Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Με τα κυβερνητικά τερτίπια δεν μπορεί να κρυφτεί το ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • Ποιος δίνει αέρα στους ναζιστο-χούλιγκαν;
  • Η ντροπή της ανθρωπότητας: οι εκτοπισμένοι της Γάζας για τρίτο συνεχή χειμώνα πλημμύρισαν
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό
  • Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ουδείς ψάχνει τον νεοναζιστή Παππά!
Πολιτική

Ουδείς ψάχνει τον νεοναζιστή Παππά!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr29 Οκτ 2020, 13:07

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΕΛΑΣ έστειλε σήμα στην Ιντερπόλ για την αναζήτηση του φυγόποινου νεοναζιστή Χρ. Παππά κι αυτό ήταν όλο. Ενα σήμα ρουτίνας σαν αυτά που στέλνονται καθημερινά για διάφορες περιπτώσεις ποινικών που καταζητούνται από τις ελληνικές αρχές.

Καταρχάς, το σήμα δείχνει ότι γνωρίζουν πως ο Παππάς βρίσκεται στο εξωτερικό. Η διαχείριση που κάνουν δείχνει ότι το αντιμετωπίζουν σαν ζήτημα ρουτίνας. Εντελώς αδιάφορα. Πετάνε το μπαλάκι στις ευρωπαϊκές αστυνομίες που -όπως δείχνει η πείρα- μόνο από τύχη μπορεί να πιάσουν τον χρυσαυγίτη. Γιατί ο Παππάς έχει σίγουρα φροντίσει να αλλάξει «λουκ» και να κυκλοφορεί με πλαστά έγγραφα υψηλής πιστότητας (άμα πληρώσεις εξασφαλίζεις ό,τι θέλεις).

Τα περί διαφυγής στην Αλβανία εμείς τ’ ακούμε βερεσέ. Η Αλβανία είναι το τελευταίο μέρος που θα πήγαινε ειδικά ο Παππάς. Εχει πρωταγωνιστήσει σε αντιαλβανισμό και ρητορική μίσους, απ’ αφορμή την υπόθεση Κατσίφα, και ξέρει πολύ καλά πως άμα τον έπιαναν θα τον έστελναν «πακέτο» στην Ελλάδα. Και δεν είναι και τόσο δύσκολο να τον πιάσουν στην Αλβανία. Μια σταλιά τόπος είναι.

Τι κάνει η αστυνομία άμα θέλει να βρει έναν εγκληματία που έχει καταφύγει στο εξωτερικό; Στέλνει κλιμάκια με αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνεργάζονται με τους ξένους συναδέλφους τους, ανταλλάσσουν πληροφορίες, τονίζουν πόσο σημαντικό είναι για τη χώρα τους να συλληφθεί ο συγκεκριμένος φυγόποινος, εγκαθιστούν μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας για τη συγκεκριμένη υπόθεση, μένουν ακόμα και μήνες εκεί, προκειμένου να βοηθούν στην έρευνα.

Αντίθετα, η αποστολή ενός απλού σήματος είναι κίνηση γραφειοκρατικής ρουτίνας, που στέλνει το μήνυμα «μην κάνετε τίποτα. Αμα τύχει…». Το σήμα μπαίνει σε κάποιον φάκελο κι όταν συλλαμβάνεται κάποιος που δείχνει αλλοδαπός, ρίχνουν και καμιά ματιά στο φάκελο με τα σήματα, για να δουν μη τυχόν τον καταζητεί κάποια άλλη χώρα. Δηλαδή, μόνο από χοντρό λάθος του μπορεί να συλληφθεί ο Παππάς.

Σχετικά μ’ αυτό το ζήτημα, ζητήσαμε σήμερα να μιλήσουμε με τον σύμβουλο του υπουργού Χρυσοχοΐδη, απόστρατο αντιστράτηγο της ΕΛΑΣ, Φώτη Νασιάκο. Μας είπαν ότι λείπει από το γραφείο (;), εξηγήσαμε τι ακριβώς θέλουμε να τον ρωτήσουμε και… περιμένουμε επικοινωνία.

Οπως βλέπετε, «ξανάσμιξαν τ’ αηδόνια» της τρομοϋστερίας του 2002-3. Ο Χρυσοχοΐδης υπουργός όπως και τότε, ο Νασιάκος (τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ) σύμβουλός του και ο Οικονόμου (τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ) υφυπουργός. Μόνον ο Διώτης λείπει, αλλά αυτός «κάηκε« νωρίς, όταν θέλησε να ξεκινήσει πολιτική καριέρα στο πλευρό του Παπακωνσταντίνου και του Βενιζέλου, ως ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ, και έμπλεξε με τη λίστα Λαγκάρντ και κάτι στικάκια (είδε κι έπαθε να καθαρίσει δικαστικά στο δεύτερο βαθμό, αφού «έφαγε» μια πρωτόδικη καταδίκη σε κάθειρξη 10 ετών).

Θυμηθήκαμε τον Διώτη γιατί ήταν αυτός που ταξίδευε σε ευρωπαϊκές χώρες για να πάρει καταθέσεις από τον Κάρλος, τον Βάινριχ, τη Μπέρτα και τον Ολιβιέ ντε Μαρσέλους, προκειμένου να «στήσει» την υπόθεση ΕΛΑ (στο δικαστήριο ο θησαυρός του Διώτη αποδείχτηκε άνθρακες). Τότε δεν το είχαν σε τίποτα να οργώνουν «τα εξωτερικά» για να «στήσουν» υποθέσεις για ένοπλη επαναστατική δράση. Τώρα, που ένας καταδικασμένος νεοναζιστής «την έκανε», περιορίζονται στη γραφειοκρατική αποστολή ενός σήματος. Επιβεβαιώνουν έτσι την εκτίμησή μας ότι ο Παππάς δεν «τους ξέφυγε μέσα απ’ τα χέρια», αλλά τον άφησαν να «την κάνει».

ΥΓ. Περιττεύει να σημειώσουμε πως όπως ακριβώς «τον ψάχνουν» στο εξωτερικό έτσι «τον ψάχνουν» και στο εσωτερικό.

Εκτύπωση 🖨
ΝΑΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΜάπα το καρπούζι
Επόμενο άρθρο Σπέρνουν ανέμους, θερίζουν θύελλες…

Σχετικά Αρθρα

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

Πολιτική 6 Νοέ 2026, 14:03

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

Πολιτική 4 Νοέ 2026, 18:38

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

Πολιτική 4 Νοέ 2026, 17:46

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

Πολιτική 3 Νοέ 2026, 20:56

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

Πολιτική 3 Νοέ 2026, 11:55

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

Αγροτικά 2 Νοέ 2026, 15:27
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Με τα κυβερνητικά τερτίπια δεν μπορεί να κρυφτεί το ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ενδημική στον ιό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Νοέ 2026, 17:38
Αθλητισμός

Ποιος δίνει αέρα στους ναζιστο-χούλιγκαν;

8 Νοέ 2026, 12:12
Διεθνή

Η ντροπή της ανθρωπότητας: οι εκτοπισμένοι της Γάζας για τρίτο συνεχή χειμώνα πλημμύρισαν

8 Νοέ 2026, 09:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Το 80% των εβραίων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ θεωρεί ότι οι ενέργειες του Ισραήλ αυξάνουν τον αντισημιτισμό

Δημοσκόπηση της J Street

7 Νοέ 2026, 11:17
Διεθνή

Ο «επιβληθείς πόλεμος» των ΗΠΑ στο Ιράν και το μοίρασμα των ρόλων ανάμεσα στους πόλους εξουσίας του ιρανικού συστήματος

7 Νοέ 2026, 10:27
Ιστορία

Τα κομβικά ζητήματα της Οκτωβριανής Επανάστασης οδοδείκτες για την εργατική τάξη και την ιστορική της αποστολή

109 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη του 1917

7 Νοέ 2026, 08:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Νοέ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…

6 Νοέ 2026, 19:19
Διεθνή

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

6 Νοέ 2026, 14:50
Πολιτική

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

6 Νοέ 2026, 14:03
Διεθνή

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

6 Νοέ 2026, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

Ημέρα ακτινολογίας.

Ημέρα πολεοδομίας – χωροταξίας.

1901: Βίαιες συγκρούσεις στην Αθήνα με αφορμή τη μετάφραση του Ευαγγελίου στη δημοτική από τον Αλέξανδρο Πάλλη («Ευαγγελικά»), έντεκα νεκροί, ογδόντα τραυματίες, ενώ πυροβολήθηκε και ο πρωθυπουργός Θεοτόκης που υπέβαλε την παραίτηση του λίγες μέρες αργότερα.

1903: Ταραχές με αφορμή την παράσταση “Ορέστεια” του Αισχύλου από το Βασιλικό Θέατρο με κείμενο σε απλή καθαρεύουσα, δύο νεκροί και δέκα τραυματίες.

1917: Καταργείται η ιδιωτική ιδιοκτησία γης στη Ρωσία. Το Συμβούλιο των Κομισάριων του Λαού καθιερώνεται ως η νέα κυβέρνηση και διορίζει τον Λένιν πρόεδρο, τον Τρότσκι κομισάριο εξωτερικών και τον Στάλιν κομισάριο εθνοτήτων.

1925: Ιδρύονται τα Τάγματα Ασφαλείας (SS) του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (Γερμανία).

1932: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ.

1938: Ναζί πυρπολούν συναγωγές, καταστρέφουν εβραϊκά μαγαζιά και συλλαμβάνουν χιλιάδες Εβραίους κατά τη διάρκεια της “Νύχτας των κρυστάλλων“.

2001: Εκρηξη σε γιάφκα της οδού Μαυρικίου, τραυματισμός Κυριάκου Μαζοκόπου.

2007: Ο πατέρας πέντε παιδιών Ιλμι Λατές εντοπίζεται από μπλόκο συνοριοφυλακής λίγο έξω από τη Λεβαία Φλώρινας, πυροβολείται πισώπλατα σχεδόν εξ επαφής και πέφτει νεκρός.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo