Και μην ξεχάσετε κ.κ. του Περισσού να ξανακαλέσετε τη Χρυσή Αυγή στο καλοκαιρινό σας διήμερο για τους μετανάστες…
Μπάτσοι-ΤV-Νεοναζί: όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί (τελευταία προστέθηκε κι άλλος εταίρος)
Ανεβαίνει η PSI μας…
«Πάγιο και όχι προσωρινό χαρακτήρα» έχει η οργή και η οργάνωση της τάξης
ΕΑΜ-ΕΑΣ-ΕΠΟΝ, ο δρόμος των ΕΝΟΠΛΩΝ λαών
♦ «Η Πρωτομαγιά δεν είναι ανεργία, είναι απεργία» – Φοβερό εύρημα του «attica mag» (περιοδικό έκδοσης της Attica Bank, Μάιος 2011, τ. 5). Οταν όμως η απεργία συμβαίνει, τότε είναι «αδικαιολόγητη και καταστροφική»…
♦ Ο διευθύνων σύμβουλος Αλ. Πουλαρίκας της Attica Finance δεν είναι εκείνος ο… συνδικαλισταράς της ΟΤΟΕ του παρελθόντος;
♦ Εγνοια του Ριζοσπάστη (19-2-12): «Ψηφίζει ελεύθερα ο λαός;». «Χωρίς καμιά “γιακωβίνικη” ένοπλη εξέγερση, μα έτσι απλά, ευγενικά…» (Το δεύτερο απόσπασμα από τις «Δύο τακτικές»).
♦ «Καπνός έγιναν τα έσοδα από το τσιγαρόσημο –από τα 40 εκατ. ευρώ που είχαν υπολογίσει οι ιθύνοντες του υπουργείου Οικονομικών πως θα εισπράξουν, τελικά μονάχα 3 εκατ. μπήκαν στο ταμείο» μας πληροφορεί η (Κυρτσιάδα) FREE SUNDAY. Φόρος ατελέσφορος, δηλαδή; Τον οποίο η κυρτσοφυλλάδα στήριξε ευθύς εξ αρχής…
♦ Τι έγινε ρε παιδιά; Υποφέρουν οικονομικά οι βουλευτές/τίνες και βγήκε η Λιάνα στο… Τρίφωνο; (special guest star στη μουσική σκηνή).
♦ «Αρκεί μία κόλαση για την ανατροπή;» αναρωτιέται το ΠΡΙΝ (14-2-12). Αφού το γουστάρετε το άθλημα (εκλογές) ρε παίδες, προς τι το ερώτημα;
♦ «Αδυνατούν να αποκτήσουν σπίτι με δάνειο οι νέοι άνθρωποι και καταφεύγουν στη λύση του ενοικίου – το χαμηλότερο ποσοστό ιδιόκτητου σπιτιού από το 1988 στη Βρετανία», καταγράφει ο (online) Independent, 19-2-12. «My home is my castle» – but I’m a serf without home…
♦ Οι φτωχοδιάβολοι είναι «πρεζόνια» – η Γουίτνι Χιου(έ)στον τι ήτανε;
♦ Νόμιμη σύζυγος + μόνιμη ερωμένη.
♦ Εταιρίες όπως η ΒΡ και η Dow Chemicals (που αγόρασε τη δολοφονική UCAR το 2001) συμμετέχουν –με το αζημίωτο– στην «ευγενική παρέλαση άμιλλας» που ονομάζεται «Ολυμπιακοί Αγώνες 2012»…
♦ Δεν προσδοκούμε ανάσταση – δουλεύουμε για την επανάσταση.
♦ Σπαραγμός και περηφάνεια για τον συγγραφέα Ντανήλ Γκράνιν – ο οποίος «ανέβηκε στο άρμα του Βλαντιμίρ Πούτιν» (Ελευθεροτυπία, 4-1-10). Ο λόγος για το βιβλίο της Αλεξάνδρας Ιωαννίδου «Υπόθεση Γκράνιν: η λογοτεχνική κριτική στο εδώλιο», την οποία έχουν ήδη «επιβεβαιώσει» πρώην ρεβιζιονιστές και ευρωκομμουνιστές όπως ο Δ. Χουλιαράκης (στο Βήμα, 12-10-08), ο Α. Χρυσοστομίδης (Αυγή, 12-10-2008), ο Π. Μπουκάλας (7-10-08). Κατανοούμε την ευαισθησία τους αλλά θα πρέπει να την αποδείξουν στα ανάλογα έντυπα, με ανάλογη εκτενή αναφορά στη δίκη (στο Πενταμελές Εφετείο Αθήνας) του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη για το έργο του «Φυσάει στα σταυροδρόμια του κόσμου» και του Ανδρ. Πάγκαλου για τη μετάφραση και έκδοση του βιβλίου του Στάλιν «Οικονομικά προβλήματα του Σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ» (Φεβρουάριος 1955) (βλ. και τεύχος 3, Επιθεώρηση Τέχνης, 25-3-55, «Μια λογοτεχνική δίκη»). Αλλά… καθείς εφ’ ω ετάχθη…
Βασίλης