Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης
  • Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!
  • Σαν σήμερα 10 Αυγούστου
  • Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ
  • Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»
  • Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Υποχρεωτική διά ζώσης λειτουργία των ΑΕΙ
Παιδεία Υγεία

Υποχρεωτική διά ζώσης λειτουργία των ΑΕΙ

Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Σεπ 2021, 13:15

Με την ΚΥΑ (Αριθμ. 119847/ΓΔ6, ΦΕΚ 4406 Β, 24.9.2021), το υπουργείο Παιδείας όρισε πως η εκπαιδευτική διαδικασία στα ΑΕΙ πραγματοποιείται υποχρεωτικά με διά ζώσης εκπαίδευση των φοιτητών (σε ποσοστό 100%) και στη μέγιστη πληρότητα των αιθουσών. Παραθέτουμε τα σχετικά άρθρα:

Αρθρο 2

Εκπαιδευτική διαδικασία στα Α.Ε.Ι.

  1. Η διεξαγωγή κάθε μορφής εκπαιδευτικής διαδικασίας στο πλαίσιο προγραμμάτων α΄, β΄ και γ΄ κύκλου σπουδών των Α.Ε.Ι., όπως η διδασκαλία μαθημάτων(υποχρεωτικών, υποχρεωτικής επιλογής ή ελεύθερης επιλογής), η διενέργεια σεμιναρίων, η αυτοτελής διδασκαλία μαθημάτων εμβάθυνσης σε μικρές ομάδες φοιτητών, οι εργαστηριακές ασκήσεις, οι κλινικές ασκήσεις και η πρακτική εξάσκηση φοιτητών πραγματοποιείται υποχρεωτικά δια ζώσης και σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4009/2011 (Α΄195), του ν. 4485/2017 (Α΄114), του Εσωτερικού Κανονισμού κάθε Α.Ε.Ι. και του εγκεκριμένου Κανονισμού κάθε προγράμματος σπουδών, εφόσον υφίστανται.

…………………………………………………………….

  1. Η πρακτική άσκηση σε φορείς του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέαδιεξάγεται με φυσική παρουσία των φοιτητών σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους κάθε προγράμματος σπουδών α΄ ή β΄ κύκλου και τον ισχύοντα Κανονισμό Πρακτικής Άσκησης φοιτητών του Α.Ε.Ι., εφόσον υφίσταται….

Αρθρο 15

Λοιπές ρυθμίσεις κατά τη λειτουργία των Α.Ε.Ι. 1. Οι αίθουσες, τα αμφιθέατρα, τα εργαστήρια και λοιποί χώροι στους οποίους διεξάγεται εκπαιδευτική διαδικασία λειτουργούν στη μέγιστη δυνατή πληρότητα.

Με την ΚΥΑ προβλέπεται επίσης ότι το διδακτικό προσωπικό και οι φοιτητές, προκειμένου να συμμετέχουν στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία των ΑΕΙ οφείλουν να πληρούν μία από τις εξής προϋποθέσεις (άρθρο 3):

  • επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού έχοντας ολοκληρώσει προ τουλάχιστον 14 ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 ή
  • επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου εξαμήνου, ή
  • επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος σε εργαστηριακό έλεγχο (rapid ή PCR) για κορωνοϊό 2 φορές την εβδομάδα, με δική τους δαπάνη, έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους στα ΑΕΙ κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας με μοναδικό επιχείρημα τα «αυξημένα ποσοστά εμβολιασμού φοιτητών και μελών ΔΕΠ» (έχουμε αποδείξει με πληθώρα άρθρων ότι τα ποσοστά εμβολιασμού που δίνει ο Θεμιστοκλέους είναι ψεύτικα, επιβάλλουν την υποχρεωτική διά ζώσης λειτουργία στα Ιδρύματα γιατί, αυτήν τη στιγμή, έχουν στόχο να παρουσιάσουν μια ειδυλλιακή, εικόνα πετυχημένης διαχείρισης της πανδημίας και του εμβολιαστικού προγράμματος, ενώ δυο χρόνια τώρα, που δεν υπήρχε αυτή η «ανάγκη» της επιτυχούς εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού, τα κρατούσαν κλειστά.

Επιβάλλουν τη διά ζώσης λειτουργία, και μάλιστα με τη μέγιστη δυνατή πληρότητα αιθουσών και αμφιθεάτρων, χωρίς να έχουν πάρει εδώ και δυο χρόνια το παραμικρό μέτρο για την εξασφάλιση κατάλληλων στοιχειωδών υγειονομικών συνθηκών (π.χ. εξεύρεση νέων αιθουσών, αμφιθεάτρων, πύκνωση δρομολογίων ΜΜΕ που οδηγούν στα Πανεπιστήμια, πρόσληψη όλου του αναγκαίου προσωπικού διδακτικού, καθαριότητας, κ.λπ., συνεχής διαγνωστικός έλεγχος με ευθύνη του ΕΟΔΥ, κ.ά.).

Σε αμφιθέατρα 300 και 500 φοιτητών, αίθουσες και εργαστήρια με ανθρώπους «πατικωμένους» και με μοναδικό μέσο την υποχρεωτική χρήση μάσκας, η κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας ανάγουν την προστασία από την πανδημία σε ζήτημα αποκλειστικά ατομικής ευθύνης.

Μάλιστα, για να βγούν από την υποχρέωση, πετούν και ένα ελάχιστο κονδύλι-κοροϊδία στα ΑΕΙ, ύψους 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού «που θα έχει αποκλειστικό αντικείμενο τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων».

Στον αντίποδα της εγκληματικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Κεραμέως, φοιτητικοί σύλλογοι (ελέγχονται από τον Περισσό) διοργανώνουν για την Πέμπτη 30/9 συλλαλητήριο στην Αθήνα με κεντρικό σύνθημα «Να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα μέτρα προστασίας».

Κάνοντας κυρίαρχο αίτημα το άνοιγμα των σχολών, όταν είναι σίγουρο ότι κανένα μέτρο ουσιαστικής προστασίας δεν είναι διατεθειμένος να πάρει ο Μητσοτάκης, γιατί απαιτούνται πρόσθετες αυξημένες δαπάνες (και το έχει αποδείξει αυτό με τη διαχείριση που κάνει σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, όπου μάλιστα δεν υπάρχει και το «επιχείρημα» του εμβολιασμού των μαθητών, π.χ. τμήματα 25 και 27 μαθητών), στην ουσία παίζεις το παιχνίδι της κυβέρνησης.

Καλό είναι να αναδεικνύεις το πρόβλημα της εγκληματικής αδιαφορίας της κυβέρνησης για το «ασφαλές άνοιγμα» των Πανεπιστημίων, αλλά το ερώτημα παραμένει: Οταν είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει τίποτε σε αυτό το επίπεδο, εσύ ως κίνημα, που έχεις προτεραιότητα, κοινωνική υποχρέωση, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τι κάνεις;

Επιμένεις στείρα στη διά ζώσης λειτουργία των ΑΕΙ;

Εκτός και αν μοναδικό σου μέλημα είναι η προσέγγιση, τα ψηφαλάκια των πρωτοετών και  δευτεροετών φοιτητών για την αναπαραγωγή του κομματικού σου σαρκίου.

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
ΑΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΕλεγχοι-κοροϊδία, ενώ συνεχίζεται η εγκληματική διαχείριση της πανδημίας

Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

Επόμενο άρθρο Ξαναβγήκαν τα νεοναζιστικά τάγματα εφόδου: Να τα τσακίσουμε!

Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

Σχετικά Αρθρα

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

Υγεία 8 Αυγ 2026, 18:49

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

Εργατικά 8 Αυγ 2026, 09:50

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Παιδεία 8 Αυγ 2026, 05:27

Οικότροφοι Φοιτητικής Εστίας Αθηνών: Κυβέρνηση και ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έχουν κανένα σχέδιο για το που θα μείνουν εκατοντάδες φοιτητές!

Παιδεία 6 Αυγ 2026, 18:24

Πρώτα έκοψαν την κορδέλα, μετά έπεσε το ταβάνι!

ΤΕΠ Νοσοκομείου Κορίνθου

Υγεία 5 Αυγ 2026, 08:01

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

Παιδεία 2 Αυγ 2026, 19:43
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πρόβατα, drones και όπλα: Το νέο μοντέλο του Ισραήλ για την αρπαγή παλαιστινιακής γης

10 Αυγ 2026, 08:52
Πολιτική

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

10 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

10 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Σιωναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: Τους χρησιμοποίησαν ως ανθρώπινες ασπίδες και μετά τους σκότωσαν εν ψυχρώ

9 Αυγ 2026, 12:59
Καταστολή

Ανακινούν την ποινική έρευνα για τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Αξιώτισσα»

9 Αυγ 2026, 12:30
Πολιτική

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

9 Αυγ 2026, 11:47
Διεθνή

Αραγτσί: Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για προσωρινή θαλάσσια διαδρομή στο Στενό του Ορμούζ

το άνοιγμα της στρατηγικής θαλάσσιας οδού εξακολουθεί να υπόκειται σε άλλους όρους

9 Αυγ 2026, 09:17
Διεθνή

«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, το Στενό του Ορμούζ δεν θα ανοίξει»

Σκληρή ανακοίνωση από το Ανώτατο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ιράν

9 Αυγ 2026, 05:52
Πολιτισμός

Το πρώτο στρατόπεδο στη Γάζα αρχίζει τη διαδικασία παράδοσης των όπλων

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του γεγονότος απευθείας από το πεδίο

9 Αυγ 2026, 05:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Αυγούστου

9 Αυγ 2026, 00:01
Υγεία

Χωρίς αξονικό τομογράφο το Αττικόν! 

8 Αυγ 2026, 18:49
Αγροτικά

Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας

8 Αυγ 2026, 10:21
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από το υπουργείο Παιδείας

8 Αυγ 2026, 09:50
Διεθνή

Μπακαεΐ: Για να διεκδικήσεις τα λάφυρα του πολέμου, πρέπει να έχεις κερδίσει τον πόλεμο

8 Αυγ 2026, 09:36
Παιδεία

ΟΙΕΛΕ: Παρανομίες σωρηδόν σε ιδιωτικό σχολείο της Βόρειας Πελοποννήσου

Απόντες το υπουργείο Παιδείας και η αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης

8 Αυγ 2026, 05:27
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Αυγ 2026, 00:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Αυγούστου

8 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο Χρήστος ο Ζιώγας πού είναι, ρε παιδιά;

7 Αυγ 2026, 14:14
Διεθνή

Οχτώ υπουργοί Εξωτερικών αραβικών και ισλαμικών χωρών κατά της σιωνιστικής οντότητας

7 Αυγ 2026, 12:19
Διεθνή

Γερμανικό δικαστήριο έκρινε ότι η σύγκριση του Ισραήλ με το ναζιστικό καθεστώς προστατεύεται από την ελευθερία στην έκφραση

7 Αυγ 2026, 11:13
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Αυγούστου

Εκουαδόρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1809).
1933: Συγκρούσεις απεργών και χωροφυλακής στα λιγνιτωρυχεία Αλιβερίου, έξι τραυματίες.
1969: Βόμβες (ΚΕΑ) έξω από το κέντρο «Νεράιδα» στο Καλαμάκι και στον περίβολο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
1973: Διαδήλωση φοιτητών στην Πάτρα υπέρ συναδέλφων τους που δικάζονται για την κατάληψη της λέσχης τον Μάρτη, ξυλοδαρμοί και συλλήψεις.
1973: Βόμβα κοντά στο γραφείο του Γ. Παπαδόπουλου στο κέντρο της Αθήνας.
1979: Δύο βόμβες στο κτίριο του ΟΑΣ στα Εξάρχεια (ΕΛΑ).
1985: Σαράντα νεκροί και περισσότεροι από τετρακόσιους τραυματίες σε ένα τριήμερο εξέγερσης στο Ντέρμπαν (Νότια Αφρική).
1987: Επίθεση με βόμβα σε αμερικανικό λεωφορείο στο Καβούρι (17Ν).
2000: Δολοφονείται 20χρονος Αλβανός από συνοριοφύλακες στην Ιεροπηγή Καστοριάς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Και οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επενδύσει όσο ποτέ άλλοτε στην ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας, αποκτώντας περισσότερα εναέρια και επίγεια μέσα, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες, προσλαμβάνοντας προσωπικό και οργανώνοντας καλύτερα τον κρατικό μηχανισμό. Όμως υπάρχουν στιγμές που η φύση και η ένταση των καιρικών φαινομένων ξεπερνούν κάθε ανθρώπινο σχεδιασμό και κάθε επιχειρησιακή δυνατότητα. (…) Και ας θυμόμαστε ότι στις πυρκαγιές η πρόληψη σώζει ζωές. Και αυτή παραμένει η απόλυτη προτεραιότητά μας: να προστατεύουμε πρώτα την ανθρώπινη ζωή, έπειτα την περιουσία των πολιτών και τα πολύτιμα δασικά μας οικοσυστήματα. Αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Στις πυρκαγιές δεν πήγε. Οι επικοινωνιολόγοι τον συμβούλεψαν να μην φωτογραφίζεται με φόντο εικόνες καταστροφής. «Παρενέβη» μέσω του facebook. Για να πει το πρωτοφανές: Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα, γιατί μας νίκησε η φύση! Φταίει το κακό το ριζικό μας, φταίει κι ο θεός που μας μισεί… «Φύση» είναι τα καλώδια των ανεμογεννητριών που έβαλαν τη φωτιά στην Αττικοβοιωτία και που είχαν ξαναβάλει φωτιά τον Ιούνη στο ίδιο σημείο; «Φύση» είναι τα εντελώς ακαθάριστα δάση που έχουν γίνει μπαρουταποθήκες; Εβαλαν τους/τις «δημοσιογράφους» της κυβερνητικής ΕΡΤ να χρησιμοποιούν όρους όπως «το μέτωπο της πυρκαγιάς εμφανίζει συνέχεια»! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Οτι πρώτον υπάρχουν παντού τεράστιες μάζες συσσωρευμένης καύσιμης ύλης και δεύτερον ότι είναι ακαθάριστες και οι περιβόητες αντιπυρικές ζώνες. Οπότε η φωτιά τρέχει αδιάκοπα και θα σβήσει μόνο όταν κάψει ό,τι καίγεται. Και ο Μητσοτάκης βγήκε να πει ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα απέναντι στη… μάνα φύση. Αμ’ το άλλο; Γι’ αυτόν πρόληψη σημαίνει να μην καούν άνθρωποι!!! Για έναν πρωτοετή της Δασολογίας πρόληψη σημαίνει δασοπονία, καθαρισμός των δασών, εξάλειψη των εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς, όπως τα ηλεκτροφόρα καλώδια που διασχίζουν τα δάση και οι αδέσποτες χωματερές μέσα και γύρω από τα δάση. Η πρόληψη είναι μια δουλειά που γίνεται συστηματικά κάθε χρόνο το χειμώνα. Ανάπτυξη και προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων ονομάζεται. Αυτή η δουλειά θέλει μέσα και χέρια. Χέρια έμπειρα εργατικά, όχι σαπιοκοιλιές που κάθονται στα γραφεία και βγάζουν ανακοινώσεις, χωρίς να έχουν ιδέα τι σημαίνει δάσος και πώς προστατεύεται προληπτικά, ώστε ακόμα κι αν ξεσπάσει πυρκαγιά να μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μην πάρει καταστροφικές διαστάσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Εφετείο 17Ν

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • ΕΛΑ

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Επικοινωνία

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Όροι χρήσης

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Ποιοι είμαστε

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Επικοινωνία

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

  • Όροι χρήσης

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

    Και η ευθύνη αποκλειστικά σε φοιτητές και διδάσκοντες

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo