Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική
  • JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
  • Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ
  • Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς
  • Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα
  • Σαν σήμερα 16 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Δε θα καταφέρουν να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους
Υγεία

Δε θα καταφέρουν να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr24 Δεκ 2020, 10:54

Βουλωμένο γράμμα διαβάζει η Παπαευαγγέλου. Την ακούσαμε να λέει στο σόου της «ενημέρωσης» στις 18 Δεκέμβρη: «Η μείωση των διασωληνωμένων ασθενών και των θανάτων άργησε πολύ να έρθει. Ενας από τους βασικούς λόγους που δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μας, είναι η εξαιρετικά υψηλή διασπορά της λοίμωξης στην κοινότητα». Ελα!

Εσείς δεν μας λέγατε ότι καταγράφετε τα πάντα, ότι κάνετε στοχευμένο τέστινγκ και ότι έχετε φτιάξει κάτι καταπληκτικά μαθηματικά μοντέλα (που σας τα ζητάνε μάλιστα και από το εξωτερικό), ώστε να έχετε ανά πάσα στιγμή πλήρη και ακριβή επιδημιολογική εικόνα στη χώρα; Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας αυτά, ο Τσιόδρας τα έλεγε. Κι από κοντά ο Χαρδαλιάς συμπλήρωνε ότι δεν υπάρχει κρούσμα που να μην ιχνηλατείται, να μη βρίσκονται και να μην ελέγχονται όλες οι επαφές του, high risk και low risk, ότι δεν υπάρχουν ορφανά κρούσματα, ότι γνωρίζουν ένα προς ένα όλα τα ενεργά κρούσματα κτλ. κτλ. Πώς σας «ξέφυγε» η εξαιρετικά υψηλή διασπορά της λοίμωξης στην κοινότητα και «πέσατε έξω» στις «προβλέψεις» σας;

Η Παπαευαγγέλου, για να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες, που βαραίνουν και την περιβόητη επιστημονική επιτροπή, όχι μόνο την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ομολογεί έμμεσα ότι δεν έχουν ούτε στοιχειώδη επιδημιολογική εικόνα της χώρας. Παραδέχεται αυτά που προηγουμένως διέψευδαν μετά βδελυγμίας. Πράγματι, ουδέποτε φρόντισαν να στήσουν ένα στοιχειώδη μηχανισμό επιδημιολογικής επιτήρησης, γιατί αυτό κοστίζει. Το γεγονός αυτό, όμως, δεν αποτελεί άλλοθι, για να καλύπτονται και να λένε «μας ξέφυγε, επειδή δεν ξέραμε ότι είναι τόσο μεγάλη η διασπορά στην κοινότητα. Yπήρχαν όλα τα στοιχεία για να εισηγηθούν στην κυβέρνηση lockdown από τα τέλη Σεπτέμβρη ήδη, ώστε να «μαζευτεί» το δεύτερο κύμα, που είχε ήδη ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι (με δική τους ευθύνη, μετά το εγκληματικό άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό) και να μη φτάσουμε στις εκατόμβες νεκρών του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη.

Εμείς, που σίγουρα διαθέτουμε λιγότερα στοιχεία απ’ αυτούς (γιατί τα κρατούν επτασφράγιστο μυστικό), στις 29 Σεπτέμβρη απαιτήσαμε Lockdown TΩΡΑ, για να μη θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών. Lockdown δεν έγινε και, δυστυχώς, θρηνήσαμε, εξακολουθούμε να θρηνούμε και θα θρηνήσουμε και άλλες εκατόμβες νεκρών.

Γράφαμε τότε, ότι στηριζόμαστε αναγκαστικά στα στοιχεία του ΕΟΔΥ και στη δυναμική εξέλιξή τους, όπως και στα κριτήρια που οι ίδιοι (Τσιόδρας) έλεγαν ότι είναι αυτά που δείχνουν πού οδεύει η κατάσταση.

Τότε είχε ήδη επιβεβαιωθεί καθαρά η πρόβλεψή μας ότι το άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Ομως, οι «ενσωματωμένοι» επιδημιολόγοι και λοιμωξιολόγοι της «επιστημονικής επιτροπής» είχαν ανάψει το πράσινο φως στην κυβέρνηση να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κεφαλαίου που είναι επενδεδυμένο στον τουρισμό, τις αερομεταφορές, την ακτοπλοΐα.

Στις 23 Σεπτέμβρη, τα ορφανά κρούσματα της ημέρας έφταναν το 54% του συνόλου των κρουσμάτων. Ανάλογη ήταν η εικόνα και τις προηγούμενες μέρες. Την περίοδο από την 1η Ιούλη μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη, τα ορφανά κρούσματα είχαν εκτιναχτεί στο 48,7% κατά μέσο όρο. Δείτε τον πίνακα.

Αυτό σήμαινε ότι υπήρχε ήδη δεύτερο κύμα της πανδημίας, με αύξουσα διασπορά του ιού, η οποία είχε ήδη καταστεί ανεξέλεγκτη (όταν δεν μπορείς να προσδιορίζεις την πηγή επιμόλυμνσης των μισών από τα κρούσματα που διαγιγνώσκεις, σημαίνει ότι η επιδημία έχει καταστεί ανεξέλεγκτη).

Θυμίσαμε τι έλεγε ο Τσιόδρας στις 26 Μάη: «Επίσης, μας ανησυχεί το να βρίσκουμε κρούσματα στα οποία δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε την πηγή μετάδοσης, αυτή η απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης».

Σημασία δεν είχε μόνο το ποσοστό των ορφανών κρουσμάτων, αλλά και οι απόλυτοι αριθμοί τους. Κατά την πρώτη περίοδο της πανδημίας, από την αρχή μέχρι την 1η Ιούλη, τα ορφανά κρούσματα ήταν 749. Στις 23 Σεπτέμβρη, τα ορφανά κρούσματα είχαν φτάσει τα 6.379. Ενώ τα διαγνωσμένα κρούσματα είχαν σχεδόν τετραπλασιαστεί (από 3.432 την πρώτη περίοδο, έγιναν 13.098 την περίοδο μετά το άνοιγμα στον τουρισμό), τα ορφανά κρούσματα είχαν σχεδόν εννεαπλασιαστεί (από 749 στην πρώτη φάση, έγιναν 6.379 την περίοδο μετά το άνοιγμα στον τουρισμό).

Οι διασωληνώσεις στις ΜΕΘ αυξάνονταν καθημερινά. Από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη οι νέες διασωληνώσεις στις ΜΕΘ είχαν φτάσει τις 277. Στις 26 Σεπτέμβρη είχαν φτάσει τις 299 νέες διασωληνώσεις! Το ότι την ίδια μέρα υπήρχαν μόνο 68 διασωληνωμένοι ήταν αποτέλεσμα των πολλών θανάτων και των λίγων εξιτηρίων από τις ΜΕΘ.

Την ίδια περίοδο, διαπιστώσαμε ότι τα ενεργά κρούσματα, ένας δείκτης για τον οποίο δεν μιλούσαν σχεδόν ποτέ στις «ενημερώσεις» οι Τσιοδροχαρδαλιάδες, έπαιρνε ανησυχητικές διαστάσεις. Τις τέσσερις όλες κι όλες φορές που είχε αναφερθεί σε ενεργά κρούσματα ο Χαρδαλιάς, έδωσε έναν αριθμό ο οποίος ήταν από δυόμισι μέχρι σχεδόν τρεις φορές μικρότερος από τον αριθμό που ανέφερε το worldometer, μια διεθνής βάση δεδομένων που δημοσιεύει στοιχεία από επίσημες πηγές (την οποία χρησιμοποιούν και οι ελληνικές αρχές). Ηταν προφανές ότι άλλα στοιχεία έδιναν στο worldometer και άλλα στοιχεία ανακοίνωνε ο Χαρδαλιάς, αυτές τις ελάχιστες φορές που αναφέρθηκε στα ενεργά κρούσματα.

Από τη μια η έκρηξη των ορφανών κρουσμάτων, σε συνδυασμό με την αύξηση των διασωληνώσεων και των θανάτων, και από την άλλη η προσπάθειά τους να κρύψουν ή να υποπολλαπλασιάσουν τα ενεργά κρούσματα, μας οδηγούσαν στην ακλόνητη βεβαιότητα ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας έχει ήδη καταστεί ανεξέλεγκτο και «βράζει», με αποτέλεσμα κάποια στιγμή (πολύ πριν να μπούμε στον βαρύ χειμώνα) να εκραγεί.

Σ’ αυτό το συμπέρασμα μπορούσαν να οδηγηθούν και αυτοί. Ούτε τα στοιχεία τους έλειπαν ούτε η επιστημονική γνώση. Ομως, τον Οκτώβρη συνεχιζόταν η τουριστική σεζόν και δεν είχαν καμιά διάθεση να τη διαταράξουν. Οπως δεν είχαν τη διάθεση να διαταράξουν τη λειτουργία της καπιταλιστικής οικονομίας. Γι’ αυτό καλλιεργούσαν στον κόσμο τον εφησυχασμό. Γι’ αυτό έκαναν τα πάντα για να περάσουν τη λογική της «ατομικής ευθύνης».

Η λογική τους ήταν το «βλέποντας και κάνοντας». Κι αυτή η λογική δεν ήταν «λάθος». Ηταν μια συνειδητή επιλογή που έβαζε τη λειτουργία της καπιταλιστικής οικονομίας πάνω από τη δημόσια υγεία. Μια επιλογή εγκληματική εντέλει, που δε θα καταφέρουν να την κρύψουν πίσω από σοφιστείες και κηρύγματα… άγνοιας.

Εκτύπωση 🖨
LOCKDOWN ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 24 Δεκέμβρη
Επόμενο άρθρο Να σφραγιστούν τα γραφεία της ΧΑ και να ξηλωθούν τα νεοναζιστικά λάβαρα

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Kαι στην κορφή Ματίνα

Υγεία 27 Ιούλ 2026, 18:45

Καταγγελίες για τον Γεωργιάδη, εντός και εκτός Ελλάδας

Για τη ντροπολογία με την οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του ΠΙΣ

Υγεία 21 Ιούλ 2026, 12:06

Τα Ιουλιανά του Γεωργιάδη

Υγεία 20 Ιούλ 2026, 13:28

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

Υγεία 8 Ιούλ 2026, 18:27
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

Κύπρος: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1968: Εκρηξη βόμβας σε γιαπί κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) έξω από το κέντρο “Παγκόσμιο” στο Καλαμάκι.

1974: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

1990: 140 νεκροί σε φυλετικές ταραχές σε κωμοπόλεις γύρω από το Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική).

1991: Πραξικόπημα κατά της περεστρόικα (Ρωσία).

2003: Πεθαίνει ο άλλοτε δικτάτορας της Ουγκάντα Ιντί Αμίν.

2010: Πεθαίνει ο άλλοτε δικτάτορας Δημήτριος Ιωαννίδης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo