Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Kαρανικομπουμπουκίαση
  • Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη
  • Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ
  • Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 
  • Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Ιστορία μου, αμαρτία μου…
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

Ιστορία μου, αμαρτία μου…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Φεβ 2007, 00:00
Είναι πλέον αποδεδειγμένο, ότι το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον στην Κέρκυρα συνεργάστηκε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η συνεργασία έγινε με τον πιο επίσημο τρόπο: σφραγίστηκε με την υπογραφή «Πρωτοκόλλου Τοπικής Συνεργασίας», από τον υποψήφιο νομάρχη του ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο της οργάνωσης του ΛΑΟΣ.

Το πρωτόκολλο είχε χαρακτηριστεί απόρρητο, αλλά φαίνεται πως οι Πασόκοι δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους και ο Καρατζαφέρης τους ξεφώνισε. Το πιο ωραίο: στο μυστικό πρωτόκολλο αναφέρεται ότι ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ έχουν «κοινές επιδιώξεις και κουλτούρα»!
 

Οταν βγήκε στο φως η βρομιά, οι Πασόκοι έσπευσαν να αποκηρύξουν τα τοπικά τους στελέχη. Η αναπληρώτρια συντονίστρια της ΝΕ υπέβαλε την παραίτησή της, που έγινε δεκτή από τον Αθανασάκη, ο οποίος παρέπεμψε το νομάρχη στο Πειθαρχικό.

Και όλοι βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι τίποτα. Η Γκερέκου, για παράδειγμα, της οποίας η παραιτηθείσα συντονίστρια της ΝΕ ήταν στενότατη συνεργάτιδα. Και τα άλλα τοπικά στελέχη. Κάτω από τη μύτη τους έγιναν όλα, βούιξε ο τόπος, αλλά αυτοί δεν πήραν χαμπάρι τίποτα! Κι ας είχε στείλει επιστολή -όπως ο ίδιος δήλωσε- στο πολιτικό γραφείο του Γιωργάκη ο νεοφιλελεύθερος βουλευτής της ΝΔ Ν. Γεωργιάδης, που ουδείς τόλμησε να τον διαψεύσει.
 

Αυτά σε επίπεδο μικροπολιτικής. Γιατί σε επίπεδο πολιτικής αυτή η ιστορία έχει παρελθόν και μάλιστα πλούσιο. Από την εποχή της παντοδυναμίας του ακόμη το ΠΑΣΟΚ φρόντιζε να «μπουκώνει» με προεκλογικό παραδάκι τα διάφορα χουντικά απολειφάδια για να κατεβαίνουν στις εκλογές με ακροδεξιούς συνδυασμούς και να κόβουν ψήφους από τη ΝΔ.

Τώρα, βέβαια, συμμάχησε με τον Καρατζαφέρη σε τοπικό επίπεδο για να μαζέψει ψήφους, αλλά επί της ουσίας δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που έχει σημασία είναι η χωρίς αρχές πολιτική, το φλερτ με τις πιο μαύρες ακροδεξιές, εθνικιστικές και ρατσιστικές δυνάμεις.
 

ΥΓ: Ο Καρατζαφέρης, βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία να βγει ξανά στην επικαιρότητα, «παίζοντας» με το θέμα. Εβγαλε νέα ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι «ενώ πέρυσι έψαχναν με κάθε τρόπο για συνεργασίες, τώρα παριστάνουν τους έκπληκτους». Την έπεσε δε και στους δύο μονομάχους του δικομματισμού, υποστηρίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δίνει εξετάσεις στο Συνασπισμό, προκειμένου να ευοδωθεί το συνοικέσιο για τις εθνικές εκλογές και η ΝΔ παγιδεύεται στο παιχνίδι που της στήνουν». Πονηρός ο πολιτικός τυχοδιώκτης, αισθάνεται όπως το ψάρι στο νερό μέσα στο κλίμα που δημιουργήθηκε.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

Παρασκευή, 2.2.07
Επόμενο άρθρο

ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

Δευτέρα, 5.2.07

Σχετικά Αρθρα

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

Διεθνή 21 Οκτ 2025, 22:13

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

Πολιτική 21 Οκτ 2025, 08:43

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

Πολιτική 17 Οκτ 2025, 10:07

Οι νεοναζιστές ανοίγουν και καινούργια γραφεία – Μόνο το αντιφασιστικό κίνημα μπορεί να τους τσακίσει

Πολιτική 16 Οκτ 2025, 10:43

Ο Μητσοτάκης θέλει να βάλει το στρατό στην αστυνομική καταστολή!

Πολιτική 14 Οκτ 2025, 17:59
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Kαρανικομπουμπουκίαση

22 Οκτ 2025, 10:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

22 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Γερό χτύπημα στη δωσιλογική συμμορία του Αμπού Σαμπάμπ

21 Οκτ 2025, 23:04
Διεθνή

Στο τουρκοκυπριακό μόρφωμα κάνει κουμάντο ο Ερντογάν, όχι ο Ερχιουρμάν 

21 Οκτ 2025, 22:13
Υγεία

Αυτό είναι ταβάνι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο!

21 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

21 Οκτ 2025, 19:51
Κόντρες

Εχει ο Λε-Πα σχέση με τον ΟΠΕΚΕΠΕ;

21 Οκτ 2025, 11:55
Πολιτική

Παριστάνουν τους νομιμόφρονες οι νεοναζιστές στο δικαστήριο

21 Οκτ 2025, 08:43
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Οκτώβρη

21 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Νέο φρικτό σιωναζιστικό έγκλημα στη Γάζα (videos)

Βομβαρδισμοί αμάχων με πάνω από 44 νεκρούς, ανάμεσά τους πολλά παιδιά

20 Οκτ 2025, 19:29
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Οκτώβρη

Ημέρα για τον τραυλισμό.

Βατικανό: Εθνική γιορτή.

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα βετεράνων.

1944: Ο ΕΛΑΣ αρχίζει επιθέσεις με σκοπό τη διάλυση του ΕΔΕΣ στην Ηπειρο.

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

1977 : Μεγάλες διαδηλώσεις-επεισόδια σε εννιά ιταλικές πόλεις, βόμβες στα γραφεία της «Grundic» στο Μιλάνο, της «Volks Wagen» στη Βενετία, σε γερμανικό λεωφορείο (Μπολζάνο) και σε γραφεία της «Mercedes» (Μπρέσια και Νάπολι), πυρπολήσεις αυτοκινήτων, 24 τραυματίες, μετά τη δολοφονία των κρατούμενων της RAF..

1989: Βόμβα σκάει στα χέρια του ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας Μιχάλη Παυλή στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης όπου ο πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτακης επρόκειτο να συναντηθεί με εκπροσώπους «παραγωγικών τάξεων» του νησιού.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    17Ν
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Εφετείο 17Ν
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Ποιοι είμαστε
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Επικοινωνία
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Όροι χρήσης
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Ποιοι είμαστε
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Επικοινωνία
  • ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo