Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 18 Ιούλη
  • Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;
  • Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο
  • Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα
  • EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Περιβάλλον»Να σταματήσει άμεσα το περιβαλλοντικό έγκλημα
Περιβάλλον

Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

Να σταματήσει άμεσα το περιβαλλοντικό έγκλημα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Νοέ 2017, 00:00

Η αντίστροφη μέτρηση για την ακύρωση της άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη άρχισε. Πενήντα έξι πολίτες κατέθεσαν στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της οικοδομικής άδειας, επικαλούμενοι μια πληθώρα λόγων (από τις παρανομίες που περιλαμβάνει αυτή καθαυτή η διάτρητη άδεια, που την καθιστούν άκυρη, μέχρι τις συνέπειες που θα έχει για την Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα και ευρύτερα για την Αθήνα το επιχειρούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα).
 
Επειδή τα έργα στο οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο ΣτΕ (έχει οριστεί για τις 7 Φλεβάρη του 2018) και την έκδοση απόφασης, ενδέχεται να διαμορφωθεί μια μη αντιστρεπτή κατάσταση (αυτό, άλλωστε, επιδιώκει και η πλευρά Μελισσανίδη), οι 56 πολίτες κατέθεσαν και αίτηση αναστολής και έκδοσης προσωρινής διαταγής. Ζητούν, δηλαδή, να ανασταλεί άμεσα η διάτρητη οικοδομική άδεια και να σταματήσουν τα έργα, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ επί της προσφυγής, για να μην «κληρονομήσει» η περιοχή ένα τσιμεντένιο κουφάρι (όπως το μισοχτισμένο Mall του Βωβού στον Ελαιώνα), που θα επιβαρύνει το περιβάλλον για πολλά χρόνια, καθώς κανένας δε θα αναλαμβάνει να το κατεδαφίσει και να απομακρύνει τον τεράστιο όγκο των υλικών κατεδάφισης.
 
Η θαρραλέα πρωτοβουλία των 56 πολιτών δημιουργεί νέα δεδομένα στον αγώνα ενάντια στο επιχειρούμενο περιβαλλοντικό έγκλημα. Γι' αυτό και πρέπει να αγκαλιαστεί όχι μόνο από τον κόσμο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και των γύρω περιοχών, που βλέπουν τη ζωή τους να γίνεται παρανάλωμα στο βωμό αδηφάγων κερδοσκοπικών συμφερόντων, αλλά από όλο τον κόσμο που δε θέλει να χάσει τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου, που δε θέλει να γονατίσει μπροστά στους πλιατσικολόγους καπιταλιστές και στις μαφιόζικες μεθόδους που χρησιμοποιούν για να τρομοκρατήσουν και να πνίξουν κάθε φωνή αντίστασης.
 
Δημοσιεύουμε στη συνέχεια το πρώτο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η πρωτοβουλία των 56 πολιτών:
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
1-11-2017
 

Αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ και αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο Μελισσανίδη

 
Πενήντα έξι πολίτες υπέβαλαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης της οικοδομικής άδειας (έγκριση δόμησης και άδεια δόμησης) του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνεχίζοντας και στο νομικό επίπεδο τον αγώνα για την αποτροπή ενός περιβαλλοντικού εγκλήματος, με τεράστιες, διαρκείς και ανεπίστρεπτες κοινωνικές επιπτώσεις.
 
Εναν αγώνα που κρατάει χρόνια τώρα (από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν απετράπη το σχέδιο Γρανίτσα) και ο οποίος τα τελευταία χρόνια –εκτός των άλλων- βρέθηκε αντιμέτωπος με τη βία και την τρομοκρατία των «αγανακτισμένων οπαδών» του «ιδιωτικού στρατού του προέδρου», με επιθέσεις σε πολίτες, σε εκλεγμένους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε κοινωνικούς χώρους κτλ..
 
Κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, κάτοικοι γειτονικών περιοχών και πολίτες απ’ όλη την Αττική -ανάμεσά τους επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, πολίτες με μακρά ενασχόληση με την υπεράσπιση του περιβάλλοντος και των κοινωνικών δικαιωμάτων, εκλεγμένοι σε διοικήσεις συνδικαλιστικών οργάνων και επιστημονικών σωματείων (ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΟΤΑ, Σύλλογο Αρχιτεκτόνων κτλ.), αιρετοί στο χώρο της αυτοδιοίκησης (μέλη του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής και δημοτικών συμβουλίων)- υπογράφουν την αίτηση ακύρωσης και την αίτηση αναστολής.
 
Ως νομικό τους παραστάτη έχουν ορίσει τον κ. Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει -με επιτυχία- την πλευρά των πολιτών που αγωνίζονταν για την ακύρωση του «σχεδίου Βωβού» στον Ελαιώνα.
 
Η αίτηση ακύρωσης επικαλείται το γεγονός ότι εκδόθηκε οικοδομική άδεια σε ακίνητο εκτός συναλλαγής, με συγκύριο του έργου μια κερδοσκοπική ανώνυμη εταιρία (τη συμφερόντων Μελισσανίδη «Δικέφαλος 1924» – Κατασκευαστική Α.Ε.), γεγονός που συνεπάγεται εκτροπή από τον αρχικό σκοπό της παραχώρησης του οικοπέδου από το Ελληνικό Δημόσιο στην ΑΕΚ και παραβίαση του δημόσιου συμφέροντος, σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη νομιμοποίησης στα πρόσωπα εκείνων  που εμφανίζονται ως κύριοι και δικαιούχοι του έργου.
 
Στους λόγους της αίτησης ακύρωσης περιλαμβάνονται επίσης: η επιδείνωση των οικιστικών όρων διαβίωσης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, η παράκαμψη της διαδικασίας εκπόνησης Στρατηγικής Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, καθώς και η παραβίαση των καταστατικών σκοπών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με τη στέρηση των αθλητικών δραστηριοτήτων από όλα τα τμήματά της, προκειμένου να κατασκευαστεί ένα γήπεδο αποκλειστικά για επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
 
Επικαλούμενοι τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης από την πρόοδο των έργων, οι 56 πολίτες κατέθεσαν στο ΣτΕ και αίτηση αναστολής της οικοδομικής άδειας και όλων των διοικητικών πράξεων που συναρτώνται μ’ αυτή.
 
Η πρωτοβουλία της κατάθεσης της προσφυγής φιλοδοξεί να αποτελέσει μια ακόμη ψηφίδα στον πολύμορφο αγώνα των κατοίκων της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και ολόκληρης της Αττικής, για την οριστική αποτροπή ενός δρομολογημένου περιβαλλοντικού εγκλήματος. Ενός αγώνα που δίνεται στο όνομα της υπεράσπισης της πόλης, του άλσους και της ζωής των πολιτών και δεν πτοείται από την τρομοκρατία μιας δράκας τραμπούκων.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

Μασκαραλίκια
Επόμενο άρθρο

Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

Και δεύτερη αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας Μελισσανίδη

Σχετικά Αρθρα

Οδοφράγματα της πλάκας αντί για Φράγματα Βάρους

Αναίσχυντη κοροϊδία από τον δεξιό δήμαρχο Γλυφάδας

Περιβάλλον 6 Φεβ 2026, 10:48

Ξαναπλημμύρισε η Θεσσαλία: αυτό θα γίνεται όσο δεν κατασκευάζουν Φράγματα Βάρους στα ορεινά

Περιβάλλον 2 Φεβ 2026, 19:58

Λένε «πρόληψη» και εννοούν να μην πνιγεί κανένας, όχι να αποσοβηθούν οι καταστροφικές πλημμύρες

Περιβάλλον 27 Ιαν 2026, 20:17

Στις ελληνικές καλένδες τα απαραίτητα για την αντιπλημμυρική προστασία της Αττικής Φράγματα Βάρους

Εκτός από τη Μαγνησία, όπου πρέπει να προστατευτεί η αμερικάνικη βάση του Στεφανοβίκειου

Περιβάλλον 26 Ιαν 2026, 15:04

Το βουνό κατέβηκε αυτή τη φορά στη Γλυφάδα – Ενας θάνατος και μεγάλες καταστροφές

Αν η απαίτηση για ουσιαστική αντιπλημμυρική προστασία, που ξεκινάει από τα βουνά, δε γίνει οργισμένη λαϊκή απαίτηση, θα είμαστε διαρκώς στο ίδιο έργο θεατές

Περιβάλλον 22 Ιαν 2026, 21:10

Ο Πάρνωνας καταστρέφεται, οι κάτοικοι του Κοσμά Αρκαδίας αντιστέκονται στην καταστροφή, η κυβέρνηση τρομοκρατεί

Περιβάλλον 19 Ιαν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

18 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Γιατί δεν μιλούν για τον «γαλάζιο» Principal Dancer του σκανδάλου της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ;

17 Ιούλ 2026, 21:36
Πολιτική

Στο πλευρό του Βασίλη Γραβάνη – Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη είναι καθήκον αδιαπραγμάτευτο

17 Ιούλ 2026, 19:31
Κόντρες

Τα δικά μας τα πλημμελήματα είναι καλύτερα

17 Ιούλ 2026, 14:11
Διεθνή

EKTAKTO: Το Ιράν βομβάρδισε αιφνιδιαστικά αμερικάνικη βάση στη Συρία

17 Ιούλ 2026, 10:04
Διεθνή

O Bανς στέλνει σιωνιστές «στο διάολο»!

17 Ιούλ 2026, 05:36
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούλη

17 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

Και οι 17 αμερικανικές βάσεις στην περιοχή έχουν καταστραφεί

16 Ιούλ 2026, 20:33
Πολιτική

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

16 Ιούλ 2026, 19:59
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

16 Ιούλ 2026, 13:39
Διεθνή

Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα

16 Ιούλ 2026, 11:53
Διεθνή

Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι

16 Ιούλ 2026, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

16 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης

15 Ιούλ 2026, 21:09
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο

15 Ιούλ 2026, 20:02
Κόντρες

Μαρινακίες

15 Ιούλ 2026, 14:25
Παιδεία

Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!

15 Ιούλ 2026, 13:26
Παιδεία

Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος

Αποτελεί μια εξαιρετικά εχθρική πράξη σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς, των φοιτητών, της εκπαίδευσης και της έρευνας στα δημόσια πανεπιστήμια

15 Ιούλ 2026, 13:14
Πολιτική

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

15 Ιούλ 2026, 13:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούλη

Ημέρα Nelson Mandela.

Ισπανία: Ημέρα εργασίας.

1925: Εκδίδεται το μανιφέστο του Αδόλφου Χίτλερ “Ο αγών μου“.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1988: Τέλος του πολέμου Ιράν – Ιράκ.

1994: 96 άνθρωποι σκοτώνονται και πολλοί τραυματίζονται από έκρηξη σε κτίριο που φιλοξενεί εβραϊκές οργανώσεις στο Μπουένος Αιρες.

2002: Συλλαμβάνονται οι Βασίλης Τζωρτζάτος και Θεολόγος Ψαραδέλλης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    17Ν
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Εφετείο 17Ν
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    ΕΛΑ
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Ποιοι είμαστε
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Επικοινωνία
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Όροι χρήσης
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Ποιοι είμαστε
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Επικοινωνία
  • Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Κατατέθηκε στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της διάτρητης άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη και αίτηση αναστολής μέχρι την εκδίκασή της

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo