Μάπα το καρπούζι

0

Η ΝΔ έστειλε στους συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κυβερνώντος κόμματος λινκ για να παρακολουθήσουν το σόου της ενημέρωσης για την πανδημία του κοροναϊού στις 27 Οκτώβρη.

Τι δουλειά έχουν οι πολιτικοί συντάκτες με τα ζητήματα υγείας; Καμία, αλλά στο συγκεκριμένο σόου θα επανερχόταν στο πάλκο το πρώτο όνομα, ο Τσιόδρας.

Και γιατί οι πολιτικοί συντάκτες που κάνουν ρεπορτάζ ΝΔ θα έπρεπε ν’ ακούσουν τον Τσιόδρα; Γιατί θα προσπαθούσε να καλύψει και να δικαιολογήσει την κυβερνητική πολιτική. Και οι επιτελείς της Πειραιώς το γνώριζαν.

Γνώριζαν τα στελέχη προπαγάνδας της ΝΔ τι θα πει ο Τσιόδρας; Ρητορικό είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, το ερώτημα.

Ηταν, βέβαια, κάπως άγαρμπη η κίνησή τους να πουν στους πολιτικούς συντάκτες «δείτε τον Τσιόδρα», αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. H κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι σε πανικό. Ξέρει ότι ο ελληνικός λαός θα της χρεώσει το ανεξέλεγκτο φούντωμα της πανδημίας και τα καταστροφικά του αποτελέσματα. Κι αυτό θα πληρωθεί στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Γι’ αυτό επιστρατεύτηκε ο Τσιόδρας και τα στελέχη προπαγάνδας της Πειραιώς ήθελαν αυτό να περάσει και στο πολιτικό ρεπορτάζ, υπό τον τίτλο-γραμμή: «Σωστή η πολιτική της κυβέρνησης δηλώνει ο εθνικός μας λοιμωξιολόγος».

Ο Τσιόδρας κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες. Ομως το καρπούζι βγήκε μάπα. Τι να κρατήσουμε απ’ αυτή την ιστορία έρωτα και πανικού; Οτι κάθε φορά που θ’ ακούμε τον Τσιόδρα θα πρέπει να ξέρουμε ότι ακούμε τον Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: