Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη
  • Πορτοκαλί κατάθλιψη
  • Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι
  • Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»
  • Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων
  • Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Στο Ψαχνό»Να σταματήσουμε το κυβερνητικό έγκλημα της «ανοσίας αγέλης»
Στο Ψαχνό

Να σταματήσουμε το κυβερνητικό έγκλημα της «ανοσίας αγέλης»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιαν 2022, 00:03

Η Ολλανδία είναι μια ιμπεριαλιστική χώρα της ΕΕ, με πληθυσμό λίγο πάνω από 17 εκατομμύρια, την κυβερνητική εξουσία της οποίας διαχειρίζεται από το 2010 μια σκληρή δεξιά-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση με επικεφαλής τον Μαρκ Ρούτε. Μολονότι η πρωθυπουργία του είναι ακόμα μεταβατική (κοντεύουν να κλείσουν χρόνο, μετά τις εκλογές του περασμένου Μάρτη, τα παζάρια ανάμεσα σε τέσσερα κόμματα που συζητούν αν θα στηρίξουν την τέταρτη κατά σειρά κυβέρνηση Ρούτε) και μολονότι υπάρχουν «ζωηροί» αντιεμβολιαστές (κυρίως ακροδεξιοί, οπαδοί του Βίλντερς), ο Ρούτε δε δίστασε πριν από τις γιορτές να κηρύξει νέο λοκντάουν (τα γνωστά ψευτο-λοκντάουν, που δεν αφορούν τους χώρους εργασίας των καπιταλιστικών επιχειρήσεων).

Το έκανε από… κατασταλτική μανία, όπως ενδεχομένως νομίζουν διάφοροι οπαδοί της βιοπολιτικής στη χώρα μας; Το επιχείρημα είναι εξ ορισμού αστείο και γίνεται πιο αστείο αν αναλογιστούμε ότι τα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ολλανδία ήρθαν σε σύγκρουση με τμήμα της εκλογικής τους πελατείας (οι μαγαζάτορες της εστίασης-διασκέδασης είδαν το πιο καλοστεκούμενο κομμάτι της πελατείας τους να «πετάγεται» μέχρι το διπλανό Βέλγιο -που δεν είχε λοκντάουν- για να ξεσκάσει).

Ο Ρούτε και οι σύμμαχοί του αποφάσισαν με ψυχρό πολιτικό υπολογισμό. Οι επιδημιολόγοι τους είχαν διαπιστώσει ότι υπήρχε έξαρση του πανδημικού κύματος με το στέλεχος Δέλτα. Εν αναμονή του στελέχους Ομικρον, με την πολύ πιο μεγάλη μεταδοτικότητα, εισηγήθηκαν το γνωστό λοκντάουν, ώστε να πέσει το κύμα του Δέλτα και να μπορέσουν μετά να διαχειριστούν το κύμα του Ομικρον, χωρίς να καταρρεύσει το σύστημα Υγείας και να προκληθούν ευρύτερα προβλήματα στην κοινωνία, επομένως και στην καπιταλιστική οικονομία.

Ανάλογος προβληματισμός στο επιδημιολογικό επίπεδο είχε εκφραστεί και στην Ελλάδα από τους κυβερνητικούς λοιμωξιολόγους και επιδημιολόγους, που έλεγαν ότι πρέπει να ρίξουμε τη διάδοση της παραλλαγής Δέλτα, ώστε να μας βρει χαμηλά η παραλλαγή Ομικρον.

Tι έκανε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τις ευλογίες της περιβόητης Επιστημονικής Επιτροπής; Το αντίθετο απ’ αυτό που υπαγόρευε η διακηρυγμένη πρόθεση «να ρίξουμε χαμηλά τη διάδοση της Δέλτα». Το αντίθετο απ’ αυτό που έκανε η ομογάλακτή της κυβέρνηση Ρούτε στην Ολλανδία (και άλλες ιμπεριαλιστικές κυβερνήσεις, μολονότι οι χώρες τους -λόγω σημαντικά υψηλότερου ποσοστού εμβολιασμού- δεν αντιμετώπιζαν τον εφιάλτη του τέταρτου κύματος που αντιμετώπιζε η χώρα μας, πρωταθλήτρια στις νοσήσεις, τις βαριές νοσήσεις και τους θανάτους). Το σύνθημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις γιορτές ήταν «ψωνίστε-διασκεδάστε», με τον ακροδεξιό τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανό-υπουργό να το διαλαλεί καθημερινά από τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες με τις τσιρίδες του, σαν κράχτης επαρχιακής εμποροζωοπανήγυρης τη δεκαετία του ‘60.

Το αποτέλεσμα καταγράφηκε για πρώτη φορά στις 27 Δεκέμβρη και έκτοτε έγινε ρουτίνα. Οχι μόνο δεν έπεσε η διάδοση της Δέλτα, αλλά είχαμε επί μέρες παράλληλη έκρηξη της Δέλτα και της Ομικρον. Το γεγονός πέρασε στο ντούκου, μολονότι οι επιστημονικές ομάδες που αναλύουν τα λύματα, οι μόνες που έχουν αναπτύξει προβλεπτικά μοντέλα ισχύος μερικών ημερών (κυρίως αυτή του ΑΠΘ) ανακοίνωσαν ότι η αναλογία στα κρούσματα είναι 40% Δέλτα – 60% Ομικρον. Σαράντα τοις εκατό Δέλτα σε 35.000 κρούσματα την ημέρα σημαίνει 14.000 κρούσματα με την ιδιαιτέρως νοσηρή παραλλαγή Δέλτα, αριθμός ρεκόρ για ολόκληρο το τέταρτο κύμα. Επί μια βδομάδα, φτάνουμε σε περίπου 100.000 κρούσματα Δέλτα!

Μ’ άλλα λόγια, εκεί που έλεγαν ότι το τέταρτο κύμα έχει περάσει σε ύφεση, προκάλεσαν με την εγκληματική πολιτική τους μια νέα έξαρση μέσα στις γιορτές, παράλληλα με την ορμητική εισβολή της Ομικρον. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία άρχισαν να αυξάνονται (ετοιμάζουμε αναλυτική παρουσίαση γι’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα) και τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται και η επιβάρυνση των λεγόμενων σκληρών δεικτών της πανδημίας (βαριές νοσήσεις, διασωληνώσεις, θάνατοι), που ήδη καταγράφονται στις εκθέσεις του ΕΟΔΥ το τελευταίο διήμερο.

Δεν κώλωσαν, όμως. Αφού έκρυψαν κάτω από το χαλί τη νέα έκρηξη της Δέλτα, υποδέχτηκαν με αναπεπταμένες σημαίες την Ομικρον, σαν… σωτηρία από την πανδημία. Σε ένα-ενάμιση μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει, άρχισε να τσιρίζει ο ακροδεξιός τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός! Το μήνυμα που άρχισε να κυκλοφορεί ήταν «κολλήστε να τελειώνουμε»!

Πουθενά στον κόσμο η Ομικρον δεν αντιμετωπίζεται ως ακίνδυνη. Αντίθετα, αντιμετωπίζεται ως ιδιαιτέρως επικίνδυνη, λόγω της υψηλής μεταδοτικότητάς της. Μόνο στην Ελλάδα, μια κυβέρνηση που εγκληματεί κατ’ εξακολούθηση, σπρώχνει τον κόσμο στο «κολλήστε να τελειώνουμε», υπηρετώντας ένα σχέδιο ανάπτυξης ανοσίας αγέλης, που θα αποδειχτεί αναποτελεσματικό και ως τέτοιο. Δεν μπορεί να αναπτυχθεί ανοσία αγέλης μέσω νόσησης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Και βέβαια, η σκόπιμη εγκατάλειψη κάθε περιορισμού θα φέρει εισαγωγές στα νοσοκομεία, βαριές νοσήσεις, διασωληνώσεις, θανάτους από την παραλλαγή Ομικρον, παράλληλα με τα ίδια φαινόμενα από την παραλλαγή Δέλτα.

Οσο είναι καιρός πρέπει να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα. Οταν ο κόσμος στριμώχνεται στους χώρους εργασίας, στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία, η στοιχειώδης αυτοπροστασία δεν μπορεί να φέρει κανένα αποτέλεσμα. Δεν μπορεί καν να καθυστερήσει τη διάδοση της ιδιαίτερα μεταδοτικής Ομικρον, η οποία δημιουργεί το εύκρατο κλίμα για τη διάδοση -έστω και σε χαμηλότερο βαθμό- της ιδιαίτερα νοσηρής Δέλτα.

Μιλώντας αυστηρά επιδημιολογικά και έχοντας συμβουλευτεί ειδικούς, λέμε με απόλυτη βεβαιότητα ότι μόνο η αργή διασπορά της Ομικρον μπορεί να οδηγήσει σε καταστολή της Δέλτα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με την άμεση εφαρμογή ενός καθολικού λοκντάουν, που θα ανακόψει τη βίαιη διασπορά των παραλλαγών του ιού στη χώρα. Και βέβαια, πρέπει να προχωρήσει ο καθολικός εμβολιασμός, γιατί χωρίς αυτόν το έργο της συγκράτησης της διασποράς θα είναι συσίφειο. Το έχουμε δει στον ένα χρόνο από την έναρξη του εμβολιασμού. Οσο ο εμβολιασμός παραμένει σε οικτρό επίπεδο τόσο ο λαός μας εκτίθεται στον θανάσιμο κίνδυνο του κοροναϊού που δημιουργεί νέες μεταλλάξεις και νέες παραλλαγές με πολλές μεταλλάξεις.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠουκάμισο αδειανό πλέον η βιοπολιτική
Επόμενο άρθρο Ποιος είσαι συ που ήρθες εδώ, με μας θα σπάσεις πλάκα;

Σχετικά Αρθρα

O Μητσοτάκης επιδιώκει να ταπεινώσει τους αγρότες για να στείλει μήνυμα τρόμου στην κοινωνία

Στο Ψαχνό 13 Ιαν 2026, 19:32

Κυβέρνηση κοινωνικής αναλγησίας και κρατικής καταστολής

Στο Ψαχνό 7 Ιαν 2026, 22:29

Η κυβέρνηση προσπαθεί να τουμπάρει τους αγρότες με ψεύτικες υποσχέσεις

Προσπάθεια να οργανωθεί «κοινωνικός αυτοματισμός» με γκεμπελίστικα non paper

Στο Ψαχνό 20 Δεκ 2025, 08:25

Δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Υπάρχει διπλό σκάνδαλο βοσκοτόπων, που ξεκίνησε επί Τσίπρα και κορυφώθηκε επί Μητσοτάκη

Στο Ψαχνό 2 Ιούν 2025, 19:37

Ο Μητσοτάκης στη θέση του «ψεύτη βοσκού»

Στο Ψαχνό 22 Φεβ 2025, 11:42

Εγκλημα στα Τέμπη: Δύο χρόνια αργότερα, ο κόσμος δεν ξέχασε

Στο Ψαχνό 27 Ιαν 2025, 19:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

Αγγλία: Ημέρα Gai Fawkes.

1605: Συλλαμβάνονται ο Γκάι Φοκς και οι συνεργάτες του σε τούνελ κάτω από τη Βουλή των Λόρδων με 36 βαρέλια πυρίτιδα.

1944: Ο Γεώργιος Παπανδρέου εν αγνοία του υπουργικού συμβουλίου ανακοινώνει τη διάλυση του ΕΛΑΣ και των άλλων οργανώσεων στις 10 Νοεμβρίου.

1968: Συλλήψεις και παραπομπή 41 ατόμων σε στρατοδικείο, 34 καταδίκες.

1969: Τέσσερις καταδίκες μελών του ΑΕΜ, μία μέλους του τροτσκιστικού Κομμουνιστικού Διεθνιστικού Κόμματος και πέντε μελών του ΠΑΜ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo