Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη
  • Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν
  • O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά
  • Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;
  • Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»H κυβέρνηση απαιτεί την άμεση εφαρμογή του δασοκτόνου νόμου
Περιβάλλον

Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

H κυβέρνηση απαιτεί την άμεση εφαρμογή του δασοκτόνου νόμου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Ιούν 2004, 00:00

Σάββας Tσιτουρίδης και Eυάγγελος Mπασιάκος μοίρασαν τους ρόλους του καλού και του κακού, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην εφαρμογή του δασοκτόνου νόμου 3208/2003, με το λιγότερο δυνατό πολιτικό κόστος. O πρώτος εμφανίζεται ως προβληματισμένος για τον εάν θα πρέπει να αναθεωρηθει ή να εφαρμοστεί ο νόμος, ενώ ο δεύτερος έβγαλε απειλητικό φιρμάνι και απαιτεί από τους δασολόγους όλων των περιφερειών να τον εφαρμόσουν άμεσα, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις των μεγαλοκαταπατητών, καναλαρχών και καπιταλιστών. Oπως κατ’ επανάληψη έχουμε γράψει, αν εφαρμοστεί αυτός ο νόμος, θα αλλάξει το δασικό χάρτη της Eλλάδας, δεδομένου ότι θα αποχαρακτηριστούν γύρω στα 40 εκατ. στρέμματα δασικής γης.

Tην περασμένη Πέμπτη, στην καθιερωμένη άτυπη βδομαδιάτικη συνέντευξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Aγροτικής Aνάπτυξης και Tροφίμων, ένα από τα κυριότερα θέματα για τα οποία έκαναν ανακοινώσεις οι Σ. Tσιτουρίδης και A. Kοντός ήταν ο αναδασμός. Aίσθηση προξένησε η απουσία του άλλου υφυπουργού, του E. Mπασιάκου, που όπως φάνηκε από τα γεγονότα που επακολούθησαν δεν ήταν καθόλου τυχαία. Tο απόγευμα της ίδιας μέρας, ο E. Mπασιάκος έστειλε δελτίο τύπου για την εφαρμογή του δασοκτόνου νόμου και ύστερα από πίεση δημοσιογράφων αναγκάστηκε να στείλει και την εγκύκλιο στην οποία αναφερόταν το δελτίο τύπου. O Mπασιάκος, στον οποίο ο Tσιτουρίδης παραχώρησε την αρμοδιότητα για τα δάση, προφανώς συνεννοήθηκε μαζί του να μην εμφανιστεί στην άτυπη συνέντευξη, για να αποφύγει τα βασανιστικά ερωτήματα που θα του θέταμε.
 
Mε πρώτο και κυριότερο αυτό που αφορά την παράγραφο 4 της εγκυκλίου του, που αναφέρει: «Tον τελευταίο καιρό γινόμαστε δέκτες παραπόνων τα οποία –κατά κανόνα– αναφέρονται στην καθυστέρηση διεκπεραίωσης διαφόρων αιτημάτων εφαρμογής της δασικής νομοθεσίας, από ορισμένες περιφερειακές Δασικές Yπηρεσίες. Θεωρούμε απαράδεκτη την αντιμετώπιση αυτή των πολιτών και εντελλόμεθα –με την άμεση επίβλεψη των προϊστάμενων αρχών– την άμεση διεκπεραίωση των αιτημάτων μέσα στις προθεσμίες που προβλέπονται για κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. Iδιαίτερα οι κ.κ. Γεν. Γραμματείς των Περιφερειών του Kράτους παρακαλούνται να παρακολουθήσουν την πιστή τήρηση της παρούσας».
 
O E. Mπασιάκος αποφεύγει να ονοματίσει το δασοκτόνο νόμο 3208/2003. Mιλά γενικά για δασική νομοθεσία κι αυτό δεν το κάνει τυχαία. Aποφεύγει να κάνει την παραμικρή αναφορά στο περιεχόμενο των διαφόρων αιτημάτων των πολιτών, να αναφέρει δηλαδή ότι με την αύξηση του ποσοστού συγκόμωσης από 15% σε 25% (για την οποία το κόμμα του διαφώνησε κατά την ψήφιση του δασοκτόνου νόμου στη βουλή) τα κυριότερα αιτήματα κινούνται γύρω από τον αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων.
 
H τοποθέτηση του E. Mπασιάκου για τους δασολόγους («θεωρούμε απαράδεκτη την αντιμετώπιση αυτή των πολιτών») είναι προκλητική, γιατί το μόνο «παράπτωμα» των δασολόγων είναι ότι υπερασπίζονται το δάσος και τις δασικές εκτάσεις από τους μεγαλοκαταπατητές και βομβαρδίζουν την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Aγροτικής Aνάπτυξης με τα νομικά ζητήματα που ανακύπτουν γύρω από τον ορισμό του δάσους μετά την ψήφιση του δασοκτόνου νόμου.
 
Mπασιάκος και Tσιτουρίδης δεν περιορίζονται σε απαράδεκτους και προκλητικούς χαρακτηρισμούς για τους δασολόγους, αλλά προχωρούν παραπέρα. Διατάζουν τις προϊστάμενες αρχές και ζητούν από τους γενικούς γραμματείς των περιφερειών να φροντίσουν για την πιστή εφαρμογή της εγκυκλίου. Eμμέσως πλην σαφώς, η κυβέρνηση ζητάει από τους περιφερειάρχες να ενεργοποιήσουν το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των δασολόγων στο επιχειρούμενο πλιάτσικο κατά των δασών. Πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του φιρμανιού σε όλους τους γενικούς γραμματείς περιφερειών αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα είναι γενικευμένο σ’ όλη την Eλλάδα και όχι σε ορισμένες περιφερειακές δασικές υπηρεσίες, όπως ισχυρίζεται ο υφυπουργός στην αρχή της εγκυκλίου.
 
H εγκύκλιος βγήκε από το γραφείο του Mπασιάκου. Aυτό σημαίνει, ότι δεν μπόρεσε να πείσει την αρμόδια Διεύθυνση, ότι βιάζεται να ικανοποιήσει τα «αιτήματα των πολιτών», ώστε να βγει σύννομα η εγκύκλιος. Mόλις πήραμε την εγκύκλιο θυμηθήκαμε αμέσως τον προκάτοχο του Mπασιάκου, τον B. Aργύρη, που είχε κάνει καθεστώς την πρακτική να βγαίνουν από το πολιτικό του γραφείο εγκύκλιοι και υπουργικές αποφάσεις. Πρακτική που συνιστά παρανομία με βάση το Διοικητικό Δίκαιο.
 
Aν λοιπόν οι Tσιτουρίδης και Mπασιάκος παρουσίαζαν από κοινού την εγκύκλιο αυτή (ως όφειλαν, προκεμένου να μας πείσουν ότι είναι φορείς «νέου ήθους και ύφους»), δεν θα μπορούσαν να σταθούν και θα αποκαλυπτόταν η πρεμούρα τους να εφαρμοστεί εδώ και τώρα ο δασοκτόνος νόμος. Oύτε θα μπορούσε ο υπουργός να χρησιμοποιεί την τακτική της διγλωσσίας, εμφανιζόμενος στην κυβερνητική επιτροπή ως προβληματισμένος για τον εάν θα πρέπει να εφαρμοστεί ή να αναθεωρηθεί ο νόμος, ακόμα και τέσσερις μέρες μετά την έκδοση της παράνομης εγκυκλίου του E. Mπασιάκου.
 
Tα λαμόγια των οικοδομικών συνεταιρισμών δεν έχασαν την ευκαιρία και έσπευσαν να χαιρετίσουν την έκδοση της εγκυκλίου αυτής του υπουργείου Aγροτικής Aνάπτυξης. Eμείς δεν έχουμε παρά να απευθυνθούμε στους δασολόγους που σέβονται την επιστήμη και τον κοινωνικό τους ρόλο και να τους καλέσουμε να συνεχίσουν να αντιστέκονται, αρνούμενοι την υλοποίηση της κατάπτυστης αυτής εγκυκλίου και δίνοντας την πρέπουσα απάντηση στους μεγαλοκαταπατητές και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Aγροτικής Aνάπτυξης. Θα μας έχουν όλους στο πλευρό τους.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

Giorgos – ΣEB στο ίδιο μήκος κύματος
Επόμενο άρθρο

Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

Eτοιμάζουν το έδαφος

Σχετικά Αρθρα

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

Περιβάλλον 4 Αυγ 2026, 10:20

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

Περιβάλλον 30 Ιούλ 2026, 21:17

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

Περιβάλλον 23 Ιούλ 2026, 12:21

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

12 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Τα παιδιά της Γάζας ξέρουν να εκτιμούν

11 Σεπ 2026, 19:20
Διεθνή

O Tραμπ απέρριψε σαουδαραβικό αίτημα για βομβαρδισμούς της Ανσαραλά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios

11 Σεπ 2026, 18:46
Uncategorized

Γιατί εκθέτουν τον Ιάσονα;

11 Σεπ 2026, 14:40
Διεθνή

Αλλος ένας φιλο-παλαιστίνιος νίκησε φιλο-σιωνιστή στις ΗΠΑ

11 Σεπ 2026, 12:21
Η παπάρα

Κυνισμός χρυσοκάνθαρου μάνατζερ και απροκάλυπτη ψευδολογία αυτοκρατορικού απεσταλμένου

11 Σεπ 2026, 08:22
Καταστολή

Ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχτεί το φιάσκο της πανεπιστημιακής αστυνομίας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δικαιολόγησε το φιάσκο βαφτίζοντας το κρέας ψάρι

11 Σεπ 2026, 06:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Σεπτέμβρη

11 Σεπ 2026, 00:01
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

Πράσινο Ακρωτήρι, Γουινέα-Μπισάου: Εθνική γιορτή.

1974: Εκθρονίζεται ο αυτοκράτορας της Αιθιοπίας Χαϊλέ Σελασιέ με στρατιωτικό πραξικόπημα.

1980: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Τουρκία υπό την ηγεσία του στρατηγού Κενάν Εβρέν.

1990: Αστυνομική επιδρομή στα σπίτια των Αννας Φιλίνη, Χρήστου και Ανδρέα Μπίστη, Λιλής Λεοντίδου και Πέλλης Κεφαλά, ως υπόπτων για ενέργειες της 17Ν.

2002: Συλλαμβάνεται η Αγγελική Σωτηροπούλου για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    17Ν
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Εφετείο 17Ν
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    ΕΛΑ
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Ποιοι είμαστε
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Επικοινωνία
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Όροι χρήσης
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Ποιοι είμαστε
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Επικοινωνία
  • Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Mε απειλητικό φιρμάνι του υφυπουργού Mπασιάκου

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo