Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη
  • Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη
  • ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!
  • «Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια
  • Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη
  • Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Αλλάζουν οι ισορροπίες σε Δεξιά και Ακροδεξιά
Πολιτική

Αλλάζουν οι ισορροπίες σε Δεξιά και Ακροδεξιά

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Ιαν 2019, 00:00

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Μ αυτό το σλόγκαν εγκαινίασε ο Καμμένος τη νέα περίοδό του, εκτός συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και με το «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια» στην πρώτη γραμμή. Ηδη, ο ανεξαρτητοποιηθείς από το λεβεντοκόμμα Φωκάς έσπευσε να ενταχθεί στο κόμμα Καμμένου, εξασφαλίζοντας στον τελευταίο το στάτους του πολιτικού αρχηγού, καθώς ακόμα κι αν του φύγει ένας από τη σημερινή κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, θα του μείνει ο ελάχιστος αριθμός των πέντε.

Εσπευσμένα ο Μιχαλολιά-κος ανακοίνωσε ότι επανεντάσσει στην κοινοβουλευτική ομάδα των νεοναζιστών τον Μπαρμπαρούση, με το επιχείρημα ότι «η υπόθεση που προκάλεσε τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα δεν έχει τελεσιδικήσει -ως εκ τούτου διαθέτει ένα τεκμήριο αθωότητας-, καθώς και ότι η επίμαχη δήλωσή του έχει πλήρως ανασκευαστεί και καταδικαστεί». Πρόκειται, φυσικά, για σοφιστεία, αφού το βασικό επιχείρημα, το «τεκμήριο αθωότητας», ίσχυε από την πρώτη στιγμή.

Οταν ο Μπαρμπαρούσης καλούσε το στρατό να κάνει πραξικόπημα και να συλλάβει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών, ώστε να σταματήσει «η προδοσία της Μακεδονίας», δεν εξέφραζε προσωπικές απόψεις. Γι' αυτό και τον καταχειροκρότησαν οι παρόντες χρυσαυγίτες, ενώ ο Κασιδιάρης (εκτός Βουλής) εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία του στα όσα είχε πει ο Μπαρμπαρούσης. Ο Μιχαλολιάκος αναγκάστηκε να τον διαγράψει υποκριτικά. Ακούγοντας, όμως, τις φήμες περί «γενικής περιόδου μεταγραφών» (οι φήμες έλεγαν ότι και πρώην χρυσαυγίτες διαπραγματεύονταν με τον Καμμένο για ένταξη στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ) και ενόψει του γεγονότος ότι το νεοναζιστικό μόρφωμα διέρχεται κρίση, ο Μιχαλολιάκος έσπευσε να επανεντάξει τον Μπαρμπαρούση στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ, για να δώσει μια εικόνα ενότητας (πρέπει να τονωθεί το καταρρακωμένο ηθικό των χρυσαυγιτών) και για να κλείσει το δρόμο σε «παράπλευρες κινήσεις».

Η «ανεξαρτητοποίηση» του Καμμένου από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει τις ισορροπίες, όχι μόνο στην Ακροδεξιά αλλά και στη Δεξιά. Ο Καμμένος έχει τα μέσα για να κινήσει ένα μηχανισμό προπαγάνδας και όσο θα επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ τόσο θα βρίσκει προβολή από τα μεγάλα ΜΜΕ. Μ' αυτόν τον τρόπο δε θα στριμώξει μόνο τα διάφορα ακροδεξιά μορφώματα (Βελόπουλος, Κρανιδιώτης και σία), που δεν έχουν τη δική του εμβέλεια, ούτε μπορούν να «πουλήσουν» στη μιντιακή πιάτσα όσα μπορεί να «πουλήσει» αυτός, αλλά και τη ΝΔ. Αν ο Καμμένος πιάσει το 3% και μπει στη Βουλή, αυτό θα το έχει καταφέρει σε βάρος της ΝΔ, στερώντας της πολύτιμες ψήφους.

Φυσικά, ο Καμμένος δε θα συνεχίσει από εδώ και πέρα μόνο με αντι-ΝΔ γραμμή. Θα κάνει κεντρικό στοιχείο της προπαγάνδας του τη «Μακεδονία μας», κατηγορώντας τον Τσίπρα για «προδοσία» και τον Μητσοτάκη για «συνεργασία στην προδοσία». Και με το δικό του τρόπο (συνωμοσιολογία, επιθέσεις επί προσωπικού κτλ.) θα επιχειρήσει να ξαναφτιάξει εκείνο το μείγμα που τον κρατούσε στον αφρό της αστικής πολιτικής εδώ και δεκαετίες. Το αν θα τα καταφέρει μένει να αποδειχτεί, όμως μια ζημιά θα την κάνει.

Δείγματα γραφής ο Καμμένος έδωσε από την πρώτη κιόλας τηλεοπτική του συνέντευξη (στη Ζαχαρέα στο STAR), λίγες ώρες μετά την παράδοση του υπουργείου κι ενώ υποτίθεται πως βρίσκεται ακόμα σε κλίμα «φιλικού διαζυγίου» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Mπορεί για τον Τσίπρα να διάλεξε τα λόγια του («Ο κ. Τσίπρας ήταν πάντα ειλικρινής σε μένα, αλλά είχε υποχρέωση να μην δώσει καρέκλα σε αυτούς που φεύγουν από μένα»), επιτέθηκε όμως στον Βούτση και τον Φίλη. Ειδικά η επίθεσή του στον Βούτση αποτελεί προανάκρουσμα για επέκτασή του σε νέα πεδία:  «Κατά καιρούς ο κ. Βούτσης μου είχε επιτεθεί. Είχαμε διαφωνήσει για την υπόθεση Κουφοντίνα και τις άδειές του. Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί κάποιοι να τον υποδέχονται έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας». Αναφερόταν στον γιο του Βούτση, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτός δεν έχει καμιά πολιτική σχέση με τον πατέρα του. Μπορούμε, λοιπόν, να φανταστούμε τι θα ακολουθήσει αν κάποιος συριζαίος επιτεθεί στον Καμμένο. Και περιττεύει να σημειώσουμε ότι για τις άδειες του Δημήτρη Κουφοντίνα ούτε ο Καμμένος έχει αρμοδιότητα ούτε ο Βούτσης. Ο μύλος του Καμμένου, όμως, όλα τ' αλέθει για να φτιάξει το γνωστό πολτό με τον οποίο πολιτεύεται.

«Αυτή την κυβέρνηση εγώ τη γέννησα και την κράτησα μαζί με τον Τσίπρα, κρατώντας ένα πολύ ιδιαίτερο υπουργείο. Ελεγαν θα καταργηθούν οι παρελάσεις και οι εικόνες, οι παρελάσεις διπλασιάστηκαν και οι εικόνες μπήκαν στο εθνόσημο, δεν έγιναν αυτά», είπε ο Καμμένος, αναφερόμενος στην κυβερνητική θητεία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ο Τσίπρας θέλησε να δώσει «βελούδινο» χαρακτήρα στο διαζύγιο και ξεπροβόδισε τον Καμμένο με τα καλύτερα λόγια (μέχρι και αναντικατάστατο τον χαρακτήρισε) και οργανώνει σιγά-σιγά την αντεπίθεσή του, η οποία θα περιλαμβάνει και αντι-ΣΥΡΙΖΑ στοιχεία. Δεν μπορεί να απευθυνθεί διαφορετικά στο ακροδεξιό ακροατήριο. Θα έχει μπόλικες «Πρέσπες» ο λόγος του Καμμένου, αλλά και στοιχεία εθνικισμού, ορθοδοξίας και κοινωνικού συντηρητισμού. Ο Καμμένος θα  ισχυρίζεται ότι αυτός υπήρξε το ανάχωμα στην «έξαλλη αριστεροσύνη» του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το έλεγε και όσο ήταν στην κυβέρνηση (με κάπως κομψό τρόπο), πλέον όμως δεν έχει καμιά ανάγκη την κομψότητα. Οι συριζαίοι θα υποστούν τις συνέπειες της συνεργασίας τους, αλλά μάλλον το έχουν προεξοφλήσει αυτό. Είναι το αναγκαίο κακό που θα υποστούν λόγω της σταθερής κυβερνητικής πλειοψηφίας που επί τετραετία είχαν εξασφαλίσει.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕκαναν την ανάγκη φιλοτιμία
Επόμενο άρθρο «Επαγγελματισμός» από Αποστολάκη

Σχετικά Αρθρα

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

Πολιτική 7 Σεπ 2026, 19:12

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 13:38

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

Πολιτική 4 Σεπ 2026, 10:29

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 21:23

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

Πολιτική 3 Σεπ 2026, 11:40

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

Πολιτική 2 Σεπ 2026, 12:57
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

8 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέες σιωναζιστικές απειλές για εκδίωξη όλων των Παλαιστίνιων από τη Γάζα και για ολοκληρωτικό πόλεμο στη Δυτική Οχθη

7 Σεπ 2026, 19:50
Πολιτική

ΚΥΠατζής έκανε μήνυση επειδή τον παρακολουθούσαν με το Predator!

7 Σεπ 2026, 19:12
Οικονομία

«Κουμπαράς» που υμνεί τον πλούτο και οικτίρει τη φτώχεια

7 Σεπ 2026, 14:37
Πολιτισμός

Δεν ξεχνούν την Παλαιστίνη

7 Σεπ 2026, 11:19
Κόντρες

Φανταστείτε να μην είχαν καλή προσωπική σχέση

7 Σεπ 2026, 10:13
Διεθνή

Η Δυτική Oχθη αντιμέτωπη με έναν αγώνα για την ίδια της την ύπαρξη

7 Σεπ 2026, 05:50
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Σεπτέμβρη

7 Σεπ 2026, 00:01
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Σεπτέμβρη

Ημέρα φιλολογίας.

Ημέρα φυσικοθεραπείας.

Γουινέα Μπισάου: Ημέρα ανεξαρτησίας (1974).

Ανδόρα: Εθνική γιορτή.

Ουγκάντα: Ημέρα δημοκρατίας (1967).

Νότια Κορέα: Ημέρα ευχαριστιών.

1934: Η Κου Κλουξ Κλαν ανακοινώνει ότι τάσσεται υπέρ των ναζί.

1943: Συνθηκολόγηση Ιταλίας, αφοπλισμός της μεραρχίας Πινερόλο από τον ΕΛΑΣ.

1944: Εκτελείται από Γερμανούς στο Δαφνί η αρχηγός της αντιστασιακής οργάνωσης «Μπουμπουλίνα» Λέλα Καραγιάννη μαζί με άλλες έξι γυναίκες και 65 άντρες.

1946: Δημοψήφισμα στη Βουλγαρία διώχνει τον βασιλιά και ανακηρύσσει δημοκρατία.

1947: Ιδρύεται η CIA.

1962: Αγροτικές ταραχές στο Ξηρόμερο (Αγρίνιο) με ένα διαδηλωτή νεκρό και ένα παιδί τραυματισμένο από αδέσποτη σφαίρα.

1974: Συλλαμβάνονται οι Κούρτσιο και Φραντσεσκίνι (Ερυθρές Ταξιαρχίες).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo