Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Απρίλη
  • Χεζμπολά: Απάντηση στα ίσα σε κάθε σιωναζιστική πρόκληση
  • Επί της ουσίας τζούφιος ο αμερικάνικος ναυτικός αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών
  • Η κυβέρνηση κλιμακώνει την τρομοκρατία απέναντι στους αγωνιστές εκπαιδευτικούς
  • Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς
  • Σαν σήμερα 21 Απρίλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτισμός»Σινεμά
Πολιτισμός

Σινεμά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Μαρ 2008, 00:00

Αν ρωτήσεις ακόμη και σινεφίλ, λίγοι γνωρίζουν τον Πίτερ Γουότκινς. Απολύτως λογικό. Ενας κινηματογραφιστής με 45 χρόνια γόνιμη δημιουργία, ουδέποτε έχει δει το έργο του να προβάλλεται στην Ελλάδα (και όχι μόνο). Βλέπετε, ο Γουότκινς δεν είναι μόνο σκεπτόμενος, δεν είναι μόνο πολιτικός, αλλά είναι αριστερός και ριζοσπαστικός. Θα πρέπει, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη για τη ρετροσπεκτίβα του Πίτερ Γουότκινς, που οργανώνει στον κινηματογράφο «Τριανόν» από τις 28 Φλεβάρη μέχρι τις 5 Μάρτη, προβάλλοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολόκληρο το έργο του σημαντικού αυτού δημιουργού.

Σημειώνουμε πως σήμερα, στις 6 το απόγευμα, προβάλλεται η πλήρης βερσιόν (πέντε ώρες και τρία τέταρτα) της «Κομμούνας – Παρίσι 1871». Τη Δευτέρα, στον ίδιο κινηματογράφο, θα προβληθεί η βιογραφία του Νορβηγού ζωγράφου Edvard Munch, μια ταινία που προσεγγίζει αυτοβιογραφικά τη ζωή του ίδιου του Πίτερ Γουότκινς, ενώ την Τετάρτη, την ίδια ώρα, μπορεί να δει κανείς τον «Ελευθερόφρονα», μια ανασκόπηση της ζωής και του έργου του μεγάλου θεατρικού συγγραφέα Αύγουστου Στρίνμπεργκ, 4ωρη ταινία με πολύπλοκη δομή και τεράστια εκπαιδευτική αξία, για την οποία απαιτήθηκαν 2 χρόνια γυρισμάτων.

 ΠΙΤΕΡ ΓΟΥΟΤΚΙΝΣ  
Punishment Park

Μια από τις σημαντικότερες πολιτικές ταινίες των τελευταίων δεκαετιών προβάλλεται στην Αθήνα από την Πέμπτη. Πρόκειται για μια προφητική αλληγορία, που ο σημαντικότερος εν ζωή εκπρόσωπος του σινεμά-βεριτέ γύρισε το 1971, για να σκιαγραφήσει όσα ταραχώδη συνέβαιναν τότε στην Αμερική και στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, όπου χιλιάδες στρατιώτες σκοτώνονταν, εν μέσω διώξεων των διαφωνούντων, πολιτικών δολοφονιών (Μάρτιν Λού-θερ Κινγκ, Ρόμπερτ Κένεντι), αλλά και δολοφονιών διαδηλωτών και αντιφρονούντων, εν μέσω αναταραχών στα πανεπιστήμια και άνδρωσης του κινήματος των Μαύρων Πανθήρων, η αναβίωση του πνεύματος του  διατάγματος Μακ Κάραν ενέπνευσε στον Γουότκινς την ιδέα του πάρκου τιμωρίας, μια ιδέα που αντιστοιχιζόταν με την ολοένα και περισσότερο εντεινόμενη φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής  από τη διακυβέρνηση Νίξον εκείνη την περίοδο. Ο Γουότκινς «υλοποίησε», κατά μια έννοια, όσα προέβλεπε ο αντικομμουνιστικός νόμος Μακ Κάραν (1950), δηλαδή τη δημιουργία  χώρων κράτησης (ουσιαστικά στρατοπέδων συγκέντρωσης τύπου Γκουαντανάμο) για όσους υπονόμευαν την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ. Ετσι, το Σεπτέμβριο του 1970, σε μια έρημο 100 χιλιόμετρα μακριά από το Λος Αντζελες ξεκίνησε με ερασιτέχνες ηθοποιούς και μια μόνο κάμερα τα γυρίσματα του «Punishment Park»: Δεκάδες εκτοπισμένοι βάσει του νόμου Μακ Κάραν έπρεπε να διασχίσουν την έρημο της Καλιφόρνια καταδιωκόμενοι από ένοπλους φρου-      ρούς. Ενταση, καταιγιστικοί ρυθμοί και αγωνία συνθέτουν ένα προφητικό «κατηγορώ» για τα Γκουαντανάμο και Αμπού Γκράιμπ του καιρού μας.
Φυσικά η ταινία συνάντησε εξαρχής την εχθρότητα των ΜΜΕ. Στην Αμερική προβλήθηκε σ` ένα περιθωριακό σινεμά μόνο για 4 μέρες και από τότε αγνοήθηκε, αν και οι 3 πιο σημαντικοί αμερικανοί ιστορικοί κινηματογράφου έχουν αναφερθεί αναλυτικά με τα καλύτερα λόγια στο έργο του Γουότκινς.

ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΝΓΚΟΛΝΤ
Το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα

Επιτυχημένο ριμέικ  της ομώνυμης ταινίας του 1957, η οποία είχε βασιστεί σ` ένα διήγημα του Ελμορ Λέοναρντ. Κλασικό γουέστερν που συνδυάζει τη δράση, το ψυχόδραμα και τη νοσταλγία του Φαρ Ουέστ. Κεντρικός πυρήνας η αιώνια αναμέτρηση του καλού με το κακό, ενώ δε λείπει και η απαραίτητη ηθικολογία. Παρά ταύτα, βλέπεται ευχάριστα, κυρίως χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες των Κρίστιαν Μπελ και Ράσελ Κρόου.

ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΖΑΛΑ
Πάτερ ημών

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ενός τσούρμου μεξικανών λαθρομεταναστών προς τη Νέα Υόρκη, ένας νεαρός κλέβει τα χαρτιά και οικειοποιείται την ταυτότητα άλλου νεαρού, του οποίου τον πατέρα βρίσκει στη μεγαλούπολη, ξεκινώντας τη ζωή του με καλύτερες προοπτικές. Μέσα από ένα οικογενειακό μελόδραμα βλέπουμε μια διαφορετική εικόνα της Νέας Υόρκης, άσχημης, σκληρής και αφιλόξενης, όπου οι μετανάστες φυτοζωούν και αλλοτριώνονται, ενώ η πορνεία, τα ναρκωτικά και ο ανθρώπινος εξευτελισμός βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αν εξαιρέσει κανείς τις αδυναμίες του σεναρίου και τον υπερβολικό ρόλο που παίζουν σ` αυτό η μοίρα και οι συμπτώσεις, με αποτέλεσμα να υποχωρεί ο κοινωνικός προβληματισμός, η ταινία προσεγγίζει από μια ενδιαφέρουσα οπτική γωνία τα προβλήματα των μεταναστών  και σίγουρα ανήκει σ` αυτές που αξίζει να δείτε.

ΝΑΝΤΙΝ ΛΑΜΠΑΚΙ
Caramel

Ενα σχόλιο των ηθών στο σύγχρονο Λίβανο μέσα από στιγμιότυπα της ζωής πέντε γυναικών που συναντώνται σ` ένα κομμωτήριο. Ανάλαφρη, ευχάριστη κομεντί, που πιάνει τις λεπτές αποχρώσεις μιας κοινωνίας που σχοινοβατεί ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση. Πέραν τούτου όμως ουδέν. Σε χώρες σαν το Λίβανο ο κόσμος καίγεται και μια ταινία που…χτενίζεται δεν είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα του τι συμβαίνει εκεί.

Ελένη Σταματίου

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο«Τι με νοιάζει εμένα ποιος θα βγει πρώτος; Ακόμη και στην Ουγκάντα κάποιος παίρνει τελικά το πρωτάθλημα»
Επόμενο άρθρο Σφίγγει η τανάλια του αποκλεισμού στη Γάζα

Σχετικά Αρθρα

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

Πολιτισμός 19 Απρ 2026, 09:19

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

Πολιτισμός 11 Απρ 2026, 05:33

Τζον Μπέργκερ: Οι νεκροί βοηθούν τους ζωντανούς να αντισταθούν στην Παλαιστίνη

Πολιτισμός 10 Απρ 2026, 06:08

«Μπορώ να σφίξω τη γροθιά μου»: Η ηλικιωμένη γυναίκα της Τεχεράνης που νίκησε τον Ντόναλντ Τραμπ

Πολιτισμός 9 Απρ 2026, 15:06

Ιζαμπέλα Χαμάντ: Αναγνωρίζοντας τον ξένο

Πολιτισμός 5 Απρ 2026, 05:36

Ουκ εν το πολλώ το ευ… (Γ.Φ. Καλόγερος, «Φαρμακείο»)

Πολιτισμός 29 Μαρ 2026, 11:22
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Απρίλη

22 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Απάντηση στα ίσα σε κάθε σιωναζιστική πρόκληση

21 Απρ 2026, 22:06
Διεθνή

Επί της ουσίας τζούφιος ο αμερικάνικος ναυτικός αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών

21 Απρ 2026, 20:56
Εργατικά

Η κυβέρνηση κλιμακώνει την τρομοκρατία απέναντι στους αγωνιστές εκπαιδευτικούς

Μαζί με την Χρύσα Χοτζόγλου οδηγούν σε δυνητική αργία και τον Δημήτρη Χαρτζουλάκη

21 Απρ 2026, 18:27
Διεθνή

Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς

Αποκαλυπτική έρευνα του Al Jazeera English

21 Απρ 2026, 10:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

21 Απρ 2026, 00:01
Καταστολή

Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας

20 Απρ 2026, 19:17
Διεθνή

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

20 Απρ 2026, 14:44
Διεθνή

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

20 Απρ 2026, 13:27
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

20 Απρ 2026, 10:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Απρίλη

Ημέρα της Γης.

Βραζιλία: Ημέρα ανακάλυψης (1500).

1870: Γεννιέται ο Λένιν.

1969: Μαγνητόφωνο του ΠΑΜ τοποθετημένο στο προαύλιο του Πολυτεχνείου μεταδίδει επί ώρα απαγορευμένα αντιστασιακά τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

1979: Βόμβα στην Εισαγγελία Ανηλίκων Αθήνας και σε φασιστικό βιβλιοπωλείο στην Ιπποκράτους (ΕΛΑ).

1979: Βόμβα στο αυτοκίνητο συνταγματάρχη συνεργάτη της χούντας στην Καλαμάτα.

1986: Αιματηρή επιδρομή ΕΠΕΝιτών υπό τον Μάκη Βορίδη στη Νομική Αθήνας, εννιά τραυματίες.

1997: Αστυνομική επέμβαση τερματίζει την ομηρία 71 ατόμων που κρατούνταν αιχμάλωτοι στο σπίτι του ιάπωνα πρεσβευτή στη Λίμα (Περού) από δεκατέσσερις αντάρτες Τουπάκ Αμάρου. Κατά την επιχείρηση ένας όμηρος πεθαίνει από καρδιακή προσβολή, δυο κομάντο τραυματίζονται και σκοτώνονται και οι δεκατέσσερις επαναστάτες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo