Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, εκτός από την αίτηση ακύρωσης που κατέθεσαν στο ΣτΕ 56 πολίτες ζητώντας την ακύρωση της διάτρητης άδειας για το γήπεδο Μελισσανίδη, έχει κατατεθεί και δεύτερη αίτηση ακύρωσης. Η αίτηση αυτή έχει κατατεθεί στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και αφορά την ακύρωση της έγκρισης δόμησης και της άδειας δόμησης του γηπέδου Μελισσανίδη, καθώς και κάθε συναφούς διοικητικής πράξης.
Η συγκεκριμένη αίτηση ακύρωσης κατατέθηκε στο Διοικητικό Εφετείο και όχι στο ΣτΕ, γιατί δεν επικαλείται ζητήματα περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και βλάβης της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά επικαλείται τη βλάβη του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου ΑΕΚ (με την αρπαγή του οικοπέδου του και τη μεταβίβασή του στην κερδοσκοπική εταιρία «Δικέφαλος 1924» ΑΕ), την εκτροπή από τον σκοπό για τον οποίο έγινε η παραχώρηση του οικοπέδου στην ΑΕΚ (ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στέγαση όλων των τμημάτων της), στο παράνομο παραχωρητήριο της ερασιτεχνικής ΑΕΚ προς τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ (το οποίο -πέραν του ότι μεταβιβάζει πράγμα εκτός συναλλαγής, του οποίου η μεταβίβαση απαγορεύεται- έχει ήδη κριθεί ως ανυπόστατο, με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου), τις εγκρίσεις που έγιναν στο όνομα της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ (π.χ. ΜΠΕ), το γεγονός ότι εκδόθηκε άδεια δόμησης χωρίς να προηγηθούν οι δύο υπογειοποιήσεις οδών, όπως προβλέπεται στη ΜΠΕ, την έλλειψη νομιμοποίησης του Αλεξίου, που είναι έκπτωτος από το ΔΣ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και μια σειρά άλλους λόγους.
Τελευταία Νέα :
- Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι
- Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί
- Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»
- Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις
- Σαν σήμερα 31 Αυγούστου
- Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam








