και εφτά τραυματίες (ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση)

5 Αυγ 2026, 18:59
Πολιτισμός

Η «σουρεαλιστική εμπειρία» των Massive Attack στη Σιγκαπούρη

5 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Το αμερικανoκίνητο «Συμβούλιο Ειρήνης» αλλάζει τους όρους για την αποχώρηση των σιωναζιστών από τη Γάζα

5 Αυγ 2026, 08:40
Υγεία

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

5 Αυγ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Αυγούστου

5 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: Η αντίσταση συνεχίζεται, θα υπερασπιστούμε τη γη μας και θα νικήσουμε

4 Αυγ 2026, 12:40
Περιβάλλον

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

4 Αυγ 2026, 10:20
Διεθνή

Οι Σαουδάραβες δεν τολμούν να περάσουν από το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντάμπ

4 Αυγ 2026, 09:00
Η παπάρα

Ο «μοιραίος» Μητσοτάκης και η «κακιά μάνα» φύση

4 Αυγ 2026, 05:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου

4 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Ζορίζονται από το μπλοκ της Αντίστασης οι ξενόδουλοι αστοί πολιτικοί της Βηρυτού

3 Αυγ 2026, 20:29
Διεθνή

Το Ιράν διαψεύδει ότι επήλθε συμφωνία για το εκ νέου άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ

«Διαπραγματευόμαστε μόνο διμερώς με το Ομάν», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ

3 Αυγ 2026, 19:17
Καταστολή

(Ν)τροπολογία Φλωρίδη: Αύξησε από 25 σε 30 τα χρόνια υποχρεωτικής φυλάκισης για τους πολυϊσοβίτες

3 Αυγ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

Βολιβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Τζαμάικα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1962).

1942: Συγκροτείται το αρχηγείου του Ολύμπου του ΕΛΑΣ.

1945: Οι ΗΠΑ ρίχνουν την πρώτη ατομική βόμβα στην ιστορία στη Χιροσίμα.

1971: Οκτώ καταδίκες στελεχών του «Ρήγα Φεραίου» και της Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ εσ.

1978: Δώδεκα εκρήξεις βομβών ακροδεξιών σε Αθήνα και Πειραιά μέσα σε μιάμιση ώρα.

1978: Διαφεύγουν από αστυνομικό κλοιό οι Κρίστιαν Κλαρ, Αντελχάιντ Σουλτς και Βέζι Πέτερ Στολ, κατηγορούμενοι για τρεις εκτελέσεις (RAF).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo