Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας
  • Σαν σήμερα 11 Μάρτη
  • Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» των ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα
  • Κά(ρ)για Κάλλας
  • Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση
  • Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Μυστικά κονδύλια για κάθε χρήση
Πολιτική

Μυστικά κονδύλια για κάθε χρήση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Οκτ 2018, 00:00

Δε χρειάζεται να είναι κανείς πιστός αναγνώστης μιας δεξιάς ιστοσελίδας (iefimerida.gr) για να εξεγερθεί βλέποντας στελέχη της να απειλούνται με δίκη για σοβαρότατο αδίκημα (ισοδύναμο με την κατασκοπία), επειδή δημοσίευσαν πληροφορίες για το περιεχόμενο του τελευταίου «πακέτου» μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, που πήγε στη Βουλή στις 10 Οκτώβρη (σύμφωνα με όσα έγραψε η ιστοσελίδα, ένας κωδικός αφορούσε χρήματα που διοχετεύτηκαν σε μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας, ο δεύτερος αφορούσε χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης της ΠΓΔΜ και ο τρίτος χρήματα που πήγαν για τη στήριξη ορθοδόξων Εκκλησιών).
 
Ο Βούτσης εξέφρασε την «αγανάκτησή» του για τη «διαρροή στον Τύπο δήθεν “απόρρητων δαπανών” του ΥΠΕΞ», ενώ το μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε πύρινη ανακοίνωση για να καταγγείλει την «αθλιότητα» και να μιλήσει για «δήθεν πληροφορίες» που «θίγουν ευθέως τα εθνικά συμφέροντα». Μετά απ' αυτές τις ανακοινώσεις, ήρθε η εντολή για προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος!
 
Από τον πολιτικό προσανατολισμό της ιστοσελίδας, σε συνδυασμό με τη συγκυρία, μπορεί κανείς να εικάσει ποιος από τους αντιπροέδρους της Βουλής «σέρβιρε» την είδηση στον συντάκτη (που είναι παλιός στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ). Η αναφορά σε κονδύλια που δόθηκαν σε μακεδονικά Μέσα μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ως επιβεβαίωση των όσων απέδωσε ο Καμμένος στον Κοτζιά σ' εκείνο το πολύκροτο υπουργικό συμβούλιο, που οδήγησε στην παραίτηση του δεύτερου. «Ο Πάνος επιβεβαιώνεται από το δημοσίευμα», μπορεί να πει ο κάθε ανελίτης (ναι, υπάρχει ακόμα αυτό το πολιτικό είδος, έστω και υπό εξαφάνιση). Συμφέρον από μια τέτοια αποκάλυψη έχουν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, συν ένα της συμπολίτευσης (οι ΑΝΕΛ). Επομένως, ο κύκλος των υπόπτων για τη διαρροή δεν είναι και τόσο μικρός.
 
Πέρα από το προκλητικό της ποινικής διαδικασίας καθεαυτής, υπάρχει και η πολιτική πρόκληση της κυβέρνησης και ειδικά του μεγάρου Μαξίμου. Δυο υπουργοί κόντεψαν να έρθουν στα χέρια μέσα στο υπουργικό συμβούλιο. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για διασπάθιση μυστικών κονδυλίων (και κονδυλίων του Σόρος!) και ο άλλος έλεγε στον πρώτο «να δούμε και τα δικά σου μυστικά κονδύλια πώς τα διαχειρίζεσαι». Κι αυτός ο καυγάς  οδήγησε έναν υπουργό σε παραίτηση, πυροδοτώντας εξελίξεις που τοποθετήθηκαν στην κορυφή της πολιτικής ατζέντας. Ηταν δυνατό να μην υπάρξουν παραπέρα διαρροές γι' αυτό το ζήτημα; Μόνο αφελής θα πίστευε κάτι τέτοιο.
 
Εμείς δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι «μπουκώνουν» εκδότες, δημοσιογράφους, λομπίστες και λοιπούς παράγοντες με χρήμα από μυστικά κονδύλια. Οχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. Οχι μόνο το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και άλλα υπουργεία. Και δε χρειάζεται να υπάρχει υποχρεωτικά ο φερετζές του «απόρρητου» σ' αυτά τα κονδύλια. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να δοθεί χρήμα σε κάθε είδους λαμόγια. Οχι υποχρεωτικά για «εθνικούς σκοπούς», αλλά και για κομματικούς σκοπούς και για τη φιλοτέχνηση αγιογραφιών των πολιτικών που διαχειρίζονται υπουργεία.
 
Εξίσου παλιός με την ύπαρξη των κάθε είδους μυστικών κονδυλίων είναι και ο… αγώνας για τη διαφάνεια. Δεν υπάρχει αστικό κόμμα που -όσο είναι στην αντιπολίτευση- καταγγέλλει τους κυβερνώντες για αθέμιτες συναλλαγές και υπόσχεται ότι θα φέρει τη διαφάνεια, και μόλις γίνεται κυβέρνηση συνεχίζει από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι. Πριν από τη χούντα, τέτοιες καταγγελίες βρίσκονταν στην ημερήσια διάταξη. Δεν τις έκανε μόνο η ΕΔΑ, που δεν υπήρχε περίπτωση να κυβερνήσει, αλλά και η Ενωση Κέντρου. Τα ίδια συνεχίστηκαν και μετά τη χούντα. Τέτοιες καταγγελίες έκανε το ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1981, η ΝΔ από το 1981 μέχρι το 1989, ξανά το ΠΑΣΟΚ μόλις ξαναβρέθηκε στην αντιπολίτευση, ξανά η ΝΔ από το 1996 μέχρι το 2004 (ήταν και η περίοδος της προετοιμασίας των ολυμπιακών αγώνων τότε), ξανά το ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2004 και βέβαια διαχρονικά ο ΣΥΡΙΖΑ (και με ιδιαίτερη ένταση όταν είδε ότι του χαμογελάει η τύχη). Ούτε η σύγκρουση ανάμεσα σε στελέχη της ίδιας κυβέρνησης είναι πρωτοφανές γεγονός. Ο Μητσοτάκης (πατήρ) κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι ως υπουργός Εξωτερικών «τάιζε» δημοσιογράφους από τα μυστικά κονδύλια για να τους έχει μαζί του όταν θα έριχνε την κυβέρνηση.
 
Ούτε είναι τυχαίο ότι οι καταγγελίες που αφορούν το εσωτερικό αναφέρονται σε εκδότες και δημοσιογράφους. Αυτοί μπορούν να χτίσουν καριέρες. Το καινούργιο με τη σύγκρουση Καμμένου-Κοτζιά είναι ότι οι καταγγελίες αφορούν το εξωτερικό. Κι αν το πράγμα «ξεφύγει», θα εκτεθούν όλοι μαζί, νυν και πρώην.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑπειλή casus belli και… μόκο
Επόμενο άρθρο Νέο επεισόδιο στο δυσώδη πόλεμο της πολιτικο-δικαστικής διαπλοκής

Σχετικά Αρθρα

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

Πολιτική 10 Μαρ 2026, 14:10

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

Πολιτική 9 Μαρ 2026, 11:00

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

Πολιτική 8 Μαρ 2026, 09:17

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

Πολιτική 6 Μαρ 2026, 13:10

Πρόκληση τα ελαφρυντικά που ζήτησε ο φιρερίσκος Μιχαλολιάκος

Τη Δευτέρα η πρόταση της εισαγγελέα επί των ελαφρυντικών που ζήτησαν οι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 5 Μαρ 2026, 21:05

Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 23:16
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί αναλώσιμοι στο πλαίσιο του αυταρχικού σχολείου και των τρομοκρατικών ενεργειών της διοικητικής ιεραρχίας

11 Μαρ 2026, 00:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

11 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιγά μην ακούνε οι «αγορές» των ξεμωραμένο πορτοκαλομαλλιά φασίστα

10 Μαρ 2026, 21:44
Κόντρες

Κά(ρ)για Κάλλας

10 Μαρ 2026, 19:19
Διεθνή

Σιωνιστικά μίντια: Η Χεζμπολά δείχνει ετοιμότητα για παρατεταμένη σύγκρουση

Αυξάνεται η πίεση στο βόρειο μέτωπο των σιωναζιστών

10 Μαρ 2026, 15:13
Πολιτική

Μπούκουρας: Ψήφισα Δήμα – πήρα αναστολή!

Αμετανόητος δηλώνει ο νεοναζιστής πρώην βουλευτής

10 Μαρ 2026, 14:10
Παιδεία

Ανυποχώρητοι Εκπαιδευτικοί: Δεν συμμετέχουμε-ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στην πράξη

10 Μαρ 2026, 12:04
Διεθνή

Μεγαλοκαπιταλιστής από τα ΗΑΕ: Δε θα μπούμε σε έναν πόλεμο για τα συμφέροντα άλλων

10 Μαρ 2026, 10:26
Πολιτισμός

ΑΛ ΖΑΪΤΟΥΝ – Ποιητική Συλλογή

10 Μαρ 2026, 08:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάρτη

10 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

9 Μαρ 2026, 11:00
Κόντρες

Πύραυλος με υπογραφή

9 Μαρ 2026, 10:35
Διεθνή

Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.

9 Μαρ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάρτη

9 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aναβαθμισμένες ποιοτικά και ποσοτικά οι ενέργειες των μαχητών της Χεζμπολά ενάντια στους σιωναζιστές

Συγκεντρωτικά Παρασκευής 6 και Σαββάτου 7 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 19:22
Παιδεία

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

8 Μαρ 2026, 12:51
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Μάρτη

Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης θυμάτων τρομοκρατίας.

1971: Βόμβα της ΕΜΑ στην είσοδο των γραφείων της “Εστίας”.

1988: Χιλιάδες αμερικανοί ακτιβιστές εισβάλουν στο πεδίο πυρηνικών δοκιμών της Νεβάδα, 2.000 συλλήψεις (ο μεγαλύτερος αριθμός στην ιστορία των ΗΠΑ).

1989: Βόμβα σε γαλλική τράπεζα στο Κολωνάκι (Επαναστατική Αλληλεγγύη).

1993: Βόμβα στην εφορία Πετρούπολης (17Ν).

2004: Πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις σε αμαξοστοιχίες και σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης, 192 νεκροί,1.460 τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo