Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Να… τιμωρηθούν οι μπάτσοι που ενόχλησαν τα σιώνια
  • Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν επιτρέπει σε πρωτοετείς φοιτητές να πάρουν δωμάτιο στη Φοιτητική Εστία αν δεν καταθέσουν το «χαράτσι» των 200 ευρώ
  • Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή
  • Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο
  • Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!
  • «Οι κατηγορίες κατά του Ιράν δείχνουν απόγνωση»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Οικονομία»Σερβιτόροι και καμαριέρες…
Οικονομία

Σερβιτόροι και καμαριέρες…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Αυγ 2023, 11:34

«Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε: “Σε κάθε περίπτωση, απόφασή μας είναι να τηρηθεί η νομιμότητα στις παραχωρημένες από το Δημόσιο παραλίες και να τηρηθούν στο ακέραιο οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Κάθε παραβίαση της νομιμότητας θα μας βρει απέναντι. Έδωσα εντολή στη νέα στην Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Ν. Κόλλια έτσι ώστε, σε συνεργασία με τις αρμόδιες κτηματικές υπηρεσίες, οι σχετικοί έλεγχοι να ενταθούν με όλες τις προβλεπόμενες συνέπειες για τους παραβάτες. Ας γνωρίζουν όσοι δεν σέβονται το περιεχόμενο των σχετικών συμβάσεων, ότι δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν“». Απόσπασμα από Δελτίο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών.

Τι γίνεται στις παραλίες, χρόνια τώρα, το ξέρουμε. Κάποιοι (η μειοψηφία) ξεσηκώθηκαν στην Πάρο (μετά και σε άλλα τουριστικά μέρη). Η πλειοψηφία παρέμεινε από απαθής έως εχθρική, γιατί στα τουριστικά μέρη ο πολύχρονος μιθριδατισμός έχει επιφέρει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Οι τοπικές δημοτικές αρχές δεν κάνουν απλά τα στραβά μάτια, αλλά είναι υποχείρια (και) των εμπόρων της παραλίας (ξαπλώστρες, μπιτσόμπαρα και τα συναφή). Κι όποιος φωνάζει «αμάν, λίγο χώρο, ρε παιδιά», χαρακτηρίζεται στην καλύτερη περίπτωση «γραφικός» και στη χειρότερη «εχθρός της ανάπτυξης», «βολεμένος», «μίζερος» και τα παρόμοια.

Κάποιοι, με τη συνήθη αμετροέπεια που τους χαρακτηρίζει, έσπευσαν να μιλήσουν για «κίνημα της πετσέτας». Η αλήθεια είναι πως κάποιοι άνθρωποι, που δεν κάνουν μπίζνες με τον τουρισμό, μπούχτισαν, οργίστηκαν και αποφάσισαν να διεκδικήσουν λίγα μέτρα άμμου στον τόπο τους ή στον τόπο που κάνουν τις διακοπές τους. 

[Πριν από πολλά χρόνια, ο ΕΛΑ, έβαζε εμπρηστικούς μηχανισμούς στις κλειστές πλαζ της Αττικής, προπαγανδίζοντας την ανάγκη να εκλείψει αυτό το αίσχος και όλοι οι άνθρωποι να έχουν ισότιμη πρόσβαση στις πλαζ, χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο. Οι ενέργειές του αντιμετωπίστηκαν σαν… «τρομοκρατικές». Σήμερα, κάποιοι άνθρωποι διεκδικούν απλά να τους αφήσουν λίγο χώρο, χωρίς να καταργηθούν οι επιχειρήσεις της παραλίας. Σπεύδουν να βαφτίσουν τη δίκαιη -πλην συμβιβαστική- αντίδρασή τους «κίνημα».]

Ο Χατζηδάκης άρπαξε στον αέρα την ευκαιρία, για να πουλήσει τζάμπα μαγκιά και ν’ αλλάξει -όσο μπορεί- την πολιτικοκοινωνική ατζέντα που με τις καταστροφικές δασικές πυρκαγιές δεν είναι υπέρ της κυβέρνησης Κούλη 2. Φυσικά, τίποτα δεν πρόκειται ν’ αλλάξει. Θα γίνουν κάποιοι έλεγχοι για το θεαθήναι, θα τραβήξουν οι επιχειρηματίες για κάποιες μέρες τις ξαπλώστρες στην άκρη, εκεί που υπάρχουν άνθρωποι που διαμαρτύρονται θα τους αφήσουν λίγο χώρο για ν’ απλώνουν τις πετσέτες και τις ψάθες τους και… η ζωή θα συνεχιστεί όπως και πρώτα.

Θα πειράξει κανείς τα μεγάλα ξενοδοχεία που έχουν κλείσει τις παραλίες για να τις χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι πελάτες τους; Θα υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες πολυτελών βιλών (για νοίκιασμα ή για πώληση) να γκρεμίσουν τους φράχτες που εμποδίζουν την πρόσβαση της «πλέμπας» στις παραλίες «τους»; Θα γκρεμίσει κανείς τις κατασκευές στην παραλία και μέσα στη θάλασσα, πάνω στις οποίες λειτουργούν μπιτσόμπαρα πολυτελείας, που κάνουν αβίωτο το βίο των ανθρώπων που κατοικούν γύρω, καθώς βαράνε τα μπλιμπλίκια στη διαπασών μέχρι τις 3 και τις 4 τη νύχτα; Θα σταματήσουν να δίνουν στα πολυτελή ξενοδοχεία άδειες για να κατασκευάζουν ιδιωτικές μαρίνες για τους σκαφάτους πελάτες τους, προκαλώντας πλήρη αλλοίωση του φυσικού τοπίου; 

Οχι βέβαια. Στη χώρα που ο τουρισμός έχει χαρακτηριστεί… βαριά βιομηχανία, μην περιμένετε αυστηρούς κανόνες που να σέβονται το φυσικό περιβάλλον και τη ζωή των κατοίκων (μόνιμων και περιστασιακών). Ολα χαρακτηρίζονται από τη λογική του πλιάτσικου. Ολα χαρακτηρίζονται από ξενοδουλεία και λακεδίστικες συμπεριφορές. Ο σερβιτόρος που βυθιζόταν στο νερό κουβαλώντας το δίσκο με τα κοκτέιλ, υπό τα χάχανα της υψηλής πελατείας, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. «Παίρνουν καλά πουρμπουάρ» είπαν τα αφεντικά. Και οι «τοπικές κοινωνίες» συμφώνησαν.

ΥΓ1. Συντρόφισσα χρειάστηκε τις υπηρεσίες ΩΡΛ, σε πόλη υψηλού τουρισμού, που τυχαίνει να είναι η γενέτειρά της. Αφού περίμενε υπομονετικά να τελειώσουν τα προγραμματισμένα ραντεβού, είδε τον ΩΡΛ να βάζει στο ιατρείο ζευγάρι τουριστών, που δεν είχε ραντεβού και έφτασε στο χώρο μετά απ’ αυτήν! Οι τουρίστες προηγούνται! Φυσικά, τον πλάκωσε στα «κοσμητικά» και έφυγε. Τόση αναξιοπρέπεια δεν αντέχεται, ακόμα κι αν το αυτί σου έχει βουλώσει…

ΥΓ2. Στην ίδια πόλη, παρακολουθούσαμε από την παραλία την κίνηση σε ψευτογκουρμέ εστιατόριο. Από την οσφυοκαμψία και τα δουλικά χαμόγελα του επικεφαλής στο σέρβις (δεν ξέρουμε αν ήταν ο μαγαζάτορας, σίγουρα ήταν «ο άνθρωπός του» στο μαγαζί) κοντέψαμε να κάνουμε εμετό.

ΥΓ3. Τη δεκαετία του ’80 γινόταν μια συζήτηση για τις αναπτυξιακές δυνατότητες της καπιταλιστικής Ελλάδας. «Δε θα γίνουμε χώρα σερβιτόρων και καμαριέρων», φώναζαν πολλοί, μεταξύ των οποίων και οι πασόκοι. Οπως αντιλαμβάνεστε, η συζήτηση έχει ολοκληρωθεί… στην πράξη. Και ναι, μόνο μια εργατική επανάσταση που θ’ ανοίξει το δρόμο για την οικοδόμηση του κομμουνισμού μπορεί ν’ αλλάξει τη φορά των πραγμάτων (μια καλή πρόταση για καλοκαιρινό διάβασμα: «Η βαρειά βιομηχανία στην Ελλάδα» του Δημήτρη Μπάτση, πρώτη έκδοση 1947, επανέκδοση Κέδρος).

Εκτύπωση 🖨
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓκεμπελισμός και καταστολή
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 6 Αυγούστου

Σχετικά Αρθρα

Πετρέλαιο θέρμανσης: Κυβέρνηση και πετρελαιάδες καπιταλιστές καταληστεύουν τον ελληνικό λαό

Οικονομία 15 Οκτ 2026, 14:53

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

Οικονομία 11 Οκτ 2026, 10:17

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 14:57

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

Οικονομία 8 Οκτ 2026, 20:26

Μια βρετανική εταιρία, ένας έλληνας ιδιοκτήτης και ο πρώην δικηγόρος του Νετανιάχου: Ποιος πραγματικά κατέχει τη σερβική επιχείρηση ισραηλινών drones;

Διεθνή 5 Οκτ 2026, 10:05

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

Οικονομία 1 Οκτ 2026, 21:46
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Να… τιμωρηθούν οι μπάτσοι που ενόχλησαν τα σιώνια

26 Οκτ 2026, 19:08
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν επιτρέπει σε πρωτοετείς φοιτητές να πάρουν δωμάτιο στη Φοιτητική Εστία αν δεν καταθέσουν το «χαράτσι» των 200 ευρώ

26 Οκτ 2026, 18:35
Καταστολή

Η ΕΕ εξάγει τις απελάσεις της στη Ρουάντα – Με ελληνική συμμετοχή

26 Οκτ 2026, 18:27
Παιδεία

Ενωση Συλλόγων Γονέων Καλαμάτας: Κανένα παιδί χωρίς νοσηλευτική υποστήριξη στο σχολείο

26 Οκτ 2026, 14:43
Εργατικά

Στα σχολεία πέφτουν σοβάδες και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι κυνηγούν τους δασκάλους!

Παραπέμπουν σε Πειθαρχικό όλο το σύλλογο διδασκόντων επειδή έπεσαν σοβάδες σε σχολική αίθουσα!

26 Οκτ 2026, 14:33
Διεθνή

«Οι κατηγορίες κατά του Ιράν δείχνουν απόγνωση»

Ο Μπακαεΐ ξεφτιλίζει τον Ράμα και ξεγυμνώνει το σιωνιστικό καθεστώς

26 Οκτ 2026, 14:16
Διεθνή

Στην Τεχεράνη για συνομιλίες ανώτατοι αξιωματούχοι από τις χώρες του Συμφώνου της Μέκκας

26 Οκτ 2026, 14:03
Κόντρες

Οχι και λαμόγιο ο Κουλκουδίνας – έλεος πια με τον λαϊκισμό

26 Οκτ 2026, 13:23
Αθλητισμός

ΟΙΕΛΕ: Το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εκτεταμένη διαφθορά στο σχολικό αθλητισμό.

26 Οκτ 2026, 12:46
Αθλητισμός

Ετρεξε 162 χιλιόμετρα στα βουνά και τερμάτισε με την παλαιστινιακή σημαία

26 Οκτ 2026, 09:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

26 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οχι, δεν «σαλτάρισε» ο ανώτατος εισαγγελέας: την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπερασπίζεται

25 Οκτ 2026, 13:06
Διεθνή

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων στις αμφίρροπες πολιτείες των ΗΠΑ τάσσεται υπέρ της διακοπής των αποστολών βομβών στο Ισραήλ (δημοσκόπηση)

25 Οκτ 2026, 08:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Οκτώβρη

25 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

O εισαγγελέας Φλωρίδης, ο υπουργός Θεοδωρικάκος, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης και η σαπίλα του μηχανισμού καταστολής

24 Οκτ 2026, 20:40
Διεθνή

«Οι σφαίρες των μαχητών της Αντίστασης που έπληξαν το στήθος του εχθρού στην Αλ-Χαλίλ δεν ήταν παρά μια φυσική απάντηση στα εγκλήματα της κατοχής και των εποίκων της»

Η Χεζμπολά και το Λαϊκό Μέτωπο χαιρετίζουν την επίθεση στο τσέκποϊντ της Χεβρώνας

24 Οκτ 2026, 10:32
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

24 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Οκτώβρη

24 Οκτ 2026, 00:01
Κόντρες

Τζάμπα η Πνύκα

23 Οκτ 2026, 19:45
Διεθνή

Δύο σιωναζιστές στρατιώτες νεκροί και περισσότεροι τραυματίες από επίθεση Παλαιστίνιων στη Χεβρώνα

Δύο παλαιστίνιοι μαχητές έπεσαν μάρτυρες στη διάρκεια της επιχείρησης

23 Οκτ 2026, 18:09
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Οκτώβρη

Ημέρα τεχνών δρόμου και ελεύθερης έκφρασης στον δημόσιο χώρο.

Αυστρία: Εθνική γιορτή.

Μπενίν, Ρουάντα: Ημέρα ενόπλων δυνάμεων.

Ελβετία: Ημέρα σημαίας.

1912: Απελευθέρωση Θεσσαλονίκης.

1971: Ο Γρίβας ιδρύει στην Κύπρο την ΕΟΚΑ Β’.

1971: Συλλαμβάνονται 32 μέλη του ΚΚΕ εσωτερικού.

1977: Διαδήλωση, βόμβα στο δυτικογερμανικό μορφωτικό κέντρο Κωνσταντινούπολης, τρεις τραυματίες.

1979: Δολοφονείται ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Παρκ Τσουνγκ Χι.

2002: Ρωσική επέμβαση για απελευθέρωση επτακοσίων ομήρων που κρατούσαν Τσετσένοι, 115 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo