Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Μάρτη
  • Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες
  • Ο Κίμων πέθανε στην Κύπρο
  • Φρεγάτες και αεροπλάνα στην Κύπρο για βοήθεια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των αμερικανο-σιωνιστών
  • Ποινικοποιούν ξανά τη συνδικαλιστική δράση: Σε δίκη τρεις συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά
  • Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»«Ελευθεροτυπία» ίσον κιτρινισμός
Πολιτική

Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

«Ελευθεροτυπία» ίσον κιτρινισμός

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Μαρ 2007, 00:00
Η κόρη του Κίτσου εισέβαλε ως ταύρος εν υαλοπωλείω στο μαγαζί που πριν από τριάντα χρόνια έστησε ο πατέρας της και κατάφερε να το κάνει «μαγαζί γωνία», κατεδαφίζοντας με γοργούς ρυθμούς τα βασικά δομικά στοιχεία του οικοδομήματος. Δικό της είναι το μαγαζί, ό,τι θέλει το κάνει, όμως με μας δε μπορεί να παίζει. Κι όταν λέμε «εμάς» δεν αναφερόμαστε στενά στη δική μας συλλογικότητα, αλλά στον ευρύτερο επαναστατικό χώρο.
 
Εστησε μια νέα προβοκάτσια ενάντια στο Δημήτρη Κουφοντίνα και νομίζει ότι θα την αφήσουμε να περάσει έτσι. Φιλοξενήσαμε στο προηγούμενο φύλλο τη σκληρή πολιτική δήλωση με την οποία ο Κουφοντίνας απάντησε στις βρομιές του Μυλωνά, εντολοδόχου των Γιωτόπουλου-Τζωρτζάτου. Μια μέρα πριν (Παρασκευή) η δήλωση Κουφοντίνα (που στάλθηκε παντού από τη συνήγορό του) είχε δημοσιευτεί και στα «Νέα». Η κιτρινοφυλλάδα της Τεγοπούλου, αποδεικνύοντας ότι έχει αναλάβει εργολαβικά τη διεκπεραίωση της εκστρατείας κατασυκοφάντησης του Δ. Κουφοντίνα, την οποία ενορχηστρώνει ο Γιωτόπουλος, κρυπτόμενος πίσω από αχυρανθρώπους (κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομά τους), όχι μόνο έκοψε τη δήλωση Κουφοντίνα, αλλά αναπαρήγαγε τις αθλιότητες του Μυλωνά υιοθετώντας της με τον τίτλο που έβαλε στο ρεπορτάζ. Ο Κουφοντίνας απάντησε με μια ακόμα πιο σκληρή ανοιχτή επιστολή, η οποία φυσικά δε μπήκε στην «Ελευθεροτυπία». Μπήκε όμως στο «Πρώτο Θέμα» την Κυριακή (δημοσίευμα μιας ολόκληρης σελίδας), που τρίβει τα χέρια του καθώς η Τεγοπούλου κάνει τη μια γκέλα μετά την άλλη.
 
Προς τη νέα εκδότη της «Ελευθεροτυπίας»

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας δημοσιεύτηκε ρεπορτάζ από τη δίκη της 17Ν, υπό τον παραπλανητικό τίτλο «Ενοχη η σιωπή του Κουφοντίνα», την ώρα που είχατε στα χέρια σας απάντησή μου στις αθλιότητες του συνηγόρου των Γιωτόπουλου – Τζωρτζάτου εναντίον μου και δεν τη δημοσιεύσατε, όπως στοιχειώδεις αρχές ηθικής και δεοντολογίας επιβάλλουν.

Αν αυτό δεν αποτελεί κιτρινισμό, λογοκρισία και παραπλάνηση των αναγνωστών σας, τότε τι είναι;

Γνωρίζετε ως εφημερίδα, αλλά και σεις προσωπικά, γιατί μας έχετε κάνει την τιμή να παρευρεθείτε τον τελευταίο καιρό στη δίκη και να κάνετε κάποια εύστοχα σχόλια, ότι ο συγκεκριμένος συνήγορος «υπεράσπισης» ακολουθεί μια πρωτόγνωρη τακτική. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία των πολλών πολιτικών δικών που έχουν γίνει στη χώρα μας, αλλά και παγκόσμια, συνήγορος υπεράσπισης δεν καταδίκασε επανειλημμένα και με τόσο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς πολιτική οργάνωση.
Ποτέ δεν έβλαψε συγκατηγορούμενους για να σώσει τους δικούς του. Ποτέ δεν έφτασε και ξεπέρασε τα όρια κατάδοσης, «δείχνοντας» είτε συγκατηγορούμενους είτε άλλους, άσχετους, που ποτέ δεν κατηγορήθηκαν.

Ο Μυλωνάς, εντολοδόχος των Γιωτόπουλου – Τζωρτζάτου, με την παρουσία των εντολέων του και την έγκριση – αν όχι την υπαγόρευσή – τους, έφτασε χτες στο έσχατο σημείο αθλιότητας, αλλά και ρουφιανιάς, υποστηρίζοντας – στην προσπάθειά του να με σπιλώσει – ότι δήθεν συναλλάχτηκα για να σώσω τη γυναίκα και το παιδί μου! Εσείς, δημοσιεύοντας το ρεπορτάζ, χωρίς όμως τη δική μου απάντηση, την οποία έγκαιρα και με επιστολή της συνηγόρου μου είχατε στα χέρια σας, πήρατε καθαρά θέση στο πλευρό των λασπολόγων.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που το κάνετε αυτό. Αλλωστε, αποτελεί κοινό μυστικό, ότι εσείς χρηματοδοτείτε και εκδίδετε λαθρόβιο έντυπο, που έχει αναλάβει εργολαβικά την εκστρατεία σπίλωσης της Οργάνωσης και του κινήματος αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους.

Ζητώ να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή μου, μαζί με τη δήλωση απάντηση που σας έστειλα χτες και δεν τη δημοσιεύσατε.

Δημήτρης Κουφοντίνας
Φυλακές Κορυδαλλού, 16/3/2007
 
Ο Κουφοντίνας απάντησε. Καιρός να δώσει και το κίνημα αλληλεγγύης τη δική του απάντηση στους λασπολόγους, που πρέπει να είναι σκληρή.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

Θα μας πει κάποιος τι έγινε;
Επόμενο άρθρο

Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

Χαφιέδες και μαλάκες

Σχετικά Αρθρα

Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 23:16

Φρεγάτες και αεροπλάνα στην Κύπρο για βοήθεια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των αμερικανο-σιωνιστών

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 20:20

Εφετείο ΧΑ: Απόφαση (συνεχής ενημέρωση από τη δίκη)

Πολιτική 4 Μαρ 2026, 09:31

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

Πολιτική 3 Μαρ 2026, 05:39

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

Πολιτική 2 Μαρ 2026, 14:25

Το φάντασμα των υποκλοπών στέκεται πάλι μπροστά στον Μητσοτάκη

Πολιτική 27 Φεβ 2026, 19:54
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Μάρτη

5 Μαρ 2026, 00:01
Πολιτική

Eλαφρυντικά ζητούν οι θρασύδειλοι νεοναζιστές εγκληματίες

4 Μαρ 2026, 23:16
Κόντρες

Ο Κίμων πέθανε στην Κύπρο

4 Μαρ 2026, 21:52
Πολιτική

Φρεγάτες και αεροπλάνα στην Κύπρο για βοήθεια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των αμερικανο-σιωνιστών

4 Μαρ 2026, 20:20
Εργατικά

Ποινικοποιούν ξανά τη συνδικαλιστική δράση: Σε δίκη τρεις συνδικαλιστές της ΕΛΜΕ και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πειραιά

Μετά από μήνυση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά

4 Μαρ 2026, 18:02
Διεθνή

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας παραδέχεται ότι το Ιράν εξακολουθεί να διαθέτει τη στρατιωτική ισχύ του

Φουντώνει η ανησυχία στις ΗΠΑ για έναν πόλεμο που εξαπέλυσαν και δεν κερδίζουν

4 Μαρ 2026, 13:05
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Απόφαση (συνεχής ενημέρωση από τη δίκη)

4 Μαρ 2026, 09:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Μάρτη

4 Μαρ 2026, 00:01
Εργατικά

ΟΠΕΚΑ: Ωμή αδικία σε βάρος των πιο ευάλωτων με φόντο ένα ακόμα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης

3 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Το Ιράν αποκρούει αποτελεσματικά τους αμερικανο-σιωνιστές επιθετιστές

3 Μαρ 2026, 20:43
Διεθνή

H Χεζμπολά υπερασπίζεται (και πάλι) την ανεξαρτησία του Λιβάνου

Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση διέταξε το στρατό να μην συγκρουστεί με τους σιωναζιστές, αλλά να τους ανοίξει περάσματα

3 Μαρ 2026, 19:25
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έχασαν την υποστήριξη της αμερικάνικης «κοινής γνώμης»

3 Μαρ 2026, 12:11
Διεθνή

Ο ιρανικός λαός είναι ενωμένος στην απόφαση να υπερασπιστεί την πατρίδα του

Πήγαν για ρεπορτάζ-λαβράκι και κατέληξαν... στον κουβά

3 Μαρ 2026, 11:25
Πολιτική

Ολοι/ες αύριο (Τετάρτη, 4 Μάρτη, 9 πμ) στο Εφετείο – Θα ανακοινωθεί η απόφαση για την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία ΧΑ

Τι περιμένουμε από το Α' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων;

3 Μαρ 2026, 05:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Μάρτη

3 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Χεζμπολά απορρίπτει την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης να απαγορεύσει τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Αντίστασης

2 Μαρ 2026, 19:25
Παιδεία

Να ακυρωθεί το πολεμικό σεμινάριο του ΙΔΙΣ στο Πάντειο!

2 Μαρ 2026, 18:01
Διεθνή

Ψηλά τα χέρια, κρατάω μαγκούρα!

2 Μαρ 2026, 17:57
Παιδεία

Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: Μια ελίτ σχολή για λίγους και μια υποβάθμιση σπουδών για τους πολλούς

2 Μαρ 2026, 14:32
Πολιτική

Ο ακροδεξιός «αυτοφωράκιας» του Μητσοτάκη καλεί σε μέχρις εσχάτων στήριξη σιωναζιστών και αμερικανών ιμπεριαλιστών

2 Μαρ 2026, 14:25
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Μάρτη

1871: Γεννιέται η Ρόζα Λούξεμπουργκ.
1913: Δολοφονείται ο βασιλιάς Γεώργιος Α’ στη Θεσσαλονίκη.
1929: Τρεις εργάτες νεκροί και δέκα τραυματίες σε συγκρούσεις αστυνομίας και απεργών στην Ελευσίνα.
1951: Εκτελείται στη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Νίκος Νικηφορίδης για εσχάτη προδοσία (συγκέντρωνε υπογραφές για την ειρήνη).
1953: Πεθαίνει ο Ιωσήφ Στάλιν.
1978: Βόμβα ακροδεξιών στα γραφεία του περιοδικού “Αντί”.
1984: Οι βρετανοί ανθρακωρύχοι ξεκινούν απεργία που τελικά διήρκησε δώδεκα μήνες.
2000: Βόμβα στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας «Ακτωρ» στο Χαλάνδρι (Επαναστατικοί Πυρήνες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    17Ν
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Εφετείο 17Ν
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    ΕΛΑ
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Ποιοι είμαστε
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Επικοινωνία
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Όροι χρήσης
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Ποιοι είμαστε
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Επικοινωνία
  • Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Σε ρόλο προβοκάτορα η φυλλάδα της Τεγοπούλου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo