Η Εισαγγελία έστειλε στη Βουλή το φάκελο του ΚΕΕΛΠΝΟ, γιατί αναφέρονταν ευθύνες υπουργών, για τους οποίους την αποκλειστική αρμοδιότητα έχει η Βουλή. Οι Τσιπροκαμμένοι έστησαν μια Εξεταστική Επιτροπή, η οποία απεφάνθη κατά πλειοψηφία (δηλαδή οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) ότι… κάτι τρέχει με τους Γεωργιάδη και Αβραμόπουλο και με τη γυναίκα του Στουρνάρα, γι' αυτό και ξαναστέλνει το ανακριτικό υλικό και το πόρισμα στην Εισαγγελία, ώστε «με τα μέσα, τα νομικά και ερευνητικά εργαλεία, τις μεθόδους και τις δυνατότητες που έχει από τον νόμο και με τη γνώση και την εμπειρία της να προβεί σε περαιτέρω έλεγχο για το αν οι διαπιστώσεις μας συγκροτούν τις επαρκείς ενδείξεις»!
Και καλά τη γυναίκα του Στουρνάρα, που δεν έχει υπουργική ιδιότητα, τους άλλους δύο όμως πώς θα τους ψάξει η Εισαγγελία, όταν αυτό απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από το Σύνταγμα, διότι αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα της Βουλής;
Είναι φανερό ότι μας δουλεύουν. Αντί να κάνουν πρόταση για τη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, αφού υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις, πετάνε το μπαλάκι στην Εισαγγελία, η οποία τους το είχε πετάξει. Μα δεν τους ενδιαφέρει να υπάρξει ουσιαστική έρευνα και ποινικός κολασμός. Σκανδαλολογία θέλουν να κάνουν, για προεκλογικούς λόγους.
Τελευταία Νέα :
- Σαν σήμερα 2 Απρίλη
- Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια
- Μέσα στον νότιο Λίβανο: Ο πόλεμος φθοράς της Χεζμπολά αναδιαμορφώνει το πεδίο της μάχης
- ΟΛΜΕ: Πανελλαδική Ημέρα Δράσης ενάντια στα Ωνάσεια Σχολεία (1η Απρίλη)
- Παλαιστινιακή Αντίσταση: Οι αγχόνες δεν μας τρομάζουν
- Φωτογραφική διάταξη Πιτσιλή για ν’ αφήσει εκτός «νέου ΟΠΕΚΕΠΕ» την Παρασκευή Τυχεροπούλου, παρά τη δικαστική δικαίωσή της








