Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Ιούνη
  • Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών
  • Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ
  • «Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»
  • Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια
  • Σαν σήμερα 7 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δίπολα σπαρταριστά
Πολιτική

Δίπολα σπαρταριστά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Ιούν 2007, 00:00

Αρκετά πριν ο Μητσοτάκης κηρύξει (σχεδόν επίσημα) την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ως παππούς του πολιτικού συστήματος, είχαν ήδη σχηματιστεί τα δίπολα που θα κονταροχτυπηθούν για τα μάτια της ωραίας κάλπης.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το πρώτο δίπολο, με το νικητή να παίρνει ως έπαθλο την εξουσία. Ηδη άρχισαν το σκληρό ροκ και ποιος τους πιάνει. Εδώ μέχρι και ο Αλογοσκούφης είπε τον Γιωργάκη «κανακάρη του ξένου και ντόπιου κατεστημένου». Τι έχουν ακόμα να δουν τα μάτια μας και ν’ ακούσουν τ’ αυτιά μας. Πάντως, δεν πάμε για ντέρμπι. Αυτό το έχουν ξεχάσει ακόμα και τα φιλικά προς το ΠΑΣΟΚ μίντια. Στάνταρ άσος είναι το αποτέλεσμα κι αν θέλετε να τζογάρετε παίξτε στο σκορ. Με πόσες μονάδες διαφορά θα κερδίσει η ΝΔ;

ΚΚΕ-ΣΥΝ το δεύτερο δίπολο. Στάνταρ άσος κι εδώ, γιατί η διαφορά καλπικής κλάσης είναι μεγάλη. Λίγο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σκορ, το οποίο ενδεχομένως να οδηγήσει σε περιορισμένες αλλαγές στο ρόστερ των ομάδων. Ο αγώνας, πάντως, προδιαγράφεται και πάλι ανιαρός. Ολο τα ίδια και τα ίδια, όσο και αν ο ΣΥΝ προσπαθεί να κάνει ένα μικρό λίφτινγκ, μεταγγίζοντας λίγο περισσότερο «κόκκινο» στη μόστρα του, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Θα ‘χει πλάκα, πάντως, καθώς οι «κόκκινοι» εταίροι θα προσπαθούν να περάσουν ΣΥΡΙΖΑ από τις χοντροδεξιές θέσεις της ηγεσίας του ΣΥΝ. Χρειάζεται βιρτουοζιτέ για να καταφέρεις κάτι τέτοιο και επειδή οι παίχτες δεν το διαθέτουν, αναμένονται στραμπουλήγματα και άλλου τύπου τραυματισμοί.

ΛΑΟΣ-ΔΗΜ.ΑΝ ή Καρατζαφέρης-Παπαθεμελής το τρίτο δίπολο. Στάνταρ άσος και εδώ το αποτέλεσμα. Είναι σαν να πυγμαχούν ένας των βαρέων βαρών με έναν της κατηγορίας μύγας. Πόσους γύρους, όμως, θα αντέξει ο… μύγας; Αν καταφέρει ν’ αποφύγει τα χτυπήματα του χοντρού και του καταφέρει μερικά τσιμπηματάκια στα πλευρά, ο χοντρός θα μείνει εκτός νυμφώνος και ο άλλος χοντρός θα μαζέψει όλο το χαρτί.

Κι εκεί που θα περίμενε κανείς να τελειώσουμε με τα δίπολα, όλως αιφνιδίως μας προέκυψε και ένα τελευταίο, προερχόμενο από τους κόλπους της… ριζοσπαστικής αριστεράς. Δυο συγκεντρώσεις με το ίδιο περιεχόμενο έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα: πώς θα εκφραστεί εκλογικά η ριζοσπαστική αριστερά; Ελα μου ντε. Μιλάμε για μείζονος σημασίας -σχεδόν ιστορικής- ερώτημα. Για να εξομολογηθούμε την αμαρτία μας, δεν το πολυπαρακολουθήσαμε το θέμα, αλλά η σύντομη ενασχόλησή μας μ’ αυτό δεν στάθηκε ικανή να διαγνώσουμε τις διαφορές. Τι λέει η κάθε πλευρά, βρε αδερφέ. Δε μπορέσαμε να καταλάβουμε πώς, ας πούμε, τα βρίσκουν σε χώρους σχετικά προνομιακής παρέμβασης (όπως το φοιτητικό κίνημα) και δε μπορούν να τα βρουν σε γήπεδο που είναι χαμένοι από τα αποδυτήρια (εκτός αν θεωρήσουμε ότι ελάχιστες χιλιάδες ψήφοι έχουν ξεχωριστή σημασία, οπότε ο νικητής (οι νικητές καλύτερα) θα αποκτήσουν στρατηγικό πλεονέκτημα και θα πρέπει να τους αναγνωριστεί η ιδεολογικοπολιτική ηγεμονία.

Επίσης, δεν μπορούμε ακόμα να καταλάβουμε ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο της διεκδίκησης της ψήφου (ίσως να φταίει η μαρξιστικολενινιστική μας παιδεία και κουλτούρα). Ολοι θα σου πουν ότι πρωτίστως τους ενδιαφέρει η ζύμωση των ριζοσπαστικών, ανατρεπτικών, επαναστατικών και ό,τι άλλο θέλετε ιδεών και όχι οι ψήφοι. Τότε προς τι η διεκδίκηση των ψήφων πρωτίστως; (Και μη μας πει κανείς όχι, γιατί για χάρη της ψήφου χαλάνε φιλίες, συνεργασίες και συμμαχίες). Οποιος θέλει να παρέμβει στις εκλογές κάνοντας επαναστατική ζύμωση και ανοίγοντας μέτωπο στον αστισμό, επιλέγει τη γραμμή που θα κάνει διακριτή τη ρήξη με το πολιτικό σύστημα. Στις παρούσες συνθήκες, η γραμμή ρήξης μπορεί να συνοψιστεί μόνο στο «αποχή-άκυρο».

ΥΓ: Αν υλοποιηθεί τελικά το νεόκοπο ριζοσπαστικό μέτωπο Νο 2, έχει να πέσει πολύ γέλιο. Γιατί ο βασικός εταίρος (ΣΕΚ) έχει ένα πλούσιο παρελθόν ντούρου αντικαπιταλισμού. Ας πούμε, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με Μπουτάρη (ναι, τον γνωστό βιομήχανο κρασιών και μπίρας) και κατέληξε στο δεύτερο γύρο με Αράπογλου, διότι «θέλουμε την ήττα των υποψηφίων της ΝΔ και θα την επιβάλουμε έστω χρησιμοποιώντας τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στο δεύτερο γύρο». Ευτυχώς για σας, παιδιά, που οι βουλευτικές εκλογές δεν έχουν δεύτερο γύρο…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔικομματική ένταση με υβρεολόγιο
Επόμενο άρθρο Σκάνδαλα και ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Σχετικά Αρθρα

Υποκλοπές-παρακολουθήσεις: Ενα ζόμπι που κυνηγάει τον Μητσοτάκη

Πολιτική 6 Ιούν 2026, 08:50

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

Οικονομία 5 Ιούν 2026, 18:52

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

Πολιτική 4 Ιούν 2026, 22:06

Λειτουργούν βρόμικα κυκλώματα στο δικαστικό μηχανισμό;

Μια επιστολή στο TVXS που έμεινε αναπάντητη απ' αυτούς που «φωτογραφίζει»

Πολιτική 4 Ιούν 2026, 14:36

Θα μας φέρει και αμερικάνικα πυρηνικά όπλα ο Μητσοτάκης;

Πολιτική 4 Ιούν 2026, 12:32

Εμπρός ΕΛΑΣ για τη μαρμίτα: Kαι οι μυστικές υπηρεσίες με τον Αλέξη

Από την ΕΛΑΣ της μπατσαρίας στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα

Πολιτική 3 Ιούν 2026, 13:44
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

7 Ιούν 2026, 11:15
Διεθνή

Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ

7 Ιούν 2026, 09:34
Διεθνή

«Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»

7 Ιούν 2026, 08:40
Παιδεία

Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια

7 Ιούν 2026, 07:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

H Παλαιστίνη «εισέβαλε» ορμητικά και στη Biennale

6 Ιούν 2026, 11:18
Διεθνή

Τι έρχεται μετά την καταστροφή της Γάζας; Μια απάντηση στον Γκιντεόν Λεβί

6 Ιούν 2026, 10:22
Πολιτική

Υποκλοπές-παρακολουθήσεις: Ενα ζόμπι που κυνηγάει τον Μητσοτάκη

6 Ιούν 2026, 08:50
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

6 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

5 Ιούν 2026, 20:26
Διεθνή

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

5 Ιούν 2026, 19:30
Οικονομία

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

5 Ιούν 2026, 18:52
Αγροτικά

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

5 Ιούν 2026, 10:17
Διεθνή

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

5 Ιούν 2026, 08:37
Διεθνή

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

5 Ιούν 2026, 07:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

4 Ιούν 2026, 23:01
Πολιτική

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

4 Ιούν 2026, 22:06
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

Ημέρα κατά των εγκεφαλικών όγκων.

Ημέρα ωκεανών.

1949: Το FBI εκδίδει λίστα κομμουνιστών, μεταξύ των οποίων και πολλοί καλλιτέχνες.

1952: Αναχωρούν για την Κορέα τετρακόσιοι έλληνες στρατιώτες.

1963: Ιδρύεται το κίνημα νεολαίας «Γρηγόρης Λαμπράκης».

1989: Δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί συνδεδεμένοι έτσι ώστε να μη γίνει έκρηξη στέλνονται μέσα σε φακέλους στους δημοσιογράφους Δ. Ρίζο στον «Ελεύθερο Τύπο» και Κυριάκο Διακογιάννη στην «Αυριανή» ως προειδοποίηση (ΕΛΑ).

2000: Εκτελείται ο βρετανός στρατιωτικός ακόλουθος Στίβεν Σόντερς (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo