Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»
  • Με μια κλωτσιά ίσιαξε…
  • Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS
  • Σαν σήμερα 20 Ιούλη
  • Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση
  • Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Kοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων: Εξοντώστε τους προδότες
Διεθνή

Kοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων: Εξοντώστε τους προδότες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Ιούλ 2025, 13:16

Μια σημαντική ανακοίνωσε εξέδωσε σήμερα το Κοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων, καλώντας σε εξόντωση του διαβόητου Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ και όλων των προδοτών και δωσίλογων. Η ανακοίνωση έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα, καθώς ξεκαθαρίζει ότι εν προκειμένω δεν πρόκειται για αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε κόμματα ή παρατάξεις, αλλά για αντιπαράθεση ανάμεσα στον παλαιστινιακό λαό που αγωνίζεται για τη λευτεριά του και σε μια χούφτα δωσίλογους.

Ανακοίνωση του Κοινού Επιτελείου των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων

Στο όνομα του Θεού, του Πολυεύσπλαχνου, του Ελεήμονα
«Ο Θεός δεν αγαπά τους προδότες»

Προς τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό μας

Τη στιγμή που ο λαός μας υφίσταται γενοκτονία και λιμοκτονία από τον εγκληματικό σιωνιστή εχθρό, μια παραστρατημένη και προδοτική ομάδα επιμένει να αποτελεί εργαλείο στα χέρια του κατακτητή, εκμεταλλευόμενη την παρουσία των κατοχικών δυνάμεων και οπλισμένη με τα όπλα τους, υπό την προστασία και την επίβλεψή τους. Ομως ο Θεός θέλησε να ξεσκεπάσει αυτή τη συμμορία που ανήκει στον προδότη και πράκτορα με το όνομα Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ, τον οποίο ο στρατός κατοχής δημιούργησε, εξόπλισε και ενεργοποίησε, όπως παραδέχτηκε η ίδια η πολιτική ηγεσία του εχθρού, ώστε να προστατεύει τους στρατιώτες του και να προσπαθεί μάταια να επιτύχει αυτά που δεν κατάφερε εδώ και πάνω από είκοσι μήνες με τις ίδιες του τις δυνάμεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, εμείς στο Κοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων επιβεβαιώνουμε τα εξής:

Πρώτον: Ο προδότης και μισθοφόρος Γιασέρ Αμπού Σαμπάμπ και η συμμορία του είναι μια διεστραμμένη ομάδα, πλήρως αποκομμένη από τις εθνικές μας τάξεις και απογυμνωμένη από κάθε παλαιστινιακή ταυτότητα. Το αίμα τους είναι άκυρο και επιτρέπεται να χυθεί από όλες τις αντιστασιακές δυνάμεις μας. Είναι απορριπτέοι από τον λαό μας και δεν θα δείξουμε έλεος σε κανέναν τους, ούτε σε όσους επιλέξουν να ακολουθήσουν το δρόμο της συνεργασίας με τον κατακτητή. Θα τους αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει σε προδότες και πράκτορες.

Δεύτερον: Η μοίρα αυτών των προδοτών είναι η χωματερή της Ιστορίας, μαζί με τη ντροπή και την ατίμωση ενώπιον του Θεού, του λαού τους και του έθνους τους. Θα κρέμονται σαν παράσιτα στις ερπύστριες και στις πλάτες του εχθρού, μέχρι τη στιγμή που η τύχη τους θα τους προδώσει και τότε ο εχθρός θα τους πετάξει σαν φθαρμένα παπούτσια, όπως έχει συμβεί με όλους τους προδότες και πράκτορες σε κάθε γωνιά της γης και σε κάθε εποχή της Ιστορίας.

Τρίτον: Εκφράζουμε τη βαθύτατη εκτίμησή μας και την υπερηφάνεια μας για την έντιμη στάση των παλαιστινιακών φυλών και των ευγενών οικογενειών μας, που παραμένουν ακλόνητες μπροστά στην προδοσία ορισμένων απομονωμένων, διεστραμμένων ατόμων που πούλησαν τον εαυτό τους στο διάβολο. Αυτές οι οικογένειες διατύπωσαν ξεκάθαρα την τιμητική τους θέση και εμείς τις αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και εκτίμηση, βασισμένοι στη θεϊκή αρχή: «Κανείς δεν φέρει το βάρος των άλλων».

Τέταρτον: Ο λαός μας διαθέτει υψηλό επίπεδο συνείδησης και γνωρίζει πολύ καλά τη διαφορά ανάμεσα στους πληρωμένους πράκτορες και σε όσους πραγματικά γτον υπηρετούν. Παρά το μέγεθος της δοκιμασίας και του πόνου που ζούμε όλοι μαζί, ο λαός μας απορρίπτει την προδοσία, τη θεωρεί ένα από τα χειρότερα εγκλήματα και απομονώνει όσους τη διαπράττουν ή πλησιάζουν σ’ αυτήν.

Δόξα και τιμή στους ηρωικούς μάρτυρες του λαού μας…

Γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες…

Λευτεριά στους αιχμαλώτους και κρατούμενους…

Υπομονή και λύτρωση για τον αγωνιζόμενο και ανθεκτικό λαό μας…

Ο Θεός είναι ο Μεγαλύτερος…

Νίκη στον λαό μας…

Ντροπή στους προδότες και πράκτορες…

Το Κοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων
Κυριακή, 11 Μουχαράμ 1447 Εγίρας — 6 Ιουλίου 2025

H Παλαιστινιακή Αντίσταση έχει εξαπολύσει κυνηγητό ενάντια στους δωσίλογους, τους ληστές και τους μαυραγορίτες. Εδώ και λίγο καιρό, στο κυνηγητό τους έχουν εμπλακεί άμεσα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και το ανακοίνωσαν επίσημα. Οπως αντιλαμβάνεστε, οι ειδικές μονάδες της Αντίστασης διαθέτουν υποδομή και μέσα που δεν τα διαθέτει η αστυνομία της Γάζας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξοντώσει αρκετές δεκάδες δωσίλογους, όχι μόνο στη νότια περιοχή της Λωρίδας, αλλά και στο βορρά (Καταυλισμός Αλ-Σάτι, Σουτζαΐα). Η ώρα του Αμπού Σαμπάμπ δε θ’ αργήσει. Ισως να είναι κάποιος από τους Ταραμπίν (βεδουίνικη φυλή από την οποία προέρχεται ο Αμπού Σαμπάμπ) που θα του καρφώσει μια σφαίρα στο κεφάλι, για να σβήσει τη ντροπή, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο των φυλών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Γάζα: Η Αντίσταση καθαρίζει προδότες και πλιατσικολόγους

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Το ψύχος του πάγου στα μάτια μας / και στις καρδιές μας μια κόκκινη κόλαση»*
Επόμενο άρθρο Η αγωνία του σιωνιστή… τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι

Σχετικά Αρθρα

Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»

Διεθνή 20 Ιούλ 2025, 21:31

Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση

Διεθνή 19 Ιούλ 2025, 08:16

Ουαί υμίν καθολικοί και ορθόδοξοι υποκριταί!

Διεθνή 18 Ιούλ 2025, 13:26

Οι σιωναζιστές θέλουν να καταστρέψουν τον τάφο του σεΐχη Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

Διεθνή 18 Ιούλ 2025, 12:01

Ζορζ Αμπνταλλά: Η λαϊκή κινητοποίηση τούς ανάγκασε να με αποφυλακίσουν

Διεθνή 18 Ιούλ 2025, 07:58

Νίκη! Eλεύθερος και με ψηλά το κεφάλι ο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά!

Οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να τον απελευθερώσουν, μετά από 41 χρόνια!

Διεθνή 17 Ιούλ 2025, 11:37
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σιωνιστής στρατιωτικός αναλυτής: «Ετσι μοιάζει η βύθιση στο βούρκο της Γάζας»

20 Ιούλ 2025, 21:31
Πολιτισμός

Με μια κλωτσιά ίσιαξε…

20 Ιούλ 2025, 13:14
Αγροτικά

Νέες εστίες ευλογιάς που δεν ανακοινώθηκαν στο σύστημα WAHIS

Ο Κέλλας ομολόγησε το έγκλημα, χωρίς να το καταλάβει

20 Ιούλ 2025, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

20 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Περιμένοντας την απελευθέρωση

19 Ιούλ 2025, 08:16
Πολιτική

Πάρτε ζβάρα τα σιωναζίδια

19 Ιούλ 2025, 06:08
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

19 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Ιούλη

19 Ιούλ 2025, 00:01
Η παπάρα

Τρώτε και πίνετ’ άρχοντες και γω να σας διηγούμαι (ριζίτικο)

18 Ιούλ 2025, 20:07
Κόντρες

Eμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ερεζ

18 Ιούλ 2025, 18:43
Διεθνή

Ουαί υμίν καθολικοί και ορθόδοξοι υποκριταί!

18 Ιούλ 2025, 13:26
Διεθνή

Οι σιωναζιστές θέλουν να καταστρέψουν τον τάφο του σεΐχη Ιζεντίν Αλ-Κασάμ

18 Ιούλ 2025, 12:01
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: Η λαϊκή κινητοποίηση τούς ανάγκασε να με αποφυλακίσουν

18 Ιούλ 2025, 07:58
Παιδεία

Oι σιωνιστές καθορίζουν και το περιεχόμενο των ελληνικών σχολικών βιβλίων!

ΥΠΑΙΘΑ: Η ιστορική αναφορά στην Ιντιφάντα αφαιρέθηκε μετά από «εντέλλεσθε» του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου

18 Ιούλ 2025, 06:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Kαι ξαφνικά, ο Τσιάρας… θυμήθηκε την ευλογιά και προσπαθεί να ταΐσει σανό τους κτηνοτρόφους

Δεκανίκι του υπουργού ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας

17 Ιούλ 2025, 20:42
Πολιτισμός

Αλάα Αλ-Ασουάνι: Ανεκπλήρωτη δημοκρατία

17 Ιούλ 2025, 17:57
Εργατικά

Θερίζουν τα εργατικά «ατυχήματα» στα εργοτάξια της ΤΕΡΝΑ

17 Ιούλ 2025, 12:52
Διεθνή

Νίκη! Eλεύθερος και με ψηλά το κεφάλι ο Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά!

Οι Γάλλοι αναγκάστηκαν να τον απελευθερώσουν, μετά από 41 χρόνια!

17 Ιούλ 2025, 11:37
Διεθνή

Aχτίδα φωτός μέσα στο σκοτάδι του σιωναζισμού

17 Ιούλ 2025, 10:22
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούλη

Κολομβία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1819).

ΗΠΑ: Ημέρα Σελήνης (1969).

1941: Ιδρύεται το Εργατικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

1944: Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ από τον συνταγματάρχη Φον Στάουφεμπεργκ (τουφεκίζεται αμέσως).

1945: Αρχίζει η Δίκη της Νυρεμβέργης.

1950: Η βασίλισσα Φρειδερίκη σε επιστολή της στον στρατηγό Μάρσαλ προτείνει ο γ’ παγκόσμιος πόλεμος να αρχίσει από την Ελλάδα με στόχο τη Ρωσία.

1974: Εισβολή Τουρκίας στην Κύπρο. Στην Ελλάδα κηρύσσεται γενική επιστράτευση.

1975: Εμπρησμός εισόδου στην πλαζ ΕΟΤ Βούλας, ενός βορειοαμερικάνικου αυτοκινήτου και αναγραφή συνθημάτων ενάντια στην αυθαίρετη περίφραξη των ακτών, εμπρησμοί και σε διάφορα σημεία της πλαζ Βουλιαγμένης (ΕΛΑ).

1999: Εξεγέρσεις ακροαριστερών σε έξι τουρκικές φυλακές, 43 δεσμοφύλακες όμηροι.

2001: Δολοφονείται ο νεαρός ακτιβιστής Κάρλο Τζουλιάνι από ιταλούς καραμπινιέρους στη διάρκεια διαδήλωσης στη Γένοβα (150 τραυματίες, οι εβδομήντα αστυνομικοί).

2002: Συλλαμβάνονται οι Ηρακλής Κωστάρης και Κώστας Καρατσώλης, για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo