Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ
  • Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!
  • Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας
  • Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά
  • Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις
  • Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Με τηλεϊατρική η παροχή υγείας στους πρόσφυγες!
Πολιτική

Με τηλεϊατρική η παροχή υγείας στους πρόσφυγες!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Δεκ 2017, 00:00

Αλλο ένα «καινοτόμο» σχέδιο, εμπνευσμένο από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής που μετά τιμής παρουσιάστηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα του (https://www.immigration.gov.gr/article-details/-/journal_content/56_INSTANCE_qAPKlk32D3aH/20182/50111?back=news), υπό τον μεγαλόπνοο τίτλο «Λειτουργία χώρου τηλεϊατρικής και τηλεδιερμηνείας στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου».

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται, όπως μαθαίνουμε, σε «ειδικά διαμορφωμένο εμπορευματοκιβώτιο, το οποίο είναι προσφορά της εταιρίας Cisco. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με υψηλής τεχνολογίας ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, καθώς και συστήματα τηλεδιάσκεψης που δίνουν τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών τηλεϊατρικής και τηλεδιερμηνείας στους πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στο ΚΥΤ». Λίγο παρακάτω διαβάζουμε: «Το πρόγραμμα επιτυγχάνει σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος των υπηρεσιών υγείας και προσφέρει χώρους ιατρικών εξετάσεων και θεραπείας, με σεβασμό στην προστασία της ιδιωτικής ζωής». Και τέλος: «Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με την εταιρία Cisco και τον Δήμο Αμβούργου της Γερμανίας προγραμματίζει τη διάθεση άλλων τριών αντίστοιχων εμπορευματοκιβωτίων πλήρως εξοπλισμένων, αλλά και άλλων τριών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως αίθουσες αναμονής, είτε σε άλλες χρήσεις, όπως ως σχολικές αίθουσες για προσφορά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης».

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να έχουμε ενημέρωση από τη Σάμο για να γράψουμε αν όντως λειτουργεί ο περίφημος «χώρος τηλεϊατρικής και τηλεδιερμηνείας» κι αν όντως είναι, ως χώρος, όπως παρουσιάζεται στις φωτογραφίες του ενημερωτικού δελτίου που υπάρχει στην ιστοσελίδα. Μπορούμε παρολαυτά να πούμε τη γνώμη μας γι’ αυτού του είδους τις «καινοτομίες» και τον στόχο τους.

Ηδη και μόνο η ανακοίνωση του Υπουργείου «μιλάει» από μόνη της. «Το πρόγραμμα επιτυγχάνει σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος των υπηρεσιών υγείας». Να ο πρώτος και ξεκάθαρος στόχος της εν λόγω «καινοτομίας»! Μείωση του λειτουργικού κόστους στις υπηρεσίες υγείας που παρέχονται στους πρόσφυγες. Λαμβάνοντας υπόψη βέβαια τις πρόσφατες εικόνες και ρεπορτάζ για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στα νησιά και την τραγική έλλειψη σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, θεωρούμε εκ των προτέρων προκλητική αυτήν την ανακοίνωση του υπουργείου. Γιατί ακόμα και να λειτουργήσει το «εμπορευματοκιβώτιο» (πρόκειται για τα γνωστά ως κοντέινερ), είναι τέτοιες οι ανάγκες που σίγουρα δεν καλύπτονται με τηλεϊατρική και τηλεδιαγνώσεις. Κι επειδή αυτές δεν καλύπτονται έτσι, προκλητικός είναι και ο τρόπος με τον οποίο προσπαθούν οι πολιτικά ιθύνοντες να μειώσουν το ήδη… μειωμένο κόστος (τα ήδη πενιχρά ποσά που δαπανώνται στην πραγματικότητα) και να «ξεπετάξουν» τους πρόσφυγες. Και όλο αυτό θα γίνεται με «σεβασμό στην προστασία της ιδιωτικής ζωής»!

Το υπουργείο μας ενημερώνει επίσης πως εκτός από το ένα εμπορευματοκιβώτιο θα διατεθούν άλλα τρία που θα λειτουργούν «είτε ως αίθουσες αναμονής είτε… ως σχολικές αίθουσες για προσφορά εξ αποστάσεως εκπαίδευσης»! Καταξοδεύτηκαν κιόλας! Εμείς βλέπουμε ένα ακόμα σημείο στο οποίο δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο. Πετάνε τους πρόσφυγες σ’ ένα κουτί, για να ακούνε τον δάσκαλο μέσω skype και πετυχαίνουν μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγώνια. Και μακριά από το εκπαιδευτικό σύστημα και τους ντόπιους τους κρατάνε (αυτό λέγεται δημιουργία γκέτο) και τις δαπάνες για να δομήσουν βασικές τάξεις ένταξης και διδασκαλίας -τόσο για τους ανήλικους όσο και για τους ενήλικες πρόσφυγες- γλιτώνουν. Τη στιγμή μάλιστα που ήδη άρχισαν να μπαίνουν στο χώρο της παροχής εκπαίδευσης στους πρόσφυγες οι ιδιωτικές σχολές και τα κολλέγια, σαν κοράκια που μυρίστηκαν ψοφίμι και πέφτουν να το κατασπαράξουν (αυτό το θέμα το ψάχνουμε και θα επανέλθουμε).

Αν μιλούσαμε για «καινοτομία» του υπουργείου θα λέγαμε «άνθρακες ο θησαυρός». Ομως εδώ πρόκειται για κάτι χειρότερο. Δεν έχουμε να κάνουμε με πράξη βοήθειας στους πρόσφυγες, αλλά με ένα ακόμα στοιχείο της πολιτικής γενικευμένης καταστολής των προσφύγων.  Κεντρικός στόχος αυτής της πολιτικής είναι να διατηρήσει τους πρόσφυγες μαντρωμένους στα Κέντρα Κράτησης των νησιών και να καλμάρει λίγο τις πιέσεις των τοπικών αρχών (όσο οι πρόσφυγες είχαν λίγα λεφτά και ξόδευαν ήταν καλοί, όμως τώρα έχουν γίνει φορτίο στις πλάτες των κατοίκων). Γιατί δεν ενισχύουν τις ήδη υπάρχουσες δομές υγείας και εκπαίδευσης; Γιατί δεν χρησιμοποιούν τη δεξαμενή των ανθρώπων που μορφώθηκαν στα πανεπιστήμια και που στέκουν τώρα κολλημένοι στο βάλτο της ανεργίας; Μάλλον είναι πιο… γλυκιά η μπίζνα με τις διάφορες εταιρίες και τις πατέντες τους και προτιμότερη από το να προσφέρεις κάτι ολοκληρωμένο και ποιοτικά άρτιο σε ανθρώπους που δεν τους θες εδώ.

ΥΓ: Μην μας πει κανείς ότι τηλεϊατρική εφαρμόζεται ήδη σε διάφορα ακριτικά νησιά της Ελλάδας. Η τηλεϊατρική, για να ασκηθεί σωστά, απαιτεί όρους που είναι σίγουρο ότι δε θα τηρηθούν στην περίπτωση των προσφύγων. Από την άλλη, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μερικές δεκάδες κατοίκους σ’ ένα ακριτικό νησί με τον πληθυσμό των χιλιάδων προσφύγων που είναι εγκλωβισμένοι στα νησιά. Η τηλεϊατρική είναι για ν’ αντιμετωπίσει λίγα περιστατικά, ως εξαίρεση, και όχι για να προσφέρει υπηρεσίες υγείας σ’ έναν τόσο μεγάλο πληθυσμό. Από την άλλη, ας σκεφτούμε και την πλευρά του… υποδείγματος. Οταν μας πουν ότι η τηλεϊατρική απέδωσε στον πληθυσμό των εγκλωβισμένων στα νησιά προσφύγων (μήπως θα μετρήσει κανείς τη ζημιά στην υγεία αυτών των ανθρώπων «δεύτερης κατηγορίας»;), θα έχει έρθει η ώρα να μας πουν ότι μπορεί να επιτευχθεί «σημαντική μείωση στο λειτουργικό κόστος των υπηρεσιών υγείας» με τη γενίκευση της τηλεϊατρικής σε όλες τις εσχατιές της Ελλάδας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ
Επόμενο άρθρο Εισαγγελική εντολή να μας δώσουν τα στοιχεία για το φέσι των καναλαρχών

Σχετικά Αρθρα

Πόσο απέχει η Αθήνα από την Τεχεράνη;

Πολιτική 23 Μαρ 2026, 19:45

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

Πολιτική 19 Μαρ 2026, 13:24

Predator/παρακολουθήσεις: Ξανά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

Πολιτική 18 Μαρ 2026, 13:13

Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

Πολιτική 16 Μαρ 2026, 14:43

Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος

Πολιτική 14 Μαρ 2026, 11:42

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πολιτική 12 Μαρ 2026, 00:03
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Κατέβηκαν από τις καμήλες, καβάλησαν τον Τραμπ

26 Μαρ 2026, 22:31
Διεθνή

Σιωναζιστής αρχιστράτηγος: Ο στρατός μας βαδίζει σε πορεία κατάρρευσης!

26 Μαρ 2026, 21:24
Διεθνή

Ιράν: Ειρήνη μόνο με τους όρους μας

26 Μαρ 2026, 20:52
Διεθνή

Η Ντάχια της Βηρυτού γιόρτασε με πυροτεχνήματα το νέο ρεκόρ των 87 πολεμικών επιχειρήσεων της Χεζμπολά

26 Μαρ 2026, 12:18
Διεθνή

Το Ιράν έχει πάρει προ πολλού το πάνω χέρι στον πόλεμο – Οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις

26 Μαρ 2026, 10:41
Καταστολή

Ευρώπη–Φρούριο:  Pushbacks και βασανισμοί με θεσμική ανοχή

Τέσσερις αναφορές-καταπέλτης της Frontex εκθέτουν το ελληνικό κράτος

26 Μαρ 2026, 08:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

26 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Η γεύση του κερασιού

25 Μαρ 2026, 20:47
Διεθνή

Χεζμπολά: 53 στρατιωτικές επιχειρήσεις την Τρίτη 24 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 20:07
Ιστορία

Από την εθνικοδημοκρατική επανάσταση στην ιμπεριαλιστική υποδούλωση

Γάζα, το πρότυπο του σύγχρονου αγώνα για τη λευτεριά

25 Μαρ 2026, 11:37
Διεθνή

Μαργ μπαρ Αμρίκα, μαργ μπαρ Ισραΐλ

25 Μαρ 2026, 10:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Μάρτη

25 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ξεπέρασε κάθε όριο η αμερικανόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου: Θέλει να απελάσει τον πρέσβη του Ιράν

Οξεία αντίδραση από το μπλοκ της Αντίστασης

24 Μαρ 2026, 22:42
Κόντρες

You can dig down and go get it…

24 Μαρ 2026, 20:16
Καταστολή

Φοιτητικοί Σύλλογοι Αθήνας: Καταγγελία για την εισβολή της αστυνομίας στη Φοιτητική Εστία και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:58
Διεθνή

Με ή χωρίς γεφύρια, η Λιβανέζικη Αντίσταση εξακολουθεί να γράφει το νέο έπος της

24 Μαρ 2026, 13:55
Καταστολή

Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αθηνών: Kαταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη καταστολή στη φοιτητική εστία του ΕΚΠΑ και τις συλλήψεις τριών φοιτητριών

24 Μαρ 2026, 13:13
Διεθνή

Ο σιωναζιστής υπουργός Άμυνας ζήτησε συγγνώμη από τους στρατιώτες που κατηγορήθηκαν για βιασμό στο Σντε Τεϊμάν

Και διέταξε την επανένταξή τους στο σιωναζιστικό στρατό

24 Μαρ 2026, 11:58
Καταστολή

Οι ασφαλίτες σκευωροί βυσσοδομούν: Κατηγορούν (για κακουργήματα) αγωνιστή, με εφτά χρόνια καθυστέρηση

24 Μαρ 2026, 11:28
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Βασάνισαν βρέφος για να ανακρίνουν τον πατέρα του!

Εσβησαν τσιγάρα στα πόδια του βρέφους και τα τρύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο

24 Μαρ 2026, 09:11
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Μάρτη

Ημέρα για την απελευθέρωση των εγγράφων.

Μπαγκλαντές: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).

1970: Βόμβα στην ελληνική πρεσβεία της Κοπεγχάγης, τραυματίζεται ο ακόλουθος Τύπου.

1983: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μάρκος Βαφειάδης μετά από 34 χρόνια.

2000: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.

2000: Τίθεται σε εφαρμογή η συνθήκη Σένγκεν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo