Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Αυγούστου
  • Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Αξιολόγηση: ομολογία ήττας πίσω απ’ τις απειλές και την τρομοκρατία του υπουργείου Παιδείας
  • Αναστολή Ασύλου = Αναστολή Δικαιωμάτων: Η Ελλάδα στο εδώλιο του Στρασβούργου
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
  • Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Τους έκαναν ρόμπες
Κόντρες

Τους έκαναν ρόμπες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Δεκ 2021, 18:38

Αν δεν ήταν η Gazprom δε θα μαθαίναμε ότι μια μέρα προτού ο Μητσοτάκης συναντηθεί στο Σότσι με τον Πούτιν, επισκέφτηκε το Λένινγκραντ ο υπουργός Ενέργειας Σκρέκας και είχε «συνάντηση εργασίας» με το αφεντικό του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού Αλεξέι Μίλερ. Την είδηση έδωσε η ίδια η Cazprom με ανακοίνωσή της, σύμφωνα με την οποία «οι δύο πλευρές εξέτασαν το τρέχον πλαίσιο και τις προοπτικές συνεργασίας τους στον τομέα της ενέργειας, εστιάζοντας ιδίως στον εφοδιασμό της Ελλάδας με φυσικό αέριο». Στην ανακοίνωση σημειώνεται, επίσης, ότι η Gazprom παρέδωσε στο 11μηνο του 2021 στην Ελλάδα «μια πρωτοφανή ποσότητα προμηθειών για περίοδο 11 μηνών, η οποία είναι μεγαλύτερη από τον όγκο του φυσικού αερίου που παραδόθηκε ολόκληρο το 2020».

Με το δικό του τρόπο, το ενεργειακό μονοπώλιο υπενθύμισε πως όσα έλεγαν ο Μητσοτάκης και οι υπουργοί του για διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας φυσικού αερίου, με την κατασκευή της πλατφόρμας εκφόρτωσης LNG στην Αλεξανδρούπολη, στην οποία θα ξεφόρτωναν αβέρτα υγροποιημένο φυσικό αέριο οι Αμερικανοί, ώστε η Ελλάδα να μην έχει ανάγκη τη Ρωσία, ήταν μπούρδες που υπηρετούσαν μόνο την αμερικάνικη προπαγάνδα.

Τι σούργελα είν’ αυτά;

«Συνάντηση Μητσοτάκη Πούτιν μετά την τηλεδιάσκεψη του ρώσου προέδρου με τον πρόεδρο Μπάιντεν». Ετσι παρουσιάστηκε η «είδηση» από τα παπαγαλάκια της «πετσωμένης» προπαγάνδας στην Ελλάδα. Σαν να λέμε, ο Πούτιν συνομίλησε με τον Μπάιντεν και μετά ζήτησε την έγκριση του Κούλη για το περιεχόμενο των όσων συμφώνησε ή δεν συμφώνησε με τον Μπάιντεν! Ρε, τι σούργελα είν’ αυτά;

ΥΓ. Για την ιστορία του πράγματος. Προτού τηλε-διαπραγματευθεί με τον Πούτιν, ο Μπάιντεν είχε επικοινωνία με τους ηγέτες Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας και Ιταλίας, τους οποίους επίσης ενημέρωσε μετά τη λήξη του τηλε-παζαριού. Η προσπάθειά του να εμφανιστεί ως ηγέτης των ιμπεριαλιστών της Δύσης είναι προφανής. Αλλά και αγωνιώδης, δεδομένου ότι τουλάχιστον οι τρεις της ΕΕ (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία) και ιδίως η Γερμανία κάνουν το δικό τους -διμερές ή πολυμερές- παζάρι με τη Μόσχα. Ποιος Κούλης και ποια εξαρτημένη Ελλάδα να χωρέσει σ’ αυτό το «παιχνίδι»;

Φτιάχνουν κλίμα

Για τον ΣΥΡΙΖΑ το μείζον που ανέδειξε το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ είναι η «αποτυχία» των δημοσκόπων. Τα παπαγαλάκια της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας έσπευσαν να λοιδορήσουν τη συριζαϊκή τοποθέτηση, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως, αυτή ήταν η πιο έξυπνη τοποθέτηση που μπορούσε να κάνει. Από τη μια συντηρούσε τη γραμμή της «μη ανάμιξης στα εσωτερικά άλλου κόμματος» και από την άλλη έστελνε το μήνυμα ότι οι δημοσκοπήσεις είναι κατασκευασμένες. Επομένως, όπως σκόπιμα έδιναν πρώτο τον Λοβέρδο, που ήρθε τρίτος, το ίδιο σκόπιμα δίνουν τη ΝΔ να προηγείται σταθερά του ΣΥΡΙΖΑ με διψήφιες διαφορές. Οπότε αντιλαμβάνεστε το λόγο για τον οποίο αυτή η τοποθέτηση λοιδορήθηκε από τα κυβερνητικά παπαγαλάκια. Προσπαθούν να σώσουν το κύρος των γκαλοπατζήδων, ώστε αυτοί να συνεχίσουν να «φτιάχνουν κλίμα».

Κουβέντα (και σπέκουλα) να γίνεται

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε προσυνεδριακή διαδικασία. Και καταπώς το συνηθίζουν στο συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα, φράξιες και «ελεύθεροι σκοπευτές» δημοσιεύουν κείμενα και πλατφόρμες, στις οποίες κυριαρχούν οι «μπηχτές» για την ανάγκη «διεύρυνσης της δημοκρατικής λειτουργίας», «αποφυγής του αρχηγικού μοντέλου» κτλ. Τα παίρνουν αυτά οι φιλικοί προς την κυβέρνηση «αναλυτές», τα μεγεθύνουν κι αρχίζουν τη μπουρδολογία περί «σπαρασσόμενου ΣΥΡΙΖΑ», «κόμματος σε κρίση» κτλ. κτλ. Λίγο ακόμα και θα γράψουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα όρια της διάσπασης.

Φυσικά, τίποτα τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Οι φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν το καλύτερο «πλασάρισμά» τους στο συνέδριο, γιατί από τα μέλη που θα εκλέξουν στην καινούργια ΚΕ θα εξαρτηθεί η αναλογία της εσωκομματικής τους δύναμης και τα πόστα που θα καταλάβουν σε κυβέρνηση και κράτος, αν και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναπάρει την κυβέρνηση. Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (πολλώ δε μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει παράδοση στη φραξιονιστική λειτουργία) ποτέ δεν διασπάται σε προεκλογική περίοδο. Το ένστικτο πολιτικής αυτοσυντήρησης και η ελπίδα να ξαναπάρουν την «κουτάλα» στα χέρια κρατάει ενωμένες όλες τις φράξιες. Και στο βάθρο του τον αρχηγό. Ξέρετε πότε θα έχει χοντρό πρόβλημα ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Τσίπρας; Αν χάσει για δεύτερη φορά από τον Μητσοτάκη. Μέχρι τότε όχι.

Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου!

Ο Γιωργάκης κατηγόρησε τον Ανδρουλάκη ότι είχε συμμετοχή στη μοιρασιά των κρατικών πόστων βάσει της αναλογίας 4-2-1 την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Ο Ανδρουλάκης απάντησε ότι αυτός έγινε γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ένα χρόνο μετά τη μοιρασιά, το 2013, και ότι διαφωνούσε με το 4-2-1. Οι παπανδρεϊκοί επανήλθαν με δημοσιεύματα του 2013, που ενέπλεκαν τον Ανδρουλάκη στη μοιρασιά των διοικήσεων των νοσοκομείων, παρέα με τον νεοδημοκράτη Παπαμιμίκο. Οι ανδρουλακικοί τα διέψευσαν, δηλώνοντας ότι το παζάρι για τα πόστα στα νοσοκομεία το είχε αναλάβει η ηγετική ομάδα (ο Ανδρουλάκης δεν ήταν στην ηγετική ομάδα ως γραμματέας του κόμματος;).

Ο καυγάς έχει πλάκα, αλλά πάει πολύ να παριστάνει ο Γιωργάκης το απαύγασμα της πολιτικής ηθικής στη διαχείριση του κράτους. Για να μην αρχίσουμε και αραδιάζουμε περιστατικά, θα θυμίσουμε ένα από τα κορυφαία: έκανε πανίσχυρη υπερ-υπουργό την -παντελώς άσχετη και με το ΠΑΣΟΚ και με την πολιτική- Τίνα Μπιρμπίλη, την οποία είχε γνωρίσει… σε ένα γυμναστήριο και είχαν γίνει «κολλητοί»!

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι αριθμοί αποκαλύπτουν την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και του εμβολιασμού
Επόμενο άρθρο H κτηνώδης δύναμη του «απόλυτου κακού»

Σχετικά Αρθρα

Λεβεντιά η κομμώτρια

Κόντρες 22 Αυγ 2025, 13:11

Οταν ο εγκληματίας φωνάζει «πιάστε τους, αυτοί το ‘καναν»

Κόντρες 21 Αυγ 2025, 19:47

Τον ακούσατε τον Κούλη, ρε;

Κόντρες 20 Αυγ 2025, 14:00

Tσιάρα, η ταμπακιέρα σου γράφει πάνω «Mak the ax»;

Κόντρες 18 Αυγ 2025, 19:55

Aμπού Ομπάιντα, αγαπημένε, χτύπα, χτύπα το Τελ Αβίβ

Κόντρες 16 Αυγ 2025, 12:42

Κούλης, ο νεκροθάφτης της δημοκρατίας στην Ελλάδα!

Κόντρες 14 Αυγ 2025, 09:45
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Βρετανοί μπασκετμπολίστες με αμαξίδιο: Εφτυσαν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι σιωνιστές

24 Αυγ 2025, 13:03
Εργατικά

Αξιολόγηση: ομολογία ήττας πίσω απ’ τις απειλές και την τρομοκρατία του υπουργείου Παιδείας

24 Αυγ 2025, 08:52
Καταστολή

Αναστολή Ασύλου = Αναστολή Δικαιωμάτων: Η Ελλάδα στο εδώλιο του Στρασβούργου

24 Αυγ 2025, 06:12
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2025, 00:01
Παιδεία

Λουκέτο σε άλλες 133 σχολικές μονάδες

Σειρά της Κεντρικής Μακεδονίας μετά την Ηπειρο 

23 Αυγ 2025, 13:50
Διεθνή

Τα παλαιστινιακά όπλα στον Λίβανο και η ξεφτίλα του Μαχμούντ Αμπάς

Παλαιστινιακές Οργανώσεις: Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας ούτε στον Λίβανο

23 Αυγ 2025, 08:52
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

86 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2025, 00:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικός στρατός: Εφτιαξε βίντεο μαϊμού για να καλύψει την ξεφτίλα του από τους μαχητές Αλ-Κασάμ

22 Αυγ 2025, 19:09
Κόντρες

Λεβεντιά η κομμώτρια

22 Αυγ 2025, 13:11
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στο απόσπασμα

22 Αυγ 2025, 09:40
Η παπάρα

Γιατί στέλνει non paper ο Κεφαλογιάννης;

22 Αυγ 2025, 09:32
Παιδεία

Λουκέτο σε 38 σχολεία της Ηπείρου – Μια σιωπηλή καταδίκη της Περιφέρειας

Σε αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου για το 2025-2026

22 Αυγ 2025, 06:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Χαβιέρ Μπαρδέμ: Οι IDF είναι ναζί!

Σάλι Ρούνι και Kneecap

21 Αυγ 2025, 21:53
Εργατικά

Μαρτύριο για τους συμβασιούχους αναπληρωτές το πενιχρό επίδομα ανεργίας

21 Αυγ 2025, 20:32
Κόντρες

Οταν ο εγκληματίας φωνάζει «πιάστε τους, αυτοί το ‘καναν»

21 Αυγ 2025, 19:47
Αθλητισμός

Για τα μάτια του Ουίσαμ…

21 Αυγ 2025, 13:01
Καταστολή

Κατασκευάζουν «εμπρηστές» για να κρύψουν την εγκληματική τους πολιτική εγκατάλειψης των δασών

21 Αυγ 2025, 10:11
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

Ουρουγουάη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Γαλλία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

Παραγουάη: Ημέρα συντάγματος (1967).

1937: Σύσταση γραφείων εύρεσης εργασίας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

1956: Περισσότεροι από 100.000 έγχρωμοι διώκονται από τα σπίτια τους βάσει του νέου νόμου στη Νότια Αφρική.

1967: Καταδίκη 35 μελών του ΕΚΔΑ.

1972: Ανακαλύπτεται εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην εκκλησία του Λουμπαρδιάρη (Αθήνα).

1972: Τελευταία εφαρμογή θανατικής ποινής στην Ελλάδα (εκτέλεση Βασίλη Λυμπέρη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πηγές Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Πηγές του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναφέρουν ότι, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς που προβλέπεται για αύριο, ο Υπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης έδωσε εντολή για αυξημένη ετοιμότητα σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, στις περιοχές κατηγορία κινδύνου 4 και συγκεκριμένα στις Περιφέρειες: Θεσσαλίας (ΠΕ Λάρισας, ΠΕ Μαγνησίας), Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Φθιώτιδας, ΠΕ Φωκίδας, ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας), Αττικής (συμπεριλαμβανομένης της νήσου Κυθήρων), Δυτικής Ελλάδας (ΠΕ Αχαΐας), Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας, ΠΕ Λακωνίας, ΠΕ Αρκαδίας) και Κρήτης (ΠΕ Χανίων).

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο που προβλέπεται για τον δείκτη επικινδυνότητας 4, με πρόσθετα μέτρα όπως η εναέρια έμφορτη επιτήρηση, η μεταστάθμευση ελικοπτέρου με ομάδα Δασοκομάντος στα Κύθηρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, η διασπορά στελεχών του επιτελείου για ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων, καθώς και ο διπλασιασμός των περιπόλων και η διασπορά μηχανημάτων έργου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

(Xτες αργά το απόγευμα, έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εφημερίδας μας το παραπάνω non paper. Αν ψάξετε τα σάιτ από χτες το βράδυ και τις εφημερίδες σήμερα, θα το βρείτε δημοσιευμένο σαν… ρεπορτάζ. Ετσι γίνεται το «ρεπορτάζ» στις μέρες μας. Η «γραμμή» έρχεται έτοιμη από τα Γραφεία Τύπου των υπουργών και απλά αναδημοσιεύεται. Για ποιο λόγο εκδόθηκε αυτό το non paper; Ο υπουργός που έχει αναδειχτεί σε πρωταθλητή των συνεντεύξεων το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας και τον ακροδεξιό Μπουμπούκο, ο υπουργός που δήλωνε με αλαζονεία, στις 20 Ιούλη, ότι «όσον αφορά στις ενάρξεις [δασικών πυρκαγιών] από την αρχή του έτους έχουμε μια μείωση γύρω στο 20%. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχουμε μια μείωση κατά 34% σε καμένες εκτάσεις και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε μια μείωση περίπου 90% με 95% όσον αφορά στα καμένα δάση», ένα μήνα μετά από τις αλαζονικές δηλώσεις του αισθάνεται την καρέκλα του να τρίζει. Και θέλει να μας μετατρέψει όλους σε παπαγαλάκια του. Να μας βάλει να γράψουμε ότι ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ έδωσε εντολή να ληφθούν για σήμερα και πρόσθετα μέτρα πέραν των προβλεπόμενων. Εμμέσως πλην σαφώς, μας λέει ότι οι υφιστάμενοί του, οι επιχειρησιακοί, αποδεικνύονται ανίκανοι, γι’ αυτό και ανέλαβε Ο ΙΔΙΟΣ να εφαρμόσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο που περιλαμβάνει «πρόσθετα μέτρα» πέραν των προβλεπόμενων, που αποδείχτηκαν «ανεπαρκή» το προηγούμενο διβδόμαδο. Θυμηθείτε πόσοι πέρασαν απ’ αυτό το πόστο και εκδιώχτηκαν μετ’ επαίνων: ο Τσακ Νόρις της πολιτικής προστασίας Χαρδαλιάς, που κολακευόταν να τον αποκαλούν Νικ Χαρντ. Η μεταγραφή αεροδρομίου Στυλιανίδης, που αποδείχτηκε παλτό και σήμερα δεν είναι καν στην κυβέρνηση. Ο τιτανοτεράστιος Κικίλιας. Μετά ο νυν Κεφαλογιάννης. Τους έβαζαν δίπλα και κάποιον απόστρατο στραταίο, επειδή -όπως έβαζαν τα παπαγαλάκια να γράφουν- είναι δυνατοί στο επιχειρησιακό σκέλος. Ολοι παραμερίστηκαν ως αποτυχημένοι. Ποτέ δεν τους χαρακτήρισε αποτυχημένους ο Μητσοτάκης -αυτό ισχύει για όλους τους υπουργούς, κάθε κυβέρνησης, που παραμερίζονται- όμως αυτό ήταν το μήνυμα στη λεγόμενη κοινή γνώμη. Ο Κεφαλογιάννης, γόνος παλιάς και ισχυρής πολιτικής οικογένειας, έχει καταλάβει πλέον πως δε θ’ αργήσει και η δική του σειρά. Ως υφυπουργός, ήταν υπό τον Καραμανλή στο υπουργείο που είναι καθ’ ύλην υπεύθυνο για το έγκλημα στα Τέμπη. Για πρώτη φορά υπουργός, παρατηρεί να καίγονται τα δάση απ’ άκρη σ’ άκρη τη χώρα, παρά τις προγενέστερες αλαζονικές δηλώσεις του. Προσπαθεί να οχυρώσει τον εαυτό του, μπας και συνεχίσει από κάποιο άλλο υπουργικό πόστο και να μην αναγκάζεται να τρέχει στο Μυλοπόταμο και να εκλιπαρεί τον Γρύλλο για ψήφους. Υπουργοί έρχονται και διώκονται, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο. Χειρότερη γίνεται, γιατί με την πάροδο του χρόνο συσσωρεύονται οι αιτίες. Σε αντίθεση με τα μπουρδέλα, που μπορεί να σωθούν αλλάζοντας «κορίτσια», τομείς όπως η δασοπροστασία εξαρτώνται πρωτίστως από την ασκούμενη πολιτική και τριτευόντως από τα πρόσωπα των υπουργών και των παρατρεχάμενων. Και όπως έχουμε απο-δείξει, ο δασικός πλούτος της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo