Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα
  • Σαν σήμερα 7 Ιούλη
  • Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός
  • Η αγωνία του σιωνιστή… τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι
  • Kοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων: Εξοντώστε τους προδότες
  • «Το ψύχος του πάγου στα μάτια μας / και στις καρδιές μας μια κόκκινη κόλαση»*
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Ο Β. Αποστόλου εξακολουθεί να καθησυχάζει τον ελληνικό λαό για τον κίνδυνο από τη Γρίπη των Πτηνών
Υγεία

Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

Ο Β. Αποστόλου εξακολουθεί να καθησυχάζει τον ελληνικό λαό για τον κίνδυνο από τη Γρίπη των Πτηνών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Απρ 2017, 00:00

Στις 23 Μάρτη του 2017, επιβεβαιώθηκε και άλλο κρούσμα της Γρίπης των Πτηνών σε οικόσιτη μονάδα στην κοινότητα Ακρινή του δήμου Κοζάνης. Η Διεύθυνση Υγείας των Ζώων συνέταξε εσωτερικό ενημερωτικό σημείωμα που το έστειλε μόνο στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, σε μερικές Διευθύνσεις του και σε μερικές δεκάδων φορέων. Δελτίο από το Γραφείο Τύπου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ούτε τώρα εκδόθηκε, προφανώς μετά από εντολή του υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, μολονότι η Διεύθυνση Υγείας των Ζώων τονίζει ότι «ο κίνδυνος παραμένει υψηλός!».

Στις 24 Μάρτη (την επόμενη μέρα από το νέο κρούσμα, δηλαδή), συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση του χρυσαυγίτη Ν. Μίχου, στην οποία απάντησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Στην πρωτομιλία του, ο χρυσαυγίτης ρώτησε ποια άλλα μέτρα προτίθεται να λάβει το υπουργείο για να κατασταλεί η Γρίπη των Πτηνών και για να μην εκδηλωθεί ξανά στο μέλλον και αν θα ελεγχθούν οι πτηνοτροφικές επιχειρήσεις για το κατά πόσο τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

Στην δευτερομιλία του, ο χρυσαυγίτης όχι μόνο δε σχολίασε τις απαντήσεις του Β. Αποστόλου, αλλά έσπευσε -εμμέσως πλην σαφώς- να τον επιβραβεύσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγες ημέρες μίλησα με έναν φίλο μου κτηνίατρο, ο οποίος μου είπε για τις επιθεωρήσεις που γίνονται και ότι το υπουργείο προσπαθεί». Στη συνέχεια, έκανε μια… βαρυσήμαντη δήλωση, με μορφή ερωτήματος: «Μήπως αυτά τα κρούσματα και αυτές οι ασθένειες είναι βαλτές, γίνονται δηλαδή επίτηδες;». Και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ελπίζω το υπουργείο σας να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν κι άλλα κρούσματα στην πορεία, όσο είναι δυνατόν, για να σταματήσει αυτό το κακό»!

Ο χρυσαυγίτης έκλεισε με μια αβανταδόρικη τοποθέτηση για τον συντοπίτη του υπουργό. Το ότι στη μεν πρωτομιλία του υπέβαλε το ερώτημα αν θα ελέγχονται οι πτηνοτροφικές εγκαταστάσεις προκειμένου να διακριβωθεί ότι εφαρμόζουν τα μέτρα, στη δε δευτερομιλία του δεν επανήλθε, δείχνει ότι ήθελε να καθησυχάσει τους καπιταλιστές επιχειρηματίες των πτηνοτροφικών μονάδων, ότι με την επίκαιρη ερώτησή του δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα σ’ αυτούς. Και βέβαια, ο χρυσαυγίτης «ξέχασε» να καταγγείλει ότι το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έβγαλε ούτε ένα Δελτίο για να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τα κρούσματα της Γρίπης των Πτηνών, παρά το γεγονός ότι η Διεύθυνση Υγείας των Ζώων στο ενημερωτικό της σημείωμα επισημαίνει ότι ο κίνδυνος από τη συγκεκριμένη ζωονόσο παραμένει υψηλός.

Ο Β. Αποστόλου συνεχίζει την τακτική της στρουθοκαμήλου, κρύβοντας το γεγονός ότι παραμένει υψηλός ο κίνδυνος από τη Γρίπη των Πτηνών. Η Γρίπη των Πτηνών δεν είναι, βέβαια, η μοναδική ζωονόσος. Υπάρχουν και άλλες, μερικές από τις οποίες μεταδίδονται και στον άνθρωπο. Ο υπότυπος Η5Ν8 του ιού της Γρίπης των Πτηνών μπορεί να μην μεταδίδεται στον άνθρωπο, όμως κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει τις μεταλλάξεις του. Γι’ αυτό και συστήνεται αυστηρά σε όσους έρθουν σε επαφή με πτηνά ή μονάδες που έχουν πληγεί από τη Γρίπη των Πτηνών να παίρνουν αυστηρότατα μέτρα ασφάλειας, απολύμανσης κτλ.

Ο κίνδυνος από τη Γρίπη των Πτηνών είναι υπαρκτός, όχι μόνο και όχι τόσο επειδή από την Ελλάδα διέρχονται αποδημητικά πουλιά, αλλά λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην πτηνοτροφία. Στον καπιταλισμό, πρώτιστο μέλημα δεν είναι η παραγωγή υγιεινών τροφίμων, αλλά η αποκόμιση ανώτατων κερδών. Ετσι τόσο η νομοθεσία, εθνική και κοινοτική, όσο και η συγκρότηση των ελεγκτικών μηχανισμών προσαρμόζονται στο στόχο της αποκόμισης ανώτατων καπιταλιστικών κερδών. Γι’ αυτό και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι τελείως αποδιοργανωμένοι.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

Αρετή η αμορφωσιά
Επόμενο άρθρο

Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

Scripta… Verba…

Σχετικά Αρθρα

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

Υγεία 5 Ιούλ 2025, 07:30

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Υγεία 8 Μάι 2025, 10:46

Ιδιωτικό μαγαζί υγείας σκοπεύει να στήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με τη σύμπραξη των μεγαλογιατρών του πανεπιστημιακού κατεστημένου

Υγεία 6 Μάι 2025, 22:02
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Να σπάσουμε τον τσαμπουκά των σιωναζιστών που προκαλούν μέσα στην ίδια μας τη χώρα

7 Ιούλ 2025, 05:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

7 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Σκληρές διαπραγματεύσεις για κατάπαυση του πυρός

6 Ιούλ 2025, 21:34
Διεθνή

Η αγωνία του σιωνιστή… τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι

6 Ιούλ 2025, 13:54
Διεθνή

Kοινό Επιτελείο των Παλαιστινιακών Αντιστασιακών Οργανώσεων: Εξοντώστε τους προδότες

6 Ιούλ 2025, 13:16
Διεθνή

«Το ψύχος του πάγου στα μάτια μας / και στις καρδιές μας μια κόκκινη κόλαση»*

«Ξεσάλωσε» η Παλαιστινιακή Αντίσταση

6 Ιούλ 2025, 11:15
Πολιτισμός

Αβι Μόγκραμπι, ισραηλινός σκηνοθέτης: «Η γενοκτονία των Παλαιστινίων διαρκεί εδώ και 77 χρόνια – Το Ισραήλ δεν υπήρξε ποτέ δημοκρατία»

Ενας συνεπής αντισιωνιστής μιλάει έξω από τα δόντια

6 Ιούλ 2025, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούλη

6 Ιούλ 2025, 00:01
Ιστορία

Μια μικρή εκδίκηση της Ιστορίας

5 Ιούλ 2025, 13:37
Αγροτικά

Τι λες για το φούντωμα της ευλογιάς στη Θεσσαλία, περιφερειάρχη Κουρέτα;

Με την απόφαση για τη διακίνηση ζωοτροφών παντού, η ευλογιά φούντωσε σε Λάρισα και Μαγνησία, αντί να περιοριστεί

5 Ιούλ 2025, 10:41
Πολιτισμός

«Λίβε Παλαιστίνα»: Η δεύτερη ζωή ενός τραγουδιού

5 Ιούλ 2025, 09:14
Εργατικά

Αν δεν γίνουν σκληροί αγώνες, δεν πρόκειται να ανατραπεί η κυβερνητική απόφαση για δύο χρόνια δυνητική αργία στη Χρύσα Χοτζόγλου

Στις 30 Οκτώβρη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά θα εκδικαστεί η αγωγή κατά της απόφασης επιβολής δυνητικής αργίας

5 Ιούλ 2025, 07:49
Υγεία

«Αγία Ολγα»: Στάση εργασίας ενάντια στην εξαθλίωση του νοσοκομείου και στην εξάντληση του προσωπικού

5 Ιούλ 2025, 07:30
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Ιούλ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Η Αντίσταση καθαρίζει προδότες και πλιατσικολόγους

4 Ιούλ 2025, 21:30
Πολιτική

Μητσοτάκης: Αναζητώντας εναγωνίως συμψηφισμό για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

4 Ιούλ 2025, 20:22
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: «Το μόνο που μπορεί να μας φοβίσει είναι το μέλλον που μας ετοιμάζουν. Απέναντι σε αυτό θα αγωνιστούμε»

4 Ιούλ 2025, 14:41
Καταστολή

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

4 Ιούλ 2025, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούλη

1927: Καθιερώνεται το επίδομα ανεργίας στη Γερμανία.

1939: Ο Ανδρέας Παπανδρέου υπογράφει δήλωση μετανοίας ενώπιον του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου.

1967: Συλλαμβάνονται στη Θεσσαλονίκη πέντε κομμουνιστές νέοι που έγραφαν αντιδικτατορικά συνθήματα.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των χουντικών.

1979: Δύο βόμβες στις αποθήκες Πετζετάκι στην Καλλιθέα (ΕΛΑ).

2005: Τετραπλή βομβιστική ενέργεια στον υπόγειο σιδηρόδρομο και σε αστικό λεωφορείο του Λονδίνου προκαλεί τον θάνατο 56 ανθρώπων και τον τραυματισμό περίπου επτακοσίων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    17Ν
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Εφετείο 17Ν
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    ΕΛΑ
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Ποιοι είμαστε
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Επικοινωνία
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Όροι χρήσης
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Ποιοι είμαστε
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Επικοινωνία
  • Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Με τον χρυσαυγίτη Μίχο να τον αβαντάρει

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo