Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School
  • Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης
  • Είναι φασίστας και το ξέρει
  • Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!
  • Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Σιωνιστές αιχμάλωτοι: Καμιά πίεση δεν ασκούν στη Χαμάς, εμάς θα εξοντώσουν
Διεθνή

Σιωνιστές αιχμάλωτοι: Καμιά πίεση δεν ασκούν στη Χαμάς, εμάς θα εξοντώσουν

Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Απρ 2025, 10:52

Την Παρασκευή, ο εκπρόσωπος των Ταξιαρχιών του Μάρτυρα Ιζεντίν Αλ-Κασάμ, Αμπού Ομπάιντα, έκανε την εξής δήλωση:

Οι μισοί από τους ζωντανούς αιχμάλωτους του εχθρού βρίσκονται σε περιοχές που ο στρατός κατοχής απαίτησε να εκκενωθούν τις τελευταίες ημέρες.

Αποφασίσαμε να μην μεταφέρουμε αυτούς τους αιχμάλωτους από αυτές τις περιοχές, διατηρώντας τους υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας, γνωρίζοντας ότι αυτά τα μέτρα θέτουν τη ζωή τους σε ακραίο κίνδυνο.

Αν ο εχθρός ενδιαφέρεται για τη ζωή αυτών των αιχμάλωτων, πρέπει να διαπραγματευτεί άμεσα για την εκκένωση ή την απελευθέρωσή τους. Οποιος προειδοποιεί, απαλλάσσεται.

Η κυβέρνηση Νετανιάχου φέρει πλήρη ευθύνη για τη ζωή των αιχμάλωτων. Αν είχε ενδιαφερθεί γι’ αυτούς, θα είχε συμμορφωθεί με τη συμφωνία που υπογράφηκε τον Γενάρη και ίσως οι περισσότεροι από αυτούς να βρίσκονταν σήμερα στα σπίτια τους.

Επειδή ο Αμπού Ομπάιντα ουδέποτε έχει πει ψέματα ή έχει χρησιμοποιήσει μπλόφες, γι’ αυτό και ο λόγος του θεωρείται απόλυτα έγκυρος και στη σιωνιστική οντότητα, το Φόρουμ των Οικογενειών Ισραηλινών Αιχμάλωτων στη Γάζα ξεσηκώθηκε. Η δήλωση του Αμπού Ομπάιντα έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση του σιωναζιστικού στρατού ότι ο νέος αρχηγός του γενικού επιτελείου, Εγιάλ Ζαμίρ, συναντήθηκε με τις οικογένειες των κρατούμενων και τους τόνισε πως στόχος της επιχείρησης στη Γάζα είναι η επιστροφή των αιχμάλωτων και πως ο στρατός δεσμεύεται γι’ αυτό.

Σιωνιστικά μίντια μετέφεραν δηλώσεις ορισμένων οικογενειών αιχμαλώτων, που ανέφεραν πως ο υπουργός Πολέμου, Ισραέλ Κατζ, επιβεβαίωσε πως η στρατιωτική πίεση θα φέρει πίσω τους απαχθέντες, όμως ενάμιση χρόνο δεν έχει καταφέρει να το πετύχει. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια της Ανάτ, μητέρας του αιχμάλωτου στρατιώτη Μετάν Ένγκερστ:

«Οσοι υποστήριξαν μια συμφωνία ανταλλαγής σε κάποια φάση του πολέμου δεν βρίσκονται πλέον στις θέσεις τους και αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Ο Ρόνεν Μπαρ, ο Γιοάβ Γκάλαντ, ο Χέρτζι Χαλεβί και όλοι οι αξιωματούχοι ασφάλειας που περιέβαλλαν τον πρωθυπουργό και του είπαν ότι είναι δυνατή μια συμφωνία για να τελειώσει ο πόλεμος, δεν είναι πλέον εκεί. Οταν συναντήθηκα με τον Νετανιάχου, ένιωσα ότι δεν γνώριζε την κατάσταση του Μετάν. Μετά βίας ήξερε την ιστορία του άρματος μάχης από το οποίο αιχμαλωτίστηκε ή καν ότι υπάρχει ένας στρατιώτης με το όνομα Μετάν Ένγκερστ που κρατείται αιχμάλωτος».

Το Σάββατο (χτες), οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ επανήλθαν με ένα βίντεο στο οποίο μιλούν δύο ακόμα αιχμάλωτοι σιωνιστές, ο Μπας Κουπερστάιν και ο Μαξίμ Χέρκιν. Οι κρατούμενοι απευθύνονται στη σιωνιστική κυβέρνησης και το λαό του Ισραήλ και εκλιπαρούν για την έναρξη μιας συμφωνίας κατάπαυση; του πυρός. Δηλώνουν ότι τα κτίρια στα οποία κρατούνταν χτυπήθηκαν από αεροπορική επιδρομή της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας (IAF). Ο Μαξίμ Χέρκιν φέρει εμφανή τραύματα στο πρόσωπο και μώλωπες στο χέρι.

Η λεζάντα του βίντεο γράφει: Σας λένε ότι πιέζουν τη Χαμάς. Αυτό δεν είναι αλήθεια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/sionistes_aixmalotoi_5-4-25.mp4

Μετάφραση

Στρατιώτης 1: Βγήκαμε έξω για λίγο για ν’ αναπνεύσουμε καθαρό αέρα και να δούμε τον ουρανό και τ’ αστέρια. Ο ισραηλινός στρατός αποφάσισε να μας βομβαρδίσει. Χτύπησε το κτίριο στο οποίο βρισκόμουν. Ευχαριστώ το θεό, από θαύμα γλιτώσαμε το θάνατο. Μόνο γρατζουνιές. Επιβιώσαμε χάρη στο θεό και χάρη στους μαχητές της Χαμάς, που ρίσκαραν τις ζωές τους για να μας βγάλουν έξω και να μας γυρίσουν στα τούνελ.

Ολα αυτά έγιναν εξαιτίας σας, της ισραηλινής κυβέρνησης. Για μια φορά ακόμα γυρίζω 30 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του εδάφους σ’ ένα κουτί από μπετόν. Χωρίς να βλέπω το φως του ήλιου, χωρίς τίποτα και χωρίς ελπίδα να γυρίσω στο σπίτι μου και να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου.

Ζητώ απ’ όλο το λαό του Ισραήλ να ενωθεί και ν’ αγωνιστεί για εμάς. Κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για να πιέσετε την κυβέρνηση. Να επηρεάσετε τον πρωθυπουργό. Γυρίστε μας στο σπίτι. Γυρίστε μας στη ζωή. Είμαστε νεκροί εδώ. Δεν αισθανόμαστε σαν ανθρώπινα όντα. Αρκετά… Γυρίστε μας στο σπίτι. 

Στρατιώτης 2: Γυρίστε μας στο σπίτι. Μην πιστεύετε ό,τι σας λέει το κράτος. Σας λένε ότι πιέζουν τη Χαμάς. Δεν είναι αλήθεια.

Στρατιώτης 1: Αυτά (ό,τι συμβαίνει σ’ εμάς) είναι το αποτέλεσμα αυτής της πίεσης. 

Στρατιώτης 2 (δείχνοντας τα τραύματα του άλλου στρατιώτη): Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πίεσης που ασκείτε στη Χαμάς. Το μέρος που βρισκόμαστε είναι μη ασφαλές. Δεν υπάρχουν στρώματα, δεν υπάρχουν κουβέρτες, η τροφή και το νερό θα τελειώσουν. Ισραηλινή κυβέρνηση, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, δώσε μια ευκαιρία στους κρατούμενους που έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους να μιλήσουν. Μην τους φιμώνεις. 

Στρατιώτης 1: Ησασταν εδώ μαζί μας. Ζήσατε όλη την εμπειρία μαζί μας. Ξέρετε τι περνάμε. Θυμάστε πως όταν γυρίσατε σπίτι από εδώ, ήμασταν σκελετοί. Τώρα, μόλις αρχίσαμε να συνερχόμαστε, η κυβέρνηση μάς γυρίζει στην προηγούμενη κατάσταση.

Μόνο με μια συμφωνία κατάπαυσης του πυρός επιστρέφουν ζωντανοί

Ο χρόνος τελειώνει

Αυτή είναι η τρίτη ομάδα σιωνιστών αιχμάλωτων που εμφανίζονται σε σήραγγες μετά την επανέναρξη του πολέμου από τους σιωναζιστές. Αυτό δείχνει ότι όλοι οι υπόλοιποι σιωνιστές αιχμάλωτοι βρίσκονται σε τούνελ, γεγονός που εξαλείφει οποιαδήποτε ευκαιρία να απελευθερωθούν ζωντανοί. Η Αντίσταση στέλνει ένα απλό και σαφέστατο μήνυμα: Κάθε στρατιωτική επιχείρηση για την απελευθέρωση ζωντανών αιχμάλωτων δε θα οδηγήσει παρά στον θάνατό τους. Μάλλον και στο θάνατο της επιτιθέμενης δύναμης.

Οι σιωναζιστές ποτέ στην ιστορία της σύγκρουσης δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν έστω και έναν αιχμάλωτο μέσα από τούνελ. Το αποτέλεσμα θα είναι να σκοτωθούν και οι αιχμάλωτοι και η στρατιωτική δύναμη που θα επιχειρήσει να διεισδύσει μέσα σε κάποιο από τα τούνελ της Αντίστασης. Οι οικογένειες των σιωνιστών αιχμάλωτων συνειδητοποιούν πως ο Νετανιάχου τις φέρνει στο σημείο που φοβούνταν.

Ο αδελφός του σιωνιστή αιχμάλωτου Εβιτάρ Ντέιβιντ, δήλωση: Η φάση Β ήταν μια απάτη που μας έκαναν να την πιστέψουμε. Ηταν σαφές από την αρχή ότι δεν θα φτάσουμε σ’ αυτήν.

Το Φόρουμ Οικογενειών Ισραηλινών Αιχμάλωτων στη Γάζα, μέσα στην απελπισία του, απευθύνθηκε και πάλι στον Τραμπ: Πρόεδρε Τραμπ, ο Νετανιάχου σας εξαπατά λέγοντας ότι η στρατιωτική πίεση θα επιστρέψει τους ομήρους. Ο Νετανιάχου προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του και όχι τους ομήρους. Σας καλούμε να τον πιέσετει να σταματήσει τον πόλεμο. Ο Νετανιάχου είναι το εμπόδιο για την επίτευξη συμφωνίας, ενώ το συμφέρον του Ισραήλ είναι να τερματίσει τον πόλεμο και να επιστρέψει όλους τους ομήρους. Ο Νετανιάχου προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στρατιωτική επιχείρηση και ξεχνά ότι αυτή προκάλεσε το θάνατο 41 ομήρων.

ΥΓ. Η αφίσα στην κορυφή είναι των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, γραμμένη στα αραβικά και τα εβραϊκά. Θυμίζει στους σιωνιστές την τύχη που θα έχουν οι αιχμάλωτοί τους, αν η σιωναζιστική κυβέρνηση κλιμακώσει τον πόλεμο.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 6 Απρίλη

Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Επόμενο άρθρο Μέλη της κυβέρνησης ως μαθητευόμενοι Γκέμπελς on camera

Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σχετικά Αρθρα

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 18:00

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 11:31
Ροή Ειδήσεων
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Διεθνή

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

11 Σεπ 2025, 18:27
Αθλητισμός

Μπράβο Ντoριά!

11 Σεπ 2025, 14:21
Καταστολή

Καταρρέει, με τη «βούλα» της Πυροσβεστικής, η κατασκευή «εμπρηστών» στην Πάτρα – Παραμένουν στη φυλακή οι δύο νέοι

Και δεύτερη πραγματογνωμοσύνη της Πυροσβεστικής επιμένει ότι πρόκειται για κηλίδωση και όχι για εμπρησμό

11 Σεπ 2025, 13:16
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

10 Σεπ 2025, 21:43
Πολιτική

Πλωμάρι Λέσβου: Ισραηλινοί «επενδυτές» συμπεριφέρονται σαν έποικοι – Oργιο αυθαιρεσιών στην περιοχή

10 Σεπ 2025, 20:39
Διεθνή

Πόσους ασφαλίτες θα διώξει;

10 Σεπ 2025, 18:00
Διεθνή

Η ύπουλη δολοφονική επίθεση των σιωναζιστών στη Ντόχα έγειρε κι άλλο τη ζυγαριά υπέρ της Παλαιστινιακής Αντίστασης

Χαμάς: Παραμένουμε αμετακίνητοι στους όρους της Αντίστασης

10 Σεπ 2025, 11:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

Πράσινο Ακρωτήρι, Γουινέα – Μπισάου: Εθνική γιορτή.

1974: Εκθρονίζεται ο αυτοκράτορας της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ με στρατιωτικό πραξικόπημα.

1980: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.

1990: Αστυνομική επιδρομή στα σπίτια των Αννας Φιλίνη, Χρήστου και Ανδρέα Μπίστη, Λιλής Λεοντίδου και Πέλλης Κεφαλά, ως υπόπτων για ενέργειες της 17Ν.

2002: Συλλαμβάνεται η Αγγελική Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο 17Ν

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • ΕΛΑ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Ποιοι είμαστε

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Επικοινωνία

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

  • Όροι χρήσης

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

    Δύο ακόμα σιωνιστές αιχμάλωτοι στρατιώτες μιλούν σε βίντεο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo