Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κατάληψη του Xαργκ: Ο δρόμος της Ουάσιγκτον προς την ήττα στον Περσικό Κόλπο
  • Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 28 Μάρτη
  • Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια
  • «Ασφαλής ζώνη» ο νότιος Λίβανος, με νέο ρεκόρ της Αντίστασης; 94 οι χτεσινές επιχειρήσεις της Χεζμπολά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Γι’ αυτό το έγκλημα υπάρχουν περισσότεροι ένοχοι
Υγεία

13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

Γι’ αυτό το έγκλημα υπάρχουν περισσότεροι ένοχοι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιούν 2020, 00:00

Επρεπε να διαρρεύσουν στοιχεία από την εισαγγελία για να πληροφορηθούμε ότι από τη μετατροπή της ιδιωτικής κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι σε εστία μετάδοσης CoviD-19 πέθαναν τελικά 13 ασθενείς από τα 17 συνολικά κρούσματα. Ολοι οι νεκροί πρέπει να ήταν ασθενείς που έκαναν αιμοκάθαρση στη συγκεκριμένη κλινική (έχει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, όπως και άλλα ιδιωτικά κέντρα αιμοκάθαρσης). Τόσο καιρό τώρα, οι αρμόδιοι του ΕΟΔΥ και οι Τσιοδροχαρδαλιάδες δεν έκαναν καμιά ενημέρωση για την πορεία των αιμοκαθαρόμενων που μολύνθηκαν στο συγκεκριμένο ιδιωτικό μαγαζί.
 
Τυχαίο; Οχι βέβαια. Προσπαθούσαν να ξεχαστεί το θέμα, για να πέσουν στα μαλακά οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης κλινικής, αλλά και για να μη γίνεται συζήτηση για τις δικές τους ευθύνες, ως ελεγκτικού μηχανισμού. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη κλινική, στην οποία έπρεπε να μπει αμέσως λουκέτο, δεν μπήκε καν σε καραντίνα. «Η δομή τέθηκε σε καραντίνα, στεγανοποιήθηκε», έλεγε ο Χαρδαλιάς στις 23 Απρίλη. «Καμία κλινική δεν σφραγίστηκε. (…) ας μην γινόμαστε, τέλος πάντων, τόσο υπερβολικοί», έλεγε ο ίδιος άνθρωπος μια μέρα μετά! «Να αποφεύγουμε το στίγμα. Να αποφεύγουμε την κατηγόρια. Να ενισχύουμε το θετικό πνεύμα, όχι το αρνητικό», έλεγε ο Τσιόδρας!
 
Οπως γράφαμε στις 25 Απρίλη, αν έβαζαν λουκέτο στην ιδιωτική κλινική, θα δεχόταν ένα τεράστιο πλήγμα η φήμη του ιδιωτικού τομέα υγείας, που χρόνια τώρα επαίρεται ότι είναι «πολλά σκαλιά πάνω από το δημόσιο».
 
Υπάρχει, όμως, και φρέσκια συνέχεια σ' αυτή τη βρόμικη εγκληματική υπόθεση. Τη μέρα που έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας άσκησε διώξεις για τους 13 θανάτους (17 Ιούνη), στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ δημοσιεύτηκε έγγραφο με τίτλο «Μέτρα πρόληψης και ελέγχου κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 σε μονάδες αιμοκάθαρσης – ΜΝΤ»!
 
Φτάσαμε στα μισά του Ιούνη, έξι μήνες από τότε που άρχισε να εξαπλώνεται ο νέος κοροναϊός, τρεις μήνες από τότε που άρχισαν να εφαρμόζονται μέτρα καραντίνας στη χώρα, για να δημοσιεύσει ο ΕΟΔΥ ειδικά μέτρα για τις μονάδες αιμοκάθαρσης; Μέχρι τώρα πώς λειτουργούσαν αυτές οι ιδιωτικές μονάδες; Με τα γενικά πρωτόκολλα που, όπως έλεγε οργισμένος ο Τσιόδρας, όταν αποκαλύφθηκαν τα κρούσματα, όφειλαν να τα γνωρίζουν και να τα εφαρμόζουν, γιατί είναι υγειονομικοί;
 
Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι εκδίδοντας τώρα αυτό το έγγραφο, ο ΕΟΔΥ προσφέρει στην καπιταλιστική ιδιοκτησία των «Ταξιαρχών» ένα υπερασπιστικό επιχείρημα στην ποινική διαδικασία που αντιμετωπίζει. Να υποστηρίξει, δηλαδή, ότι δεν υπήρχε τότε κάποιο ειδικό πρωτόκολλο και πως αυτή εφάρμοζε κανονικά το βασικό υγειονομικό πρωτόκολλο ενάντια στις λοιμώξεις, ώστε -αν όχι να αθωωθεί- να πέσει στα μαλακά (σαν να προκάλεσε ένα τροχαίο ατύχημα).
 
Υπάρχει, βέβαια, και μια άλλη πλευρά: η προσπάθεια του ΕΟΔΥ και των Τσιόδρηδων να  βγάλουν από πάνω τους κάθε ευθύνη. Να ισχυριστούν ότι αυτοί κάνουν ό,τι μπορούν, ότι υπήρχε πρωτόκολλο και ότι τώρα βγάζουν και συμπληρωματικό, πιο αυστηρό πρωτόκολλο. Πως δε φέρουν καμιά ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις του ενός ή του άλλου κλινικάρχη.
 
Από το έγγραφο αυτό του ΕΟΔΥ, που στο μεγαλύτερο μέρος του επαναλαμβάνει γνωστά πράγματα, κρατάμε ένα σημείο: «Προτείνεται να γίνεται έλεγχος ρινοφαρυγγικού/ στοματοφαρυγγικού επιχρίσματος σε κάθε νέο ασθενή μέσα στα δύο 24ωρα πριν την είσοδό τους στην ΜΤΝ. Αυτό ισχύει και για τους ασθενείς που αλλάζουν τόπο διαμονής όπως κατά την καλοκαιρινή περίοδο».
 
Δεν υπάρχει καν υποχρεωτικότητα για τεστ, αλλά για άπαξ εργαστηριακό έλεγχο των νέων ασθενών ή όσων γυρίζουν από διακοπές. Ο κάθε ασθενής, όμως, νέος ή παλιός, ζει κανονικά τη ζωή του όταν φεύγει από τη μονάδα. Μπορεί ν' «αρπάξει» τον ιό κάπου αλλού και -εν αγνοία του- να τον μεταφέρει στη μονάδα. Θα έπρεπε, λοιπόν, αυτοί οι ασθενείς (όπως και το υγειονομικό προσωπικό) να ελέγχονται συνεχώς. Τουλάχιστον σε εβδομαδιαία βάση. Το ένα και μοναδικό τεστ, χωρίς καν υποχρεωτικότητα, συστήνεται για να έχουν άλλοθι οι κλινικάρχες για ό,τι συμβεί. Οχι για να προσφέρουν στους αιμοκαθαρόμενους το ανώτατο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Βλέπετε, αυτό το ανώτατο επίπεδο θα απαιτήσει να κάνουν κάποια δαπάνη οι κλινικάρχες. Η κυβέρνηση και ο ΕΟΔΥ υπάρχουν μόνο για να διευκολύνουν την άγρια κερδοσκοπία αυτών των καπιταλιστών και όχι για να προστατέψουν τη ζωή και την υγεία ευαίσθητων ασθενών.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

Αθωράκιστη χώρα
Επόμενο άρθρο

13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

Scripta… Verba…

Σχετικά Αρθρα

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

Υγεία 19 Μαρ 2026, 10:40

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

Παιδεία 8 Μαρ 2026, 12:51

Νοσοκομείο «Αττικόν»: Ο Μητσοτάκης εγκαινίασε ντουβάρια χωρίς προσωπικό

Υγεία 5 Μαρ 2026, 09:29

SOS εκπέμπει το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

Υγεία 2 Μαρ 2026, 12:56

Ο Βαρτζόπουλος επέλεξε να ανακοινώσει το κλείσιμο των Κέντρων Πρόληψης από «το κοπή τη πίτα» της ΝΔ στη Δράμα

Υγεία 26 Φεβ 2026, 13:11

Oμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα

Υγεία 24 Φεβ 2026, 11:27
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Κατάληψη του Xαργκ: Ο δρόμος της Ουάσιγκτον προς την ήττα στον Περσικό Κόλπο

28 Μαρ 2026, 08:58
Αθλητισμός

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

28 Μαρ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

28 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάρτη

28 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Από μικρό κι από χαζό μαθαίνεις την αλήθεια

27 Μαρ 2026, 19:37
Διεθνή

«Ασφαλής ζώνη» ο νότιος Λίβανος, με νέο ρεκόρ της Αντίστασης; 94 οι χτεσινές επιχειρήσεις της Χεζμπολά

27 Μαρ 2026, 13:43
Πολιτική

Να μεταδοθεί τηλεοπτικά η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών

Σκόπιμο το μπάχαλο με την αίθουσα - αποτέλεσμα κυβερνητικού σχεδιασμού

27 Μαρ 2026, 12:55
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Δεν θα συνεργαστούμε με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ

27 Μαρ 2026, 12:11
Παιδεία

ΕΜΠ: Με ατομικές γνωμοδοτήσεις νομικών συμβούλων προσπαθούν να νομιμοποιήσουν τις μπίζνες με το ΝΑΤΟ

Οι ατομικές γνωμοδοτήσεις δεν είναι νομικά έγγραφα - Δεν έχουν δικαίωμα ο υπουργός και ο πρύτανης να τις επικυρώσουν και στη συνέχεια να γίνουν δημόσια έγγραφα με υποχρεωτική εφαρμογή

27 Μαρ 2026, 12:05
Καταστολή

Οταν το άσυλο σκοτώνει: 44χρονος στη Λέσβο έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από απορριπτική απόφαση

Η βία της αναμονής και ένα σύστημα που εξοντώνει σιωπηλά

27 Μαρ 2026, 09:12
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο

Παρασκευή 27 Μάρτη, στις 8 μμ

27 Μαρ 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Μάρτη

27 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ

26 Μαρ 2026, 22:31
Διεθνή

Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!

26 Μαρ 2026, 21:24
Διεθνή

Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας

26 Μαρ 2026, 20:52
Διεθνή

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

26 Μαρ 2026, 12:18
Διεθνή

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

26 Μαρ 2026, 10:41
Καταστολή

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

26 Μαρ 2026, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

26 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Η γεύση του κερασιού

25 Μαρ 2026, 20:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Μάρτη

Ημέρα θεάτρου σκιών.

1964: Κύμα απελάσεων Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης.

1972: Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τα αξιώματα του αντιβασιλέα, του πρωθυπουργού, του υπουργού Εξωτερικών και Αμυνας, καθώς και του προέδρου της βουλής.

1985: Ο Χρήστος Σαρτζετάκης εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    17Ν
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Εφετείο 17Ν
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    ΕΛΑ
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Ποιοι είμαστε
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Επικοινωνία
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Όροι χρήσης
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Ποιοι είμαστε
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Επικοινωνία
  • 13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    13 νεκροί από τη μόλυνση στους «Ταξιάρχες»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo