Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ρεσάλτο στο Madleen: Μια ακόμα πειρατική ενέργεια των σιωναζιστών
  • Σαν σήμερα 9 Ιούνη
  • Αναζωπύρωση των κρουσμάτων ευλογιάς στην ελληνική κτηνοτροφία
  • Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»
  • Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων
  • Σαν σήμερα 8 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Oταν έχεις καταπιεί τον ασβό, δε θα κωλώσεις στα σκατά του
Κόντρες

Oταν έχεις καταπιεί τον ασβό, δε θα κωλώσεις στα σκατά του

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr31 Μάι 2023, 11:31

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ένα ασπόνδυλο κόμμα, χωρίς σαφή προγραμματικό λόγο και με θολή πολιτική ταυτότητα. Επιπλέον έμοιαζε υπερβολικά αρχηγοκεντρικό. Oλα έδειχναν να περιστρέφονται γύρω από τον Τσίπρα. Στο επίπεδο των προσώπων, ο ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε υπερβολικά όμοιος με αυτόν που είχε χάσει τις εκλογές του 2019. Ο Αλέξης Τσίπρας επέδειξε υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και στα αναμφισβήτητα χαρίσματά του. Το χθεσινό αποτέλεσμα απέδειξε πως υπερεκτίμησε τις δικές του δυνάμεις και υποτίμησε τις αδυναμίες του. (…) Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη ανανέωσης της ηγεσίας του, όχι αύριο, αλλά σχετικά σύντομα. Εξάλλου, διαθέτει φρέσκα και χαρισματικά άτομα που μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Και αυτά τα άτομα είναι ελπίδα για την κοινωνία πρωτίστως, όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ απλώς».

Αυτά έγραφε ο Μαραντζίδης την επαύριο της 21ης του Μάη στην «Καθημερινή». Κρίνοντας από τις πρώτες κινήσεις του Τσίπρα μετά την εκλογική συντριβή, δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι ο Μαραντζίδης προσλήφθηκε ως σύμβουλος επικοινωνίας «παρά τω προέδρω». Και πώς «κατάπιε» ο Τσίπρας τα περί «ασπόνδυλου κόμματος, χωρίς σαφή προγραμματικό λόγο και με θολή πολιτική ταυτότητα»; Σιγά το πρόβλημα. Εδώ «κατάπιε» τον ίδιο τον Μαραντζίδη που ως «ιστορικός» δικαιολογεί τους δωσίλογους για το δωσιλογισμό τους, ρίχνοντας την ευθύνη στο ΕΑΜ επειδή… έκανε αντίσταση στον κατακτητή, κερδίζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού! Χώρια που ισχυρίζεται ανερυθρίαστα ότι ο Δημοκρατικός Στρατός αποτελούνταν κυρίως από… βίαια στρατολογημένους!

Φασιστοειδές

Δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε το νέο εμετικό πόνημα του Ψαριανού. Θα θυμίσουμε μόνο ότι ο αδίστακτος και πολιτικά και κοινωνικά ανήθικος γυρολόγος Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, που… εχθρεύεται τον «πολακισμό» και την «τοξικότητα». Δεν εκλέχτηκε, όπως δεν είχε εκλεγεί και το 2019. Τον βόλεψαν, όμως, με μια θέση μετακλητού υπάλληλου στο γραφείο του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Πικραμμένου στο μέγαρο Μαξίμου. Δεν ξέρουμε αν θα τον ξαναβολέψουν (κάπως πρέπει να βγάζει κι αυτός το παντεσπάνι του), αλλά δεν έχει καμιά σημασία πια.

Εχει σημασία να δείτε όλο το «διάλογο» που έχει ο Ψαριανός με οργισμένους τουιτεράδες που τον βρίζουν. Κανονικό ξεκατίνιασμα χουλιγκάνικου τύπου. Τόσο που να απορείς πώς κάποιοι προσπάθησαν να απαντήσουν σοβαρά στο έμεσμά του. «Οξω ρε μπάζο», «Ξου ρε κεφτέ», «Γαμάει η ομάδα», «Κου Κλουξ Ε;», «Τσούζει;», είναι μερικές από τις απαντήσεις του Ψαριανού στην… πολιτισμένη αυτή συζήτηση.

Κάποια στιγμή ο Ψαριανός σταματά να απαντά (οι άλλοι συνεχίζουν το μπινελίκωμα). Επεσε τέζα από τη ντίρλα ή το πήραν χαμπάρι από τα «κεντρικά» και του μήνυσαν να το βουλώσει; Μάλλον το δεύτερο ισχύει. Γιατί, πρώτο, ένας Ψαριανός μπορεί να πιει… όλο το Βόσπορο και να εξακολουθεί να βρίσκεται επί των… επάλξεων. Και γιατί, δεύτερο, ένας Ψαριανός ξέρει να υπερασπίζεται το… παντεσπάνι του. Απαξ και του τηλεφώνησε άνθρωπος του εργοδότη, ξυπνά μέσα του η πειθαρχία του δούλου.

Βαθυστόχαστος πολιτικός λόγος

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Φυσικά έχω μια σχέση αλλά κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα αλλά υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι πολύ σημαντικό και αυτό». «Με ρώτησαν τις προάλλες αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα, γιατί έχω και αυτή τη νοοτροπία ότι με νοιάζει να ανεβούν όλοι αυτά τα σκαλιά, άρα οι άνθρωποι με αναπηρίες, οι άνθρωποι με δυσκολίες». «Δεν γνωρίζω αν θα ξανά έκανα γάμο, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά στην ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που ενώ έχω πονέσει πολύ, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη, να δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Εχω κλάψει πολύ, έχω πονέσει πολύ και στην προσωπική μου ζωή, αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα δεν είναι εύκολο, οι χωρισμοί πονάνε είναι μια πολύ βαριά διαδικασία, έχει πένθος από πίσω αλλά όσο είναι καλά τα παιδιά μου, όσο μπορώ και προσφέρω, όσο αναπνέω και είμαι καλά, έχω αποφασίσει ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Και πραγματικά νομίζω ότι έχω πέσει και έχω κλάψει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Αλλά την ίδια στιγμή έχω γελάσει και άλλο τόσο και έχω σηκωθεί και άλλο τόσο και όσο καταφέρνω να το κάνω είναι το μόνο για το οποίο είμαι περήφανη και φυσικά για τον ρόλο μου στα παιδιά».

Ράνια Θρασκιά, μέλος της 20μελούς εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια βουλευτής (η ίδια επιλέγει αυτόν τον όρο, μολονότι και το βουλεύτρια είναι γραμματικά σωστό, όπως διευκρίνισε) Α’ Θεσσαλονίκης, εκλεγείσα στη δεύτερη θέση στις εκλογές της 21ης Μάη του 2023.

ΥΓ. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αν υπάρχουν απορίες, γράψτε στη στήλη και θα επανέλθουμε με διευκρινίσεις. Πάντοτε ο βαθυστόχαστος πολιτικός λόγος κρύβει πολλά επίπεδα ανάγνωσης.

Αμα δεν παινέψεις το σπίτι σου…

«Η ΝΔ, δια του εκπροσώπου της κ. Σκέρτσου, δεν μπορεί να κρύψει την ενόχλησή της που σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσέλθει συντεταγμένος και αξιόπιστος στα ΜΜΕ. Και δεν θα της δώσει πλέον άλλες αφορμές για χυδαία διαστρέβλωση των θέσεών του. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι διαφορετική από τη προηγούμενη. Ας το έχουν υπ` όψιν τους». Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Η Πόπη Τσαπανίδου λέει τα ίδια που είπε στο ξεφτιλοπρωινάδικο του Λιάγκα η Ράνια Θρασκιά. Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ φταίνε αυτοί που έβγαιναν στα ραδιοκάναλα. Ο Τσακαλώτος, ο Ηλιόπουλος, ο Φίλης, ο Σκουρλέτης, ο Ραγκούσης, ο Σπίρτζης, η Γεροβασίλη κτλ. Ενώ τώρα που θα βγαίνουν η Πόπη με τη Ράνια, η ΝΔ τα έχει βάψει μαύρα…

Καθαρή απειλή

«Επειδή δε νομίζω ότι κανείς θέλει να πάει σε εκλογές αυγουστιάτικα, νομίζω ότι πρέπει απλά να επανεπιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου». Ο Κούλης απειλεί (πρωινάδικο Mega): ‘Η με ψηφίζετε ή θα σας κόψω τις διακοπές πηγαίνοντας σε τρίτες εκλογές μέσα στον Αύγουστο!

Οι μπαλωθιές σας μάραναν;

Λάβρο κατά του Ανδρουλάκη το Συγκρότημα Φιλιππάκη. Σε ποιον προσφέρει υπηρεσίες; Στον Μητσοτάκη, στον Τσίπρα ή και στους δύο; Και είναι αυτή η προσφορά υπηρεσιών αφιλοκερδής ή έχουν γίνει ήδη και τα «ντιλ»; Η πολεμική στον Ανδρουλάκη ξεπερνά τα έσχατα όρια του κιτρινισμού. Τον περιέγραψαν ακόμη και σαν Ναπολέοντα, αλλά νομίζουμε πως αυτό που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν η δημοσίευση φωτογραφίας που δείχνει τον Ανδρουλάκη, πολύ νέο, να ρίχνει μπαλωθιές σε κάποιο γάμο ή πανηγύρι. 

Θυμίζουμε ότι ίδιο πόλεμο έκαναν και στον Πολάκη, ο οποίος μάλιστα έριχνε σε σκοπευτήριο και όχι σε γιορτή.

Remontada

Remontada (ολική επαναφορά) έγινε μόνο μια φορά κι αυτή στο ποδόσφαιρο. Ηταν το 2017, όταν η Μπατσελόνα ανέτρεψε με 6-1 στο Καμπ Νου το 4-0 που είχε χάσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Αλλά εκείνη η Μπαρτσελόνα είχε (στα ντουζένια τους) Μέσι, Νεϊμάρ, Ινιέστα, Λουίς Σοάρες, Μπουσκέτς, Πικέ, Μαστσεράνο. Μ’ αυτούς κατέβηκε και έκανε τη μυθική ανατροπή, όχι με Θρασκιά, Νοτοπούλου, Διάνα Βουτυράκου, Νικόδημο Κινυούα Μάινα, Μακρίνα-Βιόλα Κώστη, Γρηγόρη Θεοδωράκη και Νικόλα Φαραντούρη. 

Τι θα έκανε ο Τόλιας (ο Απόστολος στη χαονική γλώσσα), θρυλικός προπονητής του Εθνικού Φιλιππιάδος, αν έπρεπε να παίξει αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα; Θα μας μάζευε όλους στο προποτζίδικό του και θα μας έλεγε «πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι» και άλλα τέτοια… ηρωικά. Κι εμείς θα προσπαθούσαμε να συγκρατήσουμε τα γέλια (άλλωστε ξέραμε ότι ο ΠΑΣ δε θα μας ξεφτίλιζε, το πολύ τέσσερα θα μας έριχνε, άσε που ο Σιόντης μπορεί να έβαζε και κανένα σκόπιμο αυτογκόλ, για να λέμε εμείς ότι βάλαμε το γκολ της τιμής). Και μιλάμε για μπάλα, όχι για αστικές κοινοβουλευτικές εκλογές.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜε δύναμη από τη Μενεγάκη
Επόμενο άρθρο Aκόμα και δικοί τους μάρτυρες τινάζουν στον αέρα τους ψεύτικους ισχυρισμούς των νεοναζιστών και των υπερασπιστών τους

Σχετικά Αρθρα

Οι όμορφες σχέσεις όμορφα καίγονται

Κόντρες 6 Ιούν 2025, 09:36

Κούλης Καίσαρ: Και συ, Χαλίφα;

Κόντρες 4 Ιούν 2025, 13:43

Δε θα τους περάσει: Free Palestine και Zionists out of Greece

Κόντρες 3 Ιούν 2025, 19:10

Μια απεργία πείνας και βρόμας θα μας σώσει

Κόντρες 2 Ιούν 2025, 14:10

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

Κόντρες 30 Μάι 2025, 21:33

Πού πάτε, ρε ΚΥΠατζήδες, χωρίς Λούκι Λουκ;

Κόντρες 29 Μάι 2025, 09:36
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ρεσάλτο στο Madleen: Μια ακόμα πειρατική ενέργεια των σιωναζιστών

9 Ιούν 2025, 20:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

9 Ιούν 2025, 00:01
Αγροτικά

Αναζωπύρωση των κρουσμάτων ευλογιάς στην ελληνική κτηνοτροφία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα εντεταλμένα όργανά της «πνίγουν» την αλήθεια

8 Ιούν 2025, 21:13
Πολιτισμός

Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»

8 Ιούν 2025, 19:03
Αγροτικά

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων

8 Ιούν 2025, 06:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2025, 00:01
Εργατικά

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών

Παράνομη εντολή να κληθεί εκπαιδευτικός για εξηγήσεις, επειδή συμμετείχε σε νόμιμη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ!

7 Ιούν 2025, 09:37
Πολιτική

Χωρίς αρχές αλισβερίσι για μια πρόταση που θα απορριφθεί

7 Ιούν 2025, 08:48
Πολιτική

Προκαλούν κιόλας τα σιωναζίδια

7 Ιούν 2025, 05:58
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τουλάχιστον πέντε νεκροί σιωναζιστές στρατιώτες

Και αρκετοί τραυματίες

6 Ιούν 2025, 18:37
Διεθνή

Η ένοπλη Αντίσταση στη Γάζα στηρίζει τον διπλωματικό πόλεμο που γίνεται στη Ντόχα

6 Ιούν 2025, 12:19
Κόντρες

Οι όμορφες σχέσεις όμορφα καίγονται

6 Ιούν 2025, 09:36
Οικονομία

Το μεγάλο φαγοπότι των απευθείας αναθέσεων

6 Ιούν 2025, 06:30
Εργατικά

Δημοτική αρχή Ηλιόπουλης: «Σκάσε και σκάβε»…

6 Ιούν 2025, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2025, 00:01
Uncategorized

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

5 Ιούν 2025, 08:43
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οι φοιτητές απαίτησαν τη διακοπή της συνεργασίας με το Ισραήλ

5 Ιούν 2025, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

1963: Παραιτείται ο Καραμανλής από την πρωθυπουργία μετά τη ρήξη του με το παλάτι.

1967: Συλλαμβάνονται εννιά κάτοικοι των χωριών Σέλλια και Σουρή Χανίων “ενώ επραγματοποίουν παράνομον κομμουνιστικήν συγκέντρωσιν”.

1969: Συλλαμβάνεται ο δραπέτης Αλέξανδρος Παναγούλης μετά από κατάδοση των Π. Περδικάρη και Δ. Πατίτσα σε διαμέρισμα (Πάτμου 51) στα Πατήσια).

1972: Παραπέμπονται στο Στρατοδικείο επτά μέλη της οργάνωσης “Κίνημα 20ής Οκτώβρη“.

1997: Τερματίζεται η βρετανική κυριαρχία στο Χονγκ Κονγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo