Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 9 Ιούνη
  • Αναζωπύρωση των κρουσμάτων ευλογιάς στην ελληνική κτηνοτροφία
  • Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»
  • Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων
  • Σαν σήμερα 8 Ιούνη
  • Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτικές Δίκες»ΕΛΑ»Πρώτη Δίκη ΕΛΑ»1/4/2004
Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

23η συνεδρίαση

1/4/2004

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Απρ 2004, 00:00
Σταθερή στις απόψεις της παρέμεινε η Μαίρη Μπόση και στη δεύτερη μέρα της κατάθεσής της.
Και βέβαια, αξία για το δικαστήριο δεν έχουν οι θεωρητικές απόψεις της Μπόση για την «τρομοκρατία» γενικά, αλλά συγκεκριμένα στοιχεία που εισέφερε στη διαδικασία.
 
Για την Μπόση, λοιπόν, δεν ισχύει η θεωρία των «συγκοινωνούντων δοχείων», που ανακατεύει όλες τις οργανώσεις ένοπλης επαναστατικής βίας και τις θεωρεί ένα πράγμα. Αυτό το στοιχειοθέτησε αναλυτικά, αναφερόμενη στον πολιτικό λόγο των οργανώσεων, αλλά και στις διαφορές στην τακτική τους.
 
 Ηταν μάλιστα σαφής στο ότι ΕΛΑ και 1η Μάη ήταν διαφορετικές οργανώσεις πριν τη συνένωσή τους, που –κατά τη Μπόση- σηματοδότησε αλλαγή στην τακτική του ΕΛΑ. Υπήρξε επίσης σαφής στο ότι ο ΕΛΑ σταμάτησε τη δράση του το 1995. Αυτό είναι γνωστό σε όλους, είπε, και η κατάθεσή της έχει ιδιαίτερη αξία, διότι μέχρι το 1996 ήταν μέλος του επιστημονικού συμβούλιου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ασχολούνταν με αυτό το θέμα. 
 
Οταν δε ρωτήθηκε αν ο ΕΛΑ θα μπορούσε να είχε κρύψει υλικό και να συνεχίσει τη δράση του, απάντησε ότι αυτό θεωρητικά θα μπορούσε να συμβεί, όμως οι διωκτικές αρχές δεν έχουν δώσει κανένα στοιχείο που να πιστοποιεί ότι υπήρχε πρόθεση συνέχισης της δράσης του ΕΛΑ. Σε ό,τι δε αφορά τη φράση «Ο αγώνας συνεχίζεται», με την οποία έκλεινε η τελευταία προκήρυξη του ΕΛΑ, είπε πως αυτή θα μπορούσε να σημαίνει συμμετοχή σε κοινωνικούς αγώνες και όχι κατ’ ανάγκη συνέχιση της ένοπλης δράσης. 
 
Σε ό,τι αφορά τα αρχεία της Στάζι κατέθεσε ότι κατ’ επανάληψη το επιστημονικό συμβούλιο ζήτησε ενημέρωση από την ομάδα των αστυνομικών στην οποία προΐστατο ο Διώτης, όμως ποτέ δεν τους ενημέρωσαν και πάντα τους απαντούσαν ότι τα στοιχεία ήταν ελλιπή.
 
 Οταν ο αναπληρωτής πρόεδρος Μάμαλης τη ρώτησε πώς εξηγεί την επί οχταετία καθυστέρηση στις συλλήψεις, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι είναι εύλογο το παράπονο των κατηγορούμενων, ότι τα αρχεία της Στάζι έχουν μηδενική αποδεικτική αξία, η Μπόση απάντησε ότι και η ίδια έχει θέσει το ίδιο ρώτημα και το εξέφρασε και από τα ΜΜΕ. Από τη μέρα που ο Βαλυράκης τα έστειλε στη Δικαιοσύνη, το 1996, έμεινε με το αναπάντητο ερώτημα, γιατί δεν εκκαθαριζόταν η υπόθεση, είτε με συλλήψεις και παραπομπές, είτε με σταμάτημα της παραφιλολογίας που ενέπλεκε ανθρώπους. 
 
Οταν ο ίδιος δικαστής ρώτησε αν θυμάται μήπως ο Παπαθεμελής σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε περί πολιτικών εκτιμήσεων και όχι μέσων ικανών για το σχηματισμό δικανικής πεποίθησης, απάντησε ότι δεν θυμάται. Σε ό,τι αφορά την αποπομπή Παπαθεμελή υπήρξε και πάλι σαφής: έφυγε για τους χειρισμούς του στη διάρκεια των αγροτικών μπλόκων. 
 
Οταν η πρόεδρος τη ρώτησε μήπως τα όσα έλεγε ο Παπαθεμελής ήταν προϊόν πικρίας, δεν το απέκλεισε. Το μόνο που απέκλεισε ήταν η πιθανότητα να διώχτηκε ο Παπαθεμελής για να μη συνεχιστούν οι έρευνες για την τρομοκρατία.
 
 Οταν ο Χ. Τσιγαρίδας τη ρώτησε να εκτιμήσει μήπως κάποιοι άλλοι παράγοντες έσπρωχναν σε αποπροσανατολισμό των ερευνών για την τρομοκρατία (θυμίζοντας το έργο του Τσεβά, με τις συλλήψεις της Φιλίνη και άλλων έξι, καθ’ υπόδειξη της Νικολούλη, και την προετοιμασία της σύλληψης της Μελίνας και του Τρίτση και τη συνεργασία με τον Κρυστάλλη, τον Ζήση και άλλους της ίδιας ποιότητας), απάντησε ότι εκείνο που συνέβαινε ήταν η μη σωστή συνεργασία των διάφορων υπηρεσιών που δεν οδηγούσε σε αποτελεσματικότητα. 
 
Κατηγορηματικά αρνητική ήταν η απάντηση της Μπόση σε ερωτήματα του Κ. Αγαπίου αν τον γνωρίζει ή αν έχει οποιαδήποτε γνώση, άμεση ή έμμεση, γι’ αυτά που κατηγορείται. Οταν ο Κ. Αγαπίου τη ρώτησε πώς κρίνει το ότι το όνομά του ήταν στη λίστα των 251 από το 1993 και οι αρχές δεν βρήκαν τίποτα σε βάρος του, απάντησε πως θεωρεί ότι πρέπει η ιστορία αυτή να κλείσει με την απόφαση του δικαστήριου.
 
 Η κατάθεση της Μπόση ήταν χρήσιμη για πολλούς λόγους. Εδωσε τη χαριστική βολή στις ψευδολογίες του Ζήση, αλλά και στη θεωρία περί της χρησιμότητας των λεγόμενων αρχείων της Στάζι. Κονιορτοποίησε τα όσα βγαίνει εδώ και χρόνια και λέει στα ΜΜΕ ο Παπαθεμελής. Απέδειξε –με τη λογική των διωκτικών μηχανισμών και όχι με τη δική μας λογική και σ’ αυτό συνίσταται η χρησιμότητά της- ότι η θεωρία των «συγκοινωνούντων δοχείων» δεν ευσταθεί, δεν μπορεί να αντέξει σε μια στοιχειώδη ανάλυση του φαινόμενου της ένοπλης δράσης. Υποστήριξε ότι ο ΕΛΑ τερμάτισε τη δράση του το 1995 και στήριξε αυτή την άποψη με μια ανάλυση που δεν μπορεί να μην πάρει υπόψη του το δικαστήριο, αν στοιχειωδώς θέλει να δείξει ότι αναζητά την αλήθεια.
 
 Ουσιαστικά, η κατάθεση Μπόση στήριξε αυτά που υποστηρίζει ο Χ. Τσιγαρίδας σχετικά με τη δράση του ΕΛΑ, και συνολικά η υπεράσπιση για τα κωλόχαρτα της Στάζι. 
 
Αξιοσημείωτη ήταν η παρέμβαση του εισαγγελέα Πατσή, που ζήτησε από τη Μπόση να ανασκευάσει όσα γράφει στο βιβλίο της για την τρομοκρατική φασιστική οργάνωση ΜΑΒΗ, γιατί όλα ήταν μια προβοκάτσια των Αλβανών. Βλέπετε, ο Πατσής συνέταξε την πρόταση προς το Συμβούλιο Εφετών για την απαλλαγή των ΜΑΒΗτών και το ‘χει απωθημένο.
 
 Αυτή, όμως, είναι μια άλλη ιστορία, που πιστεύουμε ότι τα παιδιά του «Ιού» θα την ξετινάξουν πολύ καλύτερα από εμάς.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

23η συνεδρίαση

31/3/2004
Επόμενο άρθρο

23η συνεδρίαση

2/4/2004

Σχετικά Αρθρα

32η συνεδρίαση

23/4/2004

Πρώτη Δίκη ΕΛΑ 23 Απρ 2004, 00:00

31η συνεδρίαση

22/4/2004

Πρώτη Δίκη ΕΛΑ 22 Απρ 2004, 00:00

31η συνεδρίαση

21/4/2004

Πρώτη Δίκη ΕΛΑ 21 Απρ 2004, 00:00

30ή συνεδρίαση

20/4/2004

Πρώτη Δίκη ΕΛΑ 20 Απρ 2004, 00:00

29η συνεδρίαση

19/4/2004

Πρώτη Δίκη ΕΛΑ 19 Απρ 2004, 00:00

28η συνεδρίαση

16/4/2004

Πρώτη Δίκη ΕΛΑ 16 Απρ 2004, 00:00
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

9 Ιούν 2025, 00:01
Αγροτικά

Αναζωπύρωση των κρουσμάτων ευλογιάς στην ελληνική κτηνοτροφία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα εντεταλμένα όργανά της «πνίγουν» την αλήθεια

8 Ιούν 2025, 21:13
Πολιτισμός

Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»

8 Ιούν 2025, 19:03
Αγροτικά

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων

8 Ιούν 2025, 06:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2025, 00:01
Εργατικά

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών

Παράνομη εντολή να κληθεί εκπαιδευτικός για εξηγήσεις, επειδή συμμετείχε σε νόμιμη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ!

7 Ιούν 2025, 09:37
Πολιτική

Χωρίς αρχές αλισβερίσι για μια πρόταση που θα απορριφθεί

7 Ιούν 2025, 08:48
Πολιτική

Προκαλούν κιόλας τα σιωναζίδια

7 Ιούν 2025, 05:58
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τουλάχιστον πέντε νεκροί σιωναζιστές στρατιώτες

Και αρκετοί τραυματίες

6 Ιούν 2025, 18:37
Διεθνή

Η ένοπλη Αντίσταση στη Γάζα στηρίζει τον διπλωματικό πόλεμο που γίνεται στη Ντόχα

6 Ιούν 2025, 12:19
Κόντρες

Οι όμορφες σχέσεις όμορφα καίγονται

6 Ιούν 2025, 09:36
Οικονομία

Το μεγάλο φαγοπότι των απευθείας αναθέσεων

6 Ιούν 2025, 06:30
Εργατικά

Δημοτική αρχή Ηλιόπουλης: «Σκάσε και σκάβε»…

6 Ιούν 2025, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2025, 00:01
Uncategorized

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

5 Ιούν 2025, 08:43
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οι φοιτητές απαίτησαν τη διακοπή της συνεργασίας με το Ισραήλ

5 Ιούν 2025, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2025, 00:01
Παιδεία

Απίστευτο τρολάρισμα των υποψηφίων με θέμα «δημιουργικότητα και σχολείο»

4 Ιούν 2025, 21:04
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

1963: Παραιτείται ο Καραμανλής από την πρωθυπουργία μετά τη ρήξη του με το παλάτι.

1967: Συλλαμβάνονται εννιά κάτοικοι των χωριών Σέλλια και Σουρή Χανίων “ενώ επραγματοποίουν παράνομον κομμουνιστικήν συγκέντρωσιν”.

1969: Συλλαμβάνεται ο δραπέτης Αλέξανδρος Παναγούλης μετά από κατάδοση των Π. Περδικάρη και Δ. Πατίτσα σε διαμέρισμα (Πάτμου 51) στα Πατήσια).

1972: Παραπέμπονται στο Στρατοδικείο επτά μέλη της οργάνωσης “Κίνημα 20ής Οκτώβρη“.

1997: Τερματίζεται η βρετανική κυριαρχία στο Χονγκ Κονγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 23η συνεδρίαση

    17Ν
    • 23η συνεδρίαση

      Εφετείο 17Ν
  • 23η συνεδρίαση

    ΕΛΑ
    • 23η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • 23η συνεδρίαση

      Εφετείο ΕΛΑ
    • 23η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • 23η συνεδρίαση

    Επαναστατικός Αγώνας
    • 23η συνεδρίαση

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • 23η συνεδρίαση

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • 23η συνεδρίαση

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • 23η συνεδρίαση

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 23η συνεδρίαση

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 23η συνεδρίαση

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 23η συνεδρίαση

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • 23η συνεδρίαση

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • 23η συνεδρίαση

      23η συνεδρίαση

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • 23η συνεδρίαση

      23η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • 23η συνεδρίαση

      23η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • 23η συνεδρίαση

      23η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • 23η συνεδρίαση

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • 23η συνεδρίαση

    23η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 23η συνεδρίαση

    23η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 23η συνεδρίαση

    23η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης
  • 23η συνεδρίαση

    23η συνεδρίαση

    Ποιοι είμαστε
  • 23η συνεδρίαση

    23η συνεδρίαση

    Επικοινωνία
  • 23η συνεδρίαση

    23η συνεδρίαση

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo