Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Ιούλη
  • Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;
  • Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;
  • Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού
  • Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος
  • Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Ολα έγιναν όπως έπρεπε!
Περιβάλλον

Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Ολα έγιναν όπως έπρεπε!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιούν 2015, 00:00

Οπως μας πληροφόρησε το ΥΠΑΠΕΝ με δελτίο Τύπου, «σωρεία παραβάσεων διαπίστωσαν οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος στη μονάδα ανακύκλωσης του Ασπρόπυργου, όπου εκδηλώθηκε η  πρόσφατη πυρκαγιά» και ζητούν «την ανάκληση της Απόφασης Εγκρισης Περιβαλλοντικών Ορων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής» γι’ αυτή τη μονάδα. Και τι έκαναν οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος για να προλάβουν το κακό; Εκαναν ελέγχους στη συγκεκριμένη μονάδα (και όχι μόνο) ή το καθήκον τους είναι να κάνουν ελέγχους κατόπιν εορτής, μετά δηλαδή από κάποια οικολογική καταστροφή; Και κάτι ακόμη: δεν προκύπτουν ευθύνες για εκείνους που έδωσαν την άδεια στην επιχείρηση του Λαζόπουλου;

Ρητορικά είναι, βέβαια, τα ερωτήματα. Oλα αυτά τα σώματα είτε διευκολύνουν τους καπιταλιστές στην ασύδοτη δράση τους είτε υπάρχουν για να λειτουργούν ως στάχτη στα μάτια της κοινωνικής πλειοψηφίας. Ο Ασπρόπυργος, η Ελευσίνα και η γύρω περιοχή, όπου κατοικούν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, εργατικές οικογένειες στην πλειοψηφία τους, έχουν μετατραπεί σε σκουπιδαποθήκη και σε έναν τεράστιο δοκιμαστικό σωλήνα χημικών αντιδράσεων. Ποτέ οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες δεν έδρασαν προς όφελος της φτωχολογιάς που κατοικεί σ’ αυτές τις περιοχές, ποτέ δεν έσφιξαν τα λουριά στους καπιταλιστές, ώστε να τηρούν τουλάχιστον τα στοιχειώδη που προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία. Τα όργανα του νόμου είναι πάντοτε με τους καπιταλιστές. Κατόπιν εορτής, βέβαια, αφού ο κοσμάκης έχει υποστεί τη ζημιά, παίρνουν κάποια μέτρα σε βάρος των καπιταλιστών, γιατί το κράτος πρέπει να συντηρήσει την ψευδαίσθηση ουδετερότητάς του έναντι των ταξικών συμφερόντων και η λαϊκή οργή πρέπει να κατασιγαστεί. Μετά, ακολουθούν όλα το συνήθη δρόμο της απόλυτης αυθαιρεσίας των καπιταλιστών και της απόλυτης αδιαφορίας (και συνενοχής) των κρατικών ελεγκτικών οργάνων.

 Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκ των υστέρων παρέμβαση των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος ήταν απαραίτητη και για να κουκουλωθεί το μπάχαλο της επιχείρησης κατάσβεσης, που κράτησε μια βδομάδα και οδήγησε σε αλληλοκατηγορίες κυβερνητικών στελεχών. Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ι. Τσιρώνης έριξε ευθύνες στη Δούρου, για το μισό εκατομμύριο που χρωστάει η Περιφέρεια σε εργολάβο χωματουργικών εργασιών, με αποτέλεσμα να μην μεταφέρεται χώμα που η Πυροσβεστική θεωρούσε απαραίτητο για την καταστολή της φωτιάς. «Μου ομολόγησαν ότι δεν πληρώθηκε ο εργολάβος, ούτε για το χώμα, ούτε για τα μηχανήματα» δήλωσε ο Τσιρώνης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Η Περιφέρεια απάντησε με δήλωση της υπεύθυνης Πολιτικής Προστασίας Ι. Τσούπρα, διαψεύδοντας τον αναπληρωτή υπουργό και καμαρώνοντας ότι πλήρωσε 40.000 ευρώ «για να συνδράμει την Πυροσβεστική με υδροφόρες και ειδικά μηχανήματα».

Το μπάχαλο ανέλαβε να συμμαζέψει ο Λαφαζάνης που απεφάνθη ότι το έργο της κατάσβεσης εξελίχθηκε όπως έπρεπε και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Πέρα από τις δηλώσεις που έκανε προσωπικά, ζήτησε να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ και της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους, αδειάζοντας τον Τσιρώνη: «Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο του Ασπροπύργου, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες, που ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή, των συναρμόδιων κρατικών υπηρεσιών, των γειτονικών Δήμων, ειδικότερα της Περιφέρειας Αττικής και πρώτα απ’ όλα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και παρά τις μεγάλες δυσκολίες του εγχειρήματος, έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάσβεσής της».

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ποταμίσιου Αμυρά, ο Λαφαζάνης υποστήριξε ότι «βεβαίως ήταν μια τραγωδία», αλλά «μπορούμε να πούμε με ικανοποίηση, θα έλεγα, ότι πολύ γρήγορα μια δύσκολη πυρκαγιά σε καταστάσεις άκρως αντίξοες και πρωτότυπες, θα έλεγα, μέσα σε λίγες μέρες μπόρεσε να κατασβεστεί πλήρως»!

Οταν ένας υπουργός κουκουλώνει μ’ αυτό τον απροκάλυπτα προκλητικό τρόπο ένα μπάχαλο, που άφησε μια φωτιά να δηλητηριάζει επί μια βδομάδα τη μισή Αττική, αρνούμενος ν’ αναλάβει την πολιτική ευθύνη γι’ αυτό, μπορούμε να φανταστούμε πώς αυτός θα συμπεριφερθεί σε σημαντικότερα ζητήματα. 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Νομικό πραξικόπημα από το ΣτΕ
Επόμενο άρθρο

Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Η κυρία Καράρ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
Διεθνή

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

4 Ιούλ 2026, 09:26
Διεθνή

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

4 Ιούλ 2026, 08:39
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
Διεθνή

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

2 Ιούλ 2026, 21:01
Διεθνή

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

2 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
Κόντρες

Τώρα με το app ποιος τους πιάνει

2 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

Βενεζουέλα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1811).

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα εθνικής ενότητας – ειρήνης.

1932: Πραξικόπημα Σαλαζάρ στην Πορτογαλία, εγκαθίδρυση δικτατορίας (ως το 1974).

1975: 32 βασανιστές της δικτατορίας παραπέμπονται σε στρατοδικείο.

1988: Βόμβες στον πρώτο όροφο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και στον ημιόροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΕΡΠΑ (ΕΛΑ).

1994: Επιστρέφει ο Γιάσερ Αραφάτ στη Δυτική Οχθη μετά από 27 χρόνια εξορίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    17Ν
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Εφετείο 17Ν
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    ΕΛΑ
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Ποιοι είμαστε
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Επικοινωνία
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Όροι χρήσης
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Ποιοι είμαστε
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Επικοινωνία
  • Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Λαφαζάνης για την τοξική πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo