Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό
  • Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών
  • Σαν σήμερα 19 Απρίλη
  • Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ
  • Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»3η Δίκη Σ.Π.Φ.»Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 50ή συνεδρίαση, Δευτέρα 20.5.2013
3η Δίκη Σ.Π.Φ.

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 50ή συνεδρίαση, Δευτέρα 20.5.2013

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Μάι 2013, 00:00

Στη συνεδρίαση κατέθεσαν τρεις υπάλληλοι εταιριών κούριερ και μία υπάλληλος της γαλλικής πρεσβείας. Καμιά από τις μάρτυρες δεν εισέφερε κάτι που μπορεί να αξιοποιηθεί ποινικά από το τρομοδικείο, ενώ οι δύο υπάλληλοι στις οποίες επιδείχτηκαν φωτογραφίες δεν αναγνώρισαν κανέναν από τους αποστολείς των βομβοδεμάτων.

Μετά την καθιερωμένη ανάγνωση του απουσιολόγιου από την πρόεδρο του τρομοδικείου και μια διακοπή προκειμένου να έρθουν μερικοί από τους απόντες συνηγόρους, υπέβαλαν ερωτήσεις στον αντιτρομοκρατικάριο Π. Μπαγατέλα οι Γ. Καραγιαννίδης, Κ. Σακκάς, Α. Μητρούσιας και Χ. Τσάκαλος, ενώ παρεμβάσεις έκαναν οι συνήγοροι Δ. Κατσαρής, Α. Παπαρρούσου, Φρ. Ραγκούσης, και Σ. Φυτράκης. Ετσι, «ζωήρεψε» η ακροαματική διαδικασία, αλλιώς θα είχαμε μία ακόμη ρουτινιάρικη συνεδρίαση.

Ο Π. Μπαγατέλας στριμώχτηκε αρκετές φορές από τις ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν. Από τη δύσκολη θέση ανέλαβε να τον βγάζει –όπως έχει καθιερωθεί- η πρόεδρος, πότε διακόπτοντας τον Χ. Τσάκαλο και πότε απευθύνοντας ερωτήσεις στους άλλους τρεις κατηγορούμενος για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους (για τα οποία έχουν τοποθετηθεί ευθαρσώς και με απόλυτη σαφήνεια). Ο Μπαγατέλας στις δύο προδικαστικές καταθέσεις του είχε αναφερθεί μόνο στην επιχείρηση σύλληψης των Α. Μητρούσια και Κ. Σακκά, την οποία είχε παρουσιάσει ως «επιχείρηση έρευνας ατόμων υπόπτων για τρομοκρατία». Στην πολυήμερη κατάθεσή του στο τρομοδικείο επένδυσε αυτές τις καταθέσεις με την συμμετοχή του και σε άλλες παρακολουθήσεις (των Γ. Καραγιαννίδη, Κ. Σακκά και ενός αγνώστου, που στη συνέχεια παρουσιάστηκε ως ο Τ. Θεοφίλου).

Ο Γ. Καραγιαννίδης ρώτησε τον ασφαλίτη γύρω από την υποτιθέμενη παρακολούθησή του στο ΚΤΕΛ Αγρινίου. Του ζήτησε να περιγράψει χαρακτηριστικά της τότε εμφάνισής του, τον ρώτησε πώς κίνησε την περιέργειά του και τον παρακολουθούσε στο ΚΤΕΛ μαζί με ένα άγνωστο άτομο, αφού δεν τον γνώριζε. Η περιγραφή του Μπαγατέλα ήταν της πλάκας, ενώ η απάντησή του, ότι το αστυνομικό του ένστικτο τον οδήγησε να παρακολουθήσει τις κινήσεις δύο αγνώστων σ’ αυτόν ατόμων, προκάλεσε γέλιο. Οταν ο Γ. Καραγιαννίδης τον ρώτησε πόσο χρονικό διάστημα έμεινε στο ΚΤΕΛ Αγρινίου, ο Μπαγατέλας απάντησε ότι έμεινε μόνο μια ώρα! Κατά τη γνώμη μας, αποδείχτηκε ότι ο Μπαγατέλας δεν είχε πάει στο ΚΤΕΛ Αγρινίου και κατέθεσε ψευδή γεγονότα, προκειμένου να ενοχοποιήσει τόσο τον Γ. Καραγιαννίδη όσο και τον Τ. Θεοφίλου ως μέλη της ΣΠΦ. Επιπλέον δε, να ενοχοποιήσει τον Τ. Θεοφίλου ως μέλος της ομάδας των Γ. Καραγιαννίδη, Κ. Σακκά και Α. Μητρούσια.

Ο Κ. Σακκάς με την εξέταση του Μπαγατάλα απέδειξε, ότι τα όπλα που βρήκε στο σάκο που μετέφερε ο Α. Μητρούσιας ήταν συσκευασμένα με τέτοιο τρόπο που δεν προορίζονταν για άμεση χρήση και ότι η ιστορία με τον Τ. Θεοφίλου είναι ψέμα. Ζήτησε και αυτός (το ίδιο είχε κάνει ο Γ. Καραγιαννίδης) να κληθεί ως μάρτυρας ο τότε διοικητής της Αντιτρομοκρατικής Τζωίτης. Το συγκεκριμένο αίτημα έχει υποβληθεί εδώ και καιρό και έχουν επιφυλαχθεί ο μεν εισαγγελέας να προτείνει, το δε τρομοδικείο να αποφασίσει. Οι συνήγοροι υπεράσπισης Δ. Κατσαρής και Φρ. Ραγκούσης υπενθύμισαν το αίτημα να κληθεί ο Τζωίτης και ζήτησαν από το τρομοδικείο να αποφασίσει. Εισαγγελέας και πρόεδρος επιφυλάχτηκαν για τη συνεδρίαση της Τετάρτης 22 Μάη. Ο Χ. Τσάκαλος θύμισε στον εισαγγελέα Σ. Μπάγια την άποψη που διατύπωσε στην προηγούμενη συνεδρίαση (τώρα που τα πράγματα είναι ζεστά, ρωτήστε τον) και απαίτησε από το δικαστήριο να κληθεί τώρα ο Τζωίτης.

Ο Κ. Σακκάς αποκάλυψε ακόμη, ότι από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους όλοι οι μπάτσοι -και ήταν πολλοί- είχαν προτεταμένα τα όπλα τους, εκθέτοντας έτσι τον Μπαγατέλα, που κατέθεσε ότι είχαν αποστολή να κάνουν έρευνα και όχι σύλληψη. Ο Α. Μητρούσιας δήλωσε ότι, αν αυτά που λέει ο Μπαγατέλας για το ΚΤΕΛ Αγρινίου είχαν βάση, τότε η Αντιτρομοκρατική θα είχε προσκομίσει στη δικογραφία το βίντεο από τις κάμερες, κάτι που δεν έγινε όμως.

Τελευταίος υπέβαλε ερωτήσεις ο Χ. Τσάκαλος, δηλώνοντας εισαγωγικά, ότι με τις ερωτήσεις του θέλει να καταδείξει πώς λειτουργεί η Αντιτρομοκρατική. Δήλωσε, ακόμη, ότι είναι προσβλητικό για τους αναρχικούς να θεωρούνται «διευθυντές». Με τις ερωτήσεις του ο Μπαγατέλας στριμώχτηκε, η δε πρόεδρος παρενέβαινε με σκοπό να τον βγάλει από το αδιέξοδο. Ο Χ. Τσάκαλος επεσήμανε στην πρόεδρο ότι δεν μπορεί να συνεχίζει αυτή την τακτική και απαίτησε να τον αφήσει να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις του. Υπογράμμισε ότι μια σύλληψη για απλή οπλοκατοχή παρουσιάστηκε από την Αντιτρομοκρατική και τα παπαγαλάκια της σαν σημαντική σύλληψη μελών της ΣΠΦ και έκλεισε τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι αγωνιστές αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωσή τους.

Ο Σ. Φυτράκης αναφέρθηκε στην πρακτική της Αντιτρομοκρατικής και των δικαστικών αρχών να εμφανίζουν αυτούς που συλλαμβάνονται για διάφορες υποθέσεις (π.χ. ληστειών) ως μέλη της ΣΠΦ. Η Α. Παπαρρούσου επεσήμανε ότι τόσο τα μέλη της ΣΠΦ όσο και οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση. Οι τρεις έχουν πάρει θέση για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, σημείωσε η συνήγορος, και αυτή η οπλοκατοχή δεν μπορεί να αναβαθμιστεί σε διακεκριμένη. Καυτηρίασε, δε, την πρακτική της προέδρου να διακόπτει και να τους ζητά να πάρουν θέση, προφασιζόμενη άγνοια. Τέλος, ενημέρωσε την πρόεδρο του τρομοδικείου, ότι στις 10 Ιούνη αρχίζει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μια δίκη κατά του Τ. Θεοφίλου, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμπεται και ο εντολέας της Α. Μητρούσιας. Ετσι, υπάρχει ο κίνδυνος το δικαστήριο αυτό να εκδώσει απόφαση πολύ πριν το παρόν τρομοδικείο εκδώσει τη δική του.

Τέλος, ο Μ. Νικολόπουλος κατήγγειλε την πρακτική της Αντιτρομοκρατικής να βαφτίζει μέλη της ΣΠΦ όλους τους συλλαμβανόμενους αναρχικούς και υπογράμμισε ότι μέλη της οργάνωσης είναι οι 10 που έχουν συλληφθεί.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Τετάρτη 22 Μάη.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕφεδρεία της αστικής τάξης
Επόμενο άρθρο Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – 51η συνεδρίαση, Τετάρτη 22.5.2013

Σχετικά Αρθρα

3η δίκη Χαλανδρίου: Κουρέλιασαν τη νομοθεσία τους!

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 28 Ιούν 2016, 00:00

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις, Πέμπτη 9.1.2015

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 9 Ιαν 2015, 00:00

Προκλητικές ποινές στην 3η δίκη της ΣΠΦ

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 29 Δεκ 2014, 17:35

3η δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις, Πέμπτη 18.12.14

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 18 Δεκ 2014, 00:00

3η δίκη ΣΠΦ – πακέτο με άλλες υποθέσεις

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 2 Δεκ 2014, 00:00

Νέα δίκη ΣΠΦ, πακέτο με άλλες υποθέσεις – Πέμπτη 30.10.14, Αγόρευση Φραγκίσκου Ραγκούση

3η Δίκη Σ.Π.Φ. 31 Οκτ 2014, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
Καταστολή

Εισβολή δυνάμεων καταστολής στη Φιλοσοφική του ΕΚΠΑ – Εκαναν ρημαδιό φοιτητικά στέκια

Στόχος ένα αποστειρωμένο πανεπιστήμιο

17 Απρ 2026, 10:47
Εργατικά

Χρύσα Χοτζόγλου: ‘Η θα απαντήσει ο κλάδος ή θα πάμε στην πρώτη μετά τη χούντα απόλυση εκπαιδευτικού για συνδικαλιστική παρέμβαση

Δήλωση ενόψει της δεύτερης τρομοκρατικής παραπομπής της στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που θα γνωμοδοτήσει για τη συνέχιση ή μη της αργίας

17 Απρ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Απρίλη

17 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: Οσο μιλάς τόσο επιβαρύνεις τη θέση του Μητσοτάκη

16 Απρ 2026, 22:48
Διεθνή

Ανακοινώθηκε δεκαήμερη εκεχειρία στον Λίβανο

Οι σιωναζιστές εντολοδόχοι έσπευσαν να υπακούσουν στην αμερικάνικη διαταγή

16 Απρ 2026, 20:35
Διεθνή

«Εντελώς ανεξέλεγκτος»: Πρώην διοικητής της CIA ζητά το ξήλωμα του «επικίνδυνου» Τραμπ

16 Απρ 2026, 14:33
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Το Ισραήλ και η εξίσωση πολέμου και εκεχειρίας με τον Λίβανο

16 Απρ 2026, 12:45
Διεθνή

Κράτος παρίας το Ισραήλ για τις ΗΠΑ – Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ-Μελόνι

Μετά τις 7 Οκτώβρη του 2023, τίποτα δεν είναι όπως παλιά

16 Απρ 2026, 10:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

Ημέρα φιλελληνισμού.

Βενεζουέλα: Ημέρα Ινδιάνων.

Σιέρα Λεόνε: Ημέρα δημοκρατίας (1971).

1931: Χωροφύλακες επιτίθενται σε αγρότες που τους παίρνουν τα όπλα και απελευθερώνουν συλληφθέντες στο Μεταλλικό Κιλκίς, ένοπλες συγκρούσεις με πολλούς τραυματίες.

1969: Βόμβα της ΔΑ στην οδό Αιόλου (Αθήνα).

1972: Ανατίναξη προτομής του Μεταξά στη Νίκαια από την ΑΑΑ.

1980: Συλλαμβάνεται στην Καβάλα η Ιταλίδα Ροσάνα Ματιούσι, μέλος των Ερυθρών Ταξιαρχιών.

1991: Εκρηξη βόμβας στα χέρια Παλαιστίνιου στο κέντρο της Πάτρας, επτά νεκροί.

1995: Παγιδευμένο αυτοκίνητο με 450 κιλά εκρηκτικά εκρήγνυται σε ομοσπονδιακό κτήριο της πόλης Οκλαχόμα (ΗΠΑ), 196 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo