Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»
  • «Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!
  • Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…
  • Salam…
  • Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα
  • Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Πάλι πόρτα έφαγε ο ναζί Μπίμπι
Διεθνή

Πάλι πόρτα έφαγε ο ναζί Μπίμπι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr25 Ιούν 2024, 14:11

Ο σιωναζιστής Νετανιάχου έδωσε προχτές συνέντευξη στο σιωνιστικό Κανάλι 14, προσπαθώντας να απαντήσει στις κατηγορίες που δέχεται εντός σιωνιστικής οντότητας ότι συνεχίζει τον πόλεμο στη Γάζα μόνο για λόγους προσωπικής διάσωσης. Τα βασικά σημεία των όσων είπε:

Η περίοδος των έντονων μαχών στη Γάζα πλησιάζει στο τέλος της με τις μάχες στη Ράφα. Δεν πρόκειται να σταματήσω τον πόλεμο πριν από την εξέλειψη της Χαμάς.

Είμαστε έτοιμοι για μια επιμέρους συμφωνία με την οποία θα επιστρέψουν μερικοί από τους αιχμάλωτους, αλλά θα συνεχίσουμε τον πόλεμο μετά την εκεχειρία για να ολοκληρώσουμε τους σκοπούς του.

Δεν προτίθεμαι να δεχτώ την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους και δε θα επιτρέψω η Γάζα να ανατεθεί στη διαχείριση της Παλαιστινιακής Αρχής. Θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε μια πολιτική διοίκηση στη Γάζα σε συνεργασία με ντόπιους Παλαιστίνιους.

Η επιστροφή εποίκων στη Γάζα δεν είναι ρεαλιστική.

Διεξάγουμε έναν πόλεμο σε εφτά μέτωπα: με τη Χαμάς, τη Χεζμπολά, τους Χούθι, τις ιρακινές και συριακές πολιτοφυλακές, τη Δυτική Οχθη και το Ιράν.

Εχουμε δεσμευτεί για την επιστροφή των κατοίκων στο βορρά [της σιωνιστικής οντότητας] και μετά από το τέλος της επιχείρησης στη Ράφα θα στείλουμε δυνάμεις στο βορρά. Δεν θ’ αφήσω την κατάσταση στο βορρά ως έχει. Κάνουμε τις προετοιμασίες μας, αλλά δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες για τα σχέδιά μας.

Αυτές είναι δηλώσεις ενός ανθρώπου που λέει τα πιο χοντρά ψέματα, προσπαθώντας να κερδίσει λίγο χρόνο.

Για την επιχείρηση στη Ράφα, που… όπου να ‘ναι ολοκληρώνεται, τι να πεις; Θα «ολοκληρωθεί» κι αυτή όπως οι επιχειρήσεις στο βορρά της Λωρίδας, στην πόλη της Γάζας, στην κεντρική περιοχή της Λωρίδας και τη Χαν Γιούνις. Δηλαδή, τα σιωναζιστικά στρατεύματαα θα αποχωρήσουν χωρίς να έχουν πετύχει κανέναν από τους διακηρυγμένους στόχους του πολέμου. Ούτε τους αιχμάλωτους θα έχουν πάρει από τα χέρια της Αντίστασης ούτε την Αντίσταση θα έχουν νικήσει.

Και πού θα πάνε τα στρατεύματα; Θα αποσυρθούν στα σύνορα της Λωρίδας. Εκεί που βρίσκονται και τώρα, δηλαδή, και υφίστανται συνεχή αιμορραγία από τις ακατασίγαστες καταδρομικές και βομβαρδιστικές επιχειρήσεις της Αντίστασης. Για να μη μιλήσουμε για το διάδρομο Νετζαρίμ, τον οριζόντιο δρόμο που άνοιξαν οι σιωναζιστές για να κόψουν τη Λωρίδα στα δύο (νότια από την πόλη της Γάζας, εκτός οικιστικού ιστού), που δέχεται καθημερινά επιθέσεις από τις δυνάμεις της Αντίστασης.

Οταν λέει ότι θα πάρει δυνάμεις από τη Γάζα και θα τις στείλει στο βορρά, σημαίνει ότι θα μειωθεί ο όγκος του στρατού γύρω από τη Λωρίδα και στο διάδρομο Νετζαρίμ, οπότε οι δυνάμεις της Αντίστασης θ’ αποκτήσουν μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Και μην ξεχνάμε ότι ο σιωναζιστικός στρατός είναι ήδη καταπονημένος, καταπτοημένος και με χαμηλό ηθικό, ενώ οι μαχητές της Αντίστασης δεν κουράζονται ποτέ (αυτό είναι πάντοτε το μέγιστο πλεονέκτημα ενός στρατού που πολεμά υπέρ βωμών και εστιών).

Το άλλο, περί προσωρινής εκεχειρίας, με ανταλλαγή μερικών αιχμάλωτων, ώστε μετά ο Νετανιάχου να συνεχίσει τον πόλεμο, είναι πραγματικό ανέκδοτο. Ποιος θα του δώσει αυτή την εκεχειρία; Οχι πάντως η Αντίσταση που έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, δημόσια, ότι θα προσχωρήσει σε συμφωνία μόνο όταν υπάρχει σαφής διασύνδεση των τριών φάσεων. Ακόμα και ο Μπάιντεν, σ’ αυτά που ανακοίνωσε, αναφέρθηκε σε τρία στάδια, με την κατάπαυση του πυρός να μην αίρεται σε κανένα στάδιο. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Αντίσταση αποδέχτηκε την πρόταση συμφωνίας των διαμεσολαβητών στις 6 Μάη, στην οποία είχε συμφωνήσει και ο διοικητής της CIA Μπερνς.

Ο Νετανιάχου, αφού προανήγγειλε… νίκη στη Γάζα οσονούπω, παραμυθιάζει τον σιωνιστικό όχλο και ιδιαίτερα τους εποίκους του σιωνιστικού βορρά, ότι θα στείλει στρατό εκεί για ν’ αντιμετωπίσει τη Χεσμπολά. Δεν λέει, όμως, αν προτίθεται να εισβάλει στον Λίβανο, βάζοντας φωτιά σε όλη την περιοχή. Θα τολμήσουν οι σιωναζιστές κάτι τέτοιο; Δεν θα τους αφήσουν οι Αμερικάνοι. Και εν πάση περιπτώσει, την τελευταία φορά που δοκίμασαν κάτι τέτοιο έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι και την ουρά στα σκέλια.

Ο… φιδέμπορας Μπίμπι είπε και κάτι ακόμα. Οτι αφού… νικήσει στη Γάζα και εξαλείψει την Αντίσταση, θα εγκαθιδρύσει μια διοίκηση εκεί από ντόπιους Παλαιστίνιους. Πού θα τους βρει; Γιατί δεν τους βρήκε μέχρι τώρα;

Η Επιτροπή των Παλαιστινιακών Φυλών στη Λωρίδα της Γάζας του έδωσε άμεσα μια ακόμα πληρωμένη απάντηση:

Οπως αποκρούσαμε τα σχέδια της Κατοχής τους τελευταίους εννιά μήνες, θα αποκρούσουμε επίσης αυτό που σχεδιάζει ο Νετανιάχου. Οι παλαιστινιακές φυλές αρνήθηκαν να γίνουν υποκατάστατο για οποιοδήποτε παλαιστινιακό πολιτικό κόμμα κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας. Οι παλαιστινιακές φυλές είναι μια συμπληρωματική δύναμη στα παλαιστινιακά κόμματα και όχι υποκατάστατό τους.Ο παλαιστινιακός λαός είναι η μοναδική αρχή στον καθορισμό του μέλλοντός του και στην επιλογή των αντιπροσώπων του και στο ποιος θα κυβερνήσει τη Γάζα.

ΥΓ. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ σιωναζιστικής κυβέρνησης και Χαμάς, με τη διαμεσολάβηση της Αιγύπτου, του Κατάρ και των ΗΠΑ δεν έχουν σταματήσει. Ισως αυτό αναγκάζει τον Νετανιάχου να βγει και να ρουπώσει το σιωνιστικό όχλο στο ψέμα. Βλέπετε, υπάρχει και ο σιωναζιστικός στρατός που διά του εκπροσώπου του έχει δηλώσει δημόσια πως δεν υπάρχει περίπτωση να παρθούν οι αιχμάλωτοι με στρατιωτικά μέσα και πως δεν υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθεί η Χαμάς, γιατί αυτή εκπροσωπεί την ιδέα της αντίστασης που κανείς δεν μπορεί να εξαλείψει. Εκτός αν ο Χαλεβί, ο εκπρόσωπος του στρατού, λειτούργησε σαν λαγός του ίδιου του Νετανιάχου, για να γίνει το απαραίτητο «μασάζ» στο σιωνιστικό όχλο.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ ανίκανος γραφικός και ο προστάτης του
Επόμενο άρθρο Eίσαι Παλαιστίνιος και υπερασπίζεσαι την Υπόθεση του λαού σου; Σου αφαιρούμε την προσφυγική ιδιότητα!

Σχετικά Αρθρα

Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»

Διεθνή 10 Οκτ 2025, 18:43

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

Διεθνή 10 Οκτ 2025, 14:53

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

Εκδηλώσεις 10 Οκτ 2025, 09:59

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 22:23

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 13:38

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

Διεθνή 9 Οκτ 2025, 11:54
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σκληρή διαπραγμάτευση για τα «βαριά ονόματα»

10 Οκτ 2025, 18:43
Διεθνή

«Πεθαίνουμε ένα εκατομμύριο φορές, αλλά κανένας δε θα μπορέσει να μας νικήσει»!

Η Μεγάλη Επιστροφή Νο 2 - Οι εκτοπισμένοι επιστρέφουν στην Πόλη της Γάζας και το βορρά

10 Οκτ 2025, 14:53
Αγροτικά

Αβέρτα υπέγραφε παρανομίες ο «Μάκης» – «Ε, και;»…

10 Οκτ 2025, 14:23
Πολιτισμός

Salam…

10 Οκτ 2025, 10:44
Εκδηλώσεις

Σήμερα στην Κόντρα: Μια συζήτηση σε μια καυτή επικαιρότητα

10 Οκτ 2025, 09:59
Παιδεία

Μουσικό Σχολείο Αθήνας: Πρακτορείο ακυρώνει στο παρά πέντε δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών

Απελπισία και οργή από γονείς και μαθητές

10 Οκτ 2025, 07:58
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Ο γίγαντας λαός σηκώνεται μέσα από τα ερείπια, πανηγυρίζει για τη νίκη, δοξάζει την Αντίσταση

9 Οκτ 2025, 22:23
Καταστολή

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

9 Οκτ 2025, 20:40
Αγροτικά

Η ευλογιά καλπάζει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κρύβει νέες εστίες

9 Οκτ 2025, 19:21
Διεθνή

Δίκτυο Samidoun: 7 Οκτώβρη, Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα: Η σημερινή παλαιστινιακή επανάσταση που αντιστέκεται σε δύο χρόνια γενοκτονίας και τα επείγοντα καθήκοντα του κινήματός μας

9 Οκτ 2025, 13:38
Εργατικά

Επιχείρηση τρομοκράτησης των εκπαιδευτικών

9 Οκτ 2025, 12:04
Διεθνή

Oι σιωναζιστές εγκαταλείπουν τους δωσίλογους – Αρνούνται να τους πάρουν στο Ισραήλ

9 Οκτ 2025, 11:54
Διεθνή

Συμφωνία νίκης για την Παλαιστινιακή Αντίσταση – Εγρήγορση και σταθερότητα για την πλήρη εφαρμογή της

9 Οκτ 2025, 10:52
Παιδεία

Το πανεπιστήμιο-επιχείρηση Α.Ε. θέλει λούσα και βιτρίνα

9 Οκτ 2025, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ

8 Οκτ 2025, 23:01
Αγροτικά

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

8 Οκτ 2025, 21:57
Πολιτική

Οταν ο «Μάκης το τσεκούρι» καταργούσε (δύο φορές μάλιστα) διάταξη ΚΥΑ με μια απλή εγκύκλιο, για να βολέψει Φραπέδες, Χασάπηδες και σία!

Ο υποστράτηγος και ο στρατηγός της εγκληματικής οργάνωσης

8 Οκτ 2025, 21:39
Διεθνή

Απόστρατος ισραηλινός στρατηγός Μπρικ: «Το Ισραήλ έχει φτάσει στο σημείο χωρίς επιστροφή»

8 Οκτ 2025, 13:30
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

Ημέρα αυγού.

Ημέρα για την κατάργηση της θανατικής ποινής.

Ημέρα όρασης.

Ημέρα ψυχικής υγείας.

Ταϊβάν: Εθνική γιορτή (1911).

Κούβα: Αρχή πολέμου ανεξαρτησίας (1868).

Ιαπωνία: Ημέρα υγείας – αθλητισμού (1964).

1837: Πεθαίνει ο Σαρλ Φουριέ.

1939: Φυλακίζονται 33 κομμουνιστές κοινοβουλευτικοί στη Γαλλία.

1941: Πρώτο ανοιχτό διάγγελμα του ΕΑΜ στον ελληνικό λαό.

1978: Βόμβα σε βορειοαμερικανικό αυτοκίνητο στου Γκύζη (ΕΛΑ).

1979: Τρεις βόμβες σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo