Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη
  • Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν
  • O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά
  • Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;
  • Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Ιστορία»Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Εμπνεόμαστε από τους ηρωϊκούς ανάπηρους της Κατοχής
Ιστορία

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Εμπνεόμαστε από τους ηρωϊκούς ανάπηρους της Κατοχής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Δεκ 2024, 14:31

Στις 30 Νοέμβρη 1943, με την καθοδήγηση της Γκεστάπο, αφιονισμένα τάγματα γερμανοτσολιάδων ταγματασφαλιτών εφορμούν στα 19 Νοσοκομεία της Αθήνας που είχαν αποκλειστεί οι ανάπηροι του Αλβανικού Μετώπου. Τους λογχήζουν στα κρεβάτια τους. Τους σέρνουν στο έδαφος και δεν τους αφήνουν να πάρουν ούτε τα τεχνητά μέλη τους. Λυσσασμένα επιτίθενται και στα μέλη των νοσοκομειακών επιτροπών, τους φορτώνουν στα φορτηγά και τους στοιβάζουν στα στρατόπεδα Χατζηκώστα και Χαϊδαρίου. Πολλοί από αυτούς πεθαίνουν από τις κακουχίες. Ενώ πολλοί άλλοι εκτελούνται.

Σε ανάμνηση αυτού του γεγονότος και του ηρωικού αγώνα των αναπήρων, που μετέτρεψαν τα 19 Νοσοκομεία της Αθήνας σε κάστρα της αντίστασης, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων διοργάνωσε χθες, στις 3 Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα των ΑμεΑ, συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων 

Συμπληρώνονται σήμερα 81 χρόνια από το μεγάλο Πογκρόμ των Ναζί και των ταγμάτων ασφαλείας ενάντια στους ηρωϊκούς ανάπηρους της Κατοχής. Ναι, αυτό δε γράφεται στα σχολικά βιβλία. Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά δεν έκαναν ποτέ εκδηλώσεις. Άραγε γιατί ;

30 Νοέμβρη του 43’, με την καθοδήγηση της Γκεστάπο, αφιονισμένα τάγματα γερμανοτσολιάδων ταγματασφαλιτών εφορμούν στα 19 Νοσοκομεία της Αθήνας που είχαν αποκλειστεί οι ανάπηροι του Αλβανικού Μετώπου. Τους λογχήζουν μες τα κρεβάτια τους. Τους σέρνουν στο έδαφος και δεν τους αφήνουν να πάρουν ούτε τα τεχνητά μέλη τους. Λυσσασμένα  πέφτουν πάνω στα μέλη των νοσοκομειακών επιτροπών, τους φορτώνουν στα φορτηγά και τους στοιβάζουν στα στρατόπεδα Χατζηκώστα και Χαϊδαρίου.

Πολλοί από αυτούς πεθαίνουν από τις κακουχίες. Ενώ, πολλοί άλλοι εκτελούνται, σε διάφορες ομαδικές εκτελέσεις, όπως οι 110 στη Ριτσώνα στις 18 Ιούνη του 44’. Άλλωστε, τα πρώτα στελέχη τους είχαν εκτελεστεί στην ομαδική εκτέλεση στελεχών  της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 26 Νοέμβρη του 43’ στο Γουδί.

Γιατί όμως , μία τέτοια λυσσαλέα  επίθεση των Ναζί και των λακέδων τους, ενάντια στους ανάπηρους στα 19 Νοσοκομεία της Αθήνας; Διότι, οι ανάπηροι μετέτρεπαν τα 19 Νοσοκομεία της Αθήνας σε κάστρα της αντίστασης. Η οργάνωση και ο αγώνας τους έδινε κουράγιο στο βασανισμένο και πεινασμένο λαό της Αθήνας, να σηκώσει ανάστημα και να αγωνιστεί.

Οι ανάπηροι διοργανώνουν στις 3  Ιούλη του 41’,  μία από τις πρώτες διαδηλώσεις στην κατεχόμενη Αθήνα και γενικότερα στην κατεχόμενη Ευρώπη, για την περίθαλψη τους και τη διατροφή τους. Οργανώνονται κατά νοσοκομείο. Συγκροτούν νοσοκομειακές επιτροπές. Ιδρύουν Παννοσοκομειακή Επιτροπή που έχει καταστατικό και εκδίδει εφημερίδα. Κάνουν πέρα τις διορισμένες από τις γερμανόδουλες κυβερνήσεις, διοικήσεις των νοσοκομείων και παίρνουν κυριολεκτικά την ευθύνη της λειτουργίας και της διοίκησης των νοσοκομείων στα δικά τους χέρια, μαζί με τους αγωνιστές υγεονομικούς.

Στήριγμα τους οι μεγάλες οργανώσεις του ΕΑΜ και του ΚΚΕ, σε κάθε νοσοκομείο.  Βγαίνουν επανειλημμένα στο δρόμο. Είναι στην κεφαλή των μεγάλων διαδηλώσεων ενάντια στην πείνα στις 26 Γενάρη του ’42, αλλά και στις μεγάλες διαδηλώσεις του λαού της Αθήνας ενάντια στην επιστράτευση.  Με αποκορύφωμα  τις 5 Μάρτη του ’43 που επιβάλει την ακύρωση της επιστράτευσης Ελλήνων για το Ανατολικό Μέτωπο και τα γερμανικά εργοστάσια. Καθώς και στις 22 Ιούλη του ’43 ενάντια στην επέκταση της Βουλγάρικης Ζώνης Κατοχής.

Σε αυτές τις διαδηλώσεις οι ανάπηροι είχαν και πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες και πολλές συλλήψεις, αλλά πάνω από όλα η παρουσία τους σε αυτές τις διαδηλώσεις ζέσταινε τις καρδίες και ενέπνεε το λαό της Αθήνας, αυτά τα δύσκολα χρόνια. Γιαυτό η λύσσα των Ναζί ενάντια στους ανάπηρους. Γιαυτό και η κυβέρνηση Ράλλη διαθέτει στη Γκεστάπο τα τάγματα ασφαλείας, στην πρώτη τους μεγάλη επιχείρηση, να τους εκπαιδεύσουν να είναι αδίστακτοι, να μην έχουν κανένα ηθικό φραγμό, αφιονισμένα όργανα στη στήριξη του συστήματος.

81 χρόνια μετά παραδειγματιζόμαστε.  Παίρνουμε δύναμη από τους αγώνες των αναπήρων στην Κατοχή. Στον αγώνα μας ενάντια στην εκμετάλλευση, τη φτώχεια, την ακρίβεια, την εμπορευματοποίηση της Υγείας, της Πρόνοιας, για καμία εμπλοκή στον πόλεμο. Είμαστε με τα παιδιά της Γάζας, αλλά και με το λαό της Ουκρανίας, της Ρωσίας, αλλά και του Ισραήλ, που οι κυβερνήσεις τους, τους σέρνουν στα σφαγεία του πολέμου. Ο λαός μας, οι λαοί όλου του κόσμου, θα βρουν τη δύναμη να βγουν από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ώστε να οικοδομήσουμε ένα κόσμο χωρίς πολέμους, χωρίς φτώχεια, χωρίς εκμετάλλευση. 

Τρίτη 3 Δεκέμβρη Παγκόσμια Ημέρα των ΑΜεΑ. Εμπνεόμαστε από τους ηρωϊκους ανάπηρους της Κατοχής. Συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Κοραή, πλησίον της στάσης μετρό Πανεπιστήμιο στις 6 μμ και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών. Για να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί στα σπίτια των ΑΜεΑ και του λαού μας. Ενάντια στο νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον κατώτατο μισθό και αυτό που ιδιωτικοποιεί τις μεταμοσχεύσεις και τα παιδοογκολογικά τμήματα. Για να δοθούν λεφτά για μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. Για την Πρόνοια, την Υγεία και την Παιδεία και όχι για του πολέμου τα σφαγεία.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροToν «έκαψαν», αλλά τι τους νοιάζει;
Επόμενο άρθρο Ισραηλινός στρατός: «Εμείς σκοτώσαμε τους έξι αιχμάλωτους»!

Σχετικά Αρθρα

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

Ιστορία 23 Αυγ 2026, 05:17

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

Ιστορία 18 Αυγ 2026, 08:16

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

Ιστορία 1 Αυγ 2026, 05:57

Σφαγές τουρκοκύπριων αμάχων: Ειδεχθή μαζικά εγκλήματα που θάφτηκαν «για εθνικούς λόγους»

Ιστορία 21 Ιούλ 2026, 17:53

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

Ιστορία 9 Μάι 2026, 00:57

Μάχα Αμπού Χαλίλ: Μια ιστορική μορφή δολοφονήθηκε στα 80 της από τους σιωναζιστές

Ιστορία 24 Απρ 2026, 10:48
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν

11 Σεπ 2026, 19:20
Διεθνή

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

11 Σεπ 2026, 18:46
Uncategorized

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

11 Σεπ 2026, 14:40
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

Πράσινο Ακρωτήρι, Γουινέα-Μπισάου: Εθνική γιορτή.

1974: Εκθρονίζεται ο αυτοκράτορας της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ με στρατιωτικό πραξικόπημα.

1980: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.

1990: Αστυνομική επιδρομή στα σπίτια των Αννας Φιλίνη, Χρήστου και Ανδρέα Μπίστη, Λιλής Λεοντίδου και Πέλλης Κεφαλά, ως υπόπτων για ενέργειες της 17Ν.

2002: Συλλαμβάνεται η Αγγελική Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo