Πειρατική επίθεση των Σιωνιστών με πραγματικά πυρά ενάντια στο Στόλο της Ελευθερίας

0

Λίγο πριν τις 5 τα χαράματα, 80 μίλια μακριά από τις ακτές της Γάζας και τις ακτές του Ισραήλ, δηλαδή σε διεθνή χωρικά ύδατα, ο σιωνιστικός στρατός προχώρησε σε μια ακόμη πράξη πειρατείας, αιματηρή αυτή τη φορά. Με ελικόπτερα και ταχύπλοα και με τη χρήση πραγματικών πυρών, επιτέθηκε πρώτα ενάντια στο μεγάλο τουρκικό επιβατηγό σκάφος MAVI MARMARA.

Στη συνέχεια, επιτέθηκαν στη «Σφενδόνη», την οποία επίσης κατέλαβαν, όπως και τα δύο τουρκικά φορτηγά και το υπό αμερικανική σημαία Challenger 1.

To ελληνικό φορτηγό «Ελεύθερη Μεσόγειος» συνέχισε την πορεία του νότια. Το κάλεσαν να παραδοθεί και οι επιβάτες και το πλήρωμά του αρνήθηκαν. Στη συνέχεια, δυο πολεμικά σκάφη και άλλα δύο μικρότερα μετέφεραν κομμάντο του σιωνιστικού στρατού, οι οποίοι σκαρφάλωσαν με γάντζους και κατέλαβαν και το ελληνικό σκάφος. Η επικοινωνία μέλους της Πρωτοβουλίας ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ με ελληνικό ραδιοσταθμό κόπηκε απότομα.

Η ελληνική κυβέρνηση εξαφανίστηκε. Το υπουργείο Εξωτερικών δεν απαντούσε ούτε στις εκκλήσεις των επιβατών του σκάφους ούτε στα τηλεφωνήματα μελών της Πρωτοβουλίας.

Στην Τουρκία συγκλήθηκε επείγουσα σύσκεψη κορυφής με τη συμμετοχή του πρωθυπουργού, του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Αμυνας. Ο πρέσβης του Ισραήλ κλήθηκε επειγόντως στο υπουργείο Εξωτερικών.

Το αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης είναι τουλάχιστον 15 νεκροί σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ισραηλινού στρατού ( έως 19 σύμφωνα με διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία) και πάνω από 50 τραυματίες.

Καταγγέλλουμε την πειρατική πράξη του σιωνιστικού κράτους. Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση για συνενοχή. Την ώρα που ο Ισραηλινός στρατός καταλαμβάνει ελληνικά πλοία και κακοποιεί έλληνες πολίτες, η κυβέρνηση Παπανδρέου πραγματοποιεί κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ.

ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 7μμ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Να απελαθεί άμεσα ο σιωνιστής πρέσβης – Να κλείσει το άντρο του σιωνισμού στην Αθήνα.

Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι συλληφθέντες από το σιωνιστικό στρατό και να τους αποδοθούν τα πλοία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: