Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική
  • JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
  • Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ
  • Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς
  • Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα
  • Σαν σήμερα 16 Αυγούστου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Κυβέρνηση-υπηρέτης ασύδοτων καπιταλιστών
Περιβάλλον

Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

Κυβέρνηση-υπηρέτης ασύδοτων καπιταλιστών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Σεπ 2017, 00:00

Οι εφοπλιστές, μικροί και μεγάλοι, έχουν αποδείξει εδώ και πολλές δεκαετίες ότι είναι αδίστακτοι γκάνγκστερ. Και οι αστικές κυβερνήσεις έχουν αποδείξει, επίσης εδώ και πολλές δεκαετίες, ότι αποτελούν ταπεινές θεραπαινίδες αυτών των αδίστακτων καπιταλιστών, που δεν αρκούνται στα πρωτοφανή προνόμια που απολαμβάνουν, αλλά αδιαφορούν για την τήρηση ακόμα και των στοιχειωδέστερων κανόνων ασφάλειας, είτε αυτοί αφορούν το προσωπικό (είναι γνωστά τα εγκλήματα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος), είτε τους επιβάτες (ας θυμηθούμε το «Σαμίνα» με τους 81 νεκρούς), είτε το περιβάλλον.
 
Ηρθε και η σειρά του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στη δίνη ενός εφοπλιστικού εγκλήματος, που μπορεί να μην έχει κοστίσει ανθρώπινες ζωές, προκάλεσε όμως μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή στον Σαρωνικό, πάνω που είχε αρχίσει να ξαναζωντανεύει τα τελευταία χρόνια. Οι χειρισμοί της σημερινής κυβέρνησης δε διαφέρουν σε τίποτα απ' αυτούς των προηγούμενων κυβερνήσεων, τις οποίες κάθε φορά στηλίτευε με δριμύτητα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόνοι ψεμάτων για να καθησυχαστεί η «κοινή γνώμη», συγκάλυψη των αιτίων, συγκάλυψη της πλήρους ανυπαρξίας μηχανισμού άμεσης παρέμβασης σε τέτοιες περιπτώσεις. Και κερασάκι στην τούρτα η «υπόθεση Κουρουμπλή», μια ακόμα πολιτική αθλιότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
Πριν από οτιδήποτε άλλο, να στηλιτεύσουμε τον αμοραλισμό και την υποκρισία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που συναγωνίζονται σε καταγγελίες ενάντια στην κυβέρνηση, λες και ξεχάσαμε τα δικά τους. Λες και ξεχάσαμε το έγκλημα του «Σαμίνα» (που δεν οδήγησε ούτε καν στην παραίτηση του υπουργού) ή το κρουαζιερόπλοιο «Sea Diamond», που παραμένει ακόμα στο βυθό της Καλντέρας στη Σαντορίνη.
 
Τα γεγονότα είναι εξαιρετικά απλά για όποιον δεν καταπίνει αμάσητη την κυβερνητική προπαγάνδα. Σ' ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου κυκλοφορούν δεκάδες υπερήλικα σαπάκια που κάνουν μεταφορές πετρελαίου, τροφοδοτούν πλοία, κάνουν λαθρεμπόριο. Ουδείς ενδιαφέρθηκε ποτέ για τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η κατάσταση. Η κερδοσκοπία (νόμιμη και παράνομη) είναι πάνω απ' όλα.
 
Με δεδομένη αυτή την πραγματικότητα και εν γνώσει των κινδύνων που εγκυμονεί, δεν υπάρχει ένας στοιχειώδης μηχανισμός άμεσης επέμβασης, ώστε να μπορούν οι ζημιές από τέτοια «ατυχήματα» να αντιμετωπίζονται άμεσα. Ενα από τα πολλά σαπάκια βυθίστηκε (ή το βύθισαν) σε λιγότερο από μισή ώρα, με μπουνάτσα, χωρίς να υπάρξει παρέμβαση σωτηρίας του. Αποδείχτηκε πως ενώ το σαπάκι ήταν φορτωμένο, μόνο δύο από τα έντεκα μέλη του πληρώματος επέβαιναν (σώθηκαν την τελευταία στιγμή από ρυμουλκό). Κι ενώ ήξεραν ότι είναι φορτωμένο με πετρέλαιο, κινήθηκαν μετά από μια μέρα, αφού πρώτα φρόντισαν, με ανακοίνωση του ΥΕΝ που εκδόθηκε 13 ώρες μετά το ναυάγιο, να διαβεβαιώσουν ότι όλα τα πιστοποιητικά του πλοίου είχαν ελεγχθεί και βρέθηκαν εντάξει (το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να πουν ότι δεν υπάρχει κυβερνητική ευθύνη)!
 
Διαβεβαίωναν ότι το βυθισμένο πλοίο έχει στεγανοποιηθεί, αλλά η εκροή πετρελαίου αυξανόταν. Διαβεβαίωναν ότι έχουν ελέγξει πλήρως την πετρελαιοκηλίδα και δε θα υπάρξει παραπέρα πρόβλημα, την ώρα που το πετρέλαιο κόντευε να φτάσει στο Σούνιο. Κι όταν έφτασε μέχρι τη Γλυφάδα, είπαν ότι φταίνε οι… θαλασσινοί άνεμοι (σχολή έφτιαξε ο Πολύδωρας με τον «στρατηγό άνεμο»). Και τώρα που υπάρχει κινητοποίηση (ζήτησαν με καθυστέρηση και τη συνδρομή της ΕΕ που έστειλε κατάλληλο σκάφος) και η πετρελαιοκηλίδα αναμένεται να εξαφανιστεί από την επιφάνεια της θάλασσας, διαβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε, ενώ οι επιστήμονες λένε πως το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται στο βυθό, όπου έχουν κατακαθήσει συμπυκνωμένα πετρελαιοειδή που θα εξοντώνουν για καιρό τη θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα.
 
Θέλετε να δείτε το «άρωμα» της ανάπτυξής τους; Πηγαίνετε μια βόλτα στον Πειραιά και εισπνεύστε τη μπόχα από την πετρελαιοκηλίδα. Με τον ίδιο τρόπο καταστρέφουν δάση, αρχαιολογικούς χώρους, τοπία φυσικής ομορφιάς, παραδίνοντάς τα στο κεφάλαιο που αδιαφορεί για τα πάντα εκτός από το κέρδος και μάλιστα το μέγιστο κέρδος. Αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα έχει δράστες. Είναι το αδίστακτο εφοπλιστικό κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις που του κάνουν πλάτες. Είναι η πολιτική της σκληρής λιτότητας που κάνει οικονομία στην αντιμετώπιση τέτοιου είδους περιβαλλοντικών κρίσεων. Οπως έκοψαν τα λεφτά για την απαραίτητη προληπτική προστασία των δασών, με αποτέλεσμα να λαμπαδιάζουν κάθε που ανεβαίνει η θερμοκρασία, έτσι απέφυγαν να επενδύσουν ακόμα και στα άκρως απαραίτητα για τη δημιουργία ενός στοιχειώδους μηχανισμού αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης. Καμαρώνουν, όμως, για τον Πειραιά που θα γίνει «πύλη εισόδου» των κινέζικων εμπορευμάτων.
 
Η πολιτικά άθλια «υπόθεση Κουρουμπλή» είναι απλώς η επιβεβαίωση της κυβερνητικής συμπαιγνίας.   Ο πονηρός Κουρουμπλής δεν είχε την ευθιξία να παραιτηθεί. Οταν αποκαλύφθηκε ότι έβγαινε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έλεγε ψέματα, τα οποία διαψεύδονταν μετά από λίγη ώρα, ακούστηκαν οι πρώτες φωνές που ζητούσαν την παραίτησή του. Αυτός τότε δήλωσε ότι θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, πετώντας στον Τσίπρα το μπαλάκι. Οι Τσιπραίοι, που θέλουν ο επικεφαλής τους να μείνει έξω από το κάδρο, τα πήραν στο κρανίο και έβαλαν τον Κουρουμπλή να πάρει πίσω τη δήλωσή του. Ηταν ένα λογοπαίγνιο δήλωσε αργότερα χωρίς να κοκκινίσει. Ηθελε να πει πως οι παραιτήσεις των υπουργών βρίσκονται συνεχώς στη διάθεσή του πρωθυπουργού, «ερμήνευσε» ο Τζανακόπουλος, λες και απευθυνόταν σε ηλίθιους. Ο Κουρουμπλής μένει στο πόστο του για να σηματοδοτηθεί ότι η κυβέρνηση δε φέρει καμιά ευθύνη. Μόνο αυτό τους νοιάζει.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

Επί του πιεστηρίου
Επόμενο άρθρο

Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

Η παπάρα της εβδομάδας

Σχετικά Αρθρα

Οι καπιταλιστές των ανεμογεννητριών ανάβουν (και) δασικές πυρκαγιές και το κράτος κρατάει το φανάρι

Ξεδιάντροπη ομολογία συνενοχής από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής

Περιβάλλον 4 Αυγ 2026, 10:20

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

Περιβάλλον 30 Ιούλ 2026, 21:17

(Και) οι γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας πυρπολούν τα δάση

Ενα αποκαλυπτικό βίντεο έκανε σκόνη το αφήγημα περί «εμπρηστών»

Περιβάλλον 23 Ιούλ 2026, 12:21

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
Διεθνή

Επικεφαλής του Ανώτατου Συμβούλιου Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν: Το Στενό του Ορμούζ θα ξανανοίξει μόνο όταν οι ΗΠΑ αποδεχτούν τους όρους του Ιράν

12 Αυγ 2026, 19:11
Καταστολή

Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: Μελόνι και Μερτς ερίζουν για το ποιος θα ξεφορτωθεί τους πρόσφυγες 

12 Αυγ 2026, 09:42
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

Κύπρος: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1968: Εκρηξη βόμβας σε γιαπί κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

1969: Βόμβα (ΚΕΑ) έξω από το κέντρο “Παγκόσμιο” στο Καλαμάκι.

1974: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

1990: 140 νεκροί σε φυλετικές ταραχές σε κωμοπόλεις γύρω από το Γιοχάνεσμπουργκ (Νότια Αφρική).

1991: Πραξικόπημα κατά της περεστρόικα (Ρωσία).

2003: Πεθαίνει ο άλλοτε δικτάτορας της Ουγκάντα Ιντί Αμίν.

2010: Πεθαίνει ο άλλοτε δικτάτορας Δημήτριος Ιωαννίδης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    17Ν
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Εφετείο 17Ν
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    ΕΛΑ
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Ποιοι είμαστε
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Επικοινωνία
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Όροι χρήσης
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Ποιοι είμαστε
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Επικοινωνία
  • Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Βρώμισαν την «αθηναϊκή ριβιέρα»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo