Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 25 Αυγούστου
  • Make America Ηungry Αgain
  • Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»
  • Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592
  • Σαν σήμερα 24 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Και στο βάθος… αναδιάρθρωση
Πολιτική

Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

Και στο βάθος… αναδιάρθρωση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Μάι 2011, 00:00

Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανείς τις καθημερινές διαψεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ότι δεν πρόκειται να γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, όταν ο ίδιος εμφανίζεται, μόλις ένα τρίμηνο μετά την καταρχήν απόφαση για την επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα, να ζητά… επιμήκυνση της επιμήκυνσης;

Το έκανε αρχικά με δηλώσεις στη γαλλική Liberation και στη συνέχεια το «αποσαφήνισε» στην Αθήνα, λέγοντας πως αυτή δεν είναι επίσημη πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά μια εξέλιξη που θα ήταν επιθυμητή. Εκφράζω μια ελπίδα, είπε στους δημοσιογράφους στην Αθήνα και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι. Διότι λίγο πριν συνεργάτες του Παπακωνσταντίνου έλεγαν πως στη Liberation ο Παπακωνσταντίνου μίλησε για την επιμήκυνση που έχει ήδη αποφασιστεί, αλλά τα μπέρδεψε το Ρόιτερς που αναμετέδωσε την είδηση σχολιάζοντας ότι για πρώτη φορά «έλληνας αξιωματούχος ρίχνει την ιδέα περαιτέρω χαλάρωσης των όρων της βοήθειας των 110 δισ. ευρώ». Ο ίδιος ο Παπακωνσταντίνου, όμως, επιβεβαίωσε τα όσα είπε στη Liberation, δηλώνοντας: «Εγώ απλώς, στην ερώτηση περί βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, εξέφρασα την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε σε ένα μεταγενέστερο χρονικό διάστημα να έχουμε μια ακόμη καλύτερη διευθέτηση ακριβώς αυτού του χρέους των 110 δισ. Τίποτε παραπάνω».

Την αναμενόμενη απάντηση έδωσαν οι περιβόητες «αγορές», οι οποίες μετά τη δήλωση Παπακωνσταντίνου και το μπάχαλο ανάμεσα στον ίδιο και τους συνεργάτες του, έδωσαν μια ακόμη γερή κλοτσιά στα ελληνικά ομόλογα, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τα spreads τους από τα γερμανικά.

Οι πάντες κατάλαβαν ότι η δήλωση Παπακωνσταντίνου, περιβεβλημένη με το γελοίο μανδύα της «ελπίδας» δεν ήταν παρά η πρώτη, μισοεπίσημη παραδοχή, ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει ούτε με την επιμήκυνση και γι’ αυτό πρέπει να γίνει κάτι. Τι θα έπρεπε να κάνουν τα τσακάλια των «αγορών», οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το χρηματιστικό κεφάλαιο, όταν ακούν τον αρμόδιο υπουργό να κάνει τέτοιες δηλώσεις, ενώ γνωρίζουν πως στα μισά του 2012 η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να αναζητήσει δάνεια ύψους περίπου 27 δισ. ευρώ, επειδή τα 110 δισ. δεν φτάνουν για να αποπληρωθούν τα παλιά δάνεια; Τι θα κάνατε εσείς αν βρισκόσασταν στη θέση τους; Θα συνεχίζατε την πίεση στα ελληνικά ομόλογα, ώστε να φράξετε κάθε δυνατότητα δανεισμού της ελληνικής κυβέρνησης σε «λογικά» επίπεδα επιτοκίων. Και ταυτόχρονα, θα βάζατε κεφάλαια στα CDS, τα ασφάλιστρα κινδύνου, για να κερδίσετε από αυτό το «προϊόν».

Ετσι, είτε δοθεί η επιμήκυνση της επιμήκυνσης είτε όχι, το βέβαιο είναι πως στα μισά του 2012 το ελληνικό κράτος θα βρεθεί εκεί που βρισκόταν τον Απρίλη του 2010. Θα έχει απέναντί του «αγορές» με άγριες διαθέσεις και απαγορευτικά επιτόκια δανεισμού και δίπλα του τον προσωρινό ευρωπαϊκό μηχανισμό διάσωσης EFSF, ο οποίος μπορεί μεν να αγοράσει κρατικά ομόλογα στην πρωτογενή αγορά, όμως γι’ αυτό χρειάζεται πολιτική απόφαση. Χρειάζεται, δηλαδή, να πει το «ναι» το Βερολίνο.

Εκείνο που κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου με την έκφραση της «ελπίδας» για επιμήκυνση της επιμήκυνσης είναι ότι απευθύνεται στους «μεγάλους» της ΕΕ και ιδιαίτερα τη Γερμανία και τους λέει ν’ αποφασίσουν αυτοί. Είτε θα δώσουν μια παραπέρα επιμήκυνση της αποπληρωμής και νέο δανεισμό από τον EFSF ή θα προχωρήσουν σε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους με «κούρεμα» των ομολόγων. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση ζητά μια ήπια μορφή αναδιάρθρωσης. Αυτό ακριβώς σημαίνει η επιμήκυνση της επιμήκυνσης.

Μπορεί ένα τέτοιο αίτημα να τεθεί στο τραπέζι των ευρωπαίων ηγετών, είτε σε λίγες μέρες στο Eurogroup είτε τον Ιούνη στη σύνοδο κορυφής; Κομματάκι δύσκολο, αν σκεφτούμε το κλίμα που επικρατεί. Δεν μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να ζητά και να παίρνει (έστω και άτυπα μέχρι στιγμής) μια επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους και πριν ακόμα αυτή εφαρμοστεί να ζητά μια καινούργια, ανοίγοντας το δρόμο να ζητήσει το ίδιο και η Ιρλανδία. Επομένως, μάλλον προπαρασκευή για τη σκληρή αναδιάρθρωση κάνει ο Παπακωνσταντίνου.

Μια αναδιάρθρωση για την οποία μιλούν συνέχεια οι σύμβουλοι της γερμανικής κυβέρνησης, πέρα από τα διεθνή έντυπα και διάφορους οικονομολόγους, ενώ την ίδια στιγμή δηλώνουν αντίθετοι άλλοι παράγοντες της ΕΕ, όπως ο Ρεν και ο Τρισέ. Είναι προφανές ότι η μάχη ανάμεσα στα διάφορα ευρωπαϊκά ιμπεριαλιστικά κέντρα για το πώς θα κατανεμηθεί το κόστος της αναδιάρθρωσης ανάμεσα στα διάφορα πιστωτικά ιδρύματα ακόμη δεν έχει φτάσει σε σημείο συμφωνίας. Οσο θα υπάρχει ασυμφωνία τόσο η αναδιάρθρωση θα αναβάλλεται.

Ομως, ανεξάρτητα από τον τύπο αναδιάρθρωσης του χρέους που θα επιλεγεί τελικά, τα αντιλαϊκά και αντεργατικά προγράμματα θα συνεχιστούν. Γι’ αυτό  και στο κυβερνητικό επιτελείο περισσότερο ασχολούνται με τα νέα «πακέτα», ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος 2012-2015, παρά με την κυοφο-  ρούμενη αναδιάρθρωση του χρέους. Κι αυτό είναι που έχει σημασία για τον ελληνικό λαό. Ας πολεμήσουμε, λοιπόν, το παραμύθιασμα με το χρέος και ας διαλύσουμε την αχλύ του εθνικού κινδύνου που σηκώνουν όλοι οι παράγοντες του συστήματος (κυβέρνηση, αντιπολίτευση, ΜΜΕ κ.λπ.).

ΥΓ: Δεν πρόλαβαν να δημοσιοποιηθούν οι δηλώσεις Παπακωνσταντίνου στη Liberation και ήρθαν τα… καλά νέα από τη Γερμανία. Η συζήτηση για την αναθεώρηση των όρων αποπληρωμής των δανείων διάσωσης από την Ελλάδα είναι συνετή, δήλωσε διακεκριμένο μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου. Αναγνώρισαν, δηλαδή, ότι η ελληνική κυβέρνηση μπήκε στη συζήτηση για την αναδιάρθρωση. Για να πάρει πρόσθετη βοήθεια, η Ελλάδα θα πρέπει να προσφέρει ως αντάλλαγμα περισσότερες μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Μίκαελ Μάιστερ, αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

Ειλημμένη η απόφαση για το πετρέλαιο
Επόμενο άρθρο

Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

Από μαϊμουδιά σε μαϊμουδιά

Σχετικά Αρθρα

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 20:51

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

Πολιτική 20 Αυγ 2026, 15:09

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

Πολιτική 19 Αυγ 2026, 14:12

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

25 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Make America Ηungry Αgain

24 Αυγ 2026, 20:09
Διεθνή

Ιράν: Δεν έχουμε πάρει επίσημη πρόσκληση να συμμετάσχουμε στη Συμφωνία της Μέκκας

24 Αυγ 2026, 19:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

24 Αυγ 2026, 13:26
Διεθνή

Το Ισραήλ ελέγχει το 42% της Δυτικής Οχθης καθώς οι εποικισμοί και τα φυλάκια φτάνουν τα 592

24 Αυγ 2026, 07:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Αυγούστου

24 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχμούντ Καμάτι: Τα όπλα της Αντίστασης είναι «κόκκινη γραμμή» για τη Χεζμπολά

23 Αυγ 2026, 18:44
Πολιτισμός

Η Οδύσσεια του Νόλαν και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός

23 Αυγ 2026, 10:42
Ιστορία

Αγγλία και Γαλλία στήριζαν τον Χίτλερ, με την ελπίδα ότι θα επιτεθεί στη Σοβιετική Ενωση

87 χρόνια από το «Σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ»

23 Αυγ 2026, 05:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Αυγούστου

23 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ένοπλη Παλαιστινιακή Αντίσταση χαιρετίζει το ευρύ μέτωπο εκλογικής συνεργασίας

22 Αυγ 2026, 18:14
Διεθνή

Η Ιρλανδία απορρίπτει περισσότερες βίζες Παλαιστίνιων απ’ όσες εγκρίνει, για πρώτη φορά εδώ και δέκα χρόνια

22 Αυγ 2026, 09:57
Διεθνή

Ενα κράτος τρομοκράτης που κάνει «εξαγωγή» του πολέμου

22 Αυγ 2026, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Αυγούστου

Ουρουγουάη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1825).

Γαλλία: Ημέρα απελευθέρωσης (1944).

Παραγουάη: Ημέρα συντάγματος (1967).

1937: Σύσταση γραφείων εύρεσης εργασίας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

1956: Περισσότεροι από 100.000 έγχρωμοι διώκονται από τα σπίτια τους βάσει του νέου νόμου στη Νότια Αφρική.

1967: Καταδίκη 35 μελών του ΕΚΔΑ.

1972: Ανακαλύπτεται εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην εκκλησία του Λουμπαρδιάρη (Αθήνα).

1972: Τελευταία εφαρμογή θανατικής ποινής στην Ελλάδα (εκτέλεση Βασίλη Λυμπέρη).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    17Ν
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Εφετείο 17Ν
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    ΕΛΑ
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Ποιοι είμαστε
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επικοινωνία
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Όροι χρήσης
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Ποιοι είμαστε
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επικοινωνία
  • Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Επιμήκυνση της επιμήκυνσης ζητά η κυβέρνηση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo