Σε κλίμα όμοιο με της προηγούμενης συνεδρίασης διεξήχθη και η σημερινή στο τρομοδικείο του Κορυδαλλού. Εκτός από την, κατά τ’ άλλα βαρετή, διαδικασία των εγγράφων, ενδιαφέρον παρουσίασε η ανάγνωση, κατόπιν ένταξης στη δικογραφία ως αναγνωστέων, εκθέσεων προηγούμενων δικαστηρίων για την ίδια οργάνωση, με σκοπό τη συγκριτική επισκόπηση των ευρημάτων–πειστηρίων, κυρίως αναφορικά με βιολογικό υλικό που βρέθηκε στα διάφορα σπίτια που ερευνήθηκαν. Αυτό έγινε βάσει του άρθρου 364 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, που αναφέρει ότι μπορεί το δικαστήριο, αν το κρίνει απαραίτητο, να αναγνώσει έγγραφα προηγούμενων ποινικών δικών που έχουν εκδώσει αμετάκλητη δικαστική απόφαση.
Η συνήγορος Α. Παπαρρούσου τόνισε ότι αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση προσπαθεί να «περάσει» κι ο νέος νόμος που βρίσκεται στα σκαριά από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Το να επιτρέπεται η σύγκριση DNA, μέσω της αποθήκευσης του γενετικού τύπου στην τράπεζα της Αντιτρομοκρατικής.
«Ατυπα, οι συγκρίσεις DNA γίνονται εδώ και καιρό. Χρειάζονταν ένα νόμο, όμως, για να έχουν νομική κάλυψη. Αρα, μέχρι σήμερα όσες συγκρίσεις βιολογικού υλικού έχουν γίνει είναι παράνομες και παράτυπες. Οπως και οι συγκεκριμένες που διαβάζουμε σήμερα».
Οι Ο. Οικονομίδου και Γ. Τσάκαλος, με αφορμή έγγραφα που αφορούσαν μη ταυτοποιημένο βιολογικό υλικό, σχολίασαν ότι θα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι στοιχεία είναι αυτά που προσκομίζονται, γιατί μπορεί αυτό το δικαστήριο να μην τα χρησιμοποιήσει, αυτό δεν αποκλείει μελλοντική χρήση τους για πολιτική δίωξη αναρχικών. Ωστόσο, εισαγγελέας και πρόεδρος απαντούσαν στα σχόλια κατηγορούμενων και συνηγόρων «καθησυχαστικά». «Ολα τα στοιχεία αξιολογούνται από το δικαστήριο», «βιολογικό υλικό “ορφανό” από μόνο του δε λέει και τίποτα» και άλλα τέτοια.
«Καλείστε με τμήματα και μίγματα DNA να βγάλετε συμπεράσματα», δήλωσε τέλος ο συνήγορος Σωτηρίου.
Η συνεδρίαση έληξε χωρίς να ολοκληρωθεί ούτε αυτή τη φορά η διαδικασία των εγγράφων, όπως επιθυμούσε διακαώς η έδρα. Η επόμενη ορίστηκε για τις 16 Απρίλη.