Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 26 Μάρτη
  • Η γεύση του κερασιού
  • Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη
  • Από την εθνικοδημοκρατική επανάσταση στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση
  • Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ
  • Σαν σήμερα 25 Μάρτη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Δικομματική κοκορομαχία που θολώνει την ουσία
Υγεία

Δικομματική κοκορομαχία που θολώνει την ουσία

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Μαρ 2021, 20:26

Ποια είναι η ουσία του ζητήματος; Αν ο διαγωνισμός για τα self tests ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της Siemens ή τι είναι τα self tests; Με την κοκορομαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ κοντεύει να χαθεί η ουσία.

Ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ, βγάζοντας ανακοίνωση στην οποία -μεταξύ των άλλων- ισχυριζόταν ότι ο διαγωνισμός για τα self test είναι φωτογραφικός για τη Siemens. Κοτζάμ κόμμα εξουσίας υιοθέτησε ένα «ρεπορτάζ» του Βαξεβάνη και έγινε τελικά ρόμπα. ‘Η το έχεις «δεμένο» ένα θέμα ή δεν μιλάς. Περιμένεις, ψάχνεις, βρίσκεις και μετά μιλάς.

Η Siemens δεν πήρε μέρος στο διαγωνισμό (άμεσα ή με κάποια θυγατρική της) και η κυβέρνηση δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αφωνία και fake news. Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με μια ανακοίνωση που ήταν… άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Είπε για όλα τα υπόλοιπα εκτός από τα περί Siemens. Θυμήθηκε και την ουσία, σημειώνοντας: «Γιατί [η κυβέρνηση] αγνοεί τις οδηγίες του ίδιου του ECDC, γιατρών και επιστημονικών ενώσεων βιοπαθολόγων και φαρμακοποιών που τονίζουν πως τα self test δεν είναι η λύση για τη σωστή επιδημιολογική εικόνα της διασποράς, μπορούν να λειτουργήσουν μόνο συμπληρωματικά και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα μοριακά τεστ; Γιατί αγνοεί ότι η αξιοπιστία των self-test, είναι πολύ μικρότερη ακόμα και από την ευαισθησία των rapid-test που κυμαίνεται στο 70%, και άρα ο κίνδυνος των ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων και του αντίστοιχου εφησυχασμού είναι πολύ μεγάλος;».

Η κυβέρνηση, όμως, με βαρύ πυροβολικό τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, επικέντρωσε στα περί Siemens και fake news του ΣΥΡΙΖΑ. Και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «υπέφεραν» σε κάθε εμφάνισή τους στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Είναι χαρακτηριστική η ατάκα απελπισίας του βουλευτή Ζαχαριάδη: «ΟΚ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ»!

Βέβαια, αν δεν ήταν «παιδική χαρά», θα έψαχναν λίγο παραπάνω την υπόθεση. Ολες οι εταιρίες που «πήραν» το διαγωνισμό είναι εμπορικές. Τι self test θα φέρουν; Μπορεί να παίζει εμμέσως και η Siemens, που όντως παράγει self test στη Γερμανία. Δεν ξέρουμε κάτι συγκεκριμένο, όμως εμείς αυτό θα κάναμε για ν’ αποφύγουμε το απόλυτο ξεφτιλίκι. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η διαχείριση της πανδημίας με τις «κατά παρέκκλιση» προμήθειες, είναι και ένα τεράστιο φυτώριο σκανδάλων. Αν σκαλίσει κανένας τις προμήθειες υλικών για τις φυλακές με υπογραφή της περιβόητης Σοφίας Νικολάου, θα βρει πάρα πολλά. Επίσης: ποιος ξεχνάει ότι ο Πατούλης κατηγορήθηκε για προμήθεια πανάκριβων rapid test από εταιρία του Καρυπίδη και ισχυρίστηκε ότι αγόρασε από τα «καλά», ενώ ο Τζιτζικώστας είχε αγοράσει «δεύτερα», για ν’ αποδειχτεί ότι και ο Τζιτζικώστας είχε αγοράσει τα ίδια rapid test από τον Καρυπίδη, αλλά σε χαμηλότερη τιμή από τον Πατούλη;

Ομως, στην υπόθεση των self test, το μείζον -ειδικά τώρα, που πάνε να τα καθιερώσουν σαν βασικό εργαλείο του testing- είναι πρώτον ότι πρόκειται για παντελώς αναξιόπιστα τεστ (πιο αναξιόπιστα και από τα rapid test!) και δεύτερον ότι θα τινάξουν στον αέρα ακόμα και την κουτσουρουμένη επιδημιολογική επιτήρηση του ΕΟΔΥ.

Σας καλούμε, λοιπόν, να δείτε και πάλι το αναλυτικό δημοσίευμά μας (H απάτη των self-tests και η υπονόμευση ακόμη και της κουτσουρεμένης επιτήρησης του ΕΟΔΥ) και να δώσετε μαζί μας τη μάχη ενάντια στο νέο επιδημιολογικό έγκλημα που σχεδιάζουν να διαπράξουν, με μοναδικό σκοπό το «άνοιγμα» της καπιταλιστικής οικονομίας και ιδιαίτερα του τουρισμού.

Εκτύπωση 🖨
SELF-TESTS
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠοιο ηθικό πλεονέκτημα, ρε αγύρτες;
Επόμενο άρθρο Εφιαλτική λίστα αναμονής covid και non covid ασθενών

Σχετικά Αρθρα

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

Υγεία 5 Μαρ 2026, 09:29

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Υγεία 2 Μαρ 2026, 12:56

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

Υγεία 26 Φεβ 2026, 13:11

Oμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

Υγεία 24 Φεβ 2026, 11:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

26 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Η γεύση του κερασιού

25 Μαρ 2026, 20:47
Διεθνή

Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 20:07
Ιστορία

Από την εθνικοδημοκρατική επανάσταση στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση

Γάζα, το πρότυπο του σύγχρονου αγώνα για τη λευτεριά

25 Μαρ 2026, 11:37
Διεθνή

Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ

25 Μαρ 2026, 10:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ξεπέρασε κάθε όριο η αμερικανόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου: Θέλει να απελάσει τον πρέσβη του Ιράν

Οξεία αντίδραση από το μπλοκ της Αντίστασης

24 Μαρ 2026, 22:42
Κόντρες

You can dig down and go get it…

24 Μαρ 2026, 20:16
Καταστολή

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της

24 Μαρ 2026, 13:55
Καταστολή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Ο σιωναζιστής υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη από τους στρατιώτες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στο Σντε Τεϊμάν

Και διέταξε την επανένταξή τους στο σιωναζιστικό στρατό

24 Μαρ 2026, 11:58
Καταστολή

Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση

24 Μαρ 2026, 11:28
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Βασάνισαν βρέφος για να ανακρίνουν τον πατέρα του!

Εσβησαν τσιγάρα στα πόδια του βρέφους και τα τρύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο

24 Μαρ 2026, 09:11
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Φοιτητών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων ανήκε, ανήκει και θα ανήκει στους φοιτητές

24 Μαρ 2026, 07:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Μάρτη

24 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

23 Μαρ 2026, 19:45
Διεθνή

Βάζει την ουρά στα σκέλια ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας

Το Ιράν διέψευσε τα περί διαπραγματεύσεων σε εξέλιξη

23 Μαρ 2026, 14:53
Κόντρες

H Oρχήστρα του Πράσινου Στρατού

23 Μαρ 2026, 12:08
Διεθνή

Το σιωνιστικό όνειρο για κατοχή του νοτίου Λιβάνου συντρίβεται για μια ακόμα φορά στο ατσάλινο τείχος της Αντίστασης

23 Μαρ 2026, 10:05
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

Ημέρα για την απελευθέρωση των εγγράφων.

Μπαγκλαντές: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).

1970: Βόμβα στην ελληνική πρεσβεία της Κοπεγχάγης, τραυματίζεται ο ακόλουθος Τύπου.

1983: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μάρκος Βαφειάδης μετά από 34 χρόνια.

2000: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.

2000: Τίθεται σε εφαρμογή η συνθήκη Σένγκεν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo