Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 23 Ιούνη
  • Η Γερμανία απορρίπτει την προτεινόμενη ισραηλινή «ζώνη ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο
  • Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα
  • Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;
  • Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο
  • Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Πρωτόκολλα εκβιασμών, απόσεισης κυβερνητικών ευθυνών, δημιουργίας χάους
Παιδεία Υγεία

Σχολεία

Πρωτόκολλα εκβιασμών, απόσεισης κυβερνητικών ευθυνών, δημιουργίας χάους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Σεπ 2021, 12:37

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας χάραξαν την κατεύθυνση, σύμφωνα με το κλίμα που θέλουν να διαμορφώσουν, της πετυχημένης τάχα διαχείρισης της πανδημίας, και η επιτροπή των ενσωματωμένων λοιμωξιολόγων «εισηγήθηκε» τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύσουν τη φετινή χρονιά στα σχολεία. Τα πρωτόκολλα βρίσκονται υπό επεξεργασία από τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Παιδείας και οι τελικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν οσονούπω.

Η Κεραμέως ήδη από τις αρχές Αυγούστου έδινε το στίγμα: Δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να υπάρξει οριζόντιο κλείσιμο τμημάτων-σχολείων, διότι υπάρχει το δεδομένο του εμβολιασμού, που κατά τη γκεμπελίστικη προπαγάνδα της κυβέρνησης είναι αποκλειστικά ζήτημα ατομικής ευθύνης, δείχνοντας καθαρά προς την κατεύθυνση ακόμα πιο χαλαρών πρωτοκόλλων.

Εστιάζοντας μόνο στον εμβολιασμό, στα νούμερα του οποίου δεν τρέφουμε καμιά εμπιστοσύνη, όπως έχουμε πάμπολλες φορές αναδείξει από την Κόντρα (ο αριθμός των δόσεων εμβολίων που έχουν παραλειφθεί είναι κατά πολύ μικρότερος από τον αριθμό των εμβολιασμών που ανακοινώνει στο σόου της ενημέρωσης ο Θεμιστοκλέους, ενώ δεν γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς που έκανε στην εμβολιαστική συνείδηση η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση, με τις πλάτες της επιτροπής των «ειδικών»), η υπουργός Παιδείας αποσκοπεί στο να αποσείσει από το υπουργείο -και κατ’ επέκταση από την κυβέρνηση- τις τεράστιες ευθύνες σχετικά με τη δημιουργία συνθηκών που να εξασφαλίζουν κατά το δυνατόν την ασφαλή λειτουργία των σχολείων. Ούτε ο αριθμός μαθητών μειώθηκε ανά τμήμα (η Κεραμέως μάλιστα τον αύξησε στους 25 συν 10% μαθητές εν μέσω πανδημίας!), ούτε η… δημιουργική αριθμητική Μαγιορκίνη αμφισβητήθηκε, ούτε τα τμήματα έσπασαν στη μέση, ούτε νέα διδακτήρια έγιναν και σχολικές αίθουσες δημιουργήθηκαν και οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις τεράστιες ανάγκες και τα χιλιάδες κενά.

Εκτός του ότι τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα βγάζουν μέλι-γάλα την κυβερνητική πολιτική στην εκπαίδευση έναντι της πανδημίας, καθώς αποδέχονται πλήρως τα όσα αναφέρουμε παραπάνω (η γενικευμένη χρήση μάσκας, εκτός γυμναστικής και η κουτσουρεμένη καθαριότητα είναι μόνο απλές ασπιρίνες), είναι σίγουρο ότι έχουν στόχο να λειτουργήσουν καθαρά εκβιαστικά απέναντι σε εκπαιδευτικούς και γονείς των μαθητών, ενώ θα δημιουργηθεί χάος στα σχολεία με έκρηξη κρουσμάτων και εν συνεχεία μετάδοση στο οικογενειακό περιβάλλον και την κοινότητα και τανάπαλιν.

Και αυτό γιατί η «χαλαρότητα» έχει αγγίξει ταβάνι: Ο μαθητής που νοσεί μπαίνει σε καραντίνα μόνο για επτά ημέρες (θυμίζουμε ότι η καραντίνα ξεκίνησε από 14 ημέρες, εν συνεχεία κατέβηκε στις 10 και τώρα πάει ακόμη παρακάτω στις 7 ημέρες), το ίδιο και ο διπλανός συμμαθητής του στο θρανίο. Αυτός που κάθεται μπροστά και πίσω του μπαίνει σε επταήμερη καραντίνα μόνο εάν δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του! (αλήθεια ποιος θα το κρίνει αυτό;).

Για να κλείσει δε το τμήμα πρέπει να έχουν νοσήσει το 50% συν 1 των μαθητών του. Δηλαδή σε ένα τμήμα 25 μαθητών τα κρούσματα πρέπει να είναι 13 ή 14 για να μπει λουκέτο!

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, το χάος που θα δημιουργηθεί, και τον τεράστιο εκβιασμό που ασκείται στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να σπεύσουν να εμβολιαστούν οι ίδιοι, αλλά και να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

Ο εμβολιασμός των μαθητών αφορά βέβαια μόνο τα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, ενώ ακόμα και όλα αυτά που σκαρφίζονται το υπουργείο και οι «ειδικοί» είναι στον αέρα στο Δημοτικό, για τους μαθητές του οποίου δεν υπάρχει οδηγία εμβολιασμού.

Το μπάχαλο επιτείνει και η επιλογή των αναξιόπιστων rapid tests για την «ασφαλή» επιστροφή στο σχολείο μετά την επταήμερη καραντίνα και των παντελώς αναξιόπιστων self tests για τους υπόλοιπους.

Συγκεκριμένα, οι υπόλοιποι μαθητές του τμήματος, εφόσον είναι ανεμβολίαστοι, θα κάνουν ένα rapid test στην αρχή και στη συνέχεια τα δύο self tests, τα οποία τους διατίθενται κάθε εβδομάδα. Οι εμβολιασμένοι μαθητές υποχρεούνται στη διενέργεια των 2 self test, στην αρχή και το τέλος των επτά ημερών, ενώ άπαντες εφόσον δεν είναι θετικοί στον ιό παραμένουν στο σχολείο.

Για τους εκπαιδευτικούς ισχύουν ήδη πρόσθετες τιμωρητικές διατάξεις. Θυμίζουμε ότι:

  • Οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί  θα πρέπει να κάνουν δύο αναξιόπιστα εργαστηριακά rapid tests κάθε εβδομάδα, αποκλειστικά σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, με δαπάνη των ιδίων, έναντι 10 ευρώ το τεστ, ενώ την ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού τεστ θα ελέγχουν οι εκπαιδευτικές αρχές.
  • Εχει τεθεί δε, ήδη σε εφαρμογή η νομοθετική διάταξη (τροπολογία ως άρθρο 111 στο νόμο «Εκσυγχρονισµός του Ελληνικού Κτηµατολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής διακυβέρνησης και άλλες διατάξεις»), που ουσιαστικά καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με αυτή, οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί ή οι απασχολούμενοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου εκπαιδευτικοί (αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π, εάν δεν προσκομίσουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου, δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στις σχολικές μονάδες.

Υφίστανται δε τις εξής συνέπειες:

  • Στους μόνιμους εκπαιδευτικούς και τα μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π., γίνεται χρήση της πρόσφατα ψηφισμένης διάταξης του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη. Τους επιβάλλεται, δηλαδή, το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Κατά τον χρόνο αναστολής καθηκόντων, ο οποίος δεν λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας, δεν καταβάλλονται αποδοχές.
  • Οι προσωρινοί αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, καθώς και τα μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π., οι οποίοι κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας δεν προσκομίζουν στον Διευθυντή/Προϊστάμενο της οικείας σχολικής μονάδας, … πιστοποιητικό ή βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου, δεν αναλαμβάνουν υπηρεσία. Στην περίπτωση αυτή δε, αποκλείονται από τους διορισμούς και τις προσλήψεις κατά το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση του διορισμού και τα δύο επόμενα σχολικά έτη.

Επίσης με απόφαση του υπουργού Παιδείας «δύνανται να καθορίζονται περαιτέρω συνέπειες για όλους τους προσωρινούς αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, καθώς και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. που μετά την ανάληψη υπηρεσίας παραβαίνουν άπαξ ή και επανειλημμένως τα οριζόμενα στην παρούσα παράγραφο».

Με την τροπολογία ετοιμάζεται το έδαφος για όλες τις συνέπειες που θα υποστούν οι εκπαιδευτικοί που είτε δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR test). Για το λόγο αυτό προβλέπεται ότι κατά το διδακτικό έτος 2021-2022, οι θέσεις αυτών των εκπαιδευτικών μπορούν να καλύπτονται από προσωρινούς αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου τρίμηνης διάρκειας.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σχολεία

Sense of humour
Επόμενο άρθρο

Σχολεία

Πλήρης ακινησία για αντιδιαβρωτικά και αντιπλημμυρικά έργα στα καμένα

Σχετικά Αρθρα

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

Εργατικά 20 Ιούν 2026, 18:59

Τα ξένα funds «κατάπιαν» ως τώρα 10 ιδιωτικά σχολεία

Παιδεία 18 Ιούν 2026, 21:00

Αναλγησία: Απέρριψαν την μεταγραφή φοιτήτριας που έχει πατέρα με 80% αναπηρία και εισόδημα κάτω από 6.000 ευρώ!

Παιδεία 18 Ιούν 2026, 20:17

Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο

Κόλαφος για τους σχολάρχες και τους αστογραφειοκράτες της ΟΙΕΛΕ

Παιδεία 17 Ιούν 2026, 08:22

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

Υγεία 16 Ιούν 2026, 22:23

Εν κρυπτώ προωθείται η ίδρυση ξενόγλωσσων προπτυχιακών με δίδακτρα

Καταγγελία του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ

Παιδεία 16 Ιούν 2026, 17:46
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούνη

23 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Η Γερμανία απορρίπτει την προτεινόμενη ισραηλινή «ζώνη ασφαλείας» στον νότιο Λίβανο

22 Ιούν 2026, 19:00
Πολιτική

Οι σιωναζιστές έχουν φτιάξει λίστες ανεπιθύμητων στην Ελλάδα

Αυτό αποδεικνύει η απαγόρευση εισόδου, η ανάκριση και η απέλαση συνδικαλιστών που θα επισκέπτονταν τη Ραμάλα

22 Ιούν 2026, 18:19
Κόντρες

Πώς τους πετσόκοψες έτσι, πώς τους πετσόκοψες;

22 Ιούν 2026, 14:03
Διεθνή

Αραγτσί: Πρώτη πραγματική δοκιμασία είναι η ομάδα εξάλειψης της σύγκρουσης στον Λίβανο

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν παρουσίασε τα αποτελέσματα των συνομιλιών Ιράν–ΗΠΑ και υπογράμμισε την πρόοδο προς μια διαρκή κατάπαυση του πυρός

22 Ιούν 2026, 12:52
Διεθνή

Η δύναμη Ράντεα χτύπησε ομάδα δωσίλογων ανατολικά της Μπέιτ Λάχια

22 Ιούν 2026, 11:51
Διεθνή

ΗΠΑ-Ιράν: 0-1 στη Γενεύη | Aνακοινώθηκε μερική αποχώρηση του σιωναζιστικού στρατού από τον Λίβανο

Αποκαλύφτηκε πλήρως ότι το Ισραήλ είναι μια απλή μαριονέτα των Αμερικανών

22 Ιούν 2026, 10:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Ιούνη

22 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

«Επιφυλακτική ηρεμία στον νότιο Λίβανο

21 Ιούν 2026, 19:43
Πολιτισμός

Ενα ποίημα | Η Γάζα είναι ελπίδα, είναι φωτιά, είναι άσβεστη φλόγα

21 Ιούν 2026, 11:22
Διεθνή

Σιωναζιστές και αμερικάνοι ιμπεριαλιστές θα πιουν το πικρό ποτήρι μέχρι την τελευταία σταγόνα

21 Ιούν 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Ιούνη

21 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σιωνιστικά θρασίμια έβρισαν ιδιοκτήτρια καταστήματος στη Νάξο, απαιτώντας να κατεβάσει την παλαιστινιακή σημαία!

20 Ιούν 2026, 19:35
Εργατικά

Προσπάθεια φίμωσης και εξόντωσης οι διώξεις εκπαιδευτικών και Συλλόγων για συνδικαλιστικούς λόγους

20 Ιούν 2026, 18:59
Διεθνή

Η Κοόρτη του Φοίνικα

20 Ιούν 2026, 09:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

20 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Ιούνη

20 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Πορτραίτα ηρώων

19 Ιούν 2026, 20:24
Διεθνή

Λίβανος: Οι σιωναζιστές παριστάνουν τους… αμυνόμενους

19 Ιούν 2026, 19:52
Διεθνή

Το σκληρό ροκ της Τεχεράνης και οι «τελευταίοι» σπασμοί του κτήνους

Σιωναζιστής αντισυνταγματάρχης και τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν από πυρά των μαχητών της Χεζμπολά

19 Ιούν 2026, 14:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Ιούνη

Ημέρα χηρών.

Ολυμπιακή ημέρα.

1944: Εκτελέσεις Ελλήνων από Γερμανούς στη Σπάρτη και στον Πάρνωνα.

1950: Το ελβετικό κοινοβούλιο αρνείται να χορηγήσει δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.

1971: Δυο καταδίκες μελών της Οργάνωσης Μαρξιστών – Λενινιστών στη Θεσσαλονίκη.

1978: 29 καταδίκες και δεκαέξι αθωώσεις στη δίκη των Ερυθρών Ταξιαρχιών.

1981: Το ΚΚ Γαλλίας συμμετέχει στην κυβέρνηση της Γαλλίας για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια.

1996: Δολοφονία Χριστόφορου Μαρίνου στο πλοίο «Πήγασος».

1996: Πεθαίνει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η Ελλάδα χαιρετίζει την επίτευξη της συμφωνίας μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ιράν, όπως και κάθε πρωτοβουλία η οποία θα συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης στην περιοχή. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της διπλωματικής λύσης για την αντιμετώπιση τέτοιων ζητημάτων.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Αυτός δεν είναι που στήριζε δημόσια την εισβολή αμερικανών κομάντο στη Βενεζουέλα και την απαγωγή του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο; «Ο Νικολάς Μαδούρο ήταν επικεφαλής μιας βάναυσης και καταπιεστικής δικτατορίας που προκάλεσε αδιανόητο πόνο στον λαό της Βενεζουέλας. Το τέλος του καθεστώτος του προσφέρει νέα ελπίδα για τη χώρα. Δεν είναι η στιγμή να σχολιάσουμε τη νομιμότητα των πρόσφατων ενεργειών»! Αυτός δεν είναι που συντασσόταν με τους αμερικανοσιωνιστές συμμάχους του με στόχο την ανατροπή της ιρανικής κυβέρνησης διά της πολεμικής βίας; Την έχουν εξαφανίσει εκείνη τη δήλωση, αλλά έγινε: «Η Ελλάδα, ως διαχρονικός πυλώνας σταθερότητας και δημοκρατικών αξιών στην Ανατολική Μεσόγειο, δεν μπορεί να μένει αδιάφορη απέναντι σε καθεστώτα που απειλούν την παγκόσμια ασφάλεια και καταπιέζουν τους λαούς τους. Στηρίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του ιρανικού λαού να ζήσει σε μια ελεύθερη, ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία. Η αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στην Τεχεράνη δεν είναι μόνο αίτημα των καιρών, αλλά προϋπόθεση για τη μόνιμη ειρήνη στην περιοχή. Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους συμμάχους μας για τη διασφάλιση αυτού του στόχου». Και ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη έγραφε σε μακροσκελέστατη ανάρτηση-ύμνο του σιωναζισμού: «Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας, υπό την ηγεσία του @kmitsotakis σε όλη αυτή την προσπάθεια του Ισραήλ έμεινε πιστή σύμμαχός του μέχρι το τέλος και δεν τους εγκαταλείψαμε ακόμη και όταν όλοι οι φανατικοί αντισημίτες αριστεριστές και ακροδεξιοί μας πίεζαν και μας έβριζαν στην Βουλή, στους δρόμους στο διαδίκτυο και παντού. Είμαστε με το Ισραήλ και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Μακάρι το Ιράν και ο σπουδαίος λαός της Περσίας να αναπνεύσει τον αέρα της Ελευθερίας που του αξίζει. Υγ. Φυσικά χωρίς τις ΗΠΑ και ειδικά τον Πρόεδρο @realDonaldTrump @POTUS όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και η ιστορία αυτό θα του το πιστώσει». Η ήττα των αμερικάνων ιμπεριαλιστών στο Ιράν είναι ήττα και των πολεμοκάπηλων, οσφυοκαμπτών πολιτικών μπανανιών, όπως ο Μητσοτάκης, που τώρα παριστάνουν τους… διαχρονικούς υποστηρικτές της ειρήνης)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σχολεία

    17Ν
    • Σχολεία

      Εφετείο 17Ν
  • Σχολεία

    ΕΛΑ
    • Σχολεία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σχολεία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σχολεία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σχολεία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σχολεία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σχολεία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σχολεία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σχολεία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σχολεία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σχολεία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σχολεία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σχολεία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σχολεία

      Σχολεία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σχολεία

      Σχολεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σχολεία

      Σχολεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σχολεία

      Σχολεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σχολεία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σχολεία

    Σχολεία

    Ποιοι είμαστε
  • Σχολεία

    Σχολεία

    Επικοινωνία
  • Σχολεία

    Σχολεία

    Όροι χρήσης
  • Σχολεία

    Σχολεία

    Ποιοι είμαστε
  • Σχολεία

    Σχολεία

    Επικοινωνία
  • Σχολεία

    Σχολεία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo