Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια
  • Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;
  • Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή
  • O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας
  • O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας
  • Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Τελεσίγραφο προς τα Πανεπιστήμια
Παιδεία

Τελεσίγραφο προς τα Πανεπιστήμια

Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Αυγ 2022, 07:15

«Ξεκινάμε δυναμικά την υλοποίηση του νόμου-πλαισίου για τα ΑΕΙ, ο οποίος διευρύνει τους ορίζοντες των Πανεπιστημίων μας, εξασφαλίζοντάς τους απεριόριστες δυνατότητες ανάπτυξης, εξωστρέφειας, σύνδεσης με την κοινωνία. Η ανάδειξη των Συμβουλίων Διοίκησης είναι κομβική σε αυτή τη νέα πορεία, καθώς αυτά μπορούν να προσδώσουν στα ΑΕΙ μας περισσότερη συλλογικότητα, αποτελεσματικότητα, διαφάνεια στη διοίκηση, αλλά και να αξιοποιήσουν τα θεσμικά εργαλεία που έχουν πλέον στη διάθεσή τους, προς όφελος της ακαδημαϊκής κοινότητας και του κοινωνικού συνόλου. Στεκόμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια και στηρίζουμε έμπρακτα τα Πανεπιστήμιά μας σε αυτή τη σημαντική αλλαγή σελίδας»: Νίκη Κεραμέως

Πανηγυρίζει η Κεραμέως γιατί υπογράφηκε η πρώτη Κοινή Υπουργική Απόφαση κατ’ εξουσιοδότηση του νόμου-πλαίσιο για τα ΑΕΙ (Ν. 4957/2022 «Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις»), με την οποία δίδεται το εναρκτήριο λάκτισμα για την υλοποίησή του.

 Με την ΚΥΑ «καθορίζεται το ειδικότερο πλαίσιο της εκλογικής διαδικασίας των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης (ΣΔ) των ΑΕΙ, έκδοσης της προκήρυξης, υποβολής των υποψηφιοτήτων, εφαρμογής του συστήματος της ταξινομικής ψήφου, εκλογιμότητας των υποψηφίων, καταμέτρησης των ψήφων και ζητημάτων σχετικά με την εκλογή των εσωτερικών μελών του ΣΔ των ΑΕΙ».

Καλούνται δε τα πανεπιστημιακά ιδρύματα -10 τον αριθμό (Γεωπονικό, Πανεπιστήμια: Πειραιώς, Μακεδονίας, Ιωαννίνων, Δημοκρίτειο, Αιγαίου, Θεσσαλίας, Πελοποννήσου, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο) – των οποίων η θητεία των Πρυτανικών Αρχών έληγε στις 31 Αυγούστου 2022, να προχωρήσουν στην προκήρυξη για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του ΣΔ, το αργότερο έως τις 22 του Αυγούστου.

Ετσι μπαίνουν μπροστά οι διαδικασίες για την υλοποίηση του εκτρωματικού νόμου-πλαίσιο, που παραδίδει το δημόσιο Πανεπιστήμιο κυριολεκτικά στην αγκαλιά της αγοράς, σημαντικό στοιχείο του οποίου είναι το Συμβούλιο Διοίκησης.

Σύμφωνα με το νόμο, το Συμβούλιο Διοίκησης είναι το υπερόργανο, που ασκεί τις διοικητικές, οικονομικές, διαχειριστικές και στρατηγικές αρμοδιότητες του νέου επιχειρηματικού πανεπιστήμιου.

Αποτελείται από 6 εσωτερικά μέλη που εκλέγονται από το σύνολο των μελών ΔΕΠ του ΑΕΙ (με ενιαίο ψηφοδέλτιο και ηλεκτρονική ψηφοφορία) και 5 επίλεκτα εξωτερικά μέλη που επιλέγονται από τα εσωτερικά μέλη, κατόπιν διεθνούς πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Τα εξωτερικά μέλη προέρχονται από καθηγητές Πανεπιστημίων της αλλοδαπής, φυσικά πρόσωπα με ευρεία αναγνώριση ή συμβολή στον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα ή τις επιστήμες, την οικονομία ή την κοινωνία και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών ή κοινωνικών εταίρων.

Ο δε Πρύτανης, που έως τώρα εκλεγόταν από το σύνολο των μελών ΔΕΠ του Πανεπιστήμιου, τώρα επιλέγεται μεταξύ των 6 ήδη εκλεγμένων εσωτερικών μελών, από τα 11 μέλη του Συμβουλίου, εκ των οποίων τα 5 θα είναι πρόσωπα εκτός ΑΕΙ. Μιλάμε για τη δημοκρατία στο απώγειό της! 

Το Συμβούλιο Διοίκησης κυβερνά με τη βοήθεια γκαουλάιτερ, τον Εκτελεστικό Διευθυντή-μάνατζερ που επιλέγεται από το Συμβούλιο Διοίκησης και μπορεί να προέρχεται και από χώρο εκτός ΑΕΙ, ενώ η Σύγκλητος περιθωριοποιείται κανονικότατα (ασκεί κυρίως ακαδημαϊκές και ερευνητικές αρμοδιότητες, που και αυτές είναι αποδυναμωμένες, καθώς τον στρατηγικό σχεδιασμό έχει το παντοδύναμο Συμβούλιο).

Εκείνο που αναμένουμε, λοιπόν, από δω και μπρος είναι να δούμε στην πράξη την αντίδραση των νυν Πρυτανικών Αρχών των Πανεπιστημίων, πέρα από την αντίδραση του φοιτητικού κινήματος, που θα δούμε κυρίως από τον Σεπτέμβρη και που θα είναι και η κύρια δύναμη πυρός που θα αμφισβητήσει και τελικά θα ανατρέψει το νόμο.

Θυμίζουμε ότι ο νόμος Κεραμέως δέχθηκε τα ομαδικά πυρά των Συγκλήτων των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ειδικά όσον αφορά τα Συμβούλια Διοίκησης. Οι δε Πρυτάνεις, στην τελευταία σύνοδό τους, είπαν στην υπουργό Παιδείας, με τον πιο κομψό τρόπο που αρμόζει στη θέση και το ρόλο τους, ως υψηλόβαθμου πανεπιστημιακού κατεστημένου, ότι ο νόμος δύσκολα θα «περπατήσει». Επικαλέστηκαν μάλιστα τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού, η παρουσία του οποίου είναι απαραίτητη για να εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου-πλαίσιο, τη σταθερή κρατική υποχρηματοδότηση των Ιδρυμάτων και την έλλειψη «οδικού χάρτη».

«Ιδού η Ρόδος λοιπόν, ιδού και το πήδημα». Τρόποι αντίδρασης σε αυτήν τη φάση της εκλογής των εσωτερικών μελών των ΣΔ υπάρχουν πολλοί. Π.χ. η μαζική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες, η άρνηση συμμετοχής στις υποψηφιότητες για εσωτερικά μέλη, η αποδυνάμωση της διαδικασίας σε περίπτωση που προστρέξουν κάποιοι «πρόθυμοι» να πάρουν μέρος στις εκλογές για εσωτερικά μέλη και ο στιγματισμός των επίορκων, κ.ά.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΟΜΟΣ-ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΕΡΑΜΕΩΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροOσα ψίχουλα κι αν δώσετε, δεν ξεπλένεται το αίμα από τα χέρια σας

Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

Επόμενο άρθρο Εμπλεξαν τους μηρούς τους

Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

Σχετικά Αρθρα

Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή

Παιδεία 5 Δεκ 2025, 13:31

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

Παιδεία 3 Δεκ 2025, 10:10

Η κυβέρνηση πάει στα δικαστήρια την Απεργία-Αποχή των Διοικητικών ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

Εργατικά 2 Δεκ 2025, 14:11

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ: Δεν θα συμπράξουμε στις διαγραφές φοιτητών για να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια

Κάλεσμα προς τους διδάσκοντες για κοινή δράση

Παιδεία 29 Νοέ 2025, 20:05

Ο Πρύτανης του ΕΜΠ επιδιώκει την εξόντωση των φοιτητών που συμμετείχαν στην κατάληψη της Αρχιτεκτονικής

Καταστολή 27 Νοέ 2025, 16:17

Μετά τα σχολεία-κοντέινερ τώρα μαθήματα και σε γκαρσονιέρα!

Παιδεία 26 Νοέ 2025, 06:36
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Παλαιστινιακή Αντίσταση προς μέλη προδοτικών συμμοριών: Εχετε δέκα μέρες να παραδοθείτε δηλώνοντας μετάνοια

Διαφορετικά, θα έχετε την τύχη του Αμπού Σαμπάμπ

5 Δεκ 2025, 18:47
Οικονομία

Τι γυρεύει ο Παπασταύρου στο αμερικάνικο σιωνιστικό λόμπι;

5 Δεκ 2025, 14:24
Παιδεία

Εκλεισαν τα σχολεία: Υποκρισία στη νιοστή

5 Δεκ 2025, 13:31
Οικονομία

O Kεφαλογιάννης σε ρόλο διαφημιστή γερμανικής αλυσίδας

5 Δεκ 2025, 13:24
Κόντρες

O αετός κι ο γυμνοσάλιαγκας

5 Δεκ 2025, 12:29
Εργατικά

Υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής πήγε, συνοδεία μπάτσων, να συλλάβει συναδέλφους του!

5 Δεκ 2025, 10:02
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: ’48, Αντίσταση στο μεγάλο εποικισμό

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αφιερώματος: Sumud

5 Δεκ 2025, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

5 Δεκ 2025, 00:01
Πολιτική

Tσίπρας προς αντιπολίτευση: Είστε άχρηστοι, αναλαμβάνω εγώ

4 Δεκ 2025, 21:56
Πολιτική

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και το… τρολ Δένδιας

4 Δεκ 2025, 20:30
Διεθνή

Η Παλαιστίνη γιορτάζει: Η Αντίσταση ξεπάστρεψε τον αρχιδωσίλογο Αμπού Σαμπάμπ και τον υπαρχηγό του

4 Δεκ 2025, 19:51
Διεθνή

Συνεχίζεται το σκληρό διπλωματικό παζάρι για την ιμπεριαλιστική ειρήνη στην Ουκρανία

4 Δεκ 2025, 12:37
Κόντρες

Η αφόρητη βαρεμάρα του εξουσιαστικού λόγου

4 Δεκ 2025, 10:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Δεκέμβρη

4 Δεκ 2025, 00:01
Οικονομία

Ξεσηκώθηκαν και οι λαϊκατζήδες

3 Δεκ 2025, 21:08
Αγροτικά

Τσιάρας-Κέλλας κατασκεύασαν ψεύτικη αποκλιμάκωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

3 Δεκ 2025, 15:17
Κόντρες

Αθήνα-Ουάσιγκτον όπως Κολιάτσου-Παγκράτι

3 Δεκ 2025, 14:33
Παιδεία

Ο Μητσοτάκης δρομολογεί την ολοκληρωτική υποταγή της πανεπιστημιακής έρευνας στην αγορά

3 Δεκ 2025, 10:10
Ιστορία

Ο Κόκκινος Δεκέμβρης του ’44 φάρος στο δρόμο προς την κοινωνική απελευθέρωση

3 Δεκ 2025, 08:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Δεκέμβρη

3 Δεκ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Δεκέμβρη

Ημέρα εθελοντισμού.

Αϊτή: Ημέρα ανακάλυψης (1492).

1977: Συλλαμβάνονται μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στα γαλλοελβετικά σύνορα δύο μέλη της RAF (Πέτερ Στολ και Τζουλιάνε Πλάμπεκ).

1981: Καταργείται η φυλάκιση για μοιχεία στην Ελλάδα.

1984: Συγκρούσεις αστυνομίας διαδηλωτών για την επίσκεψη Λεπέν («Caravel»), 176 συλλήψεις.

1990: Η μεγαλύτερη απόδραση κρατουμένων στην Ελλάδα (81 από τον Κορυδαλλό).

1995: Ασκείται δίωξη κατά του καθηγητή του Παντείου Γιώργου Ρούσση και του ηθοποιού Βασίλη Διαμαντόπουλου για «εγκωμιασμό αξιόποινων πράξεων», όπως χαρακτηρίστηκαν οι απόψεις που διατύπωσαν για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τόσα χρόνια είχαμε μάθει όταν κάνουν κινητοποιήσεις οι αγρότες, όταν μπλοκάρουν την εθνική οδό, όταν υπάρχει εν πάση περιπτώσει μία απεργία, να εκβιάζεται το πολιτικό σύστημα και να υπαναχωρεί και να δίνει, να δίνει, να δίνει. Ακριτα. Είδαμε που καταλήξαμε. Καταλήξαμε στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Καταλήξαμε στο να έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα το οποίο έδινε επιδοτήσεις σε ανθρώπους που δεν τις δικαιούνται.

Κωνσταντίνος Κυρανάκης

(Ο Τσιάρας με τον Χατζηδάκη πρέπει να έμειναν «παγωτά». Αυτοί προσπαθούν να καλοπιάσουν τους αγρότες, τους καλούν στα γραφεία τους τονίζοντας ότι είναι πάντα ανοιχτά γι’ αυτούς, και έρχεται ένας συνάδελφός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και χαρακτηρίζει τους αγρότες εκβιαστές και λαμόγια. Η θεωρία του εκβιασμού δεν είναι καινούργια. Κάθε φορά που υπάρχει ένας διεκδικητικός αγώνας που ασκεί πίεση στην κυβέρνηση, την όποια κυβέρνηση, οι αγωνιζόμενοι χαρακτηρίζονται εκβιαστές. Οι ΔΕΗτζήδες επειδή «κατεβάζουν τους διακόπτες», οι εργάτες καθαριότητας επειδή δημιουργούν «κίνδυνο διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων», οι υγειονομικοί επειδή «απειλούν τις ζωές των ασθενών», οι εκπαιδευτικοί επειδή «παίζουν με τη μόρφωση των παιδιών μας», οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μεταφορές επειδή «ταλαιπωρούν τον απλό κόσμο». Για τους αγρότες υπάρχει από παλιά ένα ποτ πουρί γκεμπελίστικων κατηγοριών, που ξεκινούν από το «προσεχώς Βουλγάρες» και καταλήγουν στα «σκυλάδικα» και στα «πολυτελή τζιπ». Ο Κυρανάκης, ως εκπρόσωπος της… μοντέρνας ακροδεξιάς, παιδί της γαλάζιας γενιάς του «party μωρή άρρωστη», κάνει ένα βήμα παραπέρα. Εντελώς αστοιχείωτος, όπως όλοι οι ακροδεξιοί γκεμπελίσκοι, δεν ξέρει καν τι είναι το ΟΣΔΕ και ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων των αγροτών -των εκβιασμών, όπως τους χαρακτηρίζει, αλλά αποτέλεσμα της ήττας αυτών των αγώνων και της κυριαρχίας των καταστροφικών για τη φτωχή αγροτιά πολιτικών της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής – ΚΑΠ. Είναι της μόδας όμως το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Και τι κάνει ο Κυρανάκης; Αδίστακτα και ανερυθρίαστα βαφτίζει τους αγρότες των μπλόκων λαμόγια, με τη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει». Ενώ έχει στηθεί μια εγκληματική οργάνωση, με αρχηγείο το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου, με επιτελάρχες υπουργούς, αξιωματικούς γενικούς γραμματείς και προέδρους και αντιπροέδρους του ΟΠΕΚΕΠΕ και υπαξιωματικούς διάφορους Φραπέδες, Χασάπηδες, Καλφούτζους, Χλύκες κ.ά., που από τη μια αρπάζει τεράστια ποσά επιδοτήσεων με παράνομο τρόπο, μοιράζοντάς τες ιεραρχικά, και από την άλλη επικεντρώνεται στην αντι-δεξιά Κρήτη με στόχο να τη βάψει «μπλε» στις εκλογές του 2023, για να εξασφαλιστεί η αυτοδυναμία της ΝΔ στη Βουλή, ο Κυρανάκης αντιστρέφει την πραγματικότητα, εξαφανίζει την εγκληματική οργάνωση και βάζει στη θέση της τους αγωνιζόμενους αγρότες, οι οποίοι υπήρξαν θύματα και του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μπορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ο Κυρανάκης να φαίνεται εκτός γραμμής, όσο όμως οι αγρότες θα στέκονται στα μπλόκα, σε μπλόκα μαχητικής διεκδίκησης πάνω στις εθνικές οδούς και όχι απλής διαμαρτυρίας στους παράδρομους, η άποψη Κυρανάκη, θα γίνεται κυρίαρχη στον κυβερνητικό λόγο και ακόμα περισσότερο στο λόγο των -αλητών, ρουφιάνων- δημοσιογράφων που υπηρετούν την κυβερνητική πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Εφετείο 17Ν

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • ΕΛΑ

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Επικοινωνία

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Όροι χρήσης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Ποιοι είμαστε

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Επικοινωνία

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

  • Όροι χρήσης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

    Ως τις 22 Αυγούστου η προκήρυξη για την εκλογή των εσωτερικών μελών των Συμβουλίων Διοίκησης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo