Τσιόδρας-Μητσοτάκης… εις σάρκα μίαν

0

Τι σας λέγαμε; Μάπα βγήκε το καρπούζι. Εβγαλαν τον Τσιόδρα στο γυαλί με αποστολή να στηρίξει την κυβερνητική πολιτική, ειδοποίησαν ακόμα και τους… πολιτικούς συντάκτες να παρακολουθήσουν την ομιλία του «εθνικού λοιμωξιολόγου», για να γράψουν μετά ότι βρήκε τέλεια την κυβερνητική πολιτική, και τελικά έκαναν μια τρύπα στο νερό. Ο κόσμος δεν μάσησε. Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να την πέσει στον Τσιόδρα, για όσα είπε για τα μέσα μαζικής μεταφοράς (αυτό ήταν το Βατερλό του). Το «στήσιμο» αποκαλύφθηκε, γιατί ήταν πολύ κακότεχνο. Ετσι συμβαίνει συνήθως, όταν αυτός που προσπαθεί να «στήσει» κάτι βρίσκεται υπό το βάρος του πανικού.

Σήμερα το πρωί αναγκάστηκε ο Μητσοτάκης να βγει να στηρίξει τον Τσιόδρα, λέγοντας σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση (για να τ’ ακούσει ο ελληνικός λαός και όχι οι υπουργοί, στους οποίους υποτίθεται ότι απευθυνόταν: «Βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι κάποιοι έχουν επιλέξει να στοχοποιήσουν επιστήμονες. Και θεωρώ ότι συγκεκριμένα η στοχοποίηση του καθηγητή, του κ. Τσιόδρα, η οποία είναι πολύ συστηματική τις τελευταίες μέρες είναι απαράδεκτη. Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας ασκήσουν κριτική, εδώ είμαστε να ασκήσουν κριτική στην Κυβέρνηση, σε εμένα προσωπικά, στους υπεύθυνους Υπουργούς, αλλά να στοχοποιούνται επιστήμονες οι οποίοι το μόνο το οποίο κάνουν είναι να καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση προς κρίση στην Πολιτεία για να παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις, είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι είναι τελείως-τελείως λανθασμένο, ειδικά σε μία συγκυρία όπου πρέπει και πάλι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της κοινωνίας για την ορθότητα των μέτρων που λαμβάνουμε».

Αντιστράφηκαν, λοιπόν, οι ρόλοι. Την Τρίτη βγήκε ο Τσιόδρας για να στηρίξει τον Μητσοτάκη. Σήμερα βγήκε ο Μητσοτάκης για να στηρίξει τον Τσιόδρα. Τι απέδειξαν; Οτι αυτοί οι δύο έχουν από καιρό έλθει… εις γάμου κοινωνίαν. Εχουν ενωθεί… εις σάρκα μίαν, που λένε και οι παπάδες στους χριστιανικούς γάμους. Οπως γράφαμε σήμερα το πρωί, προτού ακόμα εμφανιστεί ο Κούλης για να στηρίξει τον Σωτήρη: Τι να κρατήσουμε απ’ αυτή την ιστορία έρωτα και πανικού; Οτι κάθε φορά που θ’ ακούμε τον Τσιόδρα θα πρέπει να ξέρουμε ότι ακούμε τον Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: