Τους ξεβράκωσε και το «Χαμόγελο του παιδιού»

0

Το «Χαμόγελο του παιδιού» δεν είναι κάποια αντισυστημική οργάνωση. Χωμένη μέχρι τα μπούνια στο σύστημα είναι. Οταν όμως πρόκειται να υπερασπιστεί τα δικά της ιδιαίτερα συμφέροντα, τότε ο επικεφαλής της δε διστάζει να τα βάλει με πλευρές της αστικής εξουσίας.

Ο πρόεδρος του ΧτΠ βγήκε σήμερα το μεσημέρι στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και κατήγγειλε πως στον ξενώνα τους στο Μοσχάτο είχαν παιδί και εργαζόμενη με ύποπτα συμπτώματα από την Κυριακή, ειδοποίησαν αμέσως τον ΕΟΔΥ και αυτός πήγε την Τετάρτη. Υπαινίχτηκε, μάλιστα, ότι μπορεί να μην πήγαινε ούτε την Τετάρτη, αν δεν υπήρχε δική του παρέμβαση στον υφυπουργό Κοντοζαμάνη.

Από τα τεστ που έγιναν, βρέθηκαν θετικά και άλλα δύο παιδιά, που ήταν ασυμπτωματικά.

Παρά την προσπάθεια του τηλεπαρουσιαστή να κόψει τη συζήτηση μ’ ένα «τελικά βρήκατε λύση», ο πρόεδρος του ΧτΠ, εμπειρότατος στις τηλεοπτικές παρουσίες, κατήγγειλε ότι δεν έγινε καμιά ιχνηλάτηση για να προστατευθεί το ευρύτερο περιβάλλον: σχολείο του παιδιού και γειτονιά.

Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται εμείς να προσθέσουμε τίποτα. Οταν συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο σε μια τόσο ισχυρή ΜΚΟ, γενικής αποδοχής από την αστική κοινωνία, όπως το ΧτΠ, αντιλαμβάνεστε τι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Για μερικές απ’ αυτές τις «άλλες» περιπτώσεις μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: