Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Γενάρη
  • Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
  • Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;
  • 32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία
  • Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Dixi et salvavi animam meam»Dixi et salvavi animam meam
Dixi et salvavi animam meam

Dixi et salvavi animam meam

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Δεκ 2006, 00:00

Σκατά στο λάκκο του Πινοσέτ και του Μπ.

Λευτεριά στον απεργό πείνας Ταράς Ζαντορόζνι!

Πυρ και περιπολικό = πυρπολικό (πάντα τέτοια)

Eat good, sleep well, shit a lot (αμερικανική συνταγή για την συμμετοχή στο κοινωνικό γίγνεσθαι)

♦ «Το ιδανικό κράτος πρέπει να είναι λειτουργικό, ισχυρό, δίκαιο και ισότιμο έναντι των πολιτών του. Δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά τους, διότι αυτά είναι μεταβαλλόμενα. Πρέπει να φτιάξει ένα δίχτυ ασφαλείας για τους ασθενέστερους και να επιτρέψει στους υπόλοιπους να διαχειριστούν τη ζωή και την περιουσία τους κατά το δοκούν» (Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 15/12/06). Το «δίχτυ ασφαλείας» το δημιουργούν, ως γνωστόν, οι ασφαλήτες. Οσο για το κράτος θα πρέπει να συμπληρώσουμε και την επανάσταση για να υπάρχει ευτυχής κατάληξη.

♦ Ο γάμος «στηρίζεται» κατά 2/3 στο σεξ. (μάγατε γιατί χανόμαστε!).

♦ Δεσποινίς καφέ (…) χρώματος στις αφίσες του Λεπέν (πονηρός ο βλάχος).

♦ Πως λέγεται ο νέος γού-γού του ΟΗ(ΟΗ μάνα μου), ε; Μπάνης Κιμούνης;

♦ Μόνη της η μικρά (πλην τίμια) Κύπρος (μπροστά στους γίγαντες). Γκαγκάν-γκαγκάν. (Θρηνούσε πρότινος από τις στήλες του ΠΡΙΝ ο «μαρξιστής» κ. Δελαστίκ. Ανάλογου «μαρξιστικού» προβληματισμού άρθρο κοσμεί την 12η σελίδα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, 15/12/06).

♦ «Φιλελεύθερη Συμμαχία»: ΦΙΣΥ (με παρά φύσιν ορθογραφία…).
Διαμαρτύρονται για την φορολογία (τους) οι εκδότες βιβλίων (ανακοίνωση της ΠΟΕΒ). Καλά. Αλλά εμείς που διαβάζουμε, πώς σκατά να αντέξουμε τις δυσθεώρητες (εν μεγέθει των πάλαι-ποτέ δίδυμων πύργων) τιμές του «βιβλίου»;

♦ Ιλκλιμλέρ: η ταινία του Τζεϋλάν, λέει.

♦ Γιατί, κάθε φορά που βλέπω πανώ στα γήπεδα που γράφουν «Βόρεια προάστεια» μου ανάβουν τα λαμπάκια;

♦ Κοντρο-βασίλης (διαθέτομεν και χούμορ…) (χούμορ όχι χιούμορ).

♦ Ερχεται ο Αη-Βα-silly-ς…

♦ Σταπαπάριαμας

♦ Σιγά-σιγά εκδύεται τα «μαρξιστικά» ενδύματά της η εφημερίδα της (κομμουνιστικής) ΚΟΕ: στο πρόσφατο (διπλό) φύλλο (15/12/06), τιμή 2 ευρώ, παρακαλώ, δεξιά όπως κοιτάμε τον τίτλο της εφημερίδας (δεξιά της αριστεράς, δηλαδή…) παραθέτει το εξής απόσπασμα από το άρθρο 106 που θέλει να καταργήσει η Ν.Δ.: «Η ιδιωτική οικονομική πρωτοβουλία δεν επιτρέπεται να αναπτύσσεται σε βάρος της ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ή προς βλάβη της εθνικής οικονομίας». Μπράβο, ΚΟΕ! Αντε, και στο επαναστατικό σύνθημα  Liberte, egalite, fraternite!

♦ Στο ίδιο φύλλο της ως άνω εφημερίδας (1η σελίδα μόστρα) το πανώ της ΚΟΕς (Η ΚΟΕ, της ΚΟΕς, κατά το η Βίσση, της Βίσσης…) μας πληροφορεί ότι «είμαστε εργαζόμενοι, όχι σκλάβοι». Προφανώς ο εργαζόμενος στον καπιταλισμό δεν είναι μισθωτός σκλάβος (αυτό είναι πρόοδος στη σκέψη…).

♦ Στην ίδια (αμάν!) εφημερίδα (ίδιο φύλο) υπάρχει φωτό του Νασράλα αλλά στο κείμενο ουδαμού αναφέρεται η (κακιά;) λέξη Χεζμπολά.

♦ Στο (φτουξανάμανάπίσωκαι πάλι απ’ την αρχή) ίδιο φύλο της «Αριστερά!» καλείται (στην 5η σελίδα) η «Αριστερά να παίξει το ρόλο της!» (να τον παίξει, δηλαδή…). Και για να μην υπάρχει καμμιά (παρ-)εξήγηση μας πληροφορεί ότι («όταν η χώρα εισέρχεται σε προεκλογική τροχιά, είναι φυσικό να έχουν ξεκινήσει και οι ανάλογες διεργασίες στους χώρους της Αριστεράς. Στην Πρωτοβουλία για τη Συσπείρωση της Αριστεράς γίνονται συζητήσεις και διερευνήσεις για την κοινή δράση και συνακόλουθα, για την εκλογική “μάχη”. Ο ΣΥΝ θα πάρει τις σχετικές αποφάσεις του στην επόμενη σύνοδο της Κ.Π.Ε., τον ερχόμενο Γενάρη. Η ΚΟΕ συμμετέχει σε όλες τις διεργασίες κ.λ.π.-κ.λ.π.». Todo por las elecciones…

♦ «Ποιους τιμά το ΚΚΕ και η Παπαρήγα; Τους 11.000 (σε σύνολο 13.000) αγωνιστές του ΔΣΕ και του ΚΚΕ που το 1956 “διαγράφτηκαν” ελέω της ανοιχτής και βίαιης επέμβασης των Σοβιετικών στο ΚΚΕ, χωρίς καμμιά νόμιμη απόφαση; Τιμά, δηλαδή, σήμερα σαν να μη συνέβη τίποτα, αυτούς που επί δεκαετίες χαρακτήριζε ως “αντισοβιετικά και αντικομματικά στοιχεία”; Τιμά τους αγωνιστές του ΔΣΕ που συναίνεσε να διωχθούν, να φυλακιστούν, να εξοριστούν στη Σιβηρία, επειδή αντιτάχθηκαν στο δήθεν “νέο πνεύμα” των Σοβιετικών μετά το 1956;» (απορίες βετεράνου μαχητή του ΔΣΕ – που θα μείνουν, απ’ τον Περισσό, αναπάντητες…).

♦ Αλήθεια, γιατί η Παπαρήγα συνάντησε τον Κωνσταντόπουλο (μετά από αίτησή του…) για το ζήτημα της φάσης με τον ζούγκλα; (όχι τίποτ’ άλλο, αλλά κάποιες «αριστερές» δυνάμεις περιμένουν με αγωνία στο τηλέφωνο…).

♦ Με καλό σχολιασμό και «ζουμερή» ανάλυση βγήκε το 12ο τεύχος του περιοδικού «ΑΥΤΟ».

♦ «Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία το οικονομικό κόστος της σοβαρής αντικοινωνικής συμπεριφοράς κατά την παιδική ηλικία είναι σημαντικό και κατανέμεται σε πολλές υπηρεσίες, αλλά το κύριο βάρος επωμίζονται οι οικογένειες των παιδιών». (British Jo♦rnal of Psychiatry, 188, 2006). Ελλάδα-Βρετανία: βίοι παράλληλοι.

♦ Ενδιαφέρον το βιβλίο του Ακη Γαβριηλίδη «Η αθεράπευτη νεκροφιλία του ριζοσπαστικού πατριωτισμού».

♦ Εχει δίκιο η εφημερίδα «Επί τα πρόσω» (Δεκέμβριος 2006) όταν λέει πως «ένας Μπαλάσκας δεν φέρνει την άνοιξη».

♦ Στην Πορτογαλία επιβάλλεται ακόμα και πρόστιμο 100 έως 299 ευρώ στον επιδοτούμενο άνεργο εάν διαπιστωθεί ότι δεν αναζητεί ενεργά εργασία. (Δηλαδή, άμα δεν είναι ενεργός και είναι παθητικός;).

♦ Το «Κράτος του ελληνικού λαού» θα αντικαταστήσει το κράτος των καπιταλιστών και των «μανατζαρέων» διατείνεται ο Ν. Μπογιόπουλος στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, 15/12/06. (Από την δικτατορία του προλεταριάτου στο κράτος του λάου-λάου για να χωράνε «πολλοί» μέσα…).

♦ Πέμπτη πρωί ο ALPHA TV ανέκρινε τον αδερφό του «10χρονου που έμπλεξε με τους αναρχικούς». (άραγε θα δημοσιευτούν όλα τα υλικά της προανάκρισης; Μπάτσοι-TV-Νεοναζί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!).

♦ Λοιπόν, αυτός ο Τηλέπαθος του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ πρέπει να βλέπει πολύ TV: στις 15/12/06 σχολιάζει και ALPHA, και MEGA, και ΕΤ-3…

♦ «Λαϊκό ξεσηκωμό» «πρόβλεπε» το ΠΡΙΝ για την απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. (Η σιγουριά του οπορτουνιστή).

♦ Μέτρα για το άσυλο ζητάει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (αλλά και οι ΠΑΣΠ-ΔΑΠ-Πανσπουδαστική) σε σχολή του Πολυτεχνείου.

Βασίλης

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣΥΜΗ-ΩΣΕΙΣ
Επόμενο άρθρο Οι τοίχοι έχουν φωνή

Σχετικά Αρθρα

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 27 Απρ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 1 Απρ 2024, 09:40

Dixi Et Salvavi Animam Meam             

Dixi et salvavi animam meam 10 Φεβ 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 20 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 6 Ιαν 2024, 00:02

Dixi Et Salvavi Animam Meam

Dixi et salvavi animam meam 23 Δεκ 2023, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Ιαν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

17 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Γουίτκοφ: Θα πείσουμε τη Χαμάς να αφοπλιστεί! Καλόοοο, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

16 Ιαν 2026, 19:58
Πολιτική

Γιατί γεμίσαμε «ξαφνικά» με στρατόγκαβλους;

16 Ιαν 2026, 14:01
Αγροτικά

32 κατηγορούμενοι, 3.307.631,97 ευρώ παράνομα εισπραχθείσες κοινοτικές επιδοτήσεις, οι 7 παραδέχτηκαν την ενοχή τους και ζήτησαν «ντιλ» με την Εισαγγελία

16 Ιαν 2026, 11:41
Αγροτικά

Εντολή από την Κομισιόν: Κάντε εμβολιασμό για την ευλογιά

16 Ιαν 2026, 10:04
Διεθνή

Λευτεριά στον Αχμαντ Σααντάτ και όλους τους Παλαιστίνιους Κρατούμενους

24 χρόνια από την απαγωγή και φυλάκιση του ηγέτη του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

16 Ιαν 2026, 08:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Γενάρη

16 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Οι Αμερικάνοι ανακοίνωσαν την έναρξη της δεύτερης φάσης της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα

Από καλύτερες θέσεις ο αγώνας της Παλαιστινιακής Αντίστασης

15 Ιαν 2026, 21:35
Κόντρες

Νέο unfair από τον Τασούλα

15 Ιαν 2026, 14:53
Διεθνή

Αμερικάνοι και σιωνιστές είναι οι μεγάλοι «χορηγοί» του ιρανικού καθεστώτος

Το Ιράν δεν είναι Συρία ή Βενεζουέλα

15 Ιαν 2026, 11:58
Ιστορία

«Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο»

107 χρόνια από τη δολοφονία της Ρόζα Λούξεμπουργκ και του Καρλ Λίμπκνεχτ

15 Ιαν 2026, 00:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Γενάρη

15 Ιαν 2026, 00:01
Διεθνή

Κορίνα Ματσάδο: Η χρήσιμη ηλίθια των Αμερικανών

14 Ιαν 2026, 22:40
Διεθνή

Κύπρος, Videogate: Μετά τον μπατζανάκη του προέδρου, παραιτήθηκε και η «πρώτη κυρία»

14 Ιαν 2026, 20:50
Κόντρες

Αθλιες γλάστρες στο σόου του Κούλη

14 Ιαν 2026, 14:49
Πολιτική

Η ΝΔ, οι σιωνιστές επαγγελματίες προβοκάτορες, το Predator…

...και στην κορφή Παπασταύρου

14 Ιαν 2026, 11:02
Καταστολή

Προσφυγικό: πενταετές σχέδιο απελάσεων, στρατοπέδων και ψηφιακής επιτήρησης από την Κομισιόν

14 Ιαν 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Γενάρη

14 Ιαν 2026, 00:01
Πολιτική

Οι κτηνοτρόφοι της Καβάλας… αποθεώνουν τον Μακάριο Λαζαρίδη

«Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα»

13 Ιαν 2026, 21:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Γενάρη

Πολωνία: Ημέρα απελευθέρωσης.

1961: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Κονγκό Πατρίς Λουμούμπα.

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο του χουντικού δημάρχου στην Κάλυμνο.

1992: Το Ειδικό Δικαστήριο αθωώνει τον Ανδρέα Παπανδρέου από τις κατηγορίες για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ενώ κηρύττει ενόχους τους πρώην υπουργούς Δ. Τσοβόλα (δυόμισι χρόνια) και Γ. Πέτσο (δέκα μήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη στιγμή πίστεψα και τάχθηκα στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, στην κοινή προσπάθεια να αναβαθμίσουμε την πατρίδα μας και να ενισχύσουμε, με σχέδιο και σοβαρότητα, όλους τους παράγοντες ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Δεν υπήρξα ποτέ άνθρωπος πολιτικών φιλοδοξιών, ούτε επιδίωξα πολιτειακό ή άλλο αξίωμα. Η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά συνειδητή επιλογή προσφοράς, ως συμβολή σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης που στοχεύει στην ενδυνάμωση της χώρας μας, στη θωράκιση των θεσμών και στην πρόοδο της κοινωνίας μας. […] Για μένα, πρώτιστο καθήκον είναι η προστασία της χώρας, της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε μια περίοδο που η πατρίδα μας έχει ανάγκη από σταθερότητα, αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο, επιλέγω για σκοπούς διαφάνειας να παραιτηθώ, ώστε η δική μου παρουσία να μη συνεχίσει να εργαλειοποιείται εις βάρος των εθνικών μας επιδιώξεων και της συλλογικής προσπάθειας.

Χαράλαμπος Χαραλάμπους

(Μας δουλεύει ο μπατζανάκης του κύπριου προέδρου. Δεν βρήκε τίποτα πιο πρωτότυπο να πει, πέραν της «εθνικής προσφοράς». Αυτό, δηλαδή, που λένε όλοι οι αστοί πολιτικοί. Δεν καταλαβαίνει καν ότι αυτοδιαψεύδεται μέσα σε λίγες γραμμές, όταν λέει ότι δεν είχε ποτέ πολιτικές φιλοδοξίες, ούτε επεδίωξε πολιτειακό ή άλλο αξίωμα, ενώ έχει καταλάβει το Νο 2 πολιτειακό αξίωμα. Νο 2 όχι βάσει πρωτοκόλλου, αλλά βάσει πολιτικής πράξης. Ακόμα και οι πρωτάρηδες στην πολιτική ανάλυση γνωρίζουν πως στα προεδρικά συστήματα ο «προσωπάρχης» του προέδρου είναι ο αντ’ αυτού, ο άνθρωπος μπροστά στον οποίο «βαράνε προσοχές» οι υπουργοί και οι κρατικοί παράγοντες. Οταν λοιπόν καταλαμβάνεις τέτοιο πόστο, είσαι «τίγκα» στις πολιτικές φιλοδοξίες. Και όταν υποστηρίζεις το αντίθετο, είσαι -απλούστατα- ένας χαμηλού επιπέδου υποκριτής. Αλήθεια, δεν υπήρχε άλλος για ν’ αναλάβει το πόστο του αντ’ αυτού, εκτός από τον μπατζανάκη του προέδρου, που δεν είχε μάλιστα πολιτικές φιλοδοξίες; Πόσο φτηνό… Αμ το άλλο; Παραιτήθηκε, λέει, για να προστατέψει τα εθνικά συμφέροντα. Ωπα, ρε μεγάλε. Επειδή παραιτήθηκες, θα πάψει η «εργαλειοποίηση εις βάρος των εθνικών επιδιώξεων», αν υπάρχει κάτι τέτοιο; Το επιχείρημα δεν στέκει ούτε σε διαγωνισμό… μωρίας. Αν αναλάμβανες κάποια ευθύνη προσωπίκά, θα το συζητούσαμε. Αλλά εσύ παραιτήθηκες δηλώνοντας ότι φεύγεις «με αίσθημα υπερηφάνειας για όσα επιτεύχθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια». Οπότε, αν υποτεθεί ότι η επίθεση αφορά τις «εθνικές επιδιώξεις» -αν, λέμε- αυτοί που την οργανώνουν δεν έχουν κανένα λόγο να τη σταματήσουν. Ούτε τα αποτελέσματα της επίθεσης θα είναι λιγότερο οδυνηρά για τον μπατζανάκη σου)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo