Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 2 Ιούλη
  • Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης
  • Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία
  • Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια
  • Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Πρετεντέρης: Είστε «στόκοι», γι’ αυτό πεθαίνετε!
Πολιτική

Πρετεντέρης: Είστε «στόκοι», γι’ αυτό πεθαίνετε!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Δεκ 2020, 11:58

Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους κολαούζους της είναι η εικόνα κατάρρευσης του ΕΣΥ, που οδηγεί σε πολιτική φθορά της κυβέρνησης. Δεν τους νοιάζει πόσοι θα πεθάνουν, αλλά πώς θα πεθάνουν ή -για να είμαστε ακριβέστεροι- ποια θα είναι η εικόνα του θανάτου τους. Αλλο να πεθαίνουν άνθρωποι υπό «συνθήκες Μπέργκαμο», οπότε θα κατηγορηθεί ευθέως η κυβέρνηση ότι δεν πήρε έγκαιρα μέτρα για την απαραίτητη ενίσχυση του ΕΣΥ και επομένως ευθύνεται η ίδια για πολλούς θανάτους, και άλλο να πεθαίνουν άνθρωποι σε ένα σύστημα που λειτουργεί εύρυθμα (έστω και υπό πίεση), οπότε η ευθύνη μπορεί να μετακυλιστεί -εύκολα ή δύσκολα- στην κοινωνία, τα μέλη της οποίας δεν είχαν την ατομική ευθύνη να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους γύρω τους.

Η στοιχειωδώς εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ αποτελεί πλέον παρελθόν. Το ΕΣΥ έχει επί της ουσίας καταρρεύσει. Οταν ο κόσμος ακούει ότι το σύστημα «ζορίζεται», «έχει φτάσει στα όριά του» και διάφορα… ηρωικά για τους υγειονομικούς της πρώτης γραμμής, ξέρει ότι το σύστημα έχει καταρρεύσει. Οταν ο κόσμος βλέπει τον Μητσοτάκη να στήνει φιέστες στην καρδιά της πανδημίας, σε μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ξέρει ότι πίσω από τις φιέστες υπάρχει η κατάρρευση. Οταν ο κόσμος βλέπει πρωτοσέλιδα σε μεγάλης κυκλοφορίας αστικές εφημερίδες περί ψευδών στοιχείων του ΕΟΔΥ και παράλληλου συστήματος καταγραφής, που έστησε ο Αρκουμανέας, αντιλαμβάνεται ότι το σκάφος βυθίζεται και τα ποντίκια τρέχουν να σωθούν. Οσο περισσότερες διαψεύσεις γίνουν τόσο πιο εδραία γίνεται η πεποίθηση ότι εγκλημάτισαν και τώρα ψάχνουν αποδιοπομπαίους τράγους.

Σ’ αυτές τις συνθήκες, με τους «θριαμβευτές» της πρώτης φάσης της πανδημίας να καταρρέουν υπό το βάρος της οργής για το ανεξέλεγκτο φούντωμα της πανδημίας και την απουσία κάθε ουσιαστικής ενίσχυσης του ΕΣΥ, ώστε να μπορέσει να την αντιμετωπίσει, έχει ήδη αρχίσει να επικρατεί ο πανικός. Γι’ αυτό και κάποιοι κολαούζοι βγάζουν σεριάνι τη γνωστή πολιτική αλητεία: «εσείς φταίτε που πεθαίνετε»!

Ο Πρετεντέρης ενοχλείται από τις προειδοποιήσεις «να μη γίνουμε Μπέργκαμο». Κι επειδή ξέρει ότι ήδη «έχουμε γίνει Μπέργκαμο» (δε χρειάζεται να δούμε τις πομπές των στρατιωτικών καμιονιών με τα φέρετρα, αρκεί η κατάρρευση του ΕΣΥ), ανέλαβε να μας εξηγήσει (από τη στήλη του στα χτεσινά «Νέα») τι συνέβη στο Μπέργκαμο.

Ρωτάει: γιατί είχε πολλούς νεκρούς το Μπέργκαμο; Και απαντά: «Είχαμε νεκρούς διότι σαράντα χιλιάδες κάτοικοι της πόλης (το 1/3 του πληθυσμού της…) πήγαν στο Μιλάνο να δουν το ματς της Αταλάντα, της ομάδας του Μπέργκαμο, με τη Βαλένθια για το Τσου Λου. Είχαν και πριν κάποια κρούσματα. Αλλά από τότε, 19 Φεβρουαρίου, το πράγμα ξέφυγε και κατέρρευσαν οι υποδομές υγείας… Με άλλα λόγια, το μάθημα του Μπέργκαμο δεν είναι ότι κατέρρευσαν οι υποδομές υγείας. Απεριόριστες υποδομές δεν υπάρχουν πουθενά. Αλλά ότι εν μέσω κορωνοϊού σαράντα χιλιάδες στόκοι στοιβάχτηκαν σε ένα γήπεδο για να δουν μπάλα…

…αυτό που ακούω είναι ότι “δεν πρέπει να στοχοποιούμε τη νεολαία όταν το ρίχνει έξω“, ούτε τα πάρτι, ούτε τις διαδηλώσεις, ούτε τις κινητοποιήσεις. Και τότε ποιον πρέπει να στοχοποιούμε; Την πολιτεία που δεν φρόντισε να έχει αρκετά κρεβάτια, αρκετές ΜΕΘ ή αρκετούς γιατρούς για να περιθάλψει τον κάθε ανόητο που θέλει να παρτάρει, να διαδηλώνει, να αγωνίζεται και να στοιβάζεται στα γήπεδα; Διότι στο Μπέργκαμο ούτε τουρισμό είχαν, ούτε μετρό, ούτε πρόβλημα με τα λεωφορεία. Είχαν μόνο ομάδα».

Πότε κήρυξε ο ΠΟΥ πανδημία; Στις 11 Μάρτη του 2020 (όταν η κατάσταση στην Ιταλία είχε ξεφύγει, με 827 νεκρούς). Πότε έγινε ο αγώνας Αταλάντα-Βαλένθια στο Μιλάνο; Στις 19 Φλεβάρη. Ουδείς προειδοποίησε τους οπαδούς της Αταλάντα να μην πάνε στο Μιλάνο, ουδείς απαγόρευσε το ταξίδι με τρένα και λεωφορεία και κυρίως ουδείς απαγόρευσε το στοίβαγμα δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στις κερκίδες ενός γηπέδου. Αργότερα, όταν πλέον η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και άλλες χώρες είχαν πληρώσει βαρύτατο τίμημα σε ανθρώπινες ζωές, είπαν ότι στη φάση της εξάπλωσης της πανδημίας οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ήταν υγειονομική βόμβα.

Ουδείς διανοήθηκε να κατηγορήσει τους φιλάθλους της Αταλάντα ως «στόκους», οι οποίοι -παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών- πήγαν και στριμώχτηκαν στο γήπεδο του Μιλάνου. Πώς θα μπορούσε να τους κατηγορήσει, άλλωστε, όταν δεν υπήρχε ούτε απαγόρευση ούτε καν προειδοποίηση; Ούτε το Μιλάνο είχε «κλείσει», ούτε λοκντάουν (έστω και μερικό) υπήρχε. Και στα νοσοκομεία της Λομβαρδίας δε γινόταν καν έλεγχος ασθενών για κοροναϊό! Μόνο αν υπήρχε άμεση σύνδεση του ασθενούς με ταξίδι από την Κίνα γινόταν έλεγχος. Και βέβαια, το Μπέργκαμο είναι μια πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων (με τα περίχωρά του), που και μέσα μαζικής μεταφοράς διαθέτει και κατοίκους που δουλεύουν στη μεγάλη βιομηχανία και το χοντρεμπόριο της ευρύτερης περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 26 Φλεβάρη η επιστημονική επιτροπή της Ιταλίας απέρριψε πρόταση για επιβολή λοκντάουν στο Μπέργκαμο. Και στις 28 Φλεβάρη το τοπικό παράρτημα της Confindustria, της Ενωσης των Βιομηχάνων, δημοσίευε διαφημιστικό σποτάκι με τίτλο «Το Μπέργκαμο εργάζεται»! «Ο κίνδυνος λοίμωξης είναι χαμηλός», ακουγόταν να λέει η φωνή του αφηγητή στο σποτάκι, το οποίο επικαλούνταν τις εκτιμήσεις των υγειονομικών αρχών της ιταλικής κυβέρνησης.

Οχι μόνο «στόκοι» δεν ήταν οι φίλαθλοι που πήγαν από το Μπέργκαμο στο Μιλάνο για να δουν την αγαπημένη τους Αταλάντα, αλλά αντίθετα έγιναν τα ανυποψίαστα θύματα μιας εγκληματικής πολιτικής. Κάποιοι απ’ αυτούς μπορεί να έχασαν τη ζωή τους, άλλοι θρηνούν συγγενείς, φίλους, γείτονες. Ο Πρετεντέρης, όμως, πρέπει να βρίσει ακόμα και τους νεκρούς, για να βγάλει λάδι την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που «έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει», ρίχνοντας την ευθύνη για όσα τραγικά ζούμε τις τελευταίες εβδομάδες στους «στόκους» της Ελλάδας, που συμπεριφέρονται όπως οι «στόκοι» του Μπέργκαμο.

Οταν όμως ξεπέφτεις στο έσχατο επίπεδο γκεμπελισμού, ακόμα κι αν είσαι ο Πρετεντέρης, αποκαλύπτεις χωρίς να το θέλεις ότι τα αφεντικά σου διακατέχονται από πανικό κι εσύ βρίσκεσαι σε απόγνωση καθώς δεν μπορείς να βρεις κάτι επιεικώς αξιόπιστο για να τα στηρίξεις.

Εκτύπωση 🖨
ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ ΝΕΚΡΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 1 Δεκέμβρη
Επόμενο άρθρο Κραυγή από τα κελιά: Αποσυμφόρηση των φυλακών τώρα!

Σχετικά Αρθρα

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 20:35

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

Αγροτικά 1 Ιούλ 2026, 13:11

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 12:49

Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου

Πολιτική 29 Ιούν 2026, 13:08

Οπλο τους η πολιτική κακομοιριά του κοινοβουλευτικού κρετινισμού

Απ' αφορμή τη «σκιώδη κυβέρνηση» του Τσίπρα

Πολιτική 26 Ιούν 2026, 13:47

Πίσω έχει η Κοβέσι την ουρά

Πολιτική 25 Ιούν 2026, 13:38
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
Διεθνή

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

1 Ιούλ 2026, 09:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)

1 Ιούλ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη

30 Ιούν 2026, 22:41
Κόντρες

Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»

30 Ιούν 2026, 20:27
Καταστολή

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

30 Ιούν 2026, 18:39
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

30 Ιούν 2026, 14:09
Διεθνή

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

30 Ιούν 2026, 13:34
Οικονομία

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

30 Ιούν 2026, 13:06
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

Ημέρα ΑΤΙΑ.

1902: Συνεχίζονται οι βίαιες εξεγέρσεις στη Ρωσία. Στο Ροστόβ ξεσηκώνονται οι εργάτες και στον νότο οι χωρικοί.

1939: Γεννιέται ο Αλέξανδρος Παναγούλης.

1964: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι η αδελφή του Φιντέλ Κάστρο υπήρξε πληροφοριοδότρια της CIA για τέσσερα χρόνια.

1974: Παρουσία του Δημήτρη Ιωαννίδη ο στρατηγός Μπονάνος δίνει εντολή στον ταξίαρχο Γεωργίτση και στον συνταγματάρχη Κομπόκη για πραξικόπημα κατά του Μακάριου στην Κύπρο.

1975: Το 684 βούλευμα της ολομέλειας του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζει στιγμιαίο το αδίκημα της έσχατης προδοσίας των απριλιανών.

1976: Ενοποιούνται το Βόρειο και το Νότιο Βιετνάμ.

1982: Τριπλή επίθεση του ΕΛΑ σε ισραηλινούς στόχους και τρεις βόμβες σε ισάριθμες τράπεζες.

1989: Η πρώτη στη νεοελληνική ιστορία κυβέρνηση συντηρητικών και αριστερών (ΝΔ – ΚΚΕ – ΣΥΝ) με πρωθυπουργό τον Τζανή Τζανετάκη.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo